US Air Force Pilot Avslører Topphemmelig Chemtrail-Program – Det Kalles ‘Operation Indigo Skyfold’

AvatarAlexander Light27. November 2018

Kjemisk geoingeniørvirksomhet utføres over hele verden – 24/7 – med falsk ‘National Security’ begrunnelse

Følgende videoeksponering er ganske ekstraordinær av enhver standard.

En hemmelig chemtrail-pilot uttaler seg for første gang i moderne historie.

Han avslører informasjon som er så klassifisert og data så radioaktive, at han sikkert satte livet i fare ved å slippe den.

Denne modige militære piloten tydeliggjør den falske begrunnelsen for den åpenbart ulovlige og svært giftige chemtrail-sprøyting av himmel over Amerika som har funnet sted i flere tiår – ‘National Security’.

I mange år har mange spurt hvorfor chemtrail-jetpilotene deltar i et atmosfæreforurensende program som er så skadelig for både mennesker og planeten.

SVAR: Fordi de har blitt grundig tankekontrollert til å tro at deres chemtrail-oppdrag blir utført for å beskytte det amerikanske folket.

Slik har Deep State alltid kommet unna med så mange dødelige og destruktive programmer i løpet av det siste århundret; de legger dem i falske sammenheng med nasjonal sikkerhet.

Faktisk kunne ingenting være lenger fra sannheten. Chemtrail aerosoler inneholder aluminiumoksid, bariumsalter, strontium og andre giftige kjemiske forbindelser som ikke har noe å gjøre i atmosfæren vår.

Navnet på dette ulovlige kjemiske geo-engineering-programmet er:

DRIFTS INDIGO SKYFOLD

“Kanskje mine piloter vil lese eller høre om dette, og bestemme seg for å komme frem også.”

Til slutt går en militærpilot frem og blåser lokket av det ulovlige og ekstremt destruktive Global Chemtrail-programmet. Det som følger er en video som presenterer en sann historie om en modig pilot som har brutt rekker med sine chemtrailing-jevnaldrende.

På den måten har han risikert livet og familien. Når du lytter til denne presentasjonen, eller leser teksten nedenfor, må du huske at chemtrails sprøytes 24/7 rundt hele verden med forferdelige konsekvenser.

Uansett hva de oppgitte begrunnelsene blir gitt til de som flyr chemtrail-jetflyene, blir de alltid fortalt av sine overordnede at dette pågående og ulovlige atmosfæreendrende programmet gjennomføres i interesse for NATIONAL SECURITY .

Du vil legge merke til at NATIONAL SECURITY virker skjev fordi hele intensjonen bak geo-engineering er like farlig villedet som den er villedende falsk. Den vilkårlige, vidstrakte og systematiske sprøytingen av giftige aerosoler over hele verdens himmel kunne umulig ha noe å gjøre med ‘nasjonal sikkerhet’. 

De som kjøper seg inn i en så latterlig forestilling, har åpenbart enten blitt hjernevasket eller bestukket til å tro på en så absurd og meningsløs agenda.

Det er nettopp derfor denne enestående eksponeringen er så viktig. Aldri før har noen direkte involvert i pilotering av chemtrail-passasjerfly blitt offentlig. 

Ikke bare blir “Blue Jay 1”, som han er kjent, offentlig, han blåser lokket helt av OPERATION INDIGO SKYFOLD . Denne eneste handlingen for å identifisere navnet på det som kanskje er det mest destruktive regjeringsprogrammet i historien er ekstremt kritisk.

HVORFOR?

Fordi det nå gir de verdensomspennende advokatgruppene for geo-ingeniørarbeid et mål å treffe i sine egne nasjoner og regjeringer. Hvordan kunne tross alt offentlige tjenestemenn og politiske ledere på alle nivåer – føderale, delstats-, fylkeskommune og byer – være så uklare om et massivt aerosolsprøytingsprogram som foregår i himmelen rett over dem ?! 

Kan noen ansvarlig representant fortsette å påstå slik uvitenhet eller likegyldighet og slippe unna med det?

Derfor er denne kritiske utviklingen så enorm! Virkelig ENORM! Det er det vi alle har ventet på, men så få i bevegelsen virkelig får det til. Det er grunnen til at denne spesielle meldingen må tas med til bredere publikum. 

