Korrupsjonen av vitenskapen: Hvem finansierer studier om vaksinesikkerhet?

Logoer-Vaksine-Samarbeid-Korrupsjon

Svik av offentlig tillit og institusjonell korrupsjon: Sikkerhetsvurderinger for vaksine og forfalsket vaksinevitenskap

av Vera Sharav
Alliance for Human Research Protection

Den eksponentielle økningen i frekvensen av autisme / autismespektrum siden 1985 (1 av 2500) til (1 av 45) i 2916, er bevis på en epidemi, ikke, som benekterne vil ha det, ” en optisk illusjon ” eller ” en statistisk mirage ” :

“I dag er en million og flere amerikanere, nesten alle under tretti, formelt diagnostisert med autisme … De fleste med autismediagnose vil aldri [føre normale liv] eller være ansvarlige for deres helse og velferd. Både økningen og belastningen den pålegges er anerkjent av tusenvis av foreldre og profesjonelle i frontlinjen som sykepleiere og lærere. Likevel benekter noen av de mest fremtredende og mektige menneskene innen medisin, media og regjering. “
[Nektelse: Hvordan nekter å møte fakta om vår autismeepidemi gjør vondt for barn, familier og vår fremtid , Mark Blaxill og Dan Olmsted 2017]

Blir barns rett til et normalt liv ofret som sikkerhetsskade for å beskytte høy utnyttelse av vaksiner?

Fokuset i dette tillegget er hvordan Centers for Disease Control and Prevention (CDC) og vaksineindustrien kontrollerer vaksines sikkerhetsvurderinger, kontrollerer vitenskapen om vaksiner og kontrollerer de vitenskapelige og massekanalene av informasjon om vaksiner.

Disse primære interessentene fikk kontroll ved å etablere et omfattende nettverk av samarbeidende institusjonelle partnerskap som de finansierer. De samarbeidende institusjonelle interessentene inkluderer:

  • American Academy of Pediatrics,
  • den blandede komiteen for vaksinasjon og immunisering (JCVI, Storbritannia),
  • Verdens helseorganisasjon (WHO-Global Advisory Committee on Vaccine Safety ( GACVS )),
  • Det europeiske legemiddelkontoret (EMA),
  • det europeiske senteret for forebygging og kontroll av sykdommer (ECDPC),
  • Brighton Collaboration og Brighton Collaboration Foundation,
  • Cochrane-samarbeidet,
  • Institutt for medisin,
  • Rådet for internasjonale organisasjoner for medisinsk vitenskap (CIOMS),
  • Global Alliance for Vaccines and Immunization ( GAVI ) som er bankregistrert av Bill and Melinda Gates Foundation, og
  • Verdensbanken og andre.

Tallrike flere bransjefrontgrupper dukker opp på sosiale medier for å spre vaksinepropaganda, som European Health Parliament (EHP, som ligger i Brussel, opprettet i 2017). EHP er bankrullert av Johnson og Johnson og er tilknyttet Google, Politico. [Se vedlegg 10]

Alle disse institusjonene ble de facto interessenter i å fremme vaksinasjonspolitikk mens de presenterte seg som uavhengige autoritative kilder til informasjon om vaksinesikkerhet.

Gjennom dette forseggjorte nettverket av samarbeidspartnerskap fikk industrien global kontroll av vaksinesikkerhetsvurderinger – som brukes som den eneste standarden, og brukes mest for å utelukke et årsakssammenheng mellom vaksinasjon og alvorlige bivirkninger etter vaksinasjon. Disse sentralt kontrollerte vurderingene blir benyttet vilkårlig i alle tilfeller, uten å se bort fra individuelle menneskers følsomhetsfaktorer.

En av de tiltenkte egenskapene til disse samarbeidspartnerskapene er å kamuflere identiteten til finansieringskilden for vaksineforskning og bekjent uavhengig gjennomgang av vaksineforskning. Medisinske tidsskrifter, som sjefredaktør for The Lancet, erkjente Dr. Richard Horton, ” overgikk til hvitvasking av informasjon for legemiddelindustrien .” Faktisk inngikk BMJ (British Medical Journal ) ukjente partnerskapsavtaler med begge de store vaksineprodusentene. I 2008 inngikk BMJ og Merck partnerskap, og i 2016 dannet BMJ og GlaxoSmithKline også et partnerskap. I tillegg kontrollerer vaksineinteressenter de store propagandakanalene – inkludert Google , som har dannet enpartnerskap med GlaxoSmithKline .

Den økonomiske interessen for disse samarbeidspartnerskapene er i konflikt med prinsippene for medisinsk etikk og vitenskapelig integritet – som gjennomsiktighet og uavhengig vurdering av dataene. Konsekvensene av disse dårlig egnede partnerskapene er demonstrert av bevis på korrupte vaksinesikkerhetsvurderinger; bevis for skade etter vaksinasjon er enten skjult eller definert som ikke-relatert; tidsskriftpublikasjoner er ødelagt av falske rapporter, og ærlige vitenskapelige funn undertrykkes. Hele nettet av vaksineinteressesamarbeid er rettet mot å utstede ensartede uttalelser om vaksinesikkerhet som fremmer vaksinasjonspolitikk som er utformet for å sikre høye vaksinasjonsrater, noe som gir stadig høyere profittmarginer.

Mye av bevisene er dokumentert i tusenvis av interne CDC-dokumenter (noen ble innhentet i 2011); [1] ytterligere CDC-interne dokumenter ble innhentet i juli 2017. [2] Bevisene er også dokumentert i transkripsjoner av møter med lukkede dører, som Epidemic Intelligence Service (EIS) i Simpsonwood (2000); det Institute of Medicine   komité for Immunization Safety omtale (2001); og UK Joint Committee on Vaccination and Immunization (JCVI, 1990). Disse dokumentene ble innhentet i henhold til Freedom of Information Act (FOIA). Bevis ble også samlet i løpet av en kriminell etterforskning av Dr. Poul Thorsen [3] av den amerikanske inspektøren, Institutt for helse og menneskelige tjenester (HHS).

BAKGRUNN :

Hva visste CDC-tjenestemenn om Thimerosal; Når visste de det, og hva gjorde de med det?

I 1974 innkalte FDA et ekspertpanel for å gjennomføre en omfattende gjennomgang av sikkerheten og effektiviteten til reseptfrie medisiner. En fasett av gjennomgangen var OTC-medisiner som inneholdt kvikksølv hvis funksjon var å drepe bakterier for å forhindre infeksjon. I 1980 sendte det rådgivende vurderingspanelet sin rapport til FDA, etter å ha gjennomgått 18 produkter som inneholder kvikksølv. Det fant produktene enten usikre eller ineffektive. Rapporten siterte flere studier som demonstrerte menneskelig overfølsomhet overfor timerosal:

“Kvikksølvforbindelser som klasse er av tvilsom verdi for antimikrobiell bruk. Kvikksølv hemmer veksten av bakterier, men handler ikke raskt for å drepe dem . ”

“Panelet konkluderer med at thimerosal ikke er trygt for OTC-lokal bruk på grunn av potensialet for celleskader hvis det påføres ødelagt hud, og dets allergipotensial. Det er ikke effektivt som et aktuelt antimikrobielt middel fordi dets bakteriostatiske virkning kan reverseres. ”[4]

Etter avgjørelsen fra FDAs rådgivende komité valgte Eli Lilly å stanse produksjonen av produkter som inneholder Thimerosal. Til tross for bevisene fortsatte Thimerosal å bli lagt til vaksiner. I 1990 skrev professor Hans Wigzell, rektor ved Karolinska Institute, Sverige, og medlem av Nobelkomiteen for fysiologi eller medisin, “Vanskelig å erstatte kvikksølv som et konserveringsmiddel i bakterievaksiner”, der han anbefalte at:

“En studie [gjennomføres] for å vise om det er en forskjell i generell toksisitet når opptak av kvikksølv er fra mage-tarmene eller etter injeksjoner … Dette bør studeres i forhold til det enorme store antallet forsøkspersoner som er vaksinert med preparater som inneholder timerosal ; Målet vårt er å utvikle vaksiner helt uten kvikksølv så snart som mulig. ”[5]

In 1991, Dr. Maurice Hilleman, an internationally renowned Merck vaccinologist, wrote a memo to the president of Merck's vaccine division stating:

“6-month-old children who received their shots on schedule would get a mercury dose up to 87 times higher than guidelines for the maximum daily consumption of mercury from fish. When viewed in this way, the mercury load appears rather large. The key issue is whether thimerosal, in the amount given with the vaccine, does or does not constitute a safety hazard. However, perception of hazard may be equally important.”[6]

FDA forsinket å utstede sin endelige regel om timerosal til 1998, og sa: ”  og effektivitet er ikke etablert for ingrediensene (kvikksølvbaserte konserveringsmidler) … produsenter har ikke levert de nødvendige dataene som svar på tidligere muligheter .” [7] Regelen ble imidlertid bare brukt på OTC-produkter.

I 1991 identifiserte Dr. Peter Aaby, direktør for Bandim Health Project, et demografisk overvåkingssystem (i Guinea-Bissau, Vest-), som er tilknyttet  Statens Serum Institute , uspesifikke uønskede vaksineeffekter som går utover det spesifikke beskyttende effekter av den målrettede sykdommen. Han bemerket at disse uspesifikke effektene kan være gunstige eller skadelige. Dr. Aaby har gjennomført en serie komparative “naturlige studier” av vaksinerte og uvaksinerte barn i høydødelighetsregioner i det landlige Afrika, som konsekvent bekreftet at:

  • ” Selv om en beskytter barn mot målsykdommen, kan den samtidig øke følsomheten for ikke-relaterte infeksjoner .” [8]

Den første store skalaen vitenskapelig lyd CDC epidemiologisk studie

CDC-studien fra 1999 forsøkte å bestemme den relative risikoen for spedbarn etter eksponering for timerosalholdige barnevaksiner ble utført av Dr. Thomas Verstraeten og tre CDC-kolleger som undersøkte bevisene dokumentert i CDCs Vaccine Safety Datalink (VSD) . De analyserte medisinske journaler for 400 000 spedbarn født mellom 1991 og 1997 som ble opprettholdt av fire HMO og vurderte risikoen for autisme for barna i forskjellige aldre.

Dette var en vitenskapelig solid studie; det ga vitenskapelig dokumentasjon om at: eksponering for timerosal i løpet av den første livsmåneden økte den relative risikoen for autisme med 7,6, dvs. 760% .

VSD-dataene avslørte også ytterligere risiko: 1,8 økt relativ risiko for en nevroutviklingsforstyrrelse; 2.1 relativ risiko for taleforstyrrelse; og fem ganger økt relativ risiko for en uorganisk søvnforstyrrelse. Bevisdokumentene for at spedbarn som er utsatt for vaksiner med timeroosal i løpet av den første livsmåneden, er på alarmerende høye økte den relative risikoen for alvorlig skade.

I desember 1999 sendte Dr. Verstraeten en e-post til sine medforfattere og CDC-kolleger, Dr. Robert Davis og Dr. Frank DeStefano; emnelinjen var “det vil bare ikke forsvinne”. Vedleggene til e-posten inkluderte fire tabeller med relative risikodata og sammendraget av studiefunnene, som han sendte til en presentasjon, på høyt nivå (kun på invitasjon), innkalt av CDCs Epidemic Intelligence Service, ved Simpsonwood Retreat Center i Georgia. (2000). [9]

  • Tittelen på studien: “ Økt risiko for nevrologisk utviklingssvikt etter høy eksponering for Thimerosal-inneholdende vaksine i første livsmåned. ”

Møtet ble ledet av Richard Johnston, MD, en immunolog og barnelege (University of Colorado) som uttalte:

Dr. Richard Johnston

”Dataene om dets toksisitet (viser) at det kan forårsake nevrologisk og nyretoksisitet, inkludert død. Vi lærte [sic] en rekke viktige ting om aluminium, og jeg tror de også er viktige i våre betraktninger i dag. ”

“Aluminiumsalter er viktige i formuleringen av vaksiner, både i antigenstabilisering og absorpsjon av endotoksin. Aluminium og kvikksølv administreres ofte til spedbarn, både på samme sted og på forskjellige steder. ”

“[Sic] det er imidlertid absolutt ingen data, inkludert dyredata, om potensialet for synergi, additiv eller antagonisme, som alle kan forekomme i binære metallblandinger som relaterer seg og tillater oss å trekke noen konklusjoner fra samtidig eksponering for disse to salter i vaksiner … ”[s. 19-20]

Dr. Tom Verstraeten

Dr. Verstraeten innledet sin presentasjon med å si: “Det jeg vil presentere for deg er studien som ingen trodde vi skulle gjøre. ”Studien kategoriserte den kumulative effekten av timerosalholdige vaksiner som ble gitt til spedbarn etter en måneds levetid, og vurderte den påfølgende risikoen for degenerative og utviklingsmessige nevrologiske lidelser, og nyresykdommer før fylte seks år. Dr. Verstraeten uttalte at ALLE disse relative risikoene var statistisk signifikante.

Og han bemerket at:

“Kvikksølv ved en måneds alder er ikke det samme som kvikksølv tre måneder, 12 måneder, prenatal kvikksølv, senere kvikksølv. Det er en hel rekke sannsynlige resultater fra kvikksølv. ” På spørsmål om risikoen for aluminium uttalte han: “Resultatene var nesten identiske med etylkviksølv fordi mengden av aluminium går nesten nøyaktig med kvikksølv.”

Etter presentasjonen uttalte Dr. Roger Bernier (Associate Director for Science NIP):

“Vi har bedt deg om å holde denne informasjonen konfidensiell … Vurder denne embargo-informasjonen.” [S. 113]

Det fremgår tydelig av EIS-transkripsjonen at responsen på Dr. Verstraetens forskningsresultater var forskjellig mellom barneleger, som var oppriktig bekymret for farene ved både Thimerosal og aluminium, mens tjenestemenn fra myndigheter og ikke-statlige organisasjoner (frivillige organisasjoner) som er avhengige av regjeringen. og bransjestøtte, som Verdens helseorganisasjon), fokuserte på trusselen mot vaksinasjonspolitikk og risikoen for søksmål. hadde til hensikt å begrave dataene og opprettholde hemmelighold om funnene.

Barneleger fokuserte på risiko, folkehelse:  Dr. William Weil , representerte American Academy of Pediatricians (AAP) uttalte:

Dr. William Weil

“Å flytte fra en måned eller en fødselsdag til seks måneder etter fødselen endrer potensialet for toksisitet enormt. Det er bare en rekke nevroutviklingsdata som antyder at vi har et alvorlig problem. potensialet for toksisitet for aluminium og sentralnervesystemet ble etablert av dialysedata. Å tro at det ikke er noe mulig problem her er uvirkelig. ”[S.24]

“Selv om dataene presenterer en rekke usikkerheter, er det tilstrekkelig konsistens, biologisk sannsynlighet, mangel på forhold til fenomen som ikke forventes å være relatert, og en potensiell årsaksrolle som er like god som enhver annen antatt etiologi for forklaring av de nevnte assosiasjonene. .

