Overvåkere på FB messenger/din FB profil!

Her er et eksempel på at andre er inne og overvåker din virksomhet på FB Messenger.

Dette kan du sjekke på følgende måte: Du innlogget på FB. Oppe til høyre finner du en omvendt V. Trykk på den…. trykk da på innstillinger og personvern…..du kommer da til vinduet Generelle kontoinnstillinger……på venstre side i det vinduet trykker du på Sikkerhet og innlogging…..trykk der og du vil se hvilke som er logget inn på din FB profil….legg musepeker over over stedet(Norway) og du får opp IP adressen til den som er logget inn på din profil. Du kan da gå inn og søke på IP-adresser og finne ut hvor den IP adressen befinner seg. https://nordvpn.com/no/ip-lookup/

NB! Det vil ikke hjelpe å endre passord. Har du Crome så vil vedkommende som overvåker deg fra Crome følge deg likevel !

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.