Tucker Carlson: Unge mennesker er mer sannsynlig å bli skadet av vaksinen enn av COVID selv

06/15/2021 / Av Nolan Barton

CDC innrømmer bekreftet sammenheng mellom hjertebetennelse og covid vaksiner

ANNONSE

Mer enn 1200 “sjeldne” tilfeller av myokarditt og perikarditt er nå offisielt rapportert i forbindelse med Wuhan coronavirus (Covid-19) “vaksiner” fra Pfizer-BioNTech og Moderna.

I følge US Centers for Disease Control and Prevention (CDC) er de fleste ofrene 30 år eller yngre og lider av disse bivirkningene etter den andre dosen av skuddet.

CDCs rådgivende komité for immuniseringspraksis (ACIP) innrømmer at det er en “sannsynlig sammenheng” mellom injeksjoner og hjertebetennelse hos unge. For begge jabs kombinert er det nå 12,6 tilfeller av hjertebetennelse per million administrerte doser.

“Klinisk presentasjon av myokarditttilfeller etter vaksinasjon har vært tydelig, og har ofte forekommet innen en uke etter dose to, med brystsmerter som den vanligste presentasjonen,” sier Dr. Grace Lee, ACIP-leder.

Myokarditt er kategorisert som betennelse i hjertemuskelen mens perikarditt avgrenser betennelse i membranen som omgir hjertet. Begge forholdene er alvorlige og bør ikke forekomme hos ellers sunne unge mennesker.

Ifølge Lee er CDC i ferd med å samle inn mer data for å forstå den potensielle risikoen ved å fortsette å administrere kinesiske virusinjeksjoner, spesielt til unge voksne og barn.

En av lysbildene som ble presentert på et nylig ACIP-møte, viser at aldersgruppen som er mest berørt av hjertebetennelse etter jab er 16-18 år. Svært få mennesker over 30 år lider av slike bivirkninger etter injeksjon.

CDC sier fordelene med covid injeksjon oppveier risikoen

CDC sier at det er 267 kjente rapporterte tilfeller av myokarditt eller perikarditt etter den første injeksjonen av enten Pfizer-BioNTech eller Moderna, og 827 kjente rapporterte tilfeller etter den andre injeksjonen.

Ytterligere 132 tilfeller er rapportert der antall doser mottatt før manifestasjon av bivirkninger er ukjent.

Per 11. juni har det blitt administrert rundt 300 millioner doser Wuhan Flu-skudd i USA, ifølge CDC.

“Dette er fortsatt en sjelden hendelse,” hevder Dr. Tom Shimabukuro, og bemerker at den farligere av de to injeksjonene ser ut til å være Moderna med 19,8 tilfeller per en million injeksjoner.

Israels helsedepartementet kom til lignende konklusjoner om disse mRNA-injeksjonene, etter å ha innrømmet at de “sannsynligvis” forårsaker dødelig hjertebetennelse, spesielt hos yngre menn.

Det er ukjent hvorfor unge menn er hardest rammet av jabene, men CDC insisterer på at alt er i orden fordi de fleste tilfeller tilsynelatende fører til utvinning. Bare en håndfull ender med at et offer må gå til ICU for mer avansert behandling.

Til tross for den alvorlige risikoen som er involvert, hevder CDC fortsatt at det å bli injisert er en tryggere innsats enn å risikere å “fange” det kinesiske viruset offentlig. I følge CDC er den mest innlagte aldersgruppen for Wuhan influensa nå yngre mennesker, selv om byrået nekter å koble vaksiner som årsak.

“Ungdom og unge voksne utgjør en større andel av de totale tilfellene; 33% av tilfellene som ble rapportert i mai, var hos personer i alderen 12 til 29 år, sammenlignet med 28% i desember i fjor, ”sier CDCs Dr. Megan Wallace.

Department of Health and Human Services (HHS) ga også ut en uttalelse som oppfordret amerikanere til fortsatt å bli injisert til tross for risikoen forbundet med potensielt å utvikle dødelig hjertebetennelse.

“Bare et svært lite antall mennesker vil oppleve det etter vaksinering,” hevder det føderale byrået.

“Det er viktigere at for de unge som gjør det, er de fleste tilfeller milde, og enkeltpersoner kommer seg ofte alene eller med minimal behandling. I tillegg vet vi at myokarditt og perikarditt er mye mer vanlig hvis du får COVID-19, og risikoen for hjertet fra COVID-19-infeksjon kan være mer alvorlig. ”

Kinesiske virusinjeksjoner er farlige og unødvendige, spesielt hos unge mennesker. For å lære mer, besøk ChemicalViolence.com .

Kilder til denne artikkelen inkluderer:

CNBC.com

NaturalNews.combadhealth , badmedicine , Big Pharma , BioNTech , coronavirus , COVID , farlig medisin , hjertesykdommer , hjertesykdommer , hjertebetennelse , Moderna , myokarditt , perikarditt , Pfizer , vaksinasjon , vaksineskader , vaksinerFå vårt gratis nyhetsbrev på e-postFå uavhengige nyhetsvarsler om naturlige kurer, matlaboratorietester, cannabismedisin, vitenskap, robotikk, droner, personvern og mer.https://www.newstarget.com/Include-NewsTarget-ReaderRegistration-2019-Subscribe-Form-UnderArticle.htmlPersonvernet ditt er beskyttet. Abonnementsbekreftelse kreves.

ANNONSERELATERTE ARTIKLER

GJØR MER: ondt: Google konspirerte med Peter Daszak, laboratorium i Wuhan for å gjennomføre farlige eksperimenter på koronavirusAv Ethan Huff

Alle Covid-19 vaksiner er i det vesentlige UBRUKELIG mot den nye mutanten “Delta Variant”Av SD Wells

Covid biovåpen “bag man” Peter Daszak utgitt av The Lancet for ikke å ha avslørt sine konkurrerende økonomiske interesserAv Ethan Huff

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.