SKJULT MAKT Norge en Jesuitt kontrollert stat. Vatikanets tempelriddere er tilbake i Norge.

Dato: mars 15, 2013Forfatter: Arcticliving17 Kommentarer

Tempelridderne til Vatikanstaten, The Knights of Malta

Mange tenker på Norge som nasjonalstaten langt mot nord, med demokrati og rettstat som fundamentet for en fredelig og samstemt kultur, basert på sunne tradisjoner med hardingfele og samisk joik, i skjønn forening. De fleste vet faktisk ikke at Norge for lengst er infiltrert av fremmede makter, som styrer Norge fra kulissene, og at demokratiet i Norge er fallitt siden rettstaten vår er korrupt. I dag styres Norge av en Jesuittisk konspirasjon direkte fra Vatikanet i Roma, som ødelegger denne nasjonen innenfra, dag for dag. Dette er en del av en større plan internasjonalt, hvor Vatikanet har planer om å ta kontroll på hele verdens befolkning, og innføre New World Order – NWO, og innstifte en verdensregjering, hvor alle mennesker skal tvinges til å underkaste seg den katolske kirke og den satanistiske pavemakten. De som ikke underkaster seg, skal fjernes fra denne jord, det er Vatikanets onde plan.

Det er ingen hemmelighet lengre at Jonas Gahr Støre tilhører Vatikanets Jesuitt orden, og denne øverste maktinstitusjonen Jesuitt-ordenen, er Pavens og Kardinalenes øverste generaler i krig mot menneskeheten, på vegne av den katolske kirken, som har som målsetning å utrydde alle som ikke er katolikker. Jesuitt ordenen i Vatikanet står over Vatikanets Malteserordenen i rang. Malteser ordenen eller deres gamle navn Tempelridderordenen, er de som styrer NATO og all etterretning i de vestlige land og i midtøsten. Jesuittene som står over Malteserordenen, har full kontroll på alle de sentrale etterretnings organisasjonene i verden, gjennom Malteserordenen, spesielt gjennom CIA, MI5, MI6, russiske FSB, israelske Mossad og også vår egen etterretningstjeneste (Forsvarets etterretning), som igjen styrer PST, som er politiets etterretning.

Jesuittene opprettet EU, FN og CFR – Counsil of Foreign Relation, som er det nye FN. De har opprettet sionismen (falske jøder) som politisk organisasjon, og de opprettet også Det Muslimske Brorskapet og islam, for å føre krig mot menneskeheten. Det er bare å se hva som skjer i midtøsten, hvor Jesuittene gjennom sin politiske datterorganisasjon sionismen, står hardt mot islam og Det Muslimske Brorskap sine avdelinger Hamas, Fatah og Hezbollah. Alt dette er bare et spill, og kontrolleres fra Jesuittene i Vatikanet. Men spillet med menneskeliv og hele vår sivilisasjon, er så farlig og så brutalt ond, at Vatikanet kalkulerer med at splitt og hersk er beste metode for å kunne overta hele midtøsten og hele verden, med sin demoniske plan om verdensherredømmet for den katolske kirke, gjennom å starte 3 verdenskrig

Jesuittene har også opprettet det hemmelige selskap illuminati, frimurerorganisasjonen og bilderberger organisasjonen, for å ta kontroll på politiske partier og kommersielle selskaper i verden.

I den forbindelse har Jesuittene også fra gammelt av opprettet det moderne pengesystemet som er i bruk i verden i dag, og de kontrollerer Rotchild finanskonglomeratet, som igjen kontrollerer den amerikanske “statsbanken” FED og storbanken BIS – Bank of International Settlement. BIS er “alle sentralbankers mor” og som Norges Bank får sine penger fra som regel, ved innlån av frisk kapital. Med andre ord, Jesuittene og Vatikanet kontrollerer også vår pengebeholdning i Norge. IMF og Verdensbanken er også under Jesuittisk kontroll, og disse “monsterpengemaskinene” brukes av jesuittene til å føre økonomisk krig mot stater, for å underlegge dem Vatikanets kontroll. Libya var under Gadaffi en stat som ikke ville legge seg under kontroll av IMF, og ble sannsynligvis angrepet av EU og NATO, som Jesuittene og Vatikanet kontroller. Libya var Afrika sin mest moderne stat og stod i mot Jesuittenes forsøk på å kontrollere landet. Krigen handlet ikke om menneskerettigheter, men om å drepe Gadaffi, som riktignok var en diktator, men likefullt hadde bygget opp Libya som den mest vellykkede staten i Afrika. NRK sin nylige dokumentar viser tydelig, hva Libya måtte bøte med for denne motstanden

