MINISTERE I NORGE! DERE ER ALLE KRIMINELLE LØGNERE!! EN GJENG ENGLER MED SORTE VINGER!

UNDER ARBEID!!

HVA SYMBOLISERER DETTE BILDET?

EN LEGE forteller om hva COVID 19 egentlig er.Innlegg BmOnline » 15 Mai 2021 08:49 amEn leges advarsel imot Covid 19.Her er et dokument som du må lese, som du ikke bare sprer overalt, men også legger deg det på hjertet.Media, TV og politikerne kommer aldri til å offentliggjøre det du nå får lese. Nordmenn, følg med, hør etter!Covid 19 betyr: “Certificate of vaccination with artificial intelligence”- (Sertifikat for identifikasjon av vaksine med kunstig intelligens), og 19 forteller om det året det ble laget, 2019. Covid-19 er ikke navnet på viruset! Hør etter, det er heller navnet på den internasjonale planen for kontroll og reduksjon av befolkningen, som er utviklet over de siste 10-årene, og satt i virksomhet i 2020.Det som rekativerer eller gjenoppstarter viruset, er den “immune ground” det befinner seg i, som er svekket av tidligere vaksiner. Det de har til hensikt å sprøyte inn i oss, kommer til å bli den verste “vaksinen” av alle!Den vil bokstavelig talt senke oss ned i et helvete, ved et massivt massemord på befolkningen, tilsvarende over 80% av oss!Ikke la deg Teste: Testene er ikke pålitelige! Jeg har alltid sagt det- og nå vil jeg gjenta det- akkurat det samme som mange test-produsenter også bekrefter: Ingen av testene er i stand til presist å kunne påvise Sars Cov 2 viruset.De kan bare påvise en uendelighet av små harmløse virus eller cellerester, som naturlig allerede er en del av mikrofloraen i oss. De som blir testet, (omkring 90%) vil i økende grad teste positivt på prøvene av testene. Det er globalistenes mål, og det er derfor de begynte prosessen med testing på barn.Den 11. mai 2020, hadde ingen av massemediene, Tv eller aviser i Norge skrevet noe om at det i Frankrike ble utført massetesting på alle barneskoler. Det ble utført omkring 700 000 tester hver uke.Men uheldigvis var det ingen av mediene som kom ut med denne nyheten. Så når først ditt barn blir undersøkt, vil hele familien og alle de nærmeste kontakter bli tvunget til å bli testet. FØLG med nordmenn, hør etter! Hør og lytt slett ikke på sjarlatanene eller svindlerne, de uvitende massemorderne er frekke, som fornekter sannheten.Jeg minner deg om at vi ikke nødvendigvis er syke. Tvert imot, vi er friske, selv om vi er bærere av et naturlig virus. Andre gode leger hevder også at vi har det i oss, akkurat som håret i suppa, men altså helt naturlig og ufarlig. Det er derfor disse globalistene har satt dette ut i livet- for å slakte ned millioner av mennesker- ved å benytte trixet- vaksiner- ser du. Så skal liksom eliten selv stå igjen- der har dere det. Ser dere hvem det er vi har med å gjøre?Men alle vil før eller siden vise seg- hør nå- positve på prøvene! De lar deg faktisk gjenta prøvene 2- til 3 ganger. Alle offentlige ansatte, spesielt i helsesektoren, tar prøvene hver mnd. Alt globalistene ønsker, er å få folk til å tro at de er syke, intet annet.Å bli testet positiv betyr at du blir stemplet som smittet og farlig for andre. Mens sannheten er det motsatte. Følg med Nordmenn, hør på meg. Å unngå påvisningen av viruset, ved ikke å la deg bli testet er den eneste måten og nøkkelen- å holde seg borte ifra massemordernes klør. Unngå å la deg vaksinere- la det aldri skje!!Når vi først er “vaksinert”, vil vi alle etterhvert bli alvorlig syke, og svekket, og vi vil i sannhet bli ledet til vår død-. Den eneste løsningen for å redde menneskeheten og nordmenn- er å få folk til å forstå at de IKKE må la seg teste. Ikke la deg teste, ikke la blodiglene få det de vil ha. Ikke gå i fellen til globalistene-. Jeg forteller det dette fordi du da i det minste ikke kan si at du ikke er blitt advart.Covid 19 betyr “Program for masse-utryddelse. Ikke la deg bli testet, det er den eneste måten å redde deg selv på.Disse forrædiske forførerne vil aldri fortelle deg sannheten- og der finner du også politikerne og politiet, som oppfører seg fullstendig uærlige. Men uansett, helesministeren er ikke noe annet enn en helse-lausminister. Klollega, du burde skamme deg!De fleste ikke vaksinerte vil slutte å eksistere for samfunnet. Du vil ikke være i stand for å reise uten en vaksine, du vil ikke kunne gå på kino, og i fremtiden vil du ikke engang kunne forlate huset ditt. Dette skjer allerede i noen kinesiske byer. Og Spania er en av hoved-test pådriver-landene sammen med Argentina og alle de latinamerikanske landene. Alt er allerede gjort klart og aktivert i alle selskaper og media for masse-vaksinering. Jeg foretrekker døden- absolutt ikke vaksinen.Reiner Fuellmich i World Doctors Alliance har innlevert anmeldelser på ALLE land som har forbrudt seg mot menneskeheten ved å påføre individene en giftig og dødelig dose ved injesjering.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.