Planen til Erna og resten av banden går så det griner!

Det ser ikke ut for at de nyttige idiotene som higer etter giftsprøyta etter 14 mndr skjønner bæret av hva den kriminelle gjengen har som mål. 95% av Norges befolkning vet ikke noe om Agenda 21-30…ei heller at Norge har losjefolk og frimurere som styrer politi rettsvesen og kirken. For ikke å snakke om de største bedriftene som en gang har vært i folkets eie. Statelige bedrifter er overtatt av utenlandske kapitalister(Energi vindturbiner osv) der EU får mer og mer å si. Det siste nå er fiskeri og jorbruk/skog. Mao Bildenbergere og EU samt Rotchild styrer norsk økonomi og de bare venter på at dollaren skal gå i 0. Pensjonsfondet er så godt som stjålet og vi vil om 1 kanskje 2 år bli en vasallstat med Verdensbanken som eiere lik Hellas.

Når vi i tillegg får vaksinepasset FØR 17 mai så er Norge fortapt.

Mange takk til de uforstående hjernevaskede som har latt dette skje. De kommer til å forsvinne fra jordas overflate innen 2 år. Ikke nok med det så vil vaksinen gjøre det slik at man DA vil få den virkelige smitten og folk kommer til å dø som fluer. De som vil klare seg lengst er de som IKKE tar vaksinen men har sørget for et godt immunforsvar samt ikke har underliggende sykdommer. Men også de vil etter en tid følge etter.

Når dette er sagt så vil høsten og vinteren bli enda mer omfattende når det gjelder sprayingen av giftstoffene fra fly. For ikke å snakke om igangsettingen av 5G som kommer for fullt!

Jeg har advart om sprayingen i 3 år nå og nå sist om vaksinen de siste 14 mndr. Men det ser ikke ut for at det går inn hos folk!

Dette er MIN påstand og folk får tro/mene hva de vil.

RED.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.