Pave Ratzinger og Malteserordenens høyeste posisjoner

Jesuittene og Vatikanet står bak og de finansierte og kontrollerte Hitler og Nazistene. Før de gjorde dette, så konstruerte de motpolen kommunismen, hvor Lenin som var kontrollert av Jesuittene, stod bak den russiske revolusjon. Revlusjonen førte til at den kristne Tsar familien og inntil 66 millioner kristne og intellektuelle russiske statsborgere ble drept av kommunistene. Dette er meget godt dokumentert gjennom Juri Lina sin dokumentarfilm i skyggen av Hermes , om hvordan illuminati (det Jesuitt kontrollerte hemmelige selskap) stod bak nedslaktingen av Russland sin kristne og intellektuelle befolkning. Når begge motpolene var konstruert, slik Islam og Sionismen også er, så lot Jesuittene disse partene gå til krig mot hverandre, for å skape kaos, og ta kontroll gjennom kaos og ufattelige myrderier i 2 verdenskrig. Den ortodokse kirke i Russland (søsterkirke til Vatikanet) har nå full kontroll i Russland etter at de kristne ble drept. Stalin og Hitler kom begge fra Rotschild blodslinjen, som er den sentrale onde blodslinjen til Vatikanet og Jesuittene. Det er i tillegg 12 onde blodslinjer til Vatikanet som går igjen i verdenshistorien. Det er det familienavn som Bush, Clinton, Rockefeller, Onassis og Kennedy, kjente illuminati familier som jobber som marionetter for Jesuittene på verdensbasis. John F. Kennedy forstod etterhvert hvilken satanistisk organisasjon Vatikanet og Illuminati er, og ble belønnet med flere kuler i kroppen da han ble drept i Dallas, bare få dager etter han avslørte dem gjennom verdens mest berømte tale som han holdt om denne satanistiske verdenskonspirasjonen, som undergraver vår sivilisasjon.

Man ser derfor her hvordan staten Vatikanet, har infiltrert alle nasjoner i verden omtrent, via sin Jesuitt orden og Malteser ordenen, og forsøkt og faktisk lyktes svært ofte med å ødelegge nasjonalstatene de får og fikk innpass hos. Jesuittene hadde ikke adgang til Norge inntil 1956, og det er det faktisk en grunn til. Jesuitten Jonas Gahr Støre og russisk kontrollerte Jens Stoltenberg, er derfor i følge vår kjære Grunnlov og frihetsbrev, høyst legalt å betrakte som spioner og landsforrædere av Norge. Dette fordi stilles klare spørsmål om også Jens Stoltenberg faktisk er russiske agent, som også har infiltrert den norske nasjonalstaten, med det formål å legge Norge under fremmed makt, på vegne av sin oppdragsgiver. Norges kanskje aller dyktigste journalist, Alf R. Jakobsen fra NRK Brennpunkt redaksjonen, i oppslag fra Dagbladet, avslørte Jens Stoltenberg som den russisk/sovjetiske spionen “Steklov” basert på materiale fra den avhoppede KGB arkivaren Mitrokhin, som skrev boken “KGB in the vest – The Mitrokhin Archive” hvor Jens Stoltenberg og flere AP ledere skal være avslørt som russiske/sovjetiske spioner, eller med svært nær tilknytning til russisk etterretning. Alt til syvende og sist, styrt av Jesuittene i Vatikanet, siden disse også kontrollerer russiske FSB etterretningen, til Putin.