I tillegg har muligheten for at foreningene kan være årsaksmessig stor betydning for offentlig og profesjonell aksept av vaksiner som inneholder Thimerosal. Jeg tror det er et kritisk spørsmål. Til slutt vil mangel på videre studier være fryktelig grunnlag for antivaksinasjonsregningen. Det er derfor vi trenger å fortsette, og jeg vil raskt legge til. ” [s. 187 & 188]

“Antall doserelaterte forhold er lineære og statistisk signifikante. Du kan leke med dette alt du vil. De er lineære. De er statistisk signifikante. ” [s.207]

[Dr. Weil kan godt ha blitt informert av følgende forskningsrapport: Neurotoksisitet i aluminium hos premature spedbarn som mottar intravenøs fôringsløsninger i NEJM (1997), hvis forfattere konkluderte: “ Hos premature spedbarn er langvarig intravenøs fôring med løsninger som inneholder aluminium assosiert med nedsatt nevrologisk utvikling . ” Mer om aluminiumvaksineadjuvanser nedenfor]

Dr. Johnson:

“Denne foreningen får meg til å anbefale en anbefaling om at spedbarn opp til to år ikke skal bli vaksinert med Thimerosal-holdige vaksiner hvis egnede alternative preparater er tilgjengelige … Jeg vil ikke at [mitt] barnebarn skal få en Thimerosal-inneholdende vaksine før vi vet bedre hva pågår.” [s. 198]

Dr. Robert Brent [en vitenskapelig rådgiver  for en bransjegruppe] fokuserte helt på å beskytte selskaper mot søksmål:

“ De medisinske / juridiske funnene i denne studien, årsakssammenheng eller ikke, er fryktelige, og det er derfor viktig at de foreslåtte epidemiologiske, farmakokinetiske og dyreforsøkene blir utført. Hvis det ble fremsatt en påstand om at et barns nevro-atferdsmessige funn var forårsaket av vaksiner som inneholder Thimerosal, kan du lett finne søppelforsker som vil påstanden med “en rimelig grad av sikkerhet”.

Men du vil ikke finne en forsker med noen integritet som vil si det motsatte med de tilgjengelige dataene. Og det stemmer. Så vi er i en dårlig posisjon sett fra å forsvare eventuelle søksmål hvis de ble innledet og jeg er bekymret. ” [s. 229, fremheving lagt til]

* [Dr. Brent var medlem av styret for American Council on Science and Health (ACSH), en frontgruppe for mat- og kjemisk industri som Center for Science in the Public Interest beskrev som “Voodoo Science, Twisted Consumerism” [10]]

Dr. John Clements, som representerte WHO på EIS-konferansen, uttrykte bekymring over retningen for forskningen, som han så på som en trussel mot opptak av vaksinasjon hvis informasjonen kommer til publikum:

Dr.-John-Clements-150x180

“Jeg er veldig opptatt av at vi har tatt av som en båt som går nedover den ene armen av mangrovesumpen i høy hastighet, mens det faktisk ikke var nok diskusjon veldig tidlig om hvilken vei båten i det hele tatt skulle gå. Og jeg [ønsker] virkelig ikke å risikere å fornærme alle i rommet ved å si at denne studien kanskje ikke burde ha blitt gjort i det hele tatt, fordi resultatet av den til en viss grad kunne ha vært forutsett .. ,

vi har alle nådd dette punktet nå hvor vi blir hengende, selv om jeg hører flertallet av konsulenter si til styret at de ikke er overbevist om at det er en direkte årsakssammenheng mellom timerosal og forskjellige nevrologiske utfall. Jeg vet hvordan vi håndterer det herfra er ekstremt problematisk. ” [Vekt lagt til]

“… selv om denne komiteen bestemmer at det ikke er noen tilknytning og at informasjonen kommer ut, det arbeidet som er utført og gjennom informasjonsfriheten som vil bli tatt av andre og vil bli brukt på måter utenfor denne gruppens kontroll. Og jeg er veldig opptatt av det, ettersom jeg mistenker at det allerede er for sent å gjøre noe uavhengig av noe profesjonelt organ og hva de sier. “

” Mitt mandat mens jeg sitter her i denne gruppen er å på slutten av dagen sørge for at 100.000.000 blir vaksinert med DTP, hepatitt B og om mulig Hib, i år, neste år og i mange år fremover, og det vil ha å være med vaksiner som inneholder Thimerosal, med mindre et mirakel oppstår og et alternativ blir raskt funnet og blir prøvd og funnet å være trygt. “[Utheving lagt til]

“Jeg er veldig opptatt av at dette har kommet så langt, og at når du har kommet så langt, hvordan du presenterer informasjonen til ACIP [den rådgivende komité for immuniseringspraksis] med en samlet stemme på en måte de vil være i stand til å håndtere den og ikke bli utsatt for fellene som er der ute i PR.

Mitt budskap ville være at enhver annen studie, og jeg liker studien som nettopp er beskrevet her veldig godt. Jeg synes det er veldig fornuftig, men det må tenkes gjennom. Hva er de potensielle resultatene, og hvordan vil du håndtere det? Hvordan vil det bli presentert for publikum og medier … Jeg lurer på hvordan i all verden du skal håndtere det herfra. “[S. 247—249]

Andre kommentarer fra de fremmøtte inkluderer:

“Vi kan ekskludere barn med lavest eksponering fra databasen”; “Vi kunne fjerne barn som fikk de høyeste eksponeringsnivåene siden de representerte en uvanlig høy andel av de [ugunstige] resultatene”; “Vi kan presse og hente disse dataene slik vi vil for å få de resultatene vi ønsker;” ” Vi kunne ha spådd resultatene.”

CDCs Dr. Bernier minnet alle:

“Vurder denne informasjonen om embargo … og veldig beskyttet informasjon.”

informasjon … og veldig beskyttet informasjon. 

Bekymringene som ble uttrykt på dette Epidemic Intelligence Service-møtet, av Dr. Clements og andre offentlige tjenestemenn og representanter for bransjen, som hevdet at de var fast besluttet på å skjule det timososale beviset for publikum, har vært CDCs og et internasjonalt nettverk. Å skjule bevisene utrydder imidlertid ikke bevisene. Et kompendium på 80 fagfellevurderte, publiserte studier fant bevis på en sammenheng mellom timerøs og nevrologiske lidelser, inkludert autisme. Et nylig gjennomgangspapir (april 2017) dokumenterer at fortsatt bruk av timerosal i underutviklede land gir bevis for dets skadelige innvirkning. [11]

Offentlig mistillit til uttalelser fra myndighetene Re: Vaksinesikkerhet valideres av bevis på bedrag og korrupt praksis

Hovedrapporter forfattet av forskere ved US Centers for Disease Control and Prevention og CDC-sponsede rapporter publisert i de mest innflytelsesrike medisinske tidsskriftene, er vist å være et produkt av vitenskapelig svindel og misforståelse av høyt nivå CDC-tjenestemenn. De interne CDC-dokumentene inkluderer e-post, notater og transkripsjoner av møter og konferansesamtaler, og er en ugjendrivelig plate som avslører hvordan viktige CDC-studier og CDC-bestilte studier [12] ble formet ved bruk av ulovlige metoder, inkludert databehandling, selektiv inkludering og sletting av data fra de publiserte rapportene.

Til å begynne med påpekte Dr. Tom Verstraeten som senior CDC-forsker i en  e-post at de danske befolkningsstudiene – som sammenlignet danske mot amerikanske autismeprevalensrater – brukte ikke-sammenlignbare populasjoner.

I 1992 hadde Sverige, og Danmark eliminert bruken av Thimerosal fra barnevaksiner på grunn av sikkerhetshensyn. Japan fulgte etter; det gjorde ikke USA.

apple_pear-300x262
  • Danske barn ble utsatt for langt færre vaksiner ved forskjellige tidsplaner, og eksponeringsnivået for kvikksølvkonserveringsmidlet, thimerosal, var 75% lavere enn barn i USA. Disse signifikante forskjellene – etter enhver standard – gjør de danske epidemiologiske studiene irrelevante for USA. Verstraeten spotte slike studier som en sammenligning av “ epler til pærer. 

Som det vil bli dokumentert nedenfor, aksepterte vanlige akademikere de publiserte påståtte funnene fra de CDC-sponsede danske epidemiologiske studiene uten nærmere undersøkelse. Imidlertid gjennomgikk kloge, skeptiske, uavhengige kritikere – både forskere og andre – disse sentrale studiene i detalj. Disse kritikerne rapporterte at den vitenskapelige integriteten til disse studiene ble undergravd av statistisk manipulasjon gjennom hvilken MMR og thimerosal ble fritatt som en årsaksbidragsyter til autisme. [13], [14]

  • Faktisk bekreftet Cochrane-korrekturleserne at den vitenskapelige integriteten til studiene ble undergravd av: ” skjevhet i valg av kontroller”; “Mangel på en riktig konstruert kausal hypotese”; “Omfattende underopptelling av autismesaker i MMR-gruppen”; “Ulik oppfølgingslengde”; “Mangler 14% til 20% av den opprinnelige fødselsgruppen”; “Mellom 11% og 20% ​​av bivirkningsdataene manglet”; og i CDCs studie fra 2004 (Pediatrics, 2004) “ble mer enn en tredjedel av tilfellene ekskludert.  (Cochrane MMR Anmeldelser, 2005; 2012)
  • Intern CDC-korrespondanse bekrefter at relevante funn som dokumenterer økt risiko for skade bevisst ble utelatt fra de publiserte og mye siterte rapportene.
  • Da forskere ba om hele datasettet til CDCs egen epidemiologiske studie for uavhengig analyse, hevdet CDC at dataene manglet.

Felon Poul Thorsen, MD, PhD

Psykiater Poul Thorsen, MD, som var den viktigste danske etterforskeren av den danske serien av studier bestilt av CDC, klarte ikke å få godkjenning fra etisk komité for viktige CDC-sponsede epidemiologiske studier – som kreves i henhold til amerikansk og dansk lov. Nyinnhentede interne CDC-dokumenter gir bevis for hemmelig samarbeid og misforståelser fra folkehelsemyndigheter som forsøkte å skjule de bruddene på lovlig pålagt etisk komités gjennomgang og godkjenning.

En nylig oppdatert rapport fra World Mercury Project [15] utgitt i august 2017, inneholder mange tilleggsdetaljer dokumentert i nylig innhentede CDC-dokumenter. Dokumentene viser at CDC-tjenestemenn ikke gjorde noe for å evaluere sannheten til dataene – selv etter at de ble informert i januar 2009 om de manglende CDC-midlene som forvaltes av hovedetterforskeren.

“Da CDC-tjenestemenn, inkludert Coleen Boyle, Marshalyn Yeargin-Allsopp, Joanne Wojcik og Diana Schendel ble klar over i 2009, at Poul Thorsen ikke klarte å få lovlig påkrevd tillatelse til autismebiologiske og genetiske dataprosjekter, deltok disse CDC-ansatte i en dekning- opp med de danske stipendiene. ”

Dr. Coleen Boyle

Dr. Yeargin-Alsopp

Dr. J Wojcick

Dr. D. Schendel

CDC undertrykte funnene i sin omfattende 1999-studie som dokumenterte en årsakssammenheng mellom eksponering for vaksinene som inneholder Thimerosal (etylkviksølv) og autisme. Studien fant at eksponering for Thimerosal i løpet av den første livsmåneden økte den relative risikoen for autisme 7 ganger (7,6).

  • CDC undertrykte også de opprinnelige funnene i en annen av sine egne studier som fant en 340% (3.6) relativ økt risiko for autisme for afroamerikanske mannlige babyer etter MMR-vaksinering i samsvar med CDC-anbefalt barndomsvaksinasjonsplan.
  • CDC-forskere jobbet sammen med CDC-oppdragte danske forskere for å skjule de betydelig reduserte tilfellene av autisme i Danmark etter fjerningen av Thimerosal i 1992.
  • De interne dokumentene innhentet av Robert Kennedy Jr og World Mercury Project, gir bevis for at høytstående CDC-forskere begikk massiv svindel for å beskytte CDCs barndomsvaksinasjonsplan for å sikre høye vaksinasjonsrater.

De andre autoritative kildene inkluderer den amerikanske storjuryens  strafferettslige tiltale mot Dr. Poul Thorsen (2011) [16] på 13 anklager om svindel og 9 anklager for hvitvasking av penger. Thorsen var den viktigste CDC-bestilte psykiateren i de danske epidemiologiske studiene. I tillegg til at han ikke oppnådde etisk godkjenning for studier publisert av The New England Journal of Medicine (2002), og av Journal of Autism and Developmental Disorders (2010), er Thorsens studier vist å ha blitt manipulert på falske måter. Dessuten ble han kriminelt tiltalt av en amerikansk storjury (2011) på 22-teller for svindel – inkludert dokumentforfalskninger – tyveri, underslag og pengevasking.

En detaljert konfidensiell rapport (2012) levert av GlaxoSmithKline til European Medicines Authority (EMA) dokumenterer de farlige effektene etter vaksinasjon med GSKs 6-i-1 Infanrix Hexa-vaksine. Rapporten inkluderer skjulte plutselige hos spedbarn. [17] [Se vedlegg 8]

Utfordringene som truet vaksineortodoksi og vaksineinteressenters økonomiske interesse:

Dr. Wakefield ga gyldighet til økende mistillit til regjeringen forsikringer om at alle barnevaksiner og vaksinasjonsplaner er bevist trygge, ved å uttrykke bekymring for sikkerheten til MMR offentlig.

  • CDC-forskere dokumenterte bevis for mer enn 7 ganger økt risiko for autisme hos spedbarn som ble utsatt for timerosal. Dette funnet hadde potensialet til å blåse lokket av hele barnas vaksinasjonsplan.
  • I 1999 sendte US Public Health Service og American Academy of Pediatrics (AAP) en felles uttalelse som ba om eliminering av Thimerosal fra alle vaksiner i USA. [18]
  • I 2001, Institute of Medicine (IOM ) gjennomgang [19] av bevisene, om hvorvidt vaksiner laced med thimerosal utgjorde en fare for barn, konkluderte med at ideen om at Thimerosal forårsaket nevrologiske lidelser var “biologisk plausibel.” Komiteen laget en rekke anbefalinger, men CDC implementerte aldri disse anbefalingene:

“Bruk av timerosal-fri DTaP-, Hib- og hepatitt B-vaksiner … case-control studier som undersøker den potensielle sammenhengen mellom nevroutviklingsforstyrrelser og timimerosal-holdige vaksiner … videre analyse av nevroutviklingsutfall … forskning på hvordan barn, inkludert de som er diagnostisert med nevroutviklingsforstyrrelser , metabolisere og skille ut metaller, spesielt kvikksølv … forskning for å identifisere et trygt, effektivt og billig alternativ til timerosal ”

CDC svarte med å si at byrået var “alvorlig plaget av anbefalingen” fra PHS og AAP, og ignorerte IOM-anbefalingene. [20] CDC raste, og fortsatte å anbefale vaksiner som inneholder kvikksølv, og utsatte millioner av spedbarn og barn i USA for store doser timerosal. CDC-tjenestemenn gjorde det, med tilslutningene fra FDAs rådgivende komité for immuniseringspraksis, og immuniseringssikkerhetskomiteen ved Institutt for medisin. (Se CDC Thimerosal Timeline (1999-2010)

I 2000 autoriserte Resource Conservation and Recovery Act (RCRA) Environmental Protection Agency (EPA) å fastsette regulatoriske retningslinjer for avhending av medisiner som er kjent miljøfarer. Disse kalles farlig farmasøytisk avfall. Disse inkluderer: “ farmasøytisk med tungmetaller, inkludert konserveringsmiddelet thimerosal. 

En EPA-sponset biologisk studie (2005) [21] av Dr. Thomas Burbacher og kollegaer ved University of Rochester sammenlignet den biologiske (toksikokinetiske) effekten av konsumert metylkviksølv med effekten av Hg (uorganisk kvikksølv) i vaksiner som inneholder timerosal hos spedbarnaper. . De sytten apene som ble tilordnet timeroosal-gruppen, ble vaksinert i samsvar med den typiske CDC-anbefalte vaksinasjonsplanen.

  • De 17 spedbarnene beholdt ” en mye høyere andel uorganisk Hg i hjernen (opptil 71% mot 10%) [sammenlignet med spedbarn som inntok kvikksølv] :

Dr. Thomas Burbacher

“En høyere prosentandel av total Hg i hjernen var i form av uorganisk kvikksølv for de timero-eksponerte spedbarn (34% mot 7%). Det var en mye høyere andel uorganisk Hg i hjernen til thimerosale spedbarn enn MeHg-spedbarn (opptil 71% mot 10%).