For på slutten av dagen – hver dag – vil hvert menneske på hvert kontinent virkelig avsky to ting om de nå allestedsnærværende chemtrails.

I. Chemtrails forvandler rutinemessig varme solfylte dager til kjølige, overskyede dager. 

Ingen liker å se de klare solfylte dagene stjålet etter et par timer med chemtrailing. Dag etter dag med overskyet himmel har mye forandret mange steder som tradisjonelt har opplevd klar himmel. Er det noen som foretrekker fuktige, overskyede dager fremfor tørre solrike dager? Gjerne vil folket i Florida og California ha det gøy i solen! Det samme gjør resten av USA.

II. Chemtrails inneholder en blanding av giftige kjemikalier og giftige forbindelser som bariumsalter, aluminiumoksid, strontium, kvikksølv blant mange andre, som til slutt ender med å falle til jorden. 

Chemtrail-blandingen av giftstoffer etterlater uunngåelig restene på gårdsfelt og skoger, innsjøer og dammer, og plener og hager.

Hvordan forhindrer man at de skadelige kjemikaliene kommer inn i hjemmet og biler, kontorbygg og kjøpesentre? Hvem ønsker noen gang et giftig chemtrail-brygge falt på dem annenhver dag ?!

Geoteknologi har – utvetydig – vist seg å være ekstremt skadelig for både menneskers helse og det større planetmiljøet. Når det gjelder de mange skadelige helseeffektene, gir lenken nedenfor et utmerket sammendrag.

Chemtrail Pilot uttaler:

”Først og fremst vil jeg si at jeg ikke er enig i misjonsoppdragene mine, men hva gjør soldaten noen gang? Flere av oss har vurdert å slå rekkene og gå AWOL innimellom. Vi blir holdt i mørket når det gjelder å få ærlige svar om hva vi egentlig sprayer. Skulle de oppdage at vi eller våre familier aktivt spør etter det såkalte ‘chemtrails’ begrepet, vil automatiske og raske disiplinære tiltak iverksettes.

HAARP og radar er to andre ikke-tillatte forskningsfag. Med mindre barna våre lærer om disse i grunnskoler, kan vi ikke utdanne oss selv eller barna våre gjennom noe offentlig utdanningssystem. Jeg vil ikke med vilje spraye barna eller familien med giftige aerosoler, men som du må vite, har kanskje ikke 80% av pilotene noen familie eller barn.

Indigo-piloter velges fra toppranker innen luftforsvaret, marinen og kystvakten. De fleste av pilotene er ‘herdet mot menneskeheten’ og bryr seg mindre om å drepe uønskede eller utvaskende aspekter av Amerika og verden. Jeg sverger til deg, flertallet av pilotene er som maskiner, jeg kaller dem “Tanker Terminators”.

Jeg burde ikke fortelle deg dette, men nesten 1/3 av alle flyreiser blir orkestrert fra små navnløse øyer, hvor nybygde baser bygges med en hastighet på 8 per år. På disse ekstremt avsidesliggende øyene er det HAARP-stråler av alle mulige design, med mange arrays som omgir disse øyene i selve havet.

Sjøforsvaret har utviklet sofistikert undervannskonstruksjonsteknologi som gjør det mulig for fullt autonome undervannsfartøyer å reise store avstander, og til og med produsere deler til disse massive undervannsoppsatsene når de går over havbunnen.

Hver gang du ser eller hører om militære øvelser til sjøs, er de i utgangspunktet der for å gi støtte og forsyne hæren av robotundervisere under vann. Det er muligens en vannrobot per fly, og vil snart være dobbelt så stor. Du vil aldri kunne Google Earth eller søke på noe av dette.

Bortsett fra en sporadisk feil i uskarphet på noen øybaser, eller flekker bilder av undervannsoppstillinger, er det umulig å finne alle disse avanserte teknologiske enhetene. De maler til og med falske skyer over noen av våre øyinstallasjoner for å holde nysgjerrige øyne unna.

