Må Se: James Corbett Diskuterer Covid-19 ‘Pandemic’, Global Warming, Transhumanism

Juni 2021

Den britiske forfatteren og journalisten James Delingpole setter seg ned for et omfattende intervju med prisbelønt uavhengig journalist James Corbett.

De diskuterer alt fra Covid19 “pandemi ”, global oppvarming , transhumanisme og sine egne personlige reiser fra mainstream til alternativet.

Se nedenfor:

En prisbelønt undersøkende journalist, James Corbett, har forelest om geopolitikk ved Universitetet i Groningen Studium Generale, og holdt presentasjoner om åpen kildekodejournalistikk ved Det franske institutt for forskning i datavitenskap og automatisering sin fOSSa-konferanse, på TedXGroningen og ved Ritsumeikan University i Kyoto. .

Han startet nettstedet The Corbett Report i 2007 som et utløp for uavhengig kritisk analyse av politikk, samfunn, historie og økonomi.

Siden den gang har han skrevet, spilt inn og redigert tusenvis av timer med lyd- og videomedia til nettstedet, inkludert en podcast og flere vanlige online videoserier.

James Corbett’s podcast, artikler og dokumentarer er tilgjengelig via corbettreport.com , og du kan høre på mer av James Delingpoles podcast her , eller følge ham på twitter .

Kilder: Off-Guardian.org ; Rumble.comGovt Og Pentagon Sendte $ 162 Millioner Til EcoHealth Alliance, Gruppen Som Finansierte Coronavirus-Forskning I WuhanForrige InnleggUtvikler Av CDC Vaccine Tracking System Døde Etter COVID-19 InjeksjonerNeste Innlegg

Relaterte Artikler

utvikler av cdc vaksinesporingssystem døde etter covid 19 injeksjoner

KORONAVIRUSHELSEVESENVAKSINER

Utvikler Av CDC Vaccine Tracking System Døde Etter COVID-19 Injeksjoner

HAFHAF5. Juni 2021

stat og femkant trakk $ 162 millioner til økohelsealliansen, gruppen som finansierte koronavirusforskning i Wuhan

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSNYHETER

Govt Og Pentagon Sendte $ 162 Millioner Til EcoHealth Alliance, Gruppen Som Finansierte Coronavirus-Forskning I Wuhan

HAFHAF5. Juni 2021

hvite hus planlegger grasiøs utgang for Anthony Fauci etter lekket e-post

KORONAVIRUSNYHETER

Det Hvite Hus Planlegger En “Grasiøs Utgang” For Anthony Fauci Etter Utlekkede E-Poster Som Viser Mønster Av Bedrag Og Dekning Rundt COVID-Skandaler

HAFHAF4. Juni 2021

EU avdekker planer for en digital identitetslommebok finansiert av eu post covid-gjenopprettingspakke for å digitalisere alle europeiske borgere

KONTROLLKORONAVIRUSFALSKE FLAGGNWOTYRANNI

EU Lanserer Planer For En Digital Identitetslommebok Finansiert Av EUs Gjenopprettingspakke Etter Covid For Å Digitalisere Alle Europeiske Borgere

HAFHAF4. Juni 202

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.