Absolutte uorganiske Hg-konsentrasjoner i hjernen til de timero-eksponerte spedbarn var omtrent det dobbelte av MeHg-spedbarnene. Interessant nok var den uorganiske fraksjonen i nyrene til samme kohort av spedbarn også signifikant høyere etter im-timerosal enn oral MeHg-eksponering (0,71 ± 0,04 mot 0,40 ± 0,03). Dette antyder at dealkylering av etylkviksølv er mye mer omfattende enn MeHg. “

  • Mer enn 165 studier har funnet at Thimerosal er skadelig; 37 vitenskapelig publiserte rapporter fant en sammenheng mellom Thimerosal eksponering og utviklingsforstyrrelser, inkludert autisme. [22]
  • Mer enn 150 leger og forskere som har publisert forskning som viser mulige sikkerhetsproblemer med vaksiner (eller ingredienser i vaksiner) er oppført her.

Til tross for en mengde vitenskapelig bevis fortsetter CDC å sende sitt betryggende, men uholdbare krav:

“Det er ingen bevis for skade forårsaket av lave doser av timerosal i vaksiner, bortsett fra mindre reaksjoner som rødhet og hevelse på injeksjonsstedet.” Thimerosal inneholder etylkvikksølv, som blir ryddet raskere fra menneskekroppen enn metylkvikksølv, og er derfor mindre sannsynlig å forårsake skade. ” (CDC- nettsted )

CDC og dets mengde vaksineinteressenter ignorerer det vitenskapelige beviset og det faktum at det meste av forbrukt kvikksølv i fisk skilles ut. [23] Den dokumenterte risikoen for Thimerosal – spesielt for små barn og ufødte nyfødte – som har økt risiko for nevrologisk hjerneskade / autisme – førte til den endelige fjerningen av Thimerosal fra barnevaksiner – selv om CDC aldri innrømmet det faktum.

Imidlertid inneholder noen influensavaksiner 250 ganger kvikksølvnivået som EPA bruker for å klassifisere farlig farmasøytisk avfall . [24] Dessuten utvidet CDC siden 2002 sin anbefaling for influensavaksine. I 2010 anbefalte CDC influensaskudd for veldig små spedbarn (6 og 7 måneder gamle), og en årlig influensavaksine for alle – inkludert barn og gravide. [25]

Forfatterne av en nylig publisert gjennomgang, Thimerosal: Clinical, Epidemiologic and Biochemical Studies (2015 ) [26], påpeker at til tross for eksistensen av godkjente, effektive konserveringsmidler, fortsetter Thimerosal å bli brukt i noen vaksiner administrert til spedbarn, barn og gravide kvinner.

Samarbeid-korrupsjon

Som en konsekvens av CDC-anbefalinger er den kumulative eksponeringen av amerikanske barn for Thimerosal fortsatt relativt høy. I utviklingsland har ikke mengden av Thimerosal i barnevaksiner blitt redusert, og de skadelige konsekvensene er dokumentert. [17]

Hvordan vaksinesikkerhetsvurderinger og informasjonskanalene Re: Vaksinesikkerhet styres nøye av interessenter for å sikre høy utnyttelse av vaksiner

CDC Verstraeten-studieresultatene ble skjult for alle bortsett fra en liten krets av forskere. CDC-tjenestemenn konspirerte for å omgjøre bevisene for timerosal-autisme-risiko dokumentert av sine egne forskere. [27]

CDC bestilte en IOM-gjennomgang for å frita timerosal og MMR;

  • CDC outsourcet en serie med tvilsomme (inkompatible) epidemiologiske studier som var utformet for å frita timeroosal som en årsakssammenheng med autisme;
  • CDC initierte flere internasjonale samarbeidskonsortier for å kontrollere vurderingsstandardene for vaksinesikkerhet; å sette dagsorden for vaksinesikkerhetsforskning, og å kontrollere innholdet i informasjon om vaksinesikkerhet

Bevis for institusjonell korrupsjon ved Institutt for medisin

En utskrift av et møte i januar 2001 med lukket dør i IOM Immunization Safety Review Committee (innhentet i 2011 under rettssaker) [28] registrerer diskusjonen sentrert om innholdet i et CDC-utkast til rapport før IOM-komiteen noen gang har undersøkt bevisene. Leder for komiteen, Dr. Marie McCormick, fra Harvard School of Public Health, og IOM-lærde, Dr. Kathleen Stratton, studieleder, spesifiserte for komiteens medlemmer hvilke konklusjoner de forventes å melde seg på – uansett hva bevis viser:

Marie McCormick

Dr. Kathleen Stratton

Dr. Kathleen Stratton

“Poenget med ingen retur, linjen vi ikke vil krysse i offentlig politikk er å trekke vaksinen, [eller] endre tidsplanen. Vi kan si at det er på tide å se på dette, men vi vil aldri anbefale det nivået. Selv anbefaling av forskning er anbefalinger for politikk. Vi vil ikke si kompensere, vi vil ikke si å trekke vaksinen, vi vil ikke stoppe programmet. ” [s74]

Den innflytelsesrike IOM-komiteen trakk seg tilbake fra sine anbefalinger fra 2001 og leverte rapporten om at CDC hadde diktert og understreket at det å heve spørsmål om sikkerheten til vaksiner utgjør en fare for avvisning av vaksiner:

“Komiteen konkluderer med at kroppen av epidemiologiske bevis favoriserer avvisning av et årsakssammenheng mellom MMR-vaksine og autisme. Komiteen konkluderer også med at kroppen av epidemiologisk bevis favoriserer avvisning av et årsakssammenheng mellom timerosalholdige vaksiner og autisme …

“Ved å bruke en ubegrunnet hypotese for å stille spørsmål ved sikkerheten ved vaksinering og den etiske oppførselen til de statlige etatene og forskerne som tar til orde for vaksinering, kan det føre til utbredt avvisning av vaksiner …”  Immunization Safety Review: Vaccines and Autism (2004)

“Beviset” som IOM-gjennomgangen støttet seg på var 5 CDC-finansierte dødelig feil epidemiologiske studier; flere av disse ble funnet å være falske. [i] En annen studie baserte seg på UK General Practice Research Database (GPRD) hvis pålitelighet er i tvil. [ii]

Alle disse studiene gjentok den ensartede, forhåndsbestemte konklusjonen :

“Det var ingen bevis for at timeroos eksponering via DTP / DT-vaksiner forårsaker nevroutviklingsforstyrrelser.” IOM-korrekturleserne klarte ikke engang å vurdere FDAs risikovurdering: En vurdering av timimer bruk i barndomsvaksiner (2001) som advarte:

“Noen spedbarn kan bli utsatt for kumulerte nivåer av kvikksølv i løpet av de første seks månedene av livet som overstiger EPA-anbefalingene. Eksponering av spedbarn for kvikksølv i vaksiner kan reduseres eller elimineres ved å bruke produkter formulert uten timerosal som konserveringsmiddel. ”

Videre nektet IOM-komiteen å gjennomgå utkast til strenge biologiske studier før publisering. [[31] Disse inkluderte forskere Columbia University (Molecular Psychiatry, 2004); University of Arkansas (NeuroToxicology, 2005); Northeastern University (Molecular Psychiatry, 2004); en epidemiologisk studie fra USA av Johns Hopkins University (Pediatrics, 2005); Harvard University (Neuroscientist, 2005); og University of (Environmental Health Perspectives, 2005).

Komiteen skyndte seg for å utstede sin rapport som frikjenner Thimerosal. IOM-rapporten ga gyldighet til irrelevante epidemiologiske studier, myndigheters vaksinasjonspolitikk og ga National Vaccine Injury Compensation Program (NVICP) begrunnelsen mot kompensasjon for autisme. Konklusjonene som IOM-komiteen nådde var forhåndsbestemt, i likhet med studiene den støttet seg på. Komiteen leverte funnene om at den fikk i oppdrag å betale.

Denne uærlige gjennomgangen fra IOM-panelet demonstrerer mangelen på vitenskapelig integritet i en rapport utgitt av Institute of Medicine, som ytterligere bekrefter offentlig mistillit til “autoritative” regjerings- og kvastatlige medisinske institusjoner. Likevel strekker innflytelsen fra denne feilrapporten seg vidt og bredt.

Dr. Robert Chen

Dr. Robert Chen, sjef for vaksinesikkerhet for CDCs nasjonale immuniseringsprogram (NIP) initierte Brighton Collaboration. [32] Den ble lansert i 2000 av medlemmer av Cochrane Collaboration: Tom Jefferson, Harald Heijbel, Ulrich Heininger, Elisabeth Loupi, med finansiering innhentet fra CDC og WHO.

I en lederartikkel i BMJ Journal of Epidemiology and Community Health Online (juni 2000), oppfordret Dr. Jefferson den britiske regjeringen til å lansere en databasert vaksineeksponerings- og utfallsdatabase som den amerikanske CDC vedlikeholder (dvs. Vaccine Safety Datalink, VSD ) for raskt å motvirke offentlig bekymring.

Dr. Tom Jefferson

“Siden publiseringen av Wakefield-studien 28. februar 1998 forårsaket offentlig bekymring som ble drevet av omfattende mediedekning en jevn nedgang i MMR-dekning i deler av Storbritannia, med en påfølgende risiko for en reduksjon i flokkimmunitet og gjenoppblomstring av sykelighet.”

“Som vanlig med vaksine” skremmende historier “var det en forsinkelse mellom publiseringen av den innledende saksserien og den populasjonsbaserte årsaksvurderingsstudien. I løpet av denne tiden fant dekkende dekning sted. ”

”Effekten på foreldre av en opplevd årsakssammenheng med en kronisk sykdom som kan true deres barns liv og velvære er forståelig nok stor. I en andel av tilfellene smitter bekymring og følelser uunngåelig over i en trussel om søksmål mot regjeringer, produsenter eller enkeltpersoner. Dette har den effekten at saken føres utenfor den vitenskapelige arenaen og helsevesenet og inn i domstolen. ”[33]

Det ser ut til at Dr. Jefferson ikke var klar over Verstraeten

  • VSD populasjonsbasert funn av mer enn en syv ganger økt relativ risiko for autisme forårsaket av eksponering for timerosal.
  • Årsakssammenhengen som “bare ikke vil forsvinne”, var mer enn en oppfatning; det var vitenskapelig basert bevis.
Brighton-Collaboration-300x107
  • Brighton Collaboration ble lansert for å motvirke Wakefield-innvirkningen, og for å forhindre at andre forskere hvis forskningsresultater truer vaksinepolitikken, får offentlig trekkraft.
  • Imidlertid ble Dr. Wakefields foreløpige funn av en sammenheng mellom autisme og vaksinasjon med en multivirusvaksine (MMR), i sin pilot-sakserie, styrket av CDCs egen studie som fant en statistisk signifikant risiko for skade.
  • Målet med den enestående CDC-studien var å avgjøre om det adjuvansende timerosal som var inneholdt i de fleste barnevaksiner på den tiden, utgjorde en risiko for skade for spedbarn.
  • CDC-forskere fant en syv ganger økt risiko for autisme, en risiko som CDC fortsatte å skjule for publikum mens de kunngjorde at det ikke eksisterer bevis for en autismefare.

Brighton-samarbeidet ble etablert for å gi en “autoritet” til sentralt kontrollerte vaksinesikkerhetsvurderinger, kontrollert forskning og “kunnskapsadministrasjon”

Brighton-samarbeidet la grunnlaget for å få kontroll over vaksinerelatert informasjon ved å etablere en infrastruktur for å utvikle universelle standarder for risikovurdering av vaksiner, foreskrive strategier og metoder for vaksineforskning, danne ekspertpaneler, påvirke valg av tidsskriftpublikasjon, generere propagandakampanjer for å få tillit. Et av de oppgitte oppdragene er å øke tilliten til allmennheten om sikkerheten til vaksiner.

“The Brighton Collaboration, sammen med London School of Hygiene and Tropical Medicine's Vaccine Confidence Project, fremmer forskning om determinanter for tillit og mistillit til vaksiner generelt, så vel som om drivere av vaksine« skremmer », [og vaksinens nølende] måten de utvikler og sprer seg på, og effektive strategier for best å imøtekomme bekymringer om vaksinesikkerhet. “

Dette samarbeidspartnerskapet med vaksineinteressenter omdefinerte hva som kvalifiserer som en bivirkning på en vaksine. Når nyfødte barn plutselig i løpet av få dager etter vaksinasjonen, definerte Brighton Collaboration på nytt plutselige spedbarnsdødsfall innen ti dager etter vaksinasjonen, og erklærte dødsfallene “ikke relatert til vaksinen”. [Se vedlegg 8]
Det primære målet for Brighton Collaboration er å beskytte høye vaksinasjonsrater med en strøm av positive rapporter. Dermed tildeles tilskudd kun til dem hvis forskningsforslag er utformet for å validere sikkerheten til vaksiner. Et annet mål er å forhindre forskning som kan dokumentere sikkerhetsfarer som vil undergrave vaksinasjonspolitikken.

Hovedmålene for Brighton Collaboration : 40

  • Å øke global bevissthet om tilgjengeligheten av standardiserte saksdefinisjoner og retningslinjer for datainnsamling, analyse og presentasjon, og å informere om fordelen med og overvåke deres globale bruk og for å lette tilgang,
  • Å utvikle standardiserte saksdefinisjoner for spesifikke AEFIer,
  • Å utarbeide retningslinjer for datainnsamling , analyse og presentasjon for global bruk,

Å utvikle og implementere studieprotokoller for evaluering av saksdefinisjoner og retningslinjer i kliniske studier og overvåkningssystemer. ( WHO. Grunnleggende om vaksinesikkerhet )

The Brighton Collaboration – og Brighton Collaboration Foundation (etablert i 2003) – er en integrert del av et omfattende internasjonalt nettverk av institusjoner som fremmer høy vaksine utnyttelse.

Dette “autoritative” konsortiet utøver ekstraordinær innflytelse på vaksinasjonspolitikk over hele verden og sikrer at vaksinesikkerhetsvurderinger forbedrer vaksineutnyttelsesmålene. Vaksineinteressenter kontrollerer effektivt vitenskapen, forskningen og rapportene som blir publisert i tidsskrifter for medisinsk og folkehelse. Det brede spekteret av Brighton Collaborations internasjonale prosjekter, initiativer og verktøy for vaksinesikkerhetsvurderinger gjenspeiler partneren til partnere, som alle er interessenter i virksomheten med vaksiner; deres interesse er å sikre høy utnyttelse av vaksiner.

Bill-Melinda-Gates-Foundation-300x267

Ved siden av CDC er den mest innflytelsesrike institusjonelle enheten i den globale vaksinasjonspolitikken Bill and Melinda Gates Foundation (grunnlagt i 2000) med sin svimlende investeringsportefølje på 40 milliarder dollar. Stiftelsens tildelingspriser sikrer at Bill og Melinda Gates interesser blir fremmet. Stiftelsen har gitt WHO mer enn 1,5 milliarder dollar. [Wikipedia]

Brighton-stiftelsens årsrapport for 2016 krediterer Bill og Melinda Gates Foundation for:

“[Gjør] mye av dette mulig gjennom prosjekter som Global Alignment of Immunization Safety Assessment in Gregnancy (GAIA)”. “Målet med GAIA er å forbedre data for å styrke immuniseringsprogrammer som involverer gravide kvinner ved å harmonisere mødre-, foster- og neonatale helsemessige utfallsvurderinger, med et spesifikt fokus på lav- og middelinntektsland (LMIC).”