En kjent Tempelridder (Malteser ordenen) i Norge, er Janne Haaland Matlary som er aktivt medlem av Malteserordenen, og hun har nå infiltrert partiet Høyre for å fullføre Vatikanets imperialisme også i Norge, med å gjøre Norge til et katolsk land. Haaland Matlary er professor i statsvitenskap og en meget slu person, som jobber hardt for Pavemakten i Norge. Men den mest kjente Tempelridderen er ikke henne, det er faktisk Anders Bering Breivik, som stod bak Utøya og Oslo terrorhandlingene. ABB er også Tempelridder og faktisk langt høyere plassert i Norge i frimurersystemet, en tidligere fremkommet. Frimurersystemet er den hierarkiske graderingen av alle personer som er innenfor Vatikanets maktpyramide, med ordener/organisasjoner og selskap. På tross av sin unge alder, så er ABB en mer sentral Tempelridder, en det media og Stoltenberg regimet vil innrømme han. Men Anders Bering Breivik er ikke alene i verden, som man kanskje skulle tro. Siden Jesuittene og Tempelridderne til Vatikanet kontrollerer all vestlig etterretning, så kontrollerer de også den norske etterretningen (Forsvares Etterretning, som igjen kontrollerer PST til politiet). Anders Bering Breivik sin føreroffiser er ingen ringere enn den tidligere etterretningssjefen i Norge, Torgeir Hagen, som er en av de øverste Tempelridderne i Norge, direkte underlagt Jesuitten Gahr Støre. Dette kommer frem fra Norulv Øvrebotten, som satt som statsekretær i Forsvarsdepartementet under Arbeiderpartiets egen Johan Jørgen Holst. Øvrebotten sin avhandling om Anders Bering Breivik og Torgeir Hagen, kan leses her (det er en serie artikler, så trykk nederst på les mer knappen for alle artiklene). Tempelridderne i Norge er tungt infiltrert i det norske samfunnet. Mer om tempelridderne finnes på deres egen webside her om Tempelridderordenen i Norge

Jonas Gahr Støre et tohodet troll?

Jonas Gahr Støre som agent for Jesuittordenen, er derfor en meget farlig mann for Norge, og det må settes fokus på hva han, Jens Stoltenberg, Thorvald Stoltenberg, Grethe Faremo, som alle er medlem av Vatikanets onde verdensorganisasjon i ulike ordener, gjør med denne nasjonen Norge. Alle bør lese denne artikkelen som Synnøve Fjellbakk Taftø, den tidligere toppjuristen under EØS delegasjonen som skulle forhandle med EU (Vatikanets organ), skrev om EØS avtalen og Gahr Støre. Hun skrev artikkelen Globalistenes fremste agent om Jonas Gahr Støre, og hvordan Gahr Støre og Gro Harlem Brundtland lurte Norge inn i EU gjennom den grunnlovstridige EØS avtalen. Få dager etter at hun skrev artikkelen på Nyhetspeilet, ble hun pågrepet i sitt eget hjem av korrupt politi, dratt ut av sin bolig, og tvangsinnlagt på Bodø Mentale Sykehus, neddopet med medisiner og behandlet på den ynkeligste måte som menneske, fordi hun avslørte Jonas Gahr Støre og Gro Harlem Brundtland sine ulovlige og grunnlovstridige handlinger om EØS prosessen. Her forteller Synnøve om sin egen behandling og hvordan Gahr Støre behandlet henne I disse videoene forteller også Taftø Fjellbakk om Gahr Støre som Jesuitt. Denne horrible handlingen med å pågripe Synnøve Fjellbakk Taftø, må sees i lys av hvilken rolle Jonas Gahr Støre har som medlem av Jesuitt ordenen til Vatikanstaten, siden nasjonalstatene etter deres plan skal ødelegges og samles i en stor suppe, hvor alle skal tilbe Vatikanstaten eller falle i unåde og bøte for det, på verst tenkelig måte. Synnøve fikk merke Jesuitten Gahr Støre sin vrede, for at han ble avslørt.

