CDC trekker tilbake falske PCR-testprotokoller som ble brukt til å forfalske kovide “positive” for å presse plandemien 07/25/2021. Mens den kriminelle gjengen i Norge fortsetter myrderier av egen befolkning!

CDC trekker tilbake falske PCR-testprotokoller som ble brukt til å forfalske kovide "positive" for å presse plandemien

ANNONSE

Etter mer enn et år med å begå vitenskapelig svindel for å presse falske “positive” via PCR-testing, har CDC kunngjort at de trekker tilbake RT-PCR Diagnostic Panel 31. desember i år:

Etter 31. desember 2021 vil CDC trekke tilbake forespørselen til US Food and Drug Administration (FDA) om autorisasjonsbrukstillatelse (EUA) av CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel, the analysen ble først introdusert i februar 2020 for påvisning av bare SARS-CoV-2. CDC gir denne forhåndsvarslingen for at kliniske skal ha tilstrekkelig tid til å velge og implementere et av de mange FDA-godkjente alternativene.

Bruken av PCR-tester for covid sykdomsdiagnose er et globalt vitenskapelig svindel, siden ingen PCR-instrumenter kan produsere kvantitative resultater som kan indikere en spesifikk virusbelastning . Likevel ble denne CDC-godkjente testprotokollen stolt på for å lage den “casedemiske” illusjonen som lot som hundrevis av millioner mennesker over hele verden var smittet med covid.

Hele saken var en forseggjort kvakksvitenskapelig , og alle som er kjent med PCR- (se nedenfor) har visst dette helt fra starten.

PCR-testen som ble godkjent av CDC for å diagnostisere covid, var uredelig fra den aller første dagen

PCR-instrumenter er ikke kvantitative instrumenter. De kan ikke fortelle deg  hvor mye av noe som er tilstede i et gitt utvalg. Alle laboratorieforskere som er kjent med PCR-instrumenter vet dette. Likevel fortsetter de å gå sammen med den globale svindelen med å diagnostisere “positive” tilfeller via PCR-testing.

Hele den kovide “plandemien” har vært basert på uredelig PCR-testing , og nå kunngjør CDC at den trekker den hyppigst brukte testen, kanskje i et forsøk på å erstatte testen med enda en falske protokoll som kan kontrolleres av helsemyndighetene til forverre “pandemien” på forespørsel (eller, kanskje, påstand om at covid er eliminert og erklærer seier).

Helt fra starten har hele pandemien ikke vært annet enn et globalt koordinert PCR-testbedrageri. Som salgsrepresentanter fra Thermo-Fischer fortalte meg på ansikt til ansikt-møter, kan ikke PCR-instrumenter bestemme kvantitative resultater. De bruker ikke kvantitative instrumentkalibreringskurver eller kvantitative eksterne covid-standarder. Dette betyr at PCR-instrumenter ikke har noen legitim rolle i å diagnostisere personer med sykdom eller medfødte infeksjoner. Bare tilstedeværelsen av et enkelt virusfragment, ganget billioner ganger gjennom PCR-sykling, indikerer ikke noe av vitenskapelig eller diagnostisk verdi.

Fra Great Game India :

En portugisisk lagmannsrett har bestemt at PCR-tester er upålitelige, og at det er ulovlig å karantene bare basert på en PCR-.

Retten uttalte at testens pålitelighet avhenger av antall sykluser som brukes og viral belastning. Siterer Jaafar et al. 2020 konkluderer retten med at:

“Hvis noen blir testet av PCR som positive når en terskel på 35 sykluser eller høyere brukes (som er regelen i de fleste laboratorier i og USA), er sannsynligheten for at personen blir smittet mindre enn 3%, og sannsynligheten at det nevnte resultatet er falskt positivt er 97%. ”

Tilsvarende har den østerrikske domstolen avgjort at PCR-tester ikke er egnet for -diagnose, og at lockdown ikke har noe juridisk eller vitenskapelig grunnlag.

Retten påpekte at “en PCR-test ikke er egnet for diagnose og derfor ikke i seg selv sier noe om sykdommen eller infeksjonen til en person”.

PCR-analytikere og laboratorievitenskapsteknikere er medskyldige i det globale svindel med testing

Hele den covide pandemien er en farse, og alt var basert på falske PCR-tester. Utrolig nok vet selv PCR-teknikere og analytikere dette . De deltar i en global ordning for å ødelegge menneskeliv og knuse globale økonomier, og de er fullstendig klar over at begrensningene av deres egne instrumenter betyr at diagnoser av “positiv” covid-status basert på PCR er meningsløse.

Jeg kjører flere massespesifikke instrumenter i mitt private laboratorium, inkludert QQQ og ICP-MS-instrumenter. Jeg er medutvikler av to kvantitative metoder som ble omhyggelig utviklet for å kvantifisere glyfosatmolekyler i mat, og for cannabinoidkonsentrasjoner i hampekstrakter. Jeg er godt kjent med instrumentkalibrering, eksterne standarder, kurvepassningslikninger og kvantitativ analyse. PCR-instrumenter er ikke i stand til noe av dette . De er ubrukelige for å diagnostisere smittsom sykdom, da de ikke kan produsere resultater av virusbelastningskonsentrasjonen fra en gitt prøve.

