Hvordan Eksperimentelle Militære Vaksiner Drepte Millioner I Løpet Av 1918 Spansk Influensa

24. April 2021

Historien forteller oss at den spanske influensa i 1918 drepte mellom 50-100 millioner mennesker. Det ble ansett som den mest forferdelige sykdommen av medisinske og farmasøytiske kilder.

Det er en krigsmyte som fortsatt blir opprettholdt for å skjule de eksperimentelle militære vaksinene som drepte millioner under den spanske influensa .

hvordan eksperimentelle militære vaksiner drepte millioner i løpet av 1918 spansk influensa

Eleanor McBean, PhD, ND, forfatteren av ‘ Vaccination Condemned ‘, beskriver sine personlige og familieopplevelser under “Spanish Flu” -pandemien i 1918 i sin bok.

Dekningen fra McBean, som er en uvaksinert overlevende, lar deg besøke denne historiske hendelsen. McBean gir bevis for at de historiske begivenhetene i 1918 “spansk influensa” ble kompromittert.

Det samme ble gjort med polio- og svineinfluensaepidemiene, og som også gjøres nå .

Myte Om Den Spanske Influensa

Siden Spania var nøytral under første verdenskrig nølte den ikke med å rapportere influensaepidemien fra 1918, i motsetning til de land som bekjempet.

Så Spania ble ‘syndebukk' som kilde, og navnet “spansk influensa” ble derfor laget.

Et massivt militært vaksinasjonseksperiment ble gjennomført i Fort Riley, Kansas – der den første saken om “spansk influensa” ble rapportert.

For første gang fikk legemiddelindustrien tilførsel av forsøkspersoner som ble sponset av Rockefeller Institute for Medical Research.

Det amerikanske forsynte et basseng på 6 millioner menn som forsøkspersoner for vaksinasjonseksperimentene.

WW1 amerikanske soldater fikk 14 – 25 uprøvde, eksperimentelle innen få dager etter hverandre, noe som utløste intensiverte tilfeller av ALLE sykdommene på en gang.

Legene kalte det en ny sykdom og fortsatte å undertrykke symptomene med ytterligere medisiner eller vaksiner.

hjelper kopper forårsaket av vaksiner

Obduksjon gjort etter krigen beviste at influensa fra 1918 ikke var en ‘influensa'. Det var i stedet sykdommen forårsaket av den eksperimentelle ‘ bakterielle hjernehinnebetennelsesvaksinen ‘ som ble gitt til folket.

Absolutt må-leses: Eksplosivt! BACTERIA drepte mennesker i 1918-pandemien og Fauci KJENT

Denne sykdommen etterligner symptomene akkurat som influensa. Et stort antall vaksinerte soldater ble drept av denne eksperimentelle vaksinen, og de som ikke ble vaksinert ble ikke berørt .

Men Hva Med Sivile?

Store mengder ubrukte eksperimentelle vaksiner ble stående ubrukt da WW1 endte brått.

Den startet kampanjen for å spre frykt blant sivile og sa at når soldatene kommer tilbake til sine familier, vil sykdommen også spre seg til familiemedlemmene.

Og ved å gjøre dette lyktes de i å bruke titalls millioner sivile som forsøkspersoner for eksperimentelle vaksiner. Som et resultat millioner av sivile etter krigstid, akkurat som soldatene gjorde.

I stedet for å redusere risikoen intensiverte den situasjonen, og ble betegnet som den store ‘spanske influensa fra 1918' der bare de vaksinerte døde.

”Syv menn falt død på legekontor etter å ha blitt vaksinert. Det ble sendt brev til familiene om at de ble drept i aksjon. ” – Eleanor McBean, Minnesota velværebok

Nylig utløste WHOs orale vaksine på lignende måte et polioutbrudd i .

En uke etter at Verdens helseorganisasjon (WHO) erklærte at dens tiår lange vaksinasjonskampanje i Afrika var vellykket, utløste dens egen  orale vaksine et nytt polioutbrudd  på kontinentet. Utbruddet var forårsaket av mutasjon av belastning i .

COVID-Fortellingen

Neil Ferguson, er den britiske forskeren og professoren ved The Imperial College, som utviklet matematiske pandemiske datamodeller for covid-19 basert på hvilke nasjonale politikker som ble utarbeidet.