Gates-stiftelsens fokus på underutviklede, fattige land blir ikke sett på av lokalbefolkningen som et eksempel på velferd, men snarere som avskyelig menneskelig utnyttelse. Professor Patrick Bond, en politisk økonom (University of Witwatersrand, Johannesburg, SA, som hadde vært i Nelson Mandellas nye sørafrikanske regjering), beskriver Gates ‘usømmelige forretningsfilantropiske praksis og agenda for Gates Foundation blir sett på som hensynsløs og umoralsk i en artikkel i CounterPunch (2016[34] Disse taktikkene har skaffet Bill og Melinda Gates 80 milliarder dollar. Stiftelsens gjennomgripende innflytelse i internasjonal utvikling er gjennom aggressiv markedsføring av både vaksiner og genetisk modifisert mat. Gates Foundation distribuerer internasjonale konsortier – som GAVI – for å påvirke offentlig vaksinasjonspolitikk og for å spre propaganda. Prof. Bond bemerket at:

Prof. Patrick Bond

“Gates” innflytelse er så gjennomgripende at mange aktører i internasjonal utvikling, som ellers vil kritisere stiftelsens politikk og praksis, ikke er i stand til å uttale seg uavhengig som et resultat av finansieringen og beskyttelsen … Privatisert helse og utdanning er Gates spesialitet . Men i India ble en Gates-finansiert prøve på kjønns kreftfremkallende sykdom Human papilloma-virus kansellert av regjeringen fordi tusenvis av jenter i alderen 10-14 år var ofre for etiske brudd som forfalskede samtykkeformer og mangel på helseforsikring; syv døde. Saken er nå i landets høyesterett. ”

“Den største skaden som ble gjort i Sør-Afrika, var Gates promotering av immaterielle rettigheter (IP). Langsiktige monopolpatenter ble ikke bare gitt til Gates for hans Microsoft-programvare, men for livreddende medisiner. IP ble en dødelig barriere for millioner av HIV + -personer som takket være Big Pharmas fortjeneste ble nektet aids-medisiner, som [resulterte] i minst 330 000 unødvendige dødsfall i AIDS. ”

Følgende utdrag fra en rapport fra Research Unit for Political Economy (RUPE), en registrert offentlig tillitsorganisasjon i India, gir et snev av størrelsen på moralsk korrupsjon: [35]

“På midten av 2000-tallet] opplevde Afrika [sic] en” enestående økning i helseforskning som involverte mennesker “som vanligvis var” fattigdomsramte og dårlig utdannede “; resultatene var forutsigbart dødelige.

I 2010 finansierte Gates Foundation en fase III-studie av en malariavaksine utviklet av GlaxoSmithKline (GSK), og administrerte den eksperimentelle behandlingen til tusenvis av spedbarn i sju afrikanske land. GSK og BMGF var ivrige etter å sikre WHO-godkjenningen som er nødvendig for å lisensiere vaksinen for global distribusjon, og erklærte forsøkene som en suksessfull suksess, og den populære pressen gjengitt ukritisk reklame.

Få gadd å se nøye på studiens fine skrift, som avslørte at forsøkene resulterte i 151 dødsfall og forårsaket “alvorlige bivirkninger” (f.eks. Lammelse, kramper, feberkramper) hos 1048 av 5949 barn i alderen 5-17 måneder.

Lignende historier dukket opp i kjølvannet av den Gates-finansierte MenAfriVac-kampanjen i Tsjad, hvor ubekreftede rapporter påstått at 50 av 500 barn tvangsvaksinert for hjernehinnebetennelse senere utviklet lammelse. Med henvisning til ytterligere misbruk erklærte en sørafrikansk avis: “Vi er marsvin for narkotikaprodusentene.”

Imidlertid var det i India at implikasjonene av BMGFs samarbeid med Big Pharma først økte til offentlig oppmerksomhet. I 2010 døde syv ungdomsstammejenter i Gujarat og Andhra Pradesh etter å ha fått injeksjoner av HPV (Human Papilloma Virus) -vaksiner som en del av en storstilt ”demonstrasjonsstudie” finansiert av Gates Foundation og administrert av PATH. Vaksinene, utviklet av GSK og Merck, ble gitt til omtrent 23 000 jenter mellom 10 og 14 år, tilsynelatende for å beskytte mot livmorhalskreft de kan utvikle i alderdommen.

Ekstrapolering fra forsøksdata estimerte indiske leger senere at minst 1200 jenter opplevde alvorlige bivirkninger eller utviklet autoimmune lidelser som et resultat av injeksjonene. Det ble ikke tilbudt noen oppfølgingsundersøkelser eller medisinsk behandling til ofrene. Videre undersøkelser avslørte omfattende brudd på etiske normer: sårbare landsbyjenter ble nærmest pressegjenget inn i rettssakene, foreldrene deres ble mobbet for å signere samtykkeskjemaer de ikke kunne lese av PATH-representanter som fremsatte falske påstander om medisinenes sikkerhet og effekt. I mange tilfeller ble underskrifter ganske enkelt smidd. ”

Forskningsstipend tildelt av WHO finansieres av CDC

Det er unødvendig å si at de som kontrollerer finansieringskildene setter agendaen samt parametrene for vaksinesikkerhetsforskning. Dermed er vaksineforskningslitteraturen på samme måte ødelagt av interessekonflikter og [som det vil bli demonstrert nedenfor] falske, CDC-sponsede studier som metodisk var skjevt for å fremme høye vaksinasjonsrater.

Samme år som IOM utstedte sin tvilsomme timerosal-rapport, ble en gjennomgang av aluminiumholdige DTP-vaksiner publisert i The Lancet (2004) [36] Gjennomgangen ble bestilt av WHO; hovedforfatteren var Dr. Tom Jefferson. Kritikerne erkjente følgende alvorlige vitenskapelige feil i studiene de gjennomgikk:

“Dårlig rapportering førte til betydelig tap av data, som bare delvis ble unngått av statistisk manipulering av konfidensintervallene rundt estimatene for effekt for ett utfall”;

“Samlet sett var metodisk kvalitet på inkluderte studier lav. Få rapporter ga detaljer om randomiseringsprosessen, tildeling av skjul, grunn til uttak eller strategier for å håndtere dem i analysen. Uoverensstemmelser i rapportering, manglende klarhet i teller og nevner, variasjon i utfallsdefinisjoner og mangel på utfallsdefinisjoner for mye tap av data. ”

Til tross for den alvorlige ugyldiggjørelsen av de studiene som ble gjennomgått og fraværet av vitenskapelig gyldig bevis for å støtte “betryggende” konklusjoner om sikkerheten til vaksineadjuvanser – spesielt timerosal og aluminium – leverte Dr. Jefferson og hans Cochrane-kolleger en konklusjon laget for å beskytte myndighetens vaksinasjonspolitikk og industri fortjeneste (selvfølgelig) – akkurat som det politiserte IOM-panelet hadde gjort.

Det er nedslående at en forsker av Dr. Jeffersons vekst anbefalte at ingen ytterligere undersøkelser om mulige farer med aluminium i vaksiner skulle foretas:

– Vi fant ingen bevis for at aluminiumsalter i vaksiner forårsaker alvorlige eller langvarige bivirkninger. Til tross for mangel på bevis av god kvalitet, anbefaler vi ikke ytterligere undersøkelser om dette emnet. 

“Det er ingen åpenbare kandidater for å erstatte aluminium, så tilbaketrekning av sikkerhetsmessige årsaker vil i alvorlig grad påvirke immunogenisiteten og beskyttende effekten av noen som nå er lisensierte vaksiner og true immuniseringsprogrammer over hele verden.” [Høydepunkt lagt til]

Dette er en myndighet / bransjestilling; en som ser på sikkerhet som en hindring, snarere enn et hovedmål. Denne holdningen forklarer hvorfor uavhengig vaksineforskning som er utformet for å undersøke om det er vaksinesikkerhetsrisiko, effektivt blokkeres av sammenkoblede institusjonelle vaksineinteressenter som kontrollerer vanlig vaksine ”vitenskap” og informasjonskanaler. Dette har resultert i mangel på tilstrekkelige data om toksikologien til vaksineingredienser.

“Det er [sic] a angående knapphet på data om toksikologi og farmakokinetikk av disse forbindelsene. Til tross for dette ser forestillingen om at aluminium i vaksiner er trygt å være allment akseptert. Eksperimentell forskning viser imidlertid tydelig at aluminiumsadjuvanser har potensiale til å indusere alvorlige immunologiske lidelser hos mennesker. Spesielt aluminium i adjuvansform medfører en risiko for autoimmunitet, langvarig hjerneinflammasjon og tilknyttede nevrologiske komplikasjoner, og kan dermed ha dype og utbredte ugunstige helsekonsekvenser. ”[37] (Dr. Lucija Tomljenovic og Dr. Christopher Shaw (University of British Columbia)

Flere nylige eksempler [diskutert nedenfor] viser hvordan uavhengige studier som viser bevis på skade etter vaksinasjon, blir avvist for publisering i innflytelsesrike (“high impact”) tidsskrifter med mange lesere. Når det gjelder forskning som bekrefter aluminiums toksisitet i vaksiner, brukte redaktører underhånds taktikk for å forsinke, holde tilbake, trekke tilbake og forsøke å undertrykke slike artikler – selv når de var medforfatter av en internasjonalt anerkjent myndighet.

[Et PubMed-søk “aluminiumstoksisitetsvaksiner” hentet 153 sitater. Et annet søk: “autoimmunt / inflammatorisk syndrom indusert av hjelpestoffer” resulterte i 66 sitater. Vedlegg 11 til L'Affaire Wakefield er en delvis bibliografi som inneholder minst 6 vitenskapelige forskningsrapporter som fant at aluminium forårsaket hjerneskade. Det vil bli lagt ut om kort tid]

The Brighton Collaboration Science Board of rådgivere er nært knyttet til vaksineprodusenter, for eksempel serverer Dr. Daniel laks på Merck Vaccine Regler Advisory Board, og er en sterk talsmann for obligatorisk vaksinasjon. Han er hovedforfatter av Vaksine Refusal, Obligatory Immunization, and the Risks of Vaccine-Preventable Diseases, ( NEJM, 2009).

Dr. Heidi Larson, fra National Institute for Health Research (NIHR) Health Protection Research Unit in Immunization at the London School of Hygiene & Tropical Medicine (LSHTM) hvor hun leder Vaccine Confidence Project.

Dr.-Heidi-Larson-vi-trenger-å-bygge-selvtillit-1017x469

Dr. Larson er medlem av Vaccine Confidence Project (CSIS) [36] og Mercks Vaccine Strategic Advisory Board; hun er konsulent om vaksinetillit til GSK, og mottar forskningsmidler fra Wyeth og Berna; forelesningsgebyr fra Sanofi og betaling for vitnesbyrd til Justisdepartementet angående flere saker om vaksinekompensasjon. Dr. Larson sitter i data- og sikkerhetsovervåkingskomiteer tilknyttet Novartis og Merck.

Hun var medforfatter av en Merck-bestilt rapport (2015) [37] for Center for Strategic & International Studies (CSIS) i Washington DC. Rapporten gir innblikk i den rådende kulturen til bransjestøttede vaksinepromotører som er absolutt fast bestemt på å kjøre vaksineagendaen hjem for enhver pris. Rapporter om alvorlige, kroniske, generaliserte smerter som jenter og unge kvinner lider, strømmer inn i reguleringsorganer, [38] men de regulerende byråene – eg, CDC, EMA, JCVI, Brighton Collaboration, GAVCS, WHO – benekter resolutt at det foreligger et alvorlig problem . I Japan var det mer enn 2000 rapporter om bivirkninger fra HPV-vaksine, hvorav 358 vaksineskader ble vurdert til å være alvorlige innen 2014.

Uavhengige forskningsresultater som rapporterer bevis på risikoen for vaksine er forhindret fra å nå publikum. Slike rapporter blir undertrykt, nedverdiget og trukket tilbake av enten uoppgitte eller falske grunner; 66  forskerne blir pillert. 44  Den nylige saken om et orkestrert overgrep angivelig ledet av styreleder for WHO – Global Advisory Committee on Vaccine Safety mot patolog Sin Hang Lee, MD er et eksempel.

Japan er blitt null, der HPV-vaksine-utbruddet foldes ut i offentligheten

I Japan snakker unge kvinner og jenter som lider av alvorlig kronisk generalisert smerte etter vaksinasjon med Mercks Gardasil® eller GSKs Cervarix®, og har organisert seg. Problemene blir diskutert ved offentlige høringer der vitenskapelige presentasjoner har blitt holdt av uavhengige medisinske eksperter som validerte kvinnenes lidelser, med dokumentert bevis på den alvorlige arten av smerten knyttet til HPV-vaksinen. Det motstridende synet ble presentert av forskere som var i tråd med vaksinevirksomheten, og så bort fra vitenskapelig sannsynlighet for bevisene, og erklærte at smertene var en “psykosomatisk reaksjon.”

Slike offentlige debatter foregår ikke der vaksineinteressenter har full kontroll over vaksinesikkerhetsinformasjon.

Saksøkerne i HPV-søksmål

Etter en offentlig høring (februar 2014) der vitenskapelig bevis ble presentert av uavhengige forskere [40], opphevet den japanske regjeringen ikke bare sin anbefaling om at jenter mottok HPV-vaksinen, etablerte Japan retningslinjer og spesielle klinikker for evaluering og behandling av sykdommer forårsaket av vaksine. Det er et scenario som Merck, GSK og vaksineinteressenter globalt er ekstremt ivrige etter å undertrykke.

Den Merck-bestilte, CSIS-rapporten medforfatter av Dr. Larson, tegner et bilde av en all-out krig over mediedekning – ikke over den høye frekvensen av alvorlige bivirkninger. Forfatterne tyr til den vanlige taktikken med å miskreditere vaksineskadde individer; de avviste de alvorlige helseeffektene som jenter og unge kvinner fikk etter vaksinasjon, som trivielle. CSIS-rapporten presenterer hele saken som en epidemi drevet av internettrykt og “vaksine-nølende.”

“I løpet av det siste året har kontroverser innen den japanske medisinske og politiske arenaen om HPV-vaksinen berørt publikum generelt. Gjennom sosiale medier og høyt omtalte begivenheter har antivaksinegrupper fått kontroll over fortellingen rundt HPV-vaksinen. ”

Globale samarbeidspartnere i aksjon: Papirkurv ærlige forskere for å undertrykke upraktisk bevis

Den følgende saken demonstrerer hvordan det globale nettverket av myndigheter / akademikere og bransjens interessenter undertrykker informasjon om ekte vitenskapelige funn og når det er nødvendig, er engasjert i korrupt praksis for å hindre lufting av informasjon om vaksinesikkerhetsspørsmål. Denne saken involverer ubeleilige vitenskapelige laboratoriefunn i post mortem vevsprøver, som viser at HPV-vaksinen var forurenset med fremmede HPV DNA-fragmenter. Saken innebærer også bevis (inneholdt i intern korrespondanse) om villedende praksis av tjenestemenn fra “autoritative” internasjonale folkehelseinstitusjoner.

I januar 2016 sendte patolog Dr. Sin Hang Lee, direktør for Milford Medical Laboratory, et åpent klagebrev til generaldirektøren for Verdens helseorganisasjon (WHO), Dr. Margaret Chan, der han utfordrer integriteten til GACVS-erklæringen om fortsatt sikkerhet ved HPV-vaksinasjon (utgitt i mars 2014), og anklager profesjonell forsømmelse fra følgende personers side (og antyder at andre også kan ha vært aktivt involvert) i en ordning for bevisst å villede den japanske ekspertforespørselen om humant papillomavirus (HPV) vaksinesikkerhet før, under og etter offentlig høring i februar 2014 i Tokyo ”:

Dr. Sin Hang Lee

Dr. Robert Pless, GACVS

Dr. Melinda Wharton, CDC

Dr. Koji Nabae

Dr. HJelen Petousis-Harris

Dr. Lee utfordret integriteten til GACVS- uttalelsen om den fortsatte sikkerheten ved HPV-vaksinasjon  skrevet av Dr. Pless, og beskyldte ham for bevisst å fremstille feil vitenskapelige funn for å villede ikke-vitenskapelige lesere og de som setter vaksinasjonspolitikk. Dr. Pless blir beskyldt for bevisst å samle to ikke-relaterte artikler, som har å gjøre med to forskjellige kjemikalier, skrevet av forskjellige forfattere ” tilsynelatende for å skape et mål for angrep .” Videre bemerker Dr. Lee at GACVS-uttalelsen baserte seg på en upublisert 12 år gammel ” Technical Report ” skrevet av en uoffisiell, ikke navngitt “gruppe deltakere” (ifølge CDCs ansvarsfraskrivelse).

