Spikeproteinet er morderen – Vær forsiktig med mRNA “vaksiner”

Av Peter KoenigGlobal Research, 23. juni 2021

Alle artikler om global forskning kan leses på 51 språk ved å aktivere rullegardinmenyen “Oversett nettsted” på det øverste banneret på hjemmesiden vår (Desktop-versjon). 

Besøk og følg oss på Instagram på @crg_globalresearch.

***

Vokt dere for Spike Protein! Vokt dere for mRNA-injeksjoner!

For å gjøre det, må du absolutt unngå å ta eller bli tvunget til å akseptere mRNA “ikke-vaksine” – eksperimentell genterapi. For det er hva det er. Eksperimentet er deg. Allerede i SARS-1 av 2002/2003, originalen, som hovedsakelig påvirker det kinesiske genomet, i likhet med dette første -viruset, mer hensiktsmessig kalt SARS-CoV-2; den adresserte det kinesiske DNA. Utfyllinger av Harvards hemmelige, ulovlige kinesiske DNA-høsting på slutten av 1990-tallet og 2000. Se dette .

Da Harvard-folket endelig ble fanget og sparket ut av Kina, var det for sent. De hadde allerede samlet hundretusener, om ikke millioner av DNA-prøver – hvorpå mest sannsynlige amerikanske P4 biokrigslaboratorier produserte akkurat dette .

Slik uttrykker Josh MIttledorf det:

“Spike-proteinet er den delen av virusstrukturen som grensesnittet med vertscellen. SARS 1 og SARS 2-virus har begge piggproteiner som binder seg til en menneskelig cellereseptor kalt ACE-2, vanlig i lungeceller, men også til stede i andre deler av kroppen. Binding til cellens ACE-2-reseptor er som ulven som banker på døra til Little Red Riding Hoods bestemor. “Hei, bestemor. Jeg er barnebarnet ditt. Vennligst la meg komme inn. ” Viruset er en ulv iført rød kappe og hette, later til å være et ACE-2 enzymmolekyl som søker inngang til cellen. ” Se dette .

Covid-19, alias SARS-CoV-2, er en perfeksjonert versjon av SARS-1, den opprinnelige av 2002/2003 som først og fremst traff Kina. Tidlig i 2020, når Wuhan og mye av Hubei-provinsen, og senere andre deler av Kina, ble forseglet og låst, fordi kinesiske forskere reagerte raskt på det de umiddelbart visste, dette var et nytt forsøk på å angripe Kina, den kinesiske helsen system – den kinesiske befolkningen. De kinesiske myndighetene ble kalt diktatorisk – og fulgt av vanlige fornærmelser – men de lyktes med å inneholde viruset og dominere det, og holdt skaden det forårsaket innenfor grensene.

På grunn av disse forskjellige låsingene og andre hygieniske og helsemessige tiltak ble nærmere 80% av den kinesiske produksjonskapasiteten stengt, noe som hadde en enorm innvirkning på resten av verden, avhengig av kinesiske forsyningskjeder. Takket være Kinas alvorlige tiltak for å overvinne pandemien så raskt og helseeffektivt som mulig, var Kinas økonomi i gang igjen innen omtrent seks til åtte måneder, og praktisk talt til full kapasitet innen utgangen av 2020.

Oppfinneren av mRNA-typen vaksine, Dr. Robert Malone , sier at vaksinen får lipidnanopartikler til å akkumuleres i forskjellige organvev, og spesielt “i høy konsentrasjon” i eggstokkene, noe som betyr at det forårsaker infertilitet og / eller ofte spontanaborter i gravide kvinner. Se dette  – inkludert en 15 min. videointervju med Dr. Malone og evolusjonsbiolog Dr. Bret Det som gjør mRNA til “ikke-vaksine”, bedre kalt sitt CDC-navn – eksperimentell genterapi – så farlig, er at det produserer piggproteiner i alle celler i menneskekroppen.

Årsaken til denne raske og ofte dødelige av piggproteinet er det Dr. Jane Ruby , medisinsk ekspert og farmasøytisk forsker, kaller “Magnetofection”, et aggressivt magnetisk gelavleveringssystem, inkludert i injeksjonen – for å transportere piggproteinet i ” warp speed ”inn i hver celle i menneskekroppen.

Den tyske produsenten, Chemicell GmbH, Berlin (se dette ) av denne spesielle magnetiske gelen sier at den ikke er til bruk hos mennesker. Likevel bruker Moderna og det i sin mRNA eksperimentelle genterapi, som de lyver om og kaller det falskt “vaksine”. – Se Dr. Jane Rubys 9 minutter lange video her .

