CDC/FDA -ulempen og kriminaliteten som førte millioner av liv og økonomier til ruin: PCR -testen

CDC/FDA røykepistol av røykvåpen

De innrømmer: de hadde ikke noe virus da de lagde testen for viruset; de “konstruerte” en modell ved å late som de fant det de ønsket å finne; det kalles en selvoppfyllende profeti

Dette er ulempen og forbrytelsen som drev millioner av liv og økonomier til grunne

av Jon Rappoport
NoMoreFakeNews.com

CDC har utstedt et dokument som buler med ødeleggende innleggelser.

Utgivelsen har tittelen  “07/21/2021: Lab Alert: Changes to CDC RT-PCR for SARS-CoV-2 Testing.”  Det begynner eksplosivt:

Etter 31. desember 2021 vil CDC trekke forespørselen tilbake til US Food and Drug Administration (FDA) for Emergency Use Authorization (EUA) for CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel, the analyse først introdusert i februar 2020 kun for påvisning av SARS-CoV-2. CDC gir denne forhåndsvarselen for at kliniske laboratorier skal ha tilstrekkelig tid til å velge og implementere et av de mange FDA-godkjente alternativene.

Mange tror dette betyr at CDC gir opp PCR -testen som et middel for å “oppdage viruset.” CDC sier ikke det i det hele tatt.

De sier at PCR -teknologien vil fortsette å bli brukt, men de erstatter det testen ser etter med en bedre “referanseprøve.” En bedre markør. Et bedre mål. Et bedre stykke RNA angivelig avledet fra SARS-CoV-2.

CDC/FDA innrømmer at det har vært et PROBLEM med PCR -testen som har blitt brukt for å oppdage viruset, fra februar 2020 – helt opp til dette minuttet.

Med andre ord er millioner og millioner av “COVID -tilfeller” basert på PCR -testen i bruk alle mistenkte. Denne uttalelsen er faktisk for sjenerøs. Hvert testresultat av hver PCR -test skal kastes.

For å bekrefte dette, kobler CDC-dokumentet til en FDA-utgivelse med tittelen  “SARS-CoV-2 Reference Panel Comparative Data.”  Her er et drapssitat:

I løpet av de første månedene av Corona Disease 2019 (COVID-19) -pandemien var kliniske prøver [av viruset] ikke lett tilgjengelig for utviklere av IVD [in vitro-diagnostikk] for å oppdage SARS-CoV-2. Derfor godkjente FDA IVD-er basert på tilgjengelige data fra konstruerte prøver generert fra en rekke SARS-CoV-2-materialkilder (for eksempel genspesifikt RNA, syntetisk RNA eller hele genom-viralt RNA) for analyse og klinisk ytelsesevaluering. Selv om validering ved bruk av disse konstruerte prøvene ga et mål på tillit til testytelsen i begynnelsen av pandemien, er det ikke mulig å nøyaktig sammenligne ytelsen til forskjellige tester som brukte konstruerte prøver fordi hver test validerte ytelsen ved hjelp av prøver avledet fra forskjellige genspesifikke, syntetiske eller genomiske nukleinsyrekilder.

Oversettelse: Vi, på CDC, hadde ikke en prøve av SARS-CoV-2-viruset da vi lagde PCR-testen for SARS-CoV-2.

Ja, det er utrolig, ikke sant?

Og det er testen vi har brukt hele tiden. Så vi KONVERTERTE prøver av viruset. Vi fabrikkerte. Vi løy. Vi fant på [oppfunnet] syntetiske gensekvenser, og vi sa at disse sekvensene MÅ VÆRE NÆR sekvensen til SARS-CoV-2, uten å ha den svakeste anelse om hva vi gjorde, fordi vi igjen ikke hadde en faktisk prøve av viruset.

Vi hadde ingen bevis på at det VAR noe som het SARS-CoV-2.

Dette fantastiske FDA -dokumentet sier at byrået har gitt nødgodkjenning til 59 forskjellige PCR -tester siden begynnelsen av den (falske) pandemien. 59. Og,

“… det er ikke mulig å nøyaktig sammenligne ytelsen til forskjellige tester som brukte konstruerte prøver fordi hver test validerte ytelsen ved hjelp av prøver fra forskjellige genspesifikke, syntetiske eller genomiske nukleinsyrekilder.”

Oversettelse: Hver av de 59 forskjellige PCR-testene for SARS-CoV-2 fortalte forskjellige løgner og laget forskjellige konstruksjoner om den genetiske sammensetningen av viruset-viruset vi ikke hadde. Disse testene vil åpenbart gi upålitelige resultater.

PCR -TESTENE BRUKTE KONVERVERTE PRØVER AV VIRUSET VI HAR IKKE HAR.

MEN, ikke bekymre deg, vær glad, for NÅ sier CDC og FDA at de virkelig har faktiske virusprøver av SARS-CoV-2 fra pasienter; de har bedre mål for PCR -testen, og laboratorier bør begynne å forberede seg på de nye og forbedrede testene.

Med andre ord, de løy DA, men de lyver ikke NÅ. De var “motstridende”, men nå forteller de sannheten.

Hvis du tror det, har jeg Fountain of Youth-vann til salgs, hentet fra det blyforurensede systemet i Flint, Michigan.

Her rapporterer jeg nok en gang virologis versjon av “vi isolerte viruset”:

De har en suppe de lager i laboratoriene sine.

Denne suppen inneholder celler fra mennesker og aper, giftige kjemikalier og medisiner, og alle slags annet tilfeldig genetisk materiale. Fordi cellene begynner å dø, ANTAR forskerne litt slim fra en pasient de droppet i suppen, som dreper, og VIRUS må være morderen i slimet.

Denne antagelsen er helt uberettiget. Narkotika og kjemikalier kan gjøre celledrap, og forskerne sulter også cellene i viktige næringsstoffer, og at sult kan drepe cellene.

Det er ikke noe bevis på at SARS-CoV-2 er i suppen, eller at det gjør celledrep, eller at det eksisterer.

Likevel kaller forskerne celledød “isolasjon av viruset.”

Å si at dette er en ikke-sequitur er en enorm understatement. I deres univers, “antar vi, uten bevis, at vi har viruset begravet i en suppe i en tallerken i laboratoriet” er lik, “Vi har skilt viruset fra alt omkringliggende materiale.”

Virologi er lik “hvordan man sprer tull for å leve og skremme verden.” Annet enn det er det perfekt.

Les hele artikkelen på NoMoreFakeNews.com .

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.