Dette er fakta:

I 2011 fant Dr. Lee at hver av de 13 Gardasil-prøvene han undersøkte inneholdt HPV L1-DNA-DNA-fragmenter . Han fant også at HPV DNA-fragmentene ikke bare var bundet til Mercks proprietære aluminiumadjuvans, men vedtok også en ikke-B-konformasjon , og derved skapte en ny kjemisk forbindelse med ukjent toksisitet. Denne ikke-B-konformasjonen, mener Dr. Lee, er ansvarlig for en rekke autoimmune sykdommer som barn og unge kvinner opplever etter vaksinasjon med Gardasil.

I 2012 vitnet Dr. Lee ved en liknende etterforskning av dødsfallet til en tenåring fra New Zealand, 6 måneder etter å ha mottatt 3 Gardasil-vaksineinjeksjoner. Deretter publiserte han sin saksrapport i open access journal, Advances in Bioscience and Biotechnology (2012). Dr. Lee var konferansier på Tokyo-høringen (2014) der han bestred de som hevdet at de unge kvinnene ikke hadde alvorlig smerte. de hadde “ psykosomatiske reaksjoner. ”Han uttalte:

“Jeg tror ikke psykosomatiske reaksjoner kan forårsake plutselig uventet dødsfall i søvn, eller inflammatoriske lesjoner i hjernen som demonstrert av MR-bilder og hjernebiopsi histopatologi med perivaskulære lymfocytter og makrofager og demyelinisering.”

Etter den offentlige høringen utstedte GAVC en uttalelse (12. mars 2014) som hadde som mål å miskredigere Dr. Lees forskning ved å samkoble forskningen med forskningen fra andre forskere som presenterte på høringen i Tokyo. Denne saken burde ha blitt rapportert tydelig i medisinske tidsskrifter og av massemediene, og påstanden burde blitt undersøkt. Vanlige publikasjoner har vært stille; saken ble kun rapportert i alternative nyhetsutsendelser. [41]

HPV-vaksine Kontrovers bryter ut i gatene i Columbia

I mars 2015 marsjerte hundrevis av foreldre i gatene i Bogota og krevde behandling for sine døtre som lider av alvorlige medisinske tilstander etter den andre dosen Gardasil.

Columbia March Protest HPV-vaksine

Marsjerne krevde at statlige helsepersonell skulle:

  1. Gi tilstrekkelig behandling for de 800 kjente jentene som er berørt til dags dato
  2. Avbryt bruken av HPV-vaksiner i Colombia til sikkerhetsproblemene er løst
  3. Gjennomfør tilstrekkelige studier for å bestemme den eksakte årsaken til de alvorlige bivirkningene etter HPV-vaksinen;
  4. Foreldrene utfordret det colombianske helseinstituttet (INS) for uttalelsen om å avvise forbindelsen mellom vaksinen og disse sykdommene, som de, i likhet med de andre samarbeidende institusjonene, tilskrev psykosomatisk hysteri.

Unge jentene og foreldrene deres har imidlertid verdens fremste ekspert på autoimmune lidelser på sin side . Dr. Yehuda Shoenfeld sjokkerte publikum til det colombianske symposiet III om autoimmunitet ved å si at han ikke vil anbefale HPV-vaksiner til sin egen datter . På spørsmål om massepsykosomatisk teori som ble brukt til å forklare de nylig oppståtte medisinske tilstandene kort tid etter HPV-vaksinasjoner, svarte Dr. Shoenfeld:

Dr. Yehuda Shoenfeld

“Selv om det er kjent at det noen ganger er panikkreaksjoner, spesielt blant kvinner, er det svært lite sannsynlig at symptomene som presenteres etter mottak av vaksinen skyldes psykologiske årsaker, spesielt hvis man tar i betraktning at det skjer i forskjellige deler av verden. med de samme tegn og symptomer.

Da vi administrerte HPV-vaksiner til mus, hadde de de samme symptomene som jenter som ble rammet. Jeg tror ikke musene forhekset hverandre. Som med alle legemidler som er forskrevet til en pasient, må vi vurdere om det er behov for visse vaksiner. Hvis de negative effektene oppveier fordelene, bør ikke vaksinen foreskrives. ”

Dr. Shoenfeld uttalte videre at i Colombia lider hundrevis av barn av autoimmune lidelser som dukket opp direkte etter HPV-vaksinasjon:

“Hvis det er en sak, eller et snøskred, må dette undersøkes på riktig måte. Å si at det er noe psykologisk eller viralt er ikke nok. Du trenger forskere fra forskjellige fagområder for å analysere det.

Vi mener aluminium er et giftig stoff for hjernen. Det akkumuleres, fortsetter dette i flere uker og måneder. Det er som en trojansk hest for hjernen. Aluminium er et nevrotoksin. Eksperimentell forskning viser tydelig at aluminiumsadjuvanser har et potensial for å indusere alvorlige immunologiske lidelser hos mennesker. Spesielt aluminiumtilsetningsstoffer har en risiko for autoimmunitet, hjernebetennelse og nevrologiske langsiktige komplikasjoner, og kan derfor få dype og utbredte konsekvenser for helsen. ”

I juli 2016 anla en gruppe for ofre en multiklagersøksmål for tingretten i Tokyo, Nagoya, Osaka og Fukuoka mot den japanske regjeringen og de to farmasøytiske selskapene som hadde produsert disse vaksinene. Videre, i desember samme år, ble flere ofre deltatt i søksmålet med flere saksøkere, og brakte det totale antallet saksøkere til 119 ( Indian Journal of Medical Ethics , 2017).

Journalredaktører med økonomiske interessekonflikter har enorm makt

To studier bekrefter at:  De fleste redaktører av toppmedisinske tidsskrifter mottar bransjebetalinger ( Retraction Watch , nov. 2017) Følgende tilfelle er et eksempel på hvor tett kontrollerte publiseringskanaler har fullstendig ødelagt vitenskapen. Saken demonstrerer store vanskeligheter støtt av uavhengige vitenskaps s som ikke har solgt sin integritet til høystbydende.

Studien, Behavioral Abnormalities In Young Female Mus after Administration of Aluminium Adjuvants And The Human Papillomavirus (HPV) Vaccine Gardasil , ble utført i Israel. Seniorforfatteren, professor Yehuda Schoenfeld er en internasjonalt anerkjent autoritet, som anses å være søylen innen autoimmunitet. Studien ble publisert i tidsskriftet Vaccine i januar 2016. Den ble oppsummert en måned senere etter ordrer fra sjefredaktøren, Gregory Poland. [42]

Dr. Gregory Polen

Dr. Polens direkte interessekonflikter [44] inkluderer de som er avslørt på Mayo Clinic-nettstedet: ” Dr. Polen er styreleder for en sikkerhetsevalueringskomité for undersøkelsesvaksineprøver utført av Merck Research Laboratories. Dr. Poland tilbyr rådgivende råd om ny vaksineutvikling til Merck & Co., Inc. ”[Dr. Robert Chen er assisterende redaktør for vaksine]

Før utgivelsen av redaksjonen av Vaccine ble publisert, hadde artikkelen forsvunnet i 8 måneder på Journal of Human Immunology og ble deretter avvist av tidsskriftets sjefredaktør, Dr. Michael Racke. I følge American Academy of Neurology:

“Dr. Racke har mottatt personlig kompensasjon for aktiviteter med EMD Serone, Novartis, Roche Diagnostics Corporation, Genentech og Amarantus som konsulent. ”
[EMD Serono, Inc. er et datterselskap av Merck KGaA, Darmstadt, Tyskland.]

Dr. Michael Racke

  • Hvordan kan det være at dette incestuøse forholdet ikke vekket høyt skrik av stygt spill? Avslag fra redaktører som hadde dyp økonomisk interesse i å beskytte vaksinasjonsrater, hvis egen økonomiske interesse var sammenvevd med vaksineprodusenter, fremkalte ingen protest fra det vitenskapelige akademiske samfunnet. I stedet ble disse avvisningene fulgt av ondskapsfulle angrep mot flere av forskerne, av industriens cyber-hit-tropper som er ansatt for å angripe uavhengige forskere hvis ærlige forskning strider mot vaksineortodoksi / Det blir sett på som en kjetteri i den grad det utgjør en økonomisk trussel. [ 46]

Debatten om sikkerheten til HPV-vaksinen var gjenstand for en dokumentar på TV2 Danmark, som ble sendt i mars 2015. De danske helse- og medisinmyndighetene ba Det europeiske legemiddelkontoret om å vurdere om det er en årsakssammenheng mellom HPV-vaksiner og kronisk regional Smertsyndrom (CRPS) og / eller postural ortostatisk takykardisyndrom (POTS).

EMA publiserte sin rapport for å frigi vaksinen og nedsette de kliniske funnene av Louise Brinth, MD, PhD, og ​​kolleger ved Frederiksberg Hospital, hvis tilbakevirkende saksserie på 39 pasienter, ble publisert i International Journal of Vaccines and Vaccination (2015)

Dr. Peter Gøtzsche, direktør for Nordic Cochrane Center, og forfatter av Deadly Medicines and Organised Crime: How Big Pharma Has Corrupted Healthcare , tok en ledende rolle i kampen om sannheten om HPV-vaksinen. I mai 2016 sendte Dr., Gøtzsche og kollegaer et skarp klagebrev til Det europeiske legemiddelkontoret (EMA), der de utfordret institusjonens veldig legitimitet.

Louise Brinth, MD, PhD

Brevet citerer EMAs manglende overholdelse av EU-traktaten og pakt om mandat ” åpenhet [for] å gjøre det mulig for borgere å delta “; sin manglende evne til å ” leve opp til de profesjonelle og vitenskapelige standardene … når man vurderer vitenskapen og dataene knyttet til sikkerheten til HPV-vaksinene.”  Og brevet siterer den store ulikheten mellom EMAs hemmelige, interne (256 p) HPV-sikkerhetsrapport og den offisielle, villedende EMA-rapporten som skjevner og gir en uriktig fremstilling av klinisk bevis som dokumenterer alvorlige helserisiko etter HPV-vaksinasjonen:

Dr. Peter Gotzsche

“EMAs offisielle 40-siders rapport er misvisende, da den gir innbyggerne inntrykk av at det ikke er noe å bekymre seg for i forhold til vaksinesikkerhet, og at ekspertene som EMA har konsultert var enige om. Imidlertid avslører EMAs interne rapport at flere eksperter hadde den oppfatning at vaksinen ikke var trygg og ba om videre forskning, men det var ingenting om dette i den offisielle rapporten. ”

“Den offisielle EMA-rapporten gir inntrykk av en enstemmig avvisning av de mistenkte skadene. Imidlertid hadde EMA bare syv måneder tidligere bestemt at “årsaksforholdet mellom svimmelhet og utmattelsessyndrom, postural ortostatisk takykardisyndrom (POTS) og Gardasil [en av HPV-vaksinene] verken kan bekreftes eller nektes.” “

Brevet siterer EMAs ugjennomsiktige, hemmelighetsfulle modus operandi;  de pålagte, livslange konfidensialitetsavtalene signert av EMA-paneldeltakere og vitenskapelige eksperter; EMAs unnlatelse av å evaluere sikkerheten til vaksiner i samsvar med vitenskapelig legitime prosedyrer; manglende identifisering av ekspertene valgt av EMA; EMAs avhengighet av vaksineprodusentens sikkerhetsvurdering av sine egne produkter, uten å se bort fra deres “store økonomiske interesser ”; og brevet siterer ikke offentliggjorte økonomiske interessekonflikter fra EMA-administratorer og interessekonfliktene til paneldeltakere som EMA er avhengige av for sikkerhetsvurderinger.

  • Dr. Gøtzsche bekrefter at: “Alt tilgjengelig materiale om mistanke om skade på en folkehelseinnsats rettet mot friske barn, bør være tilgjengelig for alle.”

Det bør være bekymringsfullt for Dr. Gøtzsche og andre som opprettholder publikums rett til ærlige sikkerhetsvurderinger av medisinske inngrep, at interne CDC-dokumenter avslører at CDC-tjenestemenn med vilje skjulte data om mistenkte alvorlige skader etter administrering av multivirusvaksiner til spedbarn. i samsvar med CDC barndomsvaksinasjonsplaner.

En korrupt kultur avsløres i  intern CDC-e-postkorrespondanse

Den interne korrespondansen mellom CDC-tjenestemenn og forfatterne av de danske epidemiologiske studiene avslører en korrupsjonskultur. CDC-tjenestemenn har til hensikt å beskytte vaksiner og planen for vaksinering av barn til enhver pris – inkludert outsourcing av tvilsomme epidemiologiske studier som ikke har noen betydning for vaksinasjonseksponeringen til amerikanske barn. Disse dokumentene bekrefter at CDC og dets bestilte forskere benyttet seg av all slags forvirring og bedrag, i sitt samordnede forsøk på å undergrave bona fides sikkerhetsvurderinger.

Dr. Edward Yazbak, [46] barnelege, refererte til CDCs epidemiologiske studier “ bare en distraksjon .  De håper å begrave bevis på farene ved vaksiner. Samtidig har de ført en feilinformasjonskampanje for å komme med påstander om at skyhøye Autism / ASD-priser skyldes bedre diagnostikk. 

En e- postutveksling (2001) mellom Dr. Verstraeten, Dr. Chen og Dr. Elizabeth Miller(en konsulentepidemiolog til WHO. Hun ledet tidligere den britiske immuniseringsavdelingen i 15 år) diskuterte de nasjonale forskjellene i spedbarns eksponering for timerosal. De erkjente alle at den amerikanske vaksinasjonsplanen utsetter amerikanske spedbarn for mye høyere doser timerosal enn babyer i Europa, inkludert Storbritannia. De erkjente videre at danske babyers eksponering for thimerosal ikke kommer nær eksponeringen til amerikanske babyer – danske babyer mottok 75 % mindre thimerosal enn amerikanske babyer. Denne forskjellen i eksponering for kvikksølv-snørede vaksiner gjør de danske studiene ikke sammenlignbare med amerikanske barn, og har derfor ingen verdi for å fastslå risikoen med timosal-laced vaksiner.

  • CDC-tjenestemenn så bort fra inkompatibiliteten  mellom danske og amerikanske spedbarns eksponering for 75% høyere doser av timerosal; til tross for uoverensstemmelsen, valgte de Danmark som en populasjonsstudie-komparator.

CDC-tjenestemenn valgte et dansk nettverk av forskere som enten var ansatt av den danske vaksineprodusenten, Statens Serum Institut (SSI), eller jobbet på institusjoner nært knyttet til SSI, for eksempel det danske epidemiologiske vitenskapssenteret og Aarhus universitet. Detaljene om hvordan studienes resultater ble overlagt er avslørt i intern CDC-e-postkorrespondanse.

  • De danske studiene ble laget for å levere “bevis på uskyld” for å oppveie Dr. Verstraetens bevis som dokumenterte en foruroligende risiko for Thimerosal-autisme, og de var utformet for å avkrefte Dr. Wakefields forslag om en autisme-MMR-forbindelse.

CDC så bort fra Dr. Verstraetens vitenskapelige forbehold om å sammenligne “epler med pærer”

Dr. Verstraeten uttrykte bekymring for vitenskapelig uredelighet i en  e-post  (datert 14. juli 2000) adressert til Harvard-professor, Dr. Philippe Grandjean, en ekspert på toksisitet for tungmetaller, (kopier adressert til Chen, DeStefano og fire andre CDC-forskere) han uttalte:

“Mange eksperter som ser på dette timerosal-problemet, synes ikke å være plaget med å sammenligne epler med pærer … Jeg ønsker ikke å være talsmann for antivaksinelobbyen og høres ut som å være overbevist om at thimerosal er eller var skadelig, men i det minste føler jeg vi bør bruke forsvarlig vitenskapelig argumentasjon og ikke la våre standarder dikteres av vårt ønske om å motbevise en ubehagelig teori. “

CDC-tjenestemenn søkte å innhente rapporter som skulle gi utseende av vitenskapelig bevis for at thimerosal, det kvikksølvbaserte vaksineadditivet er trygt, MMR er trygt og at vaksiner ikke forårsaker autisme.