Dette magnetofection-transportsystemet er så kraftig at folk som fikk stikk, klarte å stikke magneter på kroppen. COVID “ikke-vaksine” injiserte lipidnanopartikler forteller kroppen å produsere piggproteinet. Takket være magnetisk gel forlater de raskt injeksjonsstedet og akkumuleres i organer og vev. Se dette av Dr. Alex Pierson .

Spikeproteinene som aktiveres i praktisk talt alle celler i menneskekroppen overvelder kroppens immunsystem, og bekjemper det, snarere enn å forsterker det. Dette kan føre til mange komplikasjoner og infeksjoner over tid. Noen av dem, som blodpropp, som resulterer i trombose og andre hjertesykdommer – og død – kan være umiddelbare resultater etter inokulasjonen. Andre potensielt dødelige effekter, mange av nevrologisk karakter, vises kanskje ikke umiddelbart, men bare over tid – etter ett, to eller tre år? Det vil da være vanskelig å spore svakhet produsert av Spike Protein tilbake til vaksinen.

I en overbevisende 1-minutters video advarer Dr. Mike Yeadon , tidligere Pfizer visepresident og sjef for vitenskap, ” Alle som tar den eksperimentelle vaksinen kan ikke unnslippe døden” . Se dette .

Vi kan bare håpe at disse “kompromitterte” for det meste vestlige regjeringene kommer til fornuft og vil innse i tide hva de gjør mot de befolkningene som valgte dem – og betaler for livsgrunnlaget.

Hvis disse såkalte “verdensledere” – forestill deg, følger 193 FN-medlemsregjeringer det samme skriptet – noe er ikke helt riktig, passer ikke til dagsorden for helsebeskyttelse, men passer heller en ond plan mot menneskeheten – hvis disse “verdensledere ”Fortsett å følge diktene til sine mørke satanistiske mestere, de kan havne i en slags domstol i Nürnberg 2.0 for forbrytelser mot menneskeheten.

Dr. Reiner Füllmich , tysk-amerikansk advokat og ledende medlem av den  tyske  Corona Investigative Committee, har allerede anlagt flere søksmål, inkludert gruppesøksmål i Canada og USA, og innledet rettsforfølgelse mot enkeltpersoner og institusjoner mest i . Se videoen nedenfor – forbrytelser mot menneskeheten – og dette .

https://www.bitchute.com/embed/zlVZoZ68Q5Iq/

Sosiolog, filosof, lærer og forfatter, Ed Curtin, hadde dette å si:

Jeg vet at eksperimentelle mRNA-“” som blir presset på alle ikke er tradisjonelle vaksiner, men farlige eksperimenter hvis langsiktige er ukjente. Og jeg vet at Moderna sier at messenger RNA (mRNA) ikke-vaksine “vaksine” fungerer “som et operativsystem på en ” og at Dr. Robert Malone, oppfinner av mRNA vaksine , sier at lipid nanopartikler fra injeksjonene beveger seg i hele kroppen og bosette seg i store mengder i flere organer der piggproteinet, som er biologisk aktivt, kan forårsake enorm skade og at FDA har visst dette.

I tillegg vet jeg at titusenvis av mennesker har fått bivirkninger av disse injeksjonene, og mange tusen har dødd av dem, og at disse tallene er sterkt undervurdert på grunn av rapporteringssystemene. Jeg vet at med dette antallet tap i fortiden ville disse eksperimentelle skuddene blitt stoppet for lenge siden eller aldri startet. At de ikke har overbevist meg derfor om at en radikalt ond agenda er i gang som har som mål å ikke skade helse fordi de ansvarlige vet hva jeg vet og mye mer. Se fullteksten til Eds essay her .

*

Merknad til leserne: Klikk på delingsknappene over eller under. Følg oss på Instagram, @crg_globalresearch. Send denne artikkelen til e-postlistene dine. Crosspost på bloggsiden din, internettfora. etc.

Peter Koenig er en geopolitisk analytiker og tidligere seniorøkonom i Verdensbanken og Verdens helseorganisasjon (WHO), hvor han har jobbet i over 30 år med vann og miljø rundt om i verden. Han foreleser ved universiteter i USA, Europa og Sør-Amerika. Han skriver regelmessig for nettbøker og er forfatter av Implosion – An Economic Thriller about War, Environmental Destruction and Corporate Greed; og  medforfatter av Cynthia McKinneys bok “When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis” ( Clarity Press – 1. november 2020).

Han er forskningsassistent ved Center for Research on Globalization.

Utvalgt bilde er fra UKColumn

relaterte artikler

COVID-19 mRNA “Vaksiner” er “genterapi”

16. mars 2021

Mislyktes Pfizer i å utføre industristandard dyretesting før initiering av mRNA kliniske forsøk?

15. juni 2021

COVID-vaksiner kan medføre lavine av nevrologisk sykdom

24. mai 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.