Derfor må disse menneskene må stoppes nå, de er meget farlige mennesker!

Per-Vidar Nikolaisønn

Grunnlovsaktivist, freelancejournalist og webredaktør

Makta midt i mot!

Share this:

https://widgets.wp.com/likes/index.html?ver=20210413#blog_id=46097338&post_id=789079&origin=arcticfreespeech.wordpress.com&obj_id=46097338-789079-60d8edd8a001b

Relatert

Norge ble tvangsinnmeldt i EU i 1994september 8, 2013Under “Demokrati overtramp”

Ny grenseavtale mellom Norge og Russland i Barentshavet. Stoltenberg og Gahr Støre har gitt bort “halve Norge” til Russland!april 27, 2010Under “Olje og gass”

Hålogaland, en del av Norge?juli 9, 2009Under “Visjoner for Hålogaland”JESUITTER EU TEMPELRIDDERE NORGE

FORRIGEForrige innlegg:Vepsen en skikkelig AP propagandamaskin – tatt fra boken om APs historieNESTENeste innlegg:Hvordan Vatikanet med 21 punkter har klart å ødelegge vår norske stat og vår kristne kulturarv.

17 KOMMENTARER OM “NORGE EN JESUITT KONTROLLERT STAT. VATIKANETS TEMPELRIDDERE ER TILBAKE I NORGE.”

Legg til kommentar

 1. Per-Vidar JohansenHer er et utsnitt av den jesuittiske eden som Jonas Gahr Støre har sverget, og legg merke til to ting, enhver som ikke er katolikk, står på drapslisten deres, og vi defineres som en rase, og på grunnlag av det, kan du undre deg på hva det er Den Katolske Kirken vet om oss, som ikke vi vet selv. Her er Jesuitt eden, og hold dere fast…
  “Jeg videre lover og erklærer at jeg vil, når jeg får anledning, lage og føre ubarmhjertig krig, hemmelig eller åpenlyst, mot alle kjettere, protestanter og liberale, som jeg er bedt om å gjøre, for å utrydde og utslette dem fra overflaten av jorden, og at jeg vil spare verken alder, kjønn eller tilstand, og at jeg vil henge, kaste, koke, flå, kvele og begrave levende disse beryktede kjetterne, rive opp magen og livmor deres kvinner og knuse deres barns hoder mot vegger, for å tilintetgjøre for alltid deres rase. At når det samme ikke kan gjøres åpent, vil jeg i all hemmelighet bruke forgiftet beger, lynsje-tau, dolk eller blykuler, uavhengig av æren, rang, verdighet eller autoritet til den personen eller personene, uansett kan være deres tilstand i livet, enten offentlig eller privat, som jeg til enhver tid kan bli bedt om å gjøre, som agent for paven eller av leder av brorskapet av den hellige tro av soceity of Jesus (Jesuittene)”
  Når vi vet at Gahr Støre har sverget en ed om å drepe alle oss som ikke er katolikker, så kan man virkelig begynne å lure hva denne mannen gjør som helseminister i Norge. Abort er et “virkemidel” for å få oss protestanter bort fra denne overflaten, slik Gahr Støre har sverget i eden her:“rive opp magen og livmor deres kvinner og knuse deres barns hoder mot vegger, for å tilintetgjøre for alltid deres rase
  Hvis ikke denne jesuitten blir fjernet fra all norsk politikk og kastet ut av landet (fortrinnsvis tilbake til Vatikanet) så vil det kunne gå Norge veldig ille fremover!Svar
 2. Per-Vidar JohansenDet samme med Jens Stoltenberg og Thorvald Stoltenberg som er i kompaniskap med doktor død, David Rockefeller, som er vaksinekongen i verden og som også har sverget å drepe flest mulig mennesker, fortrinnsvis ikke katolikker. Jesuitt eden sier; for å tilintetgjøre for alltid deres rase. At når det samme ikke kan gjøres åpent, vil jeg i all hemmelighet bruke forgiftet beger. Det finnes helt beviste giftstoffer i svine og fugleinfluensa vaksinene, som disse demonene forsøker å drepe oss med.