Hvis du vil vite hvor mye av noe som er tilstede i en gitt prøve, må du bruke langt mer komplekse instrumenter som massespesifikke trippel-quad-instrumenter (som jeg blant annet bruker for å teste mat for glyfosatforurensning).

Som Zero Hedge rapporter , innrømmer til og med Dr. Fauci at PCR-testing egentlig er en svindel når det gjelder diagnostisering av sykdom:

Dr. Fauci, midten av november 2020 : “Hva er det som nå utvikler seg til litt av en standard … hvis du får en syklusterskel på 35 eller mer … sjansene for at det blir replikeringssikkert er små … Det er veldig frustrerende for pasientene så vel som for legene, noen kommer inn, og de gjentar sin PCR, og det er som [a] 37 syklus terskel, men du kan nesten aldri dyrke fra en 37 terskel syklus. … Så jeg tror at hvis noen kommer inn med 37, 38, til og med 36, må du si, du vet, det er bare nukleotider, punktum. “

Akkurat som leger, sykepleiere og farmasøyter deltar i den globale kriminelle covid con, deltar PCR-labteknikere og eiere gledelig i samme svindel, sannsynligvis fordi de tjener enorme fortjenester ved å kjøre falske PCR-tester som aldri ville bestå kontrollen til noen legitim vitenskapelig test for nøyaktighet eller presisjon.

Faktisk er PCR-tester verken nøyaktige eller presise . Konseptet “presisjon” – som er av største betydning i kvantitativ laboratorieanalyse som involverer plantevernmidler, tungmetaller og så videre – eksisterer ikke i PCR-utstyr. Det er ikke noe som heter presisjon når du multipliserer genetisk materiale i selve prøven. Denne prosessen ødelegger per definisjon all meningsfull kunnskap om massen eller konsentrasjonen i den opprinnelige prøven.

Hvis den samme tilnærmingen ble brukt i åndedrettsprøver for mulige fyllesjåfører, ville hver levende person bli arrestert for en DUI, siden det er minst ett molekyl alkohol som sirkulerer i blodet til alle.

CDC trekker sannsynligvis tilbake denne PCR-metoden fordi de vet at testen ikke tåler rimelig vitenskapelig undersøkelse. De prøver å dekke sporene sine og minnehullet den falske testen som i utgangspunktet ble brukt til å drive den falske covid-plandemien. Men vi vet allerede at CDC er en kriminell front for vaksineindustrien, og at CDC ikke har noen vitenskapelig troverdighet eller autoritet overhodet når det gjelder legitime smittsomme tester.

blob:https://www.brighteon.com/22fe6231-9d81-4953-a0f6-8c4054640206

CDC, akkurat som PCR-testen, er et fullstendig svindel.https://www.brighteon.com/embed/d9f93f6c-6c0a-4ec7-a747-31a394ec3ae3dårlig helse , dårlig medisin , badscience , CDC , coronavirus , COVID , hoax , useriøs vitenskap , pandemi , PCR , Plandemic , science fraud

CDC Tilbakekaller Autorisasjon For Nødbruk Til RT-PCR For COVID-19-Testing

HAFHAF25. Juli 2021

CDC har kunngjort at de vil tilbakekalle autorisasjonen for nødbruk gitt til RT-PCR for COVID-19-testing.

cdc tilbakekaller nødbrukstillatelse til RTP for test av covid 19

21. juli 2021 ga CDC ut en laboratoriealarm som tilbakekalte EUA for RT-PCR-tester for å oppdage SARS-COV-2.

“Etter 31. desember 2021 vil CDC trekke tilbake forespørselen til US Food and Drug Administration (FDA) om nødbrukstillatelse (EUA) av CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) sanntids RT-PCR Diagnostic Panel, analysen ble først introdusert i februar 2020 kun for påvisning av SARS-CoV-2. CDC gir denne forhåndsvarslingen for at kliniske laboratorier skal ha tilstrekkelig tid til å velge og implementere et av de mange FDA-godkjente alternativene. ”https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-0&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1418978938928369667&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fhumansarefree.com%2F2021%2F07%2Fcdc-revokes-emergency-use-authorisation-to-pcr-testing.html&theme=light&widgetsVersion=e1ffbdb%3A1614796141937&width=550px

CDC anbefalte også kliniske laboratorier og teststeder som bruker RT-PCR for å gå over til en annen FDA-godkjent COVID-19-test .