Jeg har fått vist noen av disse bildene av sivile venner. Det er grunnen til at jeg vet dette. Jeg forstår helt din bekymring for menneskers sikkerhet, og her er kickeren. Vi blir vist videoer i opplæringen av katastrofal ødeleggelse av vårt hjemland med svært sofistikerte våpen, og deretter fortalt at dette vil være konsekvensene hvis vi ikke flyr.

Vår innsats for å bygge et defensivt atmosfærisk våpenskjold er de eneste oppdragene i sitt slag i verden. Vi får betalt mer enn noen annen pilot for vår tjeneste, bortsett fra Air Force One-piloter som tjener så mye eller mer og holdes i en mørk, hemmelig verden for egen beskyttelse. De forteller oss at hemmelighold er vår beskyttelse, og ikke å lytte til noen offentlig retorikk.

Vi vet alle om cyber-program flammepunkt eller FP-03 som det er kjent innen veteransamfunnet. Dette programmet er en selvdestruerende sekvens som kan aktiveres eksternt fra hvilken som helst bakke, vannoverflate, undervannsbase, samt hvilken som helst annen luftmobil enhet. Signalet krypteres gjennom tre satellitter og kan ikke fastkjøres eller blokkeres. Til enhver tid kunne du bare ha 15 sekunder på deg til å slutte fred med din Gud.

De forteller oss at FP eksisterer for å forhindre at fly ved et uhell går ned i tett befolkede områder. De kan eksternt detonere flyene våre over trygge soner, men i bakhodet, tankene våre, er vi ganske sikre på at dette er et feilsikkert program for å hindre piloter i å overføre eiendeler til offentlige, private eller sivile myndigheter.

Har du noen gang sett et medlem av mannskapet overleve de få krasjene som har skjedd? Hvert fly som har gått ned ble fullstendig ødelagt … med god grunn er jeg sikker på. Vi risikerer livene våre på flere måter enn hver eneste gang vi flyr, spesielt under nattflygninger.

De beordrer oss til å fly i lavere og lavere høyder. Vi føler oss som et massivt “Dark Force Empire” av avlingstøv, og vet at Bubba, eller Billy Joel, en natt vil skyte der lange rifler mot oss når vi sprøyter deres måneskinn, eller passerer en ulovlig Mary Jane-avling.

Jeg vet med sikkerhet at noen fly har blitt skutt på, og deretter brakt ned av for det meste russiske, kinesiske og koreanske våpen, men media vil aldri dekke disse hendelsene, ettersom de heller ikke har lov til å rapportere om våre flyreiser. Det må være sant, for jeg har ennå ikke sett en detaljert eller lang rapport om våre oppdrag på noe annet offentlig sted enn konspirasjonsshow og anti-regjeringsnettsteder.

Jeg risikerer alt for å avsløre så mye informasjon, og du vil finne veldig få som meg. Selv mitt eget flybesetning ville ha meg arrestert og krigsrettslig hvis de visste om denne dialogen. Det er derfor jeg ikke kan sende deg en e-post direkte, men etter det kusinen din forteller meg, risikerer du også alt bare for å få denne informasjonen ut til kollegene dine.

Jeg hilser deg, sir, for å stå opp mot etableringen og Big Brother. Jeg vil gjerne reise hjem i morgen og ikke samle ett minutt til flytid til, bortsett fra en søt liten Piper Cub, eller Rat Tail Barn Racer. Jeg savner de vakre blå himmelene fra ungdomsårene, og jeg skammer meg over å ha diset over den drømmen.

Enda viktigere, kanskje mine piloter vil lese eller høre om dette, og bestemme seg for å komme frem også. Jeg kjenner bare en liten brøkdel av det større bildet, ettersom de deler opp alt. Skulle jeg bli oppmerksom på noen nye viktige utviklinger, vil jeg sende en e-post til kusinen din.

Mannen jeg har kontakt med sier at han fornemmer en vaklende rolle i rekkene, og at en slags mytteri begynner å koke opp til overflaten av hele denne geotekniske globale hvitkalkingen, hvis du fanger min drift. Fetteren min har fortsatt venner på høye steder også, så han hjelper til med å beskytte piloten.