  Stoltenberg familien er sentralt plassert i vaksineindustrien. Jens Stoltenberg bevilger (tar seg den frihet) av våre skattepenger til innkjøp av vaksinene fra doktor død, David Rockefeller, sine selskaper. Søsteren til Jens Stoltenberg, Camilla Stoltenberg, som en av lederne i Folkehelseinstituttet, er de som kjøper inn vaksinene fra doktor død (David Rockefeller) sine kontrollerte selskaper, blant annet GSK – Glaxo Smith Kleine, hvor Thorvald Stoltenberg er storaksjonær. Årlig får Folkehelseinstituttet, som ikke er et statlig etat, men en privat stiftelse, enorme beløp rett inn i kassen til dette private selskapet direkte fra David Rockefeller. Folkehelseinstituttet har enerett på å administrere vår helse. Folkehelseinstituttets regnskaper er unntatt fra offentligheten, og ingen får innsyn hva som skjer der.
  Thorvald Stoltenberg og Grethe Faremo, er også medlemmer av Jesuitt kontrollerte Trilaterale Kommisjon, som er en sentral organisasjon under Vatikanets maktpyramide, styrt av David Rockefeller, og benyttes som tenketank for hvordan man skal oppnå målene om “populasjonkontroll” som det heter på fint språk. Masseutryddelse av ikke-katolikker er vel mer korrekt å si, hva Trilaterale Kommisjon legger strategier for.Svar
 3. Per-Vidar JohansenJesuittenes general i dag er Adolfo Nicolas. Denne mannen som til daglig er å finne inne i Vatikanet, er regnet som verdens mektigeste mann, og han innehar posisjonen som den sorte paven, som jesuittenes general. Den sorte paven, styrer den hvite paven, som er den nye Pave Francis.
  Det er litt av en liste av de største maktinstitusjoner, som den sorte paven og Jesuitt general Adolfo Nicolas styrer. Klikk på bildet for større bilde.Svar
 4. Bjarne K. B.LOL Dette var en av de bedre konspirasjonsteorier, og fullstendig uten kontak med virkeligheten selvfølgelig. Likte spesielt godt avsnittet om at Roma styrer Mossad. Der fikk jeg meg en god latter. PS hvem står over denne “sorte” paven ? Tror selv at det må være Jupiter og Mars befolkningen som sammen konspirerer over å ta over jorden i løpet av de neste 5-6000 årene. Jesus var sikkert fra Mars… LOLSvar
 5. Per-Vidar JohansenRegner med at du klarte ikke å skrive inn “konspirasjonsteorier” raskere en den lille hjernecellen din klarte å tenke ut det ordet. Mossad er kontrollert av Jesuittene i Vatikanet, og hadde du tatt deg 10 sekunder på Google med søkeordet vatican + Mossad så hadde du kanskje klart å tenke litt selv.
  For orden skyld, så må du lære deg hva ordet konspirasjonsteorier betyr. Det begrepet ble oppfunnet av President Nixon, som et begrep for å svartmale de som leter etter sannheten om en konspirasjon. Det er litt rart at President Nixon på samme tid som han oppfant ordet konspirasjonteori, faktisk var involvert i en svært alvorlig konspirasjon han selv (Watergate).
  Eric Jon Phelps som avslører Mossad og alle de store etterretningsorganisasjonene under Vatikanet over her i videoen, er forfatteren av bestselgeren Vatican Assassins
  Mer om Mossad som forsvarer sin egen oppdragsgiver Vatikanet og Knights of Malta. Mossad defend the VaticanSvar
 6. Per-Vidar JohansenTABU 29 for norske redaktører og journalister: Det Hvite Hus mottar instrukser fra Jesuittordenen:
  «Offisielt er Vatikanet hovedsetet for den katolske kirken. Litt pussig er det jo at president etter president fra USA som ikke bekjenner seg til den katolske tro tar turen til Roma for å kysse pavens hånd, gjerne i sitt første år ved makten.