Dr. Poul Thorsen

Dr. Diane Simpson, CDC-tjenestemann som hadde til oppgave å skaffe bevis for å oppveie Dr. Verstraetens demonstrerte risiko for timerosal-autisme, [46] reiste til Danmark i 2001 hvor hun møtte et nettverk av danske forskere. CDC ga titalls millioner dollar i tilskudd til et dansk team ved Universitetet i Århus i Danmark; forvaltningen av tilskuddene ble overlevert til psykiater Poul Thorsen, som hadde vært en CDC “besøkende forsker” i 1990.

På Thorsens anbefaling rekrutterte Simpson Dr. Kreesten Madsen, en doktorgradskandidat, som ble oppført som hovedforfatter på flere sentrale danske studier. Imidlertid var hovedforskeren som var medforfatter av studiene, faktisk Thorsen.

Kreesten Madsen

Utover den fortsatte innflytelsen fra falske CDC og CDC-sponsede danske epidemiologiske studier, var Thorsen en deltaker i en påfølgende arbeidsgruppe i American Psychiatric Association, som førte til den kontroversielle definisjonen av kriteriene for en autismediagnose i DSM-5. . Thorsen påvirket psykiatriens diagnostiske ”bibel”; de nye kriteriene reduserte autismeprevalensen vesentlig.

I en annen e-post adressert til Dr. Chen (2001). Dr. Verstraeten uttrykte alvorlig tvil om påliteligheten til UK General Practice Research Database (GPRD) [48] som mange forfattere [49] har fortsatt å stole på, for å støtte påstanden om at det ikke er “noe bevis på en årsakssammenheng mellom thimerosal og autisme. ”

Dr. Tom Verstraeten

“Jeg tror to spørsmålene er viktig for å vurdere potensialet styrken på GPRD studien: 1. Maksimal eksponering og 2. Upartisk kontroll.

Jeg er ikke sikker på om GPRD er så pålitelig at du kan være sikker på at lav eksponering er veldig lav eksponering og ikke underopplevelse i databasen . Jeg hater å si dette, men gitt disse bekymringene, er det kanskje ikke verdt å gjøre dette. På den annen side kan [WHO] -tilskuddet bli gitt til Herald i Sverige for å gjøre en oppfølging av DTaP-rettssaken. ” (26. juni 2001)

Professor Elizabeth Miller

Dr. Verstraetens kritikk av GPRD skremte Dr. Elizabeth Miller som uttrykte bekymring (i en e-post til Chen): ” Må jeg gi min GPRD-tilskuddspenger fra WHO tilbake” ?

CDC VSD-studien (1999) ledet av Dr. Verstraeten, gjennomgikk en serieprotokollmanipulasjoner og statistiske triks som tok sikte på å eliminere den 7,6 relative økte risikoen for autisme fra eksponering for thimerosal.  

I løpet av en fire års ”evolusjon” ble studiens opprinnelige konklusjon – en økt risikofaktor på 7,6 – en risiko som Dr. Verstraetn hadde indikert i 1999 – “det vil bare ikke forsvinne” – systematisk redusert i hver fase i en serie av 5 protokollendringer – selv etter at han forlot CDC for GSK i juni 2001. I fase 2 ble spedbarns eksponering for Thimerosal sammenlignet 3 måneder i stedet for 1 måned – når spedbarn er deres mest sårbare; De opprinnelige 400.000 postene fra de 4 HMOene ble redusert til 124.170 poster fra 2 HMOer, med tillegg av poster fra Harvard Pilgrim HMO – som brukte andre diagnosekoder enn de to andre – (og hvis rekords nøyaktighet var i tvil).

Disse endringene reduserte den relative risikoen til 2,48. I fase 3 ble alderskriteriene for barna inkludert endret fra (0 til 6 år) til (0 til 3). Et avskåret i en alder av 3 eliminerte et betydelig antall barn som senere ble diagnostisert, men ikke regnet med i den publiserte studien.

Pediatrics-DeStefano-Chen-Boyle-Thompson-2003

Dr. Coleen Boyle erkjente ” grov underrapportering ” i en intern e-post til Dr. Frank DeStefano (april 2000):

“For meg er det store problemet de savnede sakene – og hvordan dette forholder seg til eksponering. Det er tydeligvis grov underrapportering … Med tanke på at gjennomsnittsalderen for autisme i VSD-databasen var 44 til 49 måneder, er det lett å se at nesten halvparten av barna i databasen var for unge til å bli diagnostisert. ”

Denne tvilsomme avskjæringen resulterte i å redusere den relative risikoen 1,69. Et manuskript ble sendt inn for publisering, men ble avvist av tidsskriftet Epidemiology. Ytterligere to “modifikasjoner” utslettet risikoen. Studien ble deretter sendt for publisering til tidsskriftet Pediatrics (2003). [50]   Studiens ulovlige, manipulerte funn som frikjente Thimerosal ble mye omtalt.

I oktober 2003 reiste kongressmedlem Dave Weldon, MD, alvorlige bekymringer i et brev til CDC-direktør, Julie Gerberding, med henvisning til spesifikke spørsmål som undergraver den vitenskapelige integriteten til CDC Pediatric-studien, og CDCs unødig innflytelse på IOM-rapporten:

Cong. Dave Weldon, MD

“En gjennomgang av disse dokumentene gjør meg veldig bekymret for at det i stedet for å prøve å forstå om noen barn ble utsatt for skadelige nivåer av kvikksølv i barndomsvaksiner på 1990-tallet, kan ha vært en selektiv bruk av dataene for å gjøre assosiasjonene i tidligste studien forsvinner.

Videre jobbet hovedforfatteren av artikkelen, Dr. Thomas Verstraeten for CDC til han reiste for over to år siden for å jobbe i Belgia for GlaxoSmithKline (GSK), en vaksineprodusent som står overfor ansvar overfor TCV [thimerosalholdige vaksiner]. I strid med deres egne oppførselsstandarder klarte ikke Pediatrics å avsløre det [alvorlig interessekonflikt].

“I gjennomgangen av studien er det datapunkter der barn med høyere eksponering for neuortoksin kvikksølv hadde færre utviklingsforstyrrelser. Dette viser for meg hvordan overdreven manipulering av data kan føre til absurde resultater. ”

Intern e-postkorrespondanse avslører en kultur hos CDC som har til hensikt å skjerme vaksiner og planen for barnevaksinering for enhver pris . Denne kulturen var gjenstand for et oppfølgingsbrev fra kongressmedlem Weldon til CDC-direktør, Dr. Julie Gerberding: “Something is Rotten, But Not Just In Denmark” Rep. Dave Weldon, MD, 2004 (januar 2004):

“For lenge har de som driver vårt nasjonale vaksinasjonsprogram sett på dem som har bivirkninger, inkludert de med alvorlige bivirkninger, som kostnadene ved å gjøre forretninger … Det virker for meg ikke bare som medlem av kongressen, men også som lege at noen tjenestemenn i CDCs NIP kan være mer interessert i en PR-kampanje enn å komme til sannheten om timimerosal. ”[51]

Offentlig mistillit til uttalelser fra myndighetens vaksinesikkerhet er validert i dokumentert bevis som viser at CDC-sponsede publiserte rapporter er et produkt av vitenskapelig svindel, i strid med lovpålagte, etiske krav og misforståelser fra høytstående CDC-tjenestemenn.

  • I 2011 ble Poul Thorsen tiltalt av en føderal storjury på 22 strafferettslige anklager om forfalskning, hvitvasking, underslag, blant annet, hvorpå han flyktet fra landet til Danmark og fortsatt er en flyktning fra rettferdighet.
  • I 2012 ble Thorsen lagt til IGs “Most Wanted” -liste over kriminelle.
Poul-Thorsen_DOJ-300x400

I det minste setter Thorsens dokumenterte kriminelle handlinger tydelig spørsmålstegn ved gyldigheten av de CDC-sponsede danske epidemiologiske rapportene hvis overdrevne innflytelse fortsetter å gjennomsyre vaksinelitteraturen og vaksinasjonspolitikken. Likevel har fagmiljøet og medisinske tidsskrifter – med unntak av Nature Online – opprettholdt en øredøvende stillhet – selv om beviset på svindel og fra hovedforskeren i de danske studiene ble avslørt.

Det som også ble avslørt i intern korrespondanse er at CDC-tjenestemenn samarbeidet med Thorsens danske team i bedrag og svindel i forberedelsene til autismeforskningsstudier for publisering.

Dr. Godlee

I januar 2011 gjenopptok BMJ-sjefredaktør, Dr. Fiona Godlee, og intensiverte kampanjen mot Andrew Wakefield ved å iverksette et enestående angrep som erklærte hans forskning for å være en “bedragersk”, og Dr. Wakefield skyldig i “forseggjort svindel . ”

Var tidspunktet for BMJ-angrep mot Dr. Wakefield en tilfeldighet?

BMJ-angrepet ble lansert akkurat i det øyeblikket at avgjørende bevis for vidtrekkende, omfattende vitenskapelig svindel ble avdekket i interne CDC-dokumenter . Disse dokumentene ga også den amerikanske inspektørgeneral bevis på forseggjorte kriminelle handlinger begått av Poul Thorsen, MD, PhD (kalt “ Master Manipulator ” i en bok av James Grundvig, 2016). Thorsen var hovedetterforsker av de sentrale CDC-bestilte danske studier som erklærte at verken thimerosal eller MMR utgjorde en risiko for autisme. [52]

CDC er avhengig av disse studiene for å avvise bevis på alvorlige risikoer som MMR og thimerosal utgjør for små barn.

BMJ-angrepet ledet av sjefredaktøren ble lansert akkurat da Thorsen-kriminelle etterforskning ble avsluttet, og ble sendt til en storjury som resulterte i en 22-talls kriminell tiltale mot Thorsen, i april 2011.

  • Mens Poul Thorsens omfattende svindel og misforståelse ble underbygget av bevis; Dr. Godlee's anklager om svindel mot Andrew Wakefield ble fremsatt uten bevis.

Internt korrespondansedokument om at CDC bestilte danske studier ble designet og manipulert for å gi den forhåndsbestemte fritakelsen av Thimerosal som en årsakssammenheng utløser for autisme. Forfatterne leverte “beviset” om at CDC søkte (og betalte millioner for å skaffe) i sitt forsøk på å dempe offentlig mistanke om at en autismeepidemi har blitt utløst av (a) vaksiner laced med kvikksølv (timerosal) og / eller (b) den kombinerte vaksine mot meslinger / kusma / røde hunder (MMR).

Grunnlaget for CDCs offentlige forsikringer om at “avgjørende” bevis viser at vaksiner, med eller uten kvikksølv, er trygge, er avhengige av ugyldige, falske studier.  

Dr. M. Yeargin-Allsopp, Dr. Poul Thorsen, Dr. Diana Schendel, Dr. Jose Cordero

De seks danske studiene er :

  • Madsen KM, Hviid A, Vestergaard M, Schendel D, Wohlfahrt J, Thorsen P , Olsen J, Melbye M, New England Journal of Medicine, 2002;
  • Hviid A, Stellfeld M, Wohlfahrt J, JAMA 2003;
  • Madsen KM, Lauritsen, MB, Pedersen CB, Thorsen P, Plesner AM, Andersen PH og Mortensen PB, Pediatrics, 2003;
  • Stehr-Green P, Tull P, Stellfeld M, Mortenson PB, Simpson D. American Journal of Preventive Medicine, 2003;
  • Larsson HJ, Eaton WW, Madsen KM, Vestergaard M, Olesen AV, Agerbo E, Schendel D, Thorsen P , Mortensen PB. American Journal of Epidemiology, 2005;
  • Lauritsen MB, Jørgensen M, Madsen KM, Lemcke S, Toft S, Grove J, Schendel DE, Thorsen P . Journal of Autism and Developmental Disorders 2010

Forfatterne av “the definitive Madsen MMR Study” sendte et brev til sjefredaktøren for  The New England Journal of Medicine (2002) [53] for å overtale ham til å godta studien for publisering. De la vekt på den politiske verdien av studien og hevdet at studien tilbakeviste Wakefield og ga sterk støtte til MMR-vaksineprogrammet:

“Det er blitt antydet at vaksine mot meslinger-kusma-røde hunder (MMR) kan forårsake autisme.
 Hvis det er sant, kan dette true MMR-vaksineprogrammet hos barn .

Debatten ble initiert av forskning i Storbritannia [Wakefield] ga bevis på bevis på en sammenheng mellom MMR-vaksine og autisme …

I tillegg publiserte Uhlmann nylig en studie der de fant meslinger i tarmen hos pasienter med utviklingsforstyrrelser, men ikke I-kontroller. Så langt har ingen studier hatt tilstrekkelig kraft til å ta opp temaet. Studien vår ga ingen støtte for en sammenheng mellom MMR-vaksinasjon og autisme eller autismelignende forhold. ” [Vekt lagt til]

Åpenbart ble redaktøren, Dr. Jeffrey Drazen, overtalt og artikkelen ble publisert i NEJM (2002). Dr. S. Suissa, en epidemiolog ved McGill University, satte spørsmålstegn ved den statistiske analysen i denne store befolkningsbaserte epidemiologiske studien. Hans brev til redaktøren ble imidlertid ikke publisert. I 2004 leverte Gary Goldman, PhD og F. Edward Yazbak, MD sin detaljerte vitenskapelige kritikk  av den samme studien; deres kritikk ble ikke publisert i NEJM; den ble publisert i Journal of American Physicians and Surgeons.

  • E-postene dokumenterer hvordan de danske studiene ble manipulert for å frigjøre MMR-vaksine og thimerosal i vaksiner. De feilklassifiserte barn, maskerte assosiasjonen av autisme og slettet deler av dataene. Dette utgjør svindel.

CDC-innsidere som samarbeidet i bedrag og svindel inkluderer :  

Fange

Dr. Coleen Boyle, direktør for National Center for Birth Defects & Developmental Disabilities [Boyle var den ledende etterforskeren av Kongressens etterforskning av Agent Orange i 1984-1987. Hun og teamet hennes rapporterte at “ingen tilknytning” mellom avfaltende dioksin og beholdningen av kreft og autoimmune sykdommer som syklet titusenvis av amerikanske tropper. Hennes frikjennelse av agent Orange fratok veteranene å få kompensasjon].

Dr. Marshalyn-Yeargin-Allsopp, leder for avdeling for utviklingshemming; Dr. Joanne Wojcik, Kontor for anskaffelser og tilskudd, CDC; Epidemiolog, Dr. Diana Schendel, var senior CDC-forsker som var direkte involvert i det danske prosjektet. Hun var Thorsens mangeårige kjæreste som var medforfatter på mer enn tre dusin studier med Thorsen, inkludert den “definitive” NEJM (2002) studien. I 2009 ble hun offisielt irettesatt for konflikten som hennes intime forhold utgjorde. I 2014 flyttet hun til Danmark, og tok stilling i epidemiologisk avdeling ved Aarhus universitet.

Intern korrespondanse gir en oversikt som viser at forfatterne visste at resultatene de rapporterte i Pediatrics (2003) ble motsagt av dataene fra det danske psykiatriske registeret. Den faktiske data bekreftet at etter fjerning av timerosal i 1992, “forekomsten og prevalens” rate av autisme i Danmark  redusert . [54]

Studien “Thimerosal and the Occurrence of Autism ” ble publisert i tidsskriftet  Pediatrics , (2003). Den første navngitte forfatteren var Madsen; den viktigste etterforskeren var imidlertid psykiater Poul Thorsen og et team på seks medforfattere ved Aarhus universitet. Studien ble presentert som en analyse av det danske psykiatriske registeret fra 1971 – 2000. Det tilsynelatende, uttalte formålet med studien var å avgjøre om fjerning av Thimerosal fra barnevaksiner i Danmark (i 1992) reduserte forekomsten av autisme.