*** ***

Siste ord fra piloten, og jeg siterer. “Alle piloter i permisjon må rapportere til CO innen 15. desember for spesielle treningsoperasjoner, for å kvalifisere seg for Indigo fase 2-flyreiser, forventes å bli startet innen 21. januar.”

Det var hans ord, ikke den faktiske meldingen om luftvåpenet. Han ville at jeg skulle understreke det. Han mener at fokuset for deres flyreiser vil bli flyttet til områder øst for California og Texas, for å fremme tørken lenger inn i hjertet; pluss, han føler at en veldig ny og ekstremt giftig chemtrail-blanding kommer til å bli sprayet, ved hjelp av ny teknologi som gjør disse spesielle chemtrails helt usynlige.

“Atmosfærebeskyttelse”, han tror heller ikke på det. Så det er slutten på meldingen fra denne chemtrail-piloten.

Fra min egen erfaring har jeg hatt mye kontakt med denne fyren i seks måneder via Internett, og i utgangspunktet har alt han fortalte meg vist seg å være sant, så jeg har ingen grunn til å tvile på noe av dette, og håper du videresender den.

Dette peker også på hvor vanskelig det er å bekjempe dette programmet fordi personer i programmet ikke er utsatt for opinionen eller utsettes for offentlige informasjonskilder. Derfor må vi brainstorme og finne på måten å stenge ned dette programmet, da det faktisk varmer opp planeten og dreper alt med forhøyede UV-stråler og giftige metaller.

Takk for at dere hørte på.

Konklusjon

En aktiv chemtrail-pilot har ganske modig gått ut av skyggen med stor risiko for karrieren og livet. Et slikt offer burde tvinge det raskt voksende samfunnet av anti-chemtrail-talsmenn til å spre hans sårt tiltrengte budskap. Å heve den verdensomspennende bevisstheten rundt denne pilotens hidtil usete avsløringer virker viktig for å stenge den nåværende formen for global geo-engineering.

Operasjon Indigo Skyfold har blitt stengt. Vi vet nå navnet. Vi vet nå hvordan det fungerer. Vi har fått beskjed om at den utvides i 2015 og nå er farligere enn noensinne.

Kilder: Stateofthenation2012.com ; Stateofthenation2012.com ;Mannen Som Ble Dømt Til 14 År For Å Lage Biler Med TyngdekraftForrige InnleggEventyr I En Ny Virkelighet Av Det Tredje ØyetNeste Innlegg

Relaterte Artikler

sluttider skurk regning porter fremover med plan om å "blokkere solen" ved å spraye millioner av tonn kritt inn i stratosfæren for å reflektere sollys

BILL GATESGEOINGENIØRGLOBAL WARMING HOAX

Sluttidens Skurk Bill Gates Går Videre Med Planen Om Å “Blokkere Solen” Ved Å Spraye Millioner Av Tonn CHALK Inn I Stratosfæren For Å Reflektere Sollys

HAFHAF24. Mars 2021

ny dokumentar viser at klimateknikk ved å kontrollere været (ikke “global oppvarming”) ødelegger livet og planeten (umiddelbar fare langt større enn covid 19)

BILL GATESDOKUMENTARERGEOINGENIØRGLOBAL WARMING HOAX

HASTEN: Ny Dokumentar Beviser Klimateknikk Ved Å Kontrollere Været (IKKE “Global Oppvarming”) Ødelegger Livet Og Planeten (Umiddelbar Fare Langt Større Enn COVID-19)

HAFHAF16. Mars 2021

klimatekniske operasjoner i texas 'intet mindre enn vinterværskrig'

SAMMENSVERGELSEGEOINGENIØR

Klimateknisk Virksomhet I Texas? ‘Intet Mindre Enn Krigføring Om Vintervær’

HAFHAF22. Februar 2021

'risikobasseng' som skal opprettes for å kompensere nasjoner som blir skadet av Bill Gates, våger å dempe solen for å kjøle jorden

BILL GATESGEOINGENIØRGLOBAL WARMING HOAX

‘Risk Pool’ Som Skal Opprettes For Å Kompensere Nasjoner Som Er Skadet Av Bill Gates, Våger Å Dimme Solen For Å Kjøle Jorden

HAFHAF24. Januar 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.