  Som det meste som omhandler Vatikanet dreier dette seg om verdslig makt, og ikke gudstro eller «omtanke for andre».
  Som det er redegjort for i artikkelen om Malteserordenen er det jesuittene som regjerer i Vatikanet. Jesuittgeneralen den sorte paven er pavens; «den hvite pavens» overordnede.
  Hvordan jesuittene over tid har infiltrert USA og gradvis overtatt mer og mer av makten samtidig som det amerikanske samfunnet har fått økte totalitære og fascistiske trekk, er en kompleks fortelling om listig og langsiktig bruk av skjult makt, se f.eks. VaticanAssassins for historisk informasjon om dette.
  En følge av Vatikanets «overhøyhet« over Det Hvite Hus er at en av kommandolinjene som president Obama må forholde seg til ser slik ut:
  «Generalnivå»: Vatikanet /Jesuittgeneralen (den sorte paven)
  «Oberstnivå»: Jesuitt Joseph A. O’Hare i New York (overser CFR/SMOM-kardinal Dolan)
  «Majornivå»: CFR (Council of Foreign Relations) under ledelse av Kardinal/SMOM-kommandant Timothy Dolan
  «Kapteinsnivå»: President Obama
  Hentet fra: Norske medias samlede TABU-oversiktSvar
 7. Brandulph C.Det er imposant hva du legger fram av informasjon , Per-Vidar. Det vitner om nitidig gransking av tilgjengelige data, og det sammenfaller med det lille jeg selv har logget om både tempelriddere og vikinger. Imidlertid finner jeg din plassering av Jesuitt organisasjonen på toppen av “pyramiden” noe kjapp og enkel. Hvor plasserer du t.eks. “The Protocols” i ditt globale makt bilde? Vil du hevde at dagens “gamle lærde” er Jorge Mario Bergoglio og Adolfo Nicolás Pachón? At dagens “guder”, i motsetning til den despotiske guden (mitt syn) i mosebøkene, viser sitt åsyn for folket? Før det endelige målet er nådd?!Svar
 8. Sverre A.Nå må du snart bestemme deg, unge mann. Er det russerne eller jesuittene som styrer Norge?Svar
 9. Per-Vidar JohansenOm du leser mine artikler Sverre Andersen, omså bare denne gangen (vær så snill), så skriver jeg at (sitat fra min innledning): “Jesuittene og Vatikanet står bak og de finansierte og kontrollerte Hitler og Nazistene. Før de gjorde dette, så konstruerte de motpolen kommunismen, hvor Lenin som var kontrollert av Jesuittene, stod bak den russiske revolusjon”.
  Det er i dag fremdeles Jesuittene og Vatikanet som kontrollerer FSB (KGB) og jeg gjentar som sitat fra min innledning over: “Alt til syvende og sist, styrt av Jesuittene i Vatikanet, siden disse også kontrollerer russiske FSB etterretningen, til Putin
  Så gamle eller unge Sverre Andersen, du må slutte å være så sta og begynne å lese det jeg skriver. Nå har du holdt på i flere år på denne bloggen, å betvile alt jeg skriver. Hvorfor må du nesten spørre deg selv om, jeg har intet godt svar på det.Svar
 10. Per-Vidar JohansenEric Jon Phelps har kommet med bestselgeren “Vatican Assasin” om Jesuittenes maktstruktur og hvordan Erkebiskopen av New York, Jesuitten O’hare, er den som styrer “the Knights of Malta” som igjen styrer NATO, Pentagon, alle etterretninger i de fleste store land, inkludert Russland. Formelt har han en SMOM kommandant mellom seg og Obama, som har den daglige ledelsen av verdens største maktmaskin. Dette er Kardinal/SMOM-kommandant Timothy Dolan. Pavens krigsmaskin ledes fra katedralen St.Patricks katedral som ligger klemt inn på Wall Street mellom alle skyskaperne. Alle krigers mor altså, leder fra en “kirke” i New York, hvor begrepet “børs og katedral” virkelig får sannhet i seg.