Rapporten de sendte ut for publisering hevdet at forekomsten av autisme i Danmark økte etter at thimerosal ble fjernet fra barnevaksiner i 1992. Figur 1 i den publiserte rapporten i Pediatrics viser en 20 ganger økning i autisme. Forfatterne uttalte:

“Fra 1991 til 2000 økte forekomsten (av autisme) og fortsatte å øke etter fjerning av timerosal fra vaksiner, inkludert økning blant barn født etter seponering av thimerosal … Avviklingen av timerosalholdige vaksiner i Danmark i 1992 ble etterfulgt av en økning i forekomsten av autisme. Våre økologiske data støtter ikke en sammenheng mellom vaksiner som inneholder timerosal og forekomsten av autisme. ”

Til tross for usannsynligheten for en slik sammenheng, var det ingen innen medisinsk institusjon som satte spørsmålstegn ved eller kritisk undersøkte denne studien eller noen av de danske epidemiologiske studiene. Den første detaljerte kritikken av Madsen / Thorsen Pediatric-studien (2003) var av Mark Blaxill; det ble lagt ut på Safe Minds, september 2003. 5 Blaxill, som er forretningsanalytiker, ikke medisinsk forsker, identifiserte uoverensstemmelser med den forrige studien (NEJM, 2002) av de samme danske forfatterne som brukte samme danske datasett.

Blaxills analyse viste at de påståtte funnene i Pediatrics-rapporten ble ugyldiggjort av deres partiske metodikk. Blaxill identifiserte de vitenskapelig ulovlige metodene forfatterne brukte for å komme til sine forhåndsbestemte “funn” som ble bestilt av CDC og frikjente vaksiner og timerosal. Han gjorde det – selv uten fordelen med de inkriminerende interne CDC-dokumentene som gir bevis for svindel.

  • Inkonsekvente inklusjonskriterier : Før 1993 ble det kun rapportert om innleggsmessige autismesaker i det danske registeret; representerer bare 10% av autismesaker. Etter at Thimerosal ble fjernet fra barnevaksiner i 1992, ble pasienter fra en stor poliklinikk i København lagt til. Men forfatterne ekskluderte disse sakene fra rapporten. I 1995 ble et nytt dansk register innført for å omfatte alle polikliniske pasienter. Disse eksisterende, tidligere uregistrerte pasientene ble av etterforskerne regnet som nye – og dermed økte antallet rapporterte autismesaker kunstig.
  • Inkonsekvente diagnostiske kriterier:  I 1994 endret Danmark diagnosekriteriene for autisme fra “psychosis proto-infantilis” til den mer brukte “barndomsautisme” for å bestemme en diagnose. Diagnostiske kriterier krever at autisme identifiseres før et barn er tre år gammelt. Men forfatterne fremstiller feilregistrerte tilfeller av polikliniske pasienter – mange av dem var barn mellom 7 og 9 år som “nylig diagnostisert”.
  • Sletting av data :  forfatterne slettet også hele 2001-data for syv år gamle barn fra den endelige publiserte rapporten. Dette utgjør åpenbar forskningsbedrageri. Blaxill ugyldiggjorde også den danske eksponeringserfaringen for kvikksølvvaksine som ikke en riktig komparator:

Mark Blaxill

”Konteksten for tidlig eksponering for kvikksølv var helt annerledes i Danmark sammenlignet med noe annet land, og spesielt sammenlignet med USA og Storbritannia, hvor autismesatsene følges nøyest. Den danske rapporten beskriver en annen verden av vaksineeksponering og ignorerer eksponering som er tilstede i dag som ikke var til stede i Danmark på 1970-tallet. Autismedebut har vært pålitelig assosiert med eksponering for virus.

I de tilfeller hvor økende timerosal eksponering har fulgt med økning av autisme, var det mange flere forvirrende personer som ikke var til stede i Danmark. Mellom 1970-92 var den eneste barnevaksinen gitt i Danmark til 5 måneder gammel, den monovalente kikhoste-vaksinen. I USA på 1990-tallet ble barn utsatt for flere doser av difteri, kikhoste, stivkrampe, polio, hepatitt B og haemophilus influenza B (Hib) vaksiner før fem måneders alder.

I Storbritannia inkluderte injeksjoner før 5 måneders alder vaksiner mot hjernehinnebetennelse C, polio, difteri, stivkrampe, Hib og kikhoste. Økende autismefrekvenser der ble ledsaget av tidligere timerøs eksponering på grunn av tidsplanendringer, nye eksponeringer mot MMR- og Hib-vaksiner, og strenge prosedyrer for etterlevelse av tid. Danmark administrerte ikke Rho D-immunglobulin som inneholder timerosal under graviditet. ” 5

  • Dette er den sentrale studien som CDC har støttet seg på som “vitenskapelig bevis” på uskylden til timerosal.

De eneste grundige kritiske analysene av de danske Madsen / Thorsen-studiene har vært av grupper for vaksinesikkerhet, [55]  uavhengige forskere, [56] og alternative nyhetskilder : [57]

Men disse gyldige kritikkene som analyserte metodene til de danske studiene, gjorde det ikke til “high impact” -tidsskrifter der de danske studiene ble publisert. De uavhengige analysene ble ignorert av den medisinske virksomheten og av media også.

  • Ved å begrave kritikken, hadde denne studien ikke bare “en lengre periode med aksept: det påvirket resultatet av IOM Immunization Safety Review Committee 9. februar 2004, og bidro til å sabotere MMR-rettssakene i Storbritannia.” 49

I 2014 undersøkte en gruppe uavhengige forskere de seks studiene som CDC fortsetter å sitere som bevis til støtte for påstanden om at det ikke er “noe forhold mellom timerosalholdige vaksiner og autisme i barn”, ble publisert i Biomed Research Internasjonalt . [57] . Dr. Brian Hooker og kolleger identifiserte mer enn 165 publiserte studier som tilbakeviser CDCs påstand.

  • Av disse 165 studiene undersøkte 16 studier spesifikt effekten av Thimerosal på spedbarn / barn. Blant bivirkningene inkluderer studiene som er dokumentert etter eksponering for Thimerosal, en død, 4 allergiske reaksjoner, 5 misdannelser, 6 autoimmune reaksjoner, 8 utviklingsforsinkelser, 9 nevroutviklingsforstyrrelser, inkludert tics, taleforsinkelse, språkforsinkelse, ADHD og autisme.

CDCs barndomsvaksinasjonspolitikk hviler på nektelsen av eksistensen av bevis som dokumenterer sikkerhetsrisikoen som følger av vaksiner i CDC-vaksinasjonsplanen. CDC bruker sin innflytelse med portvaktene til “high impact” medisinske tidsskrifter, som avviser vitenskapelige studier som motsier det hellige helsevaksinemantraet. Selv om en rekke vitenskapelige studier som dokumenterer alvorlige vaksinerelaterte bivirkninger, har akkumulert seg i den vitenskapelige litteraturen, påkaller CDC og de “high impact” journalredaktørene sin autoritet til å erklære: “ det er ingen bevis for en risiko fra thimerosal eller MMR ”.

  • “ En tåpelig tro på autoritet er sannhetens verste fiende ” – Albert Einstein

Denne tilnærmingen til autoritet er en holdning som minner om den amerikanske eugenikkbevegelsen, da folkehelsemyndigheter og akademikere ved eliteuniversiteter, omfavnet de pseudovitenskapelige prinsippene for eugenikk, som var grunnlaget for avskyelig diskriminerende politikk, inkludert tvangsteriliseringspolitikk som ble lansert USA. [59]

  • De interne CDC-dokumentene avslører at i tillegg til store metodiske mangler og inkonsekvenser, samarbeidet CDC-forskere og danske forskere om direkte svindel.
  • Thorsen og hans medforfattere manipulerte resultatene ved å ekskludere den største poliklinikken i København – bestående av 20% av autismesaker i Danmark – fra årskullet før 1992 – og kunstig oppblåste autismeforekomsten i Danmark etter 1992 da thimerosal var eliminert fra barnevaksiner.
  • Videre forfalsket forfatterne av artikkelen Pediatrics (2003) sine funn ved å utelate 2001-data fra sin publiserte rapport. Den publiserte rapporten hevder en forbløffende høy (usannsynlig) økning i autismeprevalens i Danmark etter utfasing og fjerning av timerosal mellom 1990 og 1999.
  • Denne saken avslører mye om den korrupte vaksinelitteraturen. Faktisk har forskningsmiljøet ikke bare unnlatt å undersøke Thorsen / CDC-svindel, tidsskriftredaktører legger bevisst til rette for falske forskningsartikler for å påvirke vaksinasjonspolitikk som setter tusenvis av barn i fare, og frarøver dem å leve et normalt liv.

Den offentlig tilgjengelige, interne CDC-korrespondansen 1 gjør det mulig for alle å spore den underhåndede ruten som førte til publisering av Madsen / Thorsen / et al-rapporten i tidsskriftet Pediatrics – etter at den ble avvist av Lancet og av JAMA. 53  En skriftlig kommunikasjon mellom Dr. Thorsen og høytstående CDC-tjenestemann, Coleen Boyle (2003), avslører at da papiret først ble levert til Pediatrics med dataene fra 2001 inkludert; det ble kritisert av en fagfelleanmelder:

“Fallet av forekomst de siste årene er kanskje det mest dramatiske trekk ved figuren, og ses både i den eldste aldersgruppen og den yngste.” Anmelderen setter spørsmålstegn ved forfatterenes manglende diskusjon om “muligheten for at denne reduksjonen kan ha oppstått ved eliminering av [T] himerosal.”

De interne CDC-dokumentene viser videre at CDC la press på journalredaktører om å publisere de danske studiene. Dr. Cordero, assisterende kirurg, Nasjonalt senter for fødselsskader og utviklingshemming brukte sin innflytelse for å overtale Dr. Lucey til å publisere Madsen / Thorsen-studien, “Thimerosal and the Occurrence of Autism”

Dr. Jose Cordero NCBDD

Dr. Jerold Lucey, redaktør, pediatri

“Jeg skriver til støtte for en rask gjennomgang og vurdering av det vedlagte manuskriptet. Spesifikke aspekter ved vaksinasjoner har blitt undersøkt, inkludert MMR-vaksine og timerosal … For timerosal er det begrensede data … Den danske studien er en kraftig epidemiologisk studie … en nøkkelfaktor i studien er evnen til å undersøke frekvensen av autisme før og etter seponering av vaksiner som inneholder timerosal i Danmark i 1992. I motsetning til hva som kunne forventes hvis timerosal var knyttet til autisme, observerte ikke forfatterne en nedgang i graden av autisme med fjerning av timerosal …

Funnene gir et sterkt bevis på at timerosal ikke er årsakssammenheng med autisme. ” [Utstilling V: Cordero-brev til Lucey]

Hvordan kan det være at selv om tusenvis av journalpapirer er trukket tilbake fra den vitenskapelige posten – Retraction Watch teller mer enn 14 000 tilbaketrekninger – noen trekkes tilbake av falske grunner, andre gir ingen forklaring – ennå bevisst manipulerte, falske rapporter som ble laget for å skjule vaksine sikkerhetsfarer, har aldri blitt fjernet fra den vitenskapelige litteraturen. Faktisk fortsetter de å påvirke folkehelsepolitikken i den grad de ble publisert i “autoritative” “high impact” tidsskrifter.

Når det gjelder pediatri, ble en uredelig studie publisert til tross for at redaktørene visste at 2001-dataene ble utelatt fra den endelige versjonen.

  •  Amerikanske folkehelsemyndigheter unnlot ikke bare å forkaste flyktningens forskning, føderale tjenestemenn har fortsatt å samarbeide og medforfattere av papirer med ham.
  • Dr. Thorsen fortsetter å samarbeide med Eunice Kennedy Shriver National Institute of Child Health and Human Development Neonatal Research Network.
  • Føderale dollar fortsatte å strømme til studier der han var eller er involvert.
  • Thorsen er utnevnt til forfatter av minst 19 rapporter etter hans flyktningstatus – “etter hans” forsvinning “. Tidsskriftene inkluderer: Pediatric Neurology (2016), PLoS One (2015), Pediatric Research (2014), Journal of Autism Development (2013), PLoS One (2013) (NCBI search)
  • Både HHS og DOJ fortsetter å bruke forskningen som grunnlag for å avvise påstander om vaksine i National Vaccine Injury Compensation.
  • Ingen tilbaketrekning av artiklene han var assosiert med under og etter påståtte kriminelle aktiviteter fra 2004 til 2010 har skjedd.
  • Hele den amerikanske folkehelsemaskinen fungerer som om tiltalen aldri skjedde.

Folkehelsetjenestemenn og nyhetsmedier bruker frykt og overdrivelse om risikoen for smittsom sykdom i USA, samt risikoen ved uvaksinerte barn som setter nabo mot nabo og foreldre mot foreldre. De bruker den klassiske splitte og erobre strategien.

Dr. Paul Offit, direktør for Vaccine Education Center at Children's Hospital of Philadelphia (CHOP), svarte på Thorsens tiltale om:

ffit-skremme-mongering
paul_offit

“Selv om påstanden mot Thorsen er sant, betyr det ikke at vitenskapen hans er dårlig … La oss anta at det er sant at han underslått penger, forestillingen om at den setter vitenskapen i tvil er falsk. For disse store epidemiologiske studiene er det vanskelig å tro at en person effektivt kan endre dataene. ” ( Philadelphia Inquirer , mars 2010)

Dr. Offit anses å være en ledende autoritet, en ivrig og uttalt vaksineforsvarer / promotor. Denne uttalelsen innkapsler den lave hensynet som vaksinologer har for integriteten til vaksinevitenskap. Selvfølgelig, som de fleste vaksinepromotører, har Dr. Offits åpenbare interessekonflikter gjort det mulig for ham å ” stemme seg rik. ” [60] Han er sitert i Newsweek (2008) om at millionene han tjente fra rotavirusvaksinepatentet:“ var som å vinne i lotteriet. 

Jeg tror at selv om påstandene om underslag ikke er sanne, er bevisene udiskutable at studiene produsert av Poul Thorsen, og publisert i fremste medisinske tidsskrifter, er alvorlig feil. Ved å endre inklusjonskriteriene, ekskludere data som stred mot forfatternes påståtte konklusjon, forvandlet studien til askehaugen av uredelig søppelvitenskap.

Videre ble følgende to studier ” gjennomført og resultatene publisert uten lovmessig nødvendige etiske klareringer.”

”CDC-tjenestemenn visste at psykiatriske registerposter ble gjennomgått uten nødvendige tillatelser, og de dekket det opp. I det som er helt uetiske handlinger av alle involverte, gikk teammedlemmene i skadekontrollmodus og bestemte at de sannsynligvis kunne få tillatelse til pågående og fremtidige studier.

De konkluderte med at det sannsynligvis ville være umulig å få tillatelse til forskning som allerede var ferdig (og publisert). Det er absurd at erfarne føderale ledelsesansvarlige til og med diskuterte ideen om å søke en sikkerhetsgjennomgang for mennesker med tilbakevirkende kraft. Dette er alvorlige etiske brudd. [sic] de kaster lys over den gjennomgripende korrupsjonskulturen i CDC. ” [61]

I januar 2013 ble en kongreshøring om autisme [62] innkalt av regjeringstilsynskomiteen.

Dr. Coleen Boyle

Dr. Coleen Boyle (hadde da blitt forfremmet til) direktør for National Center on Birth Defects and Developmental Disabilities, og Dr. Alan Guttmacher, direktør for Eunice Kennedy Shriver Institute ved National Institute of Child Health & Human Development (NICHD) forsvarte byråene sine, men ga ingen materiell informasjon.