Imidlertid har alle modellene fra Neil Ferguson vist seg å være misvisende, og fremdeles følger verden hans -modell.

For eksempel, ifølge Ferguson-modellen, ville oppleve 100.000 innen juni 2020, men Sverige nådde bare 2854 dødsfall totalt til nå (i skrivende stund).

Saken til Sverige er interessant fordi de strenge låsingene som ble foreskrevet av WHO ikke ble implementert av den svenske regjeringen. Den svenske modellen har bevist ineffektiviteten til WHO COVID-politikk.

Det er også tilfellet med Tyskland hvor forbundsministeren hyret inn forskere for å utvikle en falsk coronavirusmodell for å rettferdiggjøre stenging .

Etter en sterk kamp av aktivister og advokater, erklærte den tyske domstolen i en landemerkeavgjørelse COVID19-låsing som ble pålagt av regjeringen, grunnlovsstridig .

De falske koronamodellene ble ytterligere komplement med defekte testprotokoller.

Som GreatGameIndia rapporterte tidligere, kastet standard coronavirus-tester et stort antall positive tilfeller daglig. Disse testene er gjort basert på  feil WHO-protokoller  som også er designet for å inkludere falske positive tilfeller.

Det var bare et år senere da pandemien allerede ble erklært strenge lockdowns pålagt over hele verden, at WHO innrømmet sin feil og endret RT-PCR-testkriteriene .

I fjor hadde en portugisisk lagmannsrett avgjort at  PCR-tester er upålitelige, og at det er ulovlig  å karantene bare basert på en PCR-.

Terskelsyklusene som brukes i PCR-tester i India er mellom 37 og 40, noe som gjør  påliteligheten av PCR-testen  mindre enn 3% og den falske positive frekvensen så høy som 97%.

I en oppsiktsvekkende avsløring avviste Finlands sjef for helsesikkerhet, Mika Salminen WHO-rådgivende og sa at WHO ikke forstår pandemier, og at deres Coronavirus-testprotokoll er ulogisk og ikke fungerer.https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-0&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1384405988049047553&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fhumansarefree.com%2F2021%2F04%2Fexperimental-military-vaccines-killed-millions-during-1918-spanish-flu.html&theme=light&widgetsVersion=e1ffbdb%3A1614796141937&width=550px

Så hvis WHOs testprotokoller faktisk er basert på de mest pålitelige, nøyaktige og godt hentede teknologiene og forskningsmetodikkene som er tilgjengelige over hele verden, burde de ikke ha visst om dens ubetydelige effektivitet og dens innvirkning på å forårsake panikk og kaos?

Faktisk vet WHO at det ikke fungerer, og dessuten er det ikke første gang slik kritikk kommer fram.

Tidligere i 2010 ble  WHO tatt for å forfalske en pandemi  og ble tvunget til å innrømme at metoden for å måle viraliteten eller spredningen av sykdommen, i stedet for alvorlighetsgraden, var feil.

Kilde: GreatGameIndia.com /Ny Studie Finner Barnebarn Av Mennesker Som Er Utsatt For DDT, Har Økt Risiko For KreftForrige InnleggKlimaendringer Blir Den Neste ‘Covid'Neste Innlegg

Relaterte Artikler

klimaendringene blir den nye coviden

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGGLOBAL WARMING HOAX

Klimaendringer Blir Den Neste ‘Covid'

HAFHAF24. April 2021

ny studie finner barnebarn av mennesker som er utsatt for ddt, har økt risiko for kreft

KREFTSAMMENSVERGELSEHELSEVESENVAKSINER

Ny Studie Finner Barnebarn Av Mennesker Som Er Utsatt For DDT, Har Økt Risiko For Kreft

HAFHAF24. April 2021

ftc tar sensur til et helt nytt nivå tar betalt for å avhøre vaksiner og fremme sink og vitamin d

SENSURHELSEVESENVAKSINER

FTC Tar Sensur Til Et Helt Nytt Nivå: Belaster Mannen For Å Stille Spørsmål Ved Vaksiner Og Fremme Sink Og Vitamin D

HAFHAF23. April 2021

fauci har oppnådd 300+ medieopptredener det siste året

KORONAVIRUSPROPAGANDA

Kjendislege: Fauci Har Oppdaget 300+ Medieopptredener Det Siste Året

HAFHAF23. April 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.