  Denne videoen bør alle se, spesielt de som er ute etter å vite verdenshistorien om hvordan SMOM – Sovereign Knights Of Malta, har på vegne av Jesuittordenen og Paven, startet omtrent alle kriger i universet omtrent.
  Barack Obama er bare en nikkedukke, eller skal vi kalle den småkriminelle fyren med sitt rette navnBarry Soetoro? En “President” som ikke engang har under ed på den amerikanske konstitusjonen, har sverget sitt navn rett engang. Men så gjør Barry Soetoro bare det som erkebiskopen av New York forteller han skal gjøre, så da så. Tilfeldigvis så sitter denne småkriminelle personen, på den store røde knappen, for å la verden utslettes via et tastetrykk….Svar
 11. Per-Vidar JohansenMin artikkel her, er nå tatt inn på Nyhetspeilet, den store frie media kanalen i Norge, og 7.800 sannhetssøkere og interesserte i internasjonal maktpolitikk, har lest min artikkel på noen korte dager. Det er vel kanskje noe å tenke på. Her er artikkelen min på NyhetspeiletSvar
 12. Håvar A. F.Hadde Jonas Gahr Støre tatt seg bryet med å lese «Mitt Nord-Norge»-bloggen, ville han sett at han faktisk er katolikk, og avstått fra å angripe trosfeller på denne måten: http://www.dn.no/forsiden/kommentarer/article2537397.eceSvar
 13. Per-Vidar JohansenJeg vet ikke om Gahr Støre leser “Mitt Nord-Norge bloggen” men jeg ville ikke vært forundret over det i så måte, om han gjorde det. Den tidligere Høyre mannen Gahr Støre, fører Høyre politikk innad i AP, det er det ingen tvil om. Det har ikke blitt færre privatklinikker innen helse og ikke mindre egenandeler på legekonsultasjoner i Norge, snarere tvert om. Gahr Støre sitt “angrep” på sin kollega Haaland Matlary, er derfor bare et skinnangrep for i god jesuittisk tradisjon, fortsette falskneriet og bedraget av hans egen rolle i Vatikanets maktpyramide.
  Hadde Gahr Støre vært en ærlig helseminister, så hadde han ikke latt sine barn bli behandlet på private helseklinikker. Hadde han vært en ærlig helseminister, så har han sagt opp alle avtaler med det privateide stiftelsen Folkehelseinstituttet, som kontrolleres av hans egen statsminister Jens Stoltenberg med familie (Stoltenberg er ulovlig statsminister sågar etter å ha forfalsket sin egen statsministerattest). Vatikanets kontroll med giftige vaksiner for å sterilisere oss protestanter og ateister i Norge, er drevet av Stoltenbergerne og David Rockefeller, som er et av Vatikanet og den katolske kirke sitt våpen i Norge, for å drepe og sterilisere så mange som mulig av oss nordmenn (protestanter, ateister og så videre). Men Jesuitten Gahr Støre avslutter ikke Folkehelseinstituttet sin kampanje mot oss protestanter og ateister, han bare eskalerer Vatikanets og den katolske kirke sin kontroll med helsevesenet og alle departementer i Norge, og utfører sin demoniske jesuitt ed, til fulle.Svar
 14. Arthur K.og griser kan fly.Svar
 15. Arthur K.God påske, alle sammen !Svar
 16. Tilbaketråkk: Arctic Free Speech bloggens topp 10 artikler – Arctic Free Speech – Makta midt i mot !
 17. Tilbaketråkk: Hvordan Vatikanet med 21 punkter har klart å ødelegge vår norske stat og vår kristne kulturarv. – Arctic Free Speech – Makta midt i mot

Malteserordenen – monstermakt i fordums drakt
31 minutter lesetid
INNHOLD

Samfunn
36039

Malteserordenen – monstermakt i fordums drakt

1 Kommentar on “SKJULT MAKT Norge en Jesuitt kontrollert stat. Vatikanets tempelriddere er tilbake i Norge.

Legg igjen en kommentar