“Som forberedelse til denne endringen anbefaler CDC at kliniske laboratorier og teststeder som har brukt CDC 2019-nCoV RT-PCR-analysen, velger og begynner overgangen til en annen FDA-autorisert COVID-19-test. CDC oppfordrer laboratorier til å vurdere adopsjon av en multiplekset metode som kan lette påvisning og differensiering av SARS-CoV-2 og influensavirus. ”

Flere domstoler over hele verden har bestemt bruk av RT-PCR for påvisning av SARS-COV-2 som upålitelig og direkte svindel.

En portugisisk lagmannsrett har avgjort at PCR-tester er upålitelige,  og at det er ulovlig å karantene bare basert på en PCR-test.

Retten uttalte at testens pålitelighet avhenger av antall sykluser som brukes og viral belastning. Siterer Jaafar et al. 2020 konkluderer retten med at:

“Hvis noen blir testet av PCR som positive når en terskel på 35 sykluser eller høyere brukes (som er regelen i de fleste laboratorier i Europa og USA), er sannsynligheten for at personen blir smittet mindre enn 3%, og sannsynligheten at det nevnte resultatet er falskt positivt er 97%. ”

Tilsvarende har den østerrikske domstolen avgjort at PCR-tester ikke er egnet for COVID-19-diagnose, og at lockdown ikke har noe juridisk eller vitenskapelig grunnlag.

Retten påpekte at “en PCR-test ikke er egnet for diagnose og derfor ikke i seg selv sier noe om sykdommen eller infeksjonen til en person”.

“Imidlertid bruker helseministeren en helt annen, mye bredere saksdefinisjon for Covid-19-diagnose, som ikke kan brukes til å rettferdiggjøre forbudet mot et møte.”

Da avslørte et østerriksk parlamentarisk medlem mangelen på regjeringens COVID-19-tester ved å demonstrere i parlamentet hvordan et glass  Coca-Cola testet positivt for COVID-19 .

Selv Verdens helseorganisasjon (WHO) tok en u-sving og endret PCR-testciteriene, og advarte eksperter om ikke å stole bare på resultatene av en PCR-test for å oppdage koronavirus.

Som GreatGameIndia rapporterte tidligere, kastet standard coronavirus-tester et stort antall positive tilfeller daglig. Disse testene gjøres basert på  defekte WHO-protokoller  som også er designet for å inkludere falske positive tilfeller.

Dette faktum om  falske positive ved PCR-tester  ble først bemerket offentlig av Dr. Beda M. Stadler, en sveitsisk biolog, emeritusprofessor og tidligere direktør ved Institutt for immunologi ved Universitetet i Bern.

Så hvis vi gjør en PCR-koronatest på en immunperson, er det ikke et virus som blir oppdaget, men en liten knust del av virusgenomet. Testen kommer tilbake positivt så lenge det er små knuste deler av viruset igjen.

Riktig: Selv om de smittsomme virusene lenge er døde, kan en koronatest komme positivt tilbake, fordi PCR-metoden multipliserer til og med en liten brøkdel av det virale genetiske materialet nok [til å bli oppdaget].

Tidligere ble  WHOs testprotokoll til og med avhørt av Finlands nasjonale helsemyndighet . WHO hadde oppfordret land til å teste  så mange pasienter som mulig  for koronavirus.

Finland gikk tom for testkapasitet og begynte å begrense koronavirustester til de mest utsatte gruppene og bare helsepersonell. Finlands nasjonale helsemyndighet sa at å teste mennesker med milde ville være bortkastet helsevesen.

I en oppsiktsvekkende avsløring avviste Finlands sjef for helsesikkerhet, Mika Salminen WHO-rådgivende og sa at  WHO ikke forstår pandemier,  og at deres Coronavirus-testprotokoll er ulogisk og ikke fungerer .

Kilde: GreatGameIndia.comRussland Arrangerte En Kommunistisk Plandemi Tilbake I 1979, I Likhet Med COVIDForrige Innlegg

Relaterte Artikler

Russland arrangerte en kommunistisk plandemi i 1979, lik covid

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUS

Russland Arrangerte En Kommunistisk Plandemi Tilbake I 1979, I Likhet Med COVID

HAFHAF25. Juli 2021

yale-lege kaller cdc for å begå medisinsk bedrageri i stor skala og skjule kovide tilfeller blant de vaksinerte

KORONAVIRUSVAKSINER

Yale Doctor Ber CDC For Å Begå Medisinsk Bedrageri I Stor Skala Og Skjule Kovide Tilfeller Blant De Vaksinerte

HAFHAF25. Juli 2021

grafenoksid covid 19 mrna vaksine

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSTANKEKONTROLLVAKSINER

Grafenoksid: Et Giftig Stoff I Hetteglasset Med COVID-19 MRNA-Vaksine

HAFHAF24. Juli 2021

george soros trakter $ 1 million for å utvise politiet når voldskriminalitet øker

GEORGE SOROSNYHETER

George Soros Trakter $ 1 Million Dollar For Å Forsvare Politiet Som Voldelig Kriminalitet Øker

HAFHAF24. Juli 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.