Værets utvikling indre Østfold 08-08 2021 14.30.

På formiddagen i dag var det noen skyer i syd…de var blå og beveget seg nordover. Jeg så først et par fly som fløy vestover kom fra Doha og tok turen innom Østfold denne gangen. Det var kanskje ikke så rart da det her var det området som ikke hadde tett med skyer. Da jeg senere gikk på radaren fikk jeg bekreftelse på at det var Qatar fly. Selvfælgelig etterlot de tykke lange striper som bredte seg ut ganske rask og etter ca 30 min var området i sør dekket av mørkeblå skyer som trakk nordover. #0 min sener kom 2 Qatar fly for landing Gardemoen og sprayet det lille området som de mindre skyene befant seg- Nå ca 30 min senere var også det området dekket med skyer. Og nå ca 30 min etterat flyene passerte regner det spyd. INGEN skal lenger fortelle meg at denne sprayingen IKKE er med på å styre været. Hva andre sier og mener bryr meg egentlig ikke. Hittil er det INGEN av de som kommer med tinnfoliehatter og smilefjes som vil møte meg til en offentlig debatt. Jeg er klar…gjerne på sparket.

Istedenfor å bruke tid på FB kanskje noen her kunne bli med i organisasjonen og derfra gjøre et forsøk på å få frem sannheten for folket?

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.