Boyle og Guttmacher unngikk relevante spørsmål. På spørsmål om hvorfor antall barn med autisme har steget, vitnet de om at autisme ikke har noen kjent årsak eller kur; deres fokus var statistiske sporings- og gjenkjenningsverktøy.

Dr. Alan Gittmacher

På spørsmål om CDC hadde søkt bestanddeler?

  • Er det studier som ser på den svært aggressive måten vi overvaksinerer barna våre på?
  • Ser du på virkningen av kombinasjoner av vaksiner ”?
  • Boyle svarte: ” Vi vet at vaksiner redder liv.”
  • Det ble ikke gitt svar på følgende spørsmål:
  • Hvilke skritt ble tatt for å sikre integriteten til studiene der Thorsen var involvert?
  • Hvorfor tok FDA og HHS timerosal ut av alle barnevaksiner bortsett fra bare en eller to eller tre, hvis det ikke var noe problem?
    Både republikanere og demokrater ble opprørt over de unnvikende svarene.
  • Dr. Boyle erkjente til slutt: ” Vi har ikke studert vaksinert versus uvaksinert [barn]”.

Dr. Guttmacher prøvde å imponere komiteen med ikke-spesifikke påstander om prestasjoner: NIH $ 169 millioner budsjettbevilgninger for autisme i 2011; han hevdet “effektive inngrep … nylige fremskritt i nettverk”, men kunne ikke gi et eksempel på en effektiv autismebehandling som følge av de siste 10 årene hvor NIH hadde brukt 500 millioner dollar på autismeforskning, svarte Dr. Guttmacher at fremgangen hadde vært ” unnvikende ”på grunn av manglende finansiering. Han ønsket ikke å svare på spørsmålet om hvorfor timerosal fortsatt ble brukt i vaksiner med flere hetteglass.

Cong. Elijah Cummings

“Jeg sitter bare her, og lytter til alt dette. Det er noe galt med dette bildet. Det er noe galt … Når du har denne kombinasjonen av skudd, og du går fra 1 av 10 000 til 1 av 88, virker det som om noen vil si, vent litt, la oss sette bremsene på dette, og i det minste la oss prøve for å finne ut om situasjonen med flere bilder forårsaker dette –

Hvis jeg gir en baby ni skudd på en dag om det – jeg mener, hvor stor innvirkning det har … du sa at det er en mengde bevis med hensyn til vaksiner …

Herr formann, jeg vet ikke hvor vi går herfra … hvis vi kommer til å ta feil, la oss ta feil på siden av å holde barn trygge selv om vi må [sic] ta en pause og gi ett skudd om dagen. ”

Mark Blaxill, forfatteren av The Age of Autism (2010) , som dokumenterer at autisme ikke eksisterte før innføringen av vaksiner på 1930-tallet. Blaxill presenterte vitnesbyrd på vegne av Safe Minds:

“Autisme er en folkehelsekrise av historisk proporsjon. Autisme er en folkehelsekrise av historisk proporsjon. Verre enn poliomyelitt. Det ødelegger en generasjon barn og deres familier. Vi må møte virkeligheten Autisme er en nasjonal nødsituasjon. Autismeprisen økte ikke bare, de multipliserte. De gamle undersøkelsene savnet ikke bare 99% av barna med autisme.

Det er fryktelig, men sant; rapporterte frekvenser av autisme har steget ganske enkelt fordi det er flere tilfeller av autisme. Midt i denne krisen har de føderale byråene som er ansvarlige for helsen til våre nasjoners barn, unnlatt å utføre sin plikt. CDCs uaktsomhet har ledet an. Mange mener at CDC aktivt har dekket bevisene rundt autismens miljøårsaker.

NIH har mottatt størstedelen av Kongressens finansiering, penger de har kastet bort på status quo-forskning og genstudier. Det er absurd å fokusere på genetisk forskning i denne krisen, det er ikke noe som heter en genetisk epidemi. I finansverdenen har resultatet av presset til å manipulere tall for å gi svar sjefene ønsker et navn – verdipapirbedrageri … det CDC har gitt oss er det medisinske tilsvaret til verdipapirbedrageri. Alt for å unngå den ubeleilige virkeligheten av autismeepidemien.

I 2006 ga kongressen NIH et oppdrag å ”bekjempe autisme.” Du autoriserte 850 millioner dollar for det oppdraget … NIH brukte mesteparten av pengene på den store autismegenjakten mens du svarte miljøforskere og trosset foreldrenes bekymringer. Det har vært et enormt sløsing med penger og tid. Ikke et eneste tilfelle av autisme er forhindret. Ikke et eneste barn fikk forbedrede behandlinger. Vi må utføre uavhengig forskning om de store umulige tingene, kvikksølv og vaksiner, forbindelser som vi har dokumentert i de tidligste tilfellene.

Vi trenger ansvarlig ny ledelse. Rydd ut feilene, avfallet, svindelen, uaktsomheten og misbruket av disse byråene som ikke gjør jobben sin. ”

Blaxills siste bok, medforfatter av Dan Olmsted, er NEKTIG: How Refusing to Face the Facts about Our Autism Epidemic Hurts Children, Families, and Our Future  (2017)  

Cong. Bill Posey gjorde en kunngjøring og sendte inn ny informasjon til Congressional Record: “ Jeg har informasjon om at den flyktende legen hadde vært involvert i [sic] 21 av de 24 studiene med CDC. 

En annen stor episode av CDC-svindel og vitenskapelig malfeasance kom til lys

Dr.-William-Thompson_CDC-300x151

I 2014 blåste Dr. William Thompson , senior CDC-epidemiolog som var medforfatter av 2004-studien publisert i Pediatrics [63], fløyta og avslørte at svindel hadde blitt begått av CDC-forfattere (selv inkludert) for å skjule den høyere risikoen for autisme for Afroamerikanske babygutter som ble vaksinert før 36 måneder og før 24 måneders alder. Fra og med 2013 avslørte Dr. Thompson i tapede samtaler med Dr. Brian Hooker hvordan CDC ødela bevis for risikoen for autisme. Han leverte primært dokumentert bevis – en kopi av data som var slettet fra den publiserte artikkelen i Pediatrics (2004), tidsskriftet til American Academy of Pediatrics. [64]

“Vi antydet at hvis vi fant statistisk signifikante effekter ved 18- eller 36-måneders terskelen, ville vi konkludere med at vaksinering av barn tidlig med MMR-vaksinen kunne føre til autismelignende egenskaper eller funksjoner.”

CDC-vaksine-svindel-studie-2-1

Da CDC-forskere fant et statistisk signifikant årsakssammenheng mellom MMR og autisme hos afroamerikanske gutter, ifølge Dr. Thompsons øyenvitnekonto, fjernet CDC 260 svarte babygutter fra datasettet og ødela dataene. Analysen i den publiserte rapporten i Pediatrics viser feilaktig risikoen for å ha eliminert data fra datasettet. Det utgjør svindel.

CDC_deleted-MMR-data_Thompson

Dr. Thompson uttalte at han skrev et brev som advarte Dr. Julie Gerberding om funnene og foreslo at Institutt for medisinsk sikkerhetskomite skulle informeres om risikoen før det påfølgende møtet i februar 2004. Dr. Thompson ble irettesatt for å ha kontaktet Dr. Gerberding og ble satt i administrativ permisjon. Han ble truet med å få sparken. I sin tapede samtale med Dr. Hooker – som var sentral i filmen Vaxxed – uttrykte han sjokk over sin egen handling: 63

Dr. Julie Gerberding

“Herregud. Jeg kan ikke tro at vi gjorde det vi gjorde. Men vi gjorde det. ” “Det er det laveste punktet i karrieren min, da jeg fulgte med papiret. Jeg fulgte med dette, og vi rapporterte ikke om vesentlige funn. ”

“Jeg skammer meg helt over det jeg gjorde. Jeg har stor nå. Jeg var medskyldig, og jeg fulgte med papiret. Jeg har stor skam nå, når jeg møter familier med barn med autisme, fordi jeg har vært en del av problemet. “

Dr. Hooker analyserte det komplette CDC-datasettet på nytt i 2014, inkludert dataene som var utelatt fra den publiserte studien i Pediatrics (2004). Det viste statistisk signifikante bivirkninger både 24 måneder og 36 måneder (RR 3,36, 95% KI 1,50-7,51, p = 0,0019). Den høyere relative risikoen for autisme for afroamerikanske spedbarnsgutter, vaksinert med MMR før 36 måneder, var (330%) sammenlignet med andre babyer. Hans nyanalyse ble publisert online av Translational Neurodegeneration 8. august 2014: [65]

Dr. Brian Hooker

”Denne studien gir nye epidemiologiske bevis som viser at afroamerikanske menn som mottar MMR-vaksine før 24 måneder eller 36 måneder, er mer sannsynlig å få en autismediagnose.

Resultatene viser et sterkt forhold mellom barnets alder ved administrering av den første MMR og autismeforekomsten utelukkende for afroamerikanske gutter, noe som kan indikere en rolle vaksinen har i etiologien til autisme i denne befolkningsgruppen. Den spesielle analysen ble ikke fullført i den opprinnelige Destefano et al (CDC) -studien … CDC-studien begrenset den totale afroamerikanske kohorten til kun å omfatte de personer som hadde et gyldig fødselsattest fra State of Georgia som reduserte den statistiske kraften til analysen. ”

Imidlertid kom Dr. Hookers artikkel under angrep; press fra de skyggefulle cyberhåndteringsgruppene, 66] som fungerer som en politistyrke for å undertrykke enhver uavhengig vaksinestudie som utfordrer mantraet: “det er ingen kobling til autisme … vaksiner er trygge og effektive”. [Se vedlegg 10]

27. august fjernet tidsskriftet Hookers artikkel med uttalelsen: “Denne artikkelen er fjernet fra det offentlige området på grunn av alvorlige bekymringer for gyldigheten av konklusjonene. Tidsskriftet og utgiveren mener at den fortsatte tilgjengeligheten ikke kan være av offentlig interesse ”. Det ble ikke sitert noen spesifikk feil eller feil. [67]

Samme dag som Dr. Hookers artikkel ble fjernet fra tidsskriftets nettside, erkjente Dr. Thompson følgende i en uttalelse fra sin advokat (27. august 2014):

Dr. William Thompson

“Jeg angrer på at medforfatterne mine og jeg har utelatt statistisk signifikant informasjon i vår artikkel fra 2004, publisert i tidsskriftet Pediatrics. De utelatte dataene antydet at afroamerikanske menn som mottok MMR-vaksinen før de var 36 måneder, hadde økt risiko for autisme. Det ble tatt beslutninger om hvilke funn som skulle rapporteres etter at dataene ble samlet inn, og jeg tror at den endelige protokollen ikke ble fulgt. ”

“Min bekymring har vært beslutningen om å utelate relevante funn i en bestemt studie for en bestemt undergruppe for en bestemt vaksine. Det har alltid vært anerkjente risikoer for vaksinering, og jeg tror det er CDCs ansvar å formidle risikoen forbundet med mottak av disse vaksinene.

Jeg har hatt mange diskusjoner med Dr. Brian Hooker de siste 10 månedene angående studier CDC har gjennomført angående vaksiner og nevroutviklingsutfall, inkludert autismespekterforstyrrelser. Jeg deler hans tro på at beslutningstaking og analyser av CDC skal være gjennomsiktige. ”

Dr. Thompson sendte deretter dokumentene til en amerikansk kongressmedlem William Posey som gjentatte ganger har bedt om en kongresetterforskning. [68]

Kongressmedlem Bill Posey.

“MR. Høyttaler, jeg tror det er vår plikt å forsikre oss om at dokumentene som Dr. Thompson ikke blir ignorert. Derfor vil jeg gi dem til medlemmer av kongressen og huskomiteene på forespørsel. Tatt i betraktning arten av varslerdokumentene samt involveringen av CDC, er en høring og en grundig etterforskning berettiget. ”Så jeg spør, hr. Høyttaler, jeg ber, jeg ber mine kolleger i bevilgningsutvalgene om å behage, vær så snill å ta slik handling. ”

Sharyl Attkisson

26. august 2014 gjennomførte Sharyl Attkisson, en etterforskningsjournalist som tjente mange priser som CBS vitenskapskorrespondent (1993-2014), teipede telefonintervjuer med Dr. Frank DeStefano, [69] direktør for CDC Immunization Safety, som var medforfatter av Pediatrics (2004) studie.

Han bekreftet sannheten om tilståelsene til CDC-varsleren, Dr. William Thompson om utelatelse fra den publiserte Pediatrics-rapporten, av barn i datasettet, for hvem det ikke var fødselsattester her.

I et telefonintervju forsvarte DeStefano studien og gjentok den allment aksepterte posisjonen om at det ikke er noen “årsakssammenheng” mellom vaksiner og autisme. Men han erkjente muligheten for at vaksiner sjelden kan utløse autisme.

Dr.-Frank-DeStefano-300x168

“Ville ikke si at det er en myte, jeg vil si [sic] alle bevisene hittil peker på at det ikke er en årsakssammenheng mellom vaksiner og autisme … Det er en teoretisk mulighet … Det er vanskelig å forutsi hvem disse barna kan være , men absolutt, enkeltsaker kan studeres for å se på disse mulighetene. “

Attkisson skriver, “De prøver ikke engang. En talsmann for CDC fortalte meg at:

“Byrået undersøker foreløpig forholdet mellom vaksiner og autismespektrumforstyrrelser (ASD). Videre har ikke CDC noen planlagt forskning som adresserer vaksiner og autisme. CDC mener at dette emnet har blitt grundig studert og at det ikke er funnet årsakssammenhenger. Nåværende CDC ASD-relatert forskning fokuserer på å bestemme hvor mange mennesker som har ASD og forstå [andre, ikke vaksinerelaterte] risikofaktorer og årsaker til ASD ”. [70]

Da Dr. Thompson forsøkte å reise, ga CDC ham en bonus på $ 24 000 – et oppbevaringsgebyr. [71] Tilsynelatende fortsetter CDC å ansette Dr. Thompson fordi de føler seg tryggere med ham som byråansatt, slik at de kan undersøke hans aktiviteter. Det var tydelig at de fryktet at han var utenfor byrået, noe som ville risikere at han kunne avsløre flere CDC-hemmeligheter.

CDC fortsetter å skjule de autentiske funnene fra Verstraeten VSD fra 1999

Da det ble sendt inn en forespørsel til CDC om å levere Dr. Verstraetens originale datasett for uavhengig analyse, hevdet CDC-tjenestemenn at dataene var “tapt”. [71]   Selv etter at godkjenning ble gitt, ble Dr. Mark Geier blokkert fra å få tilgang til CDCs Vaksine Safety Dataset, som er dataene CDC stolte på i sin studie publisert Pediatrics. [50] CDC fortsetter å spre falske beroligelser i sin  Science Summary Fact Sheet” og hevder: ” Beviset er klart: timerosal er ikke et gift i vaksiner … det er ingen sammenheng mellom timeroosholdige vaksiner og autisme hos barn. ”Som“ bevis ”siterer CDC de danske studiene.

I januar 2017 sendte presidenten og konserndirektøren for American Academy of Pediatrics en pressemelding i opposisjon til en føderal vaksinekommisjon for vaksinasjoner.

Dr. Fernando Stein

Fernando Stein, MD, FAAP og Karen Remkey, MD, MBA, MPH, FAAP uttalte:
siden vi allerede vet at: “v accines er trygt. Vaksiner er effektive. Vaksiner redder liv. ” AAP erklærte at det ikke er behov for ytterligere undersøkelse av vaksine sikkerhet:

  • Vaksiner forhindrer kreftformer.
  • Påstander om at vaksiner er knyttet til autisme, er blitt motbevist av en robust medisinsk litteratur.
  • Påstander om at vaksiner er usikre når de administreres i henhold til [CDCs] anbefalte tidsplan, er også blitt motbevist av en robust medisinsk litteratur. ”

Når de ble bedt om å gi sitater til en fagfellevurdert studie som støtter AAPs påstand om at “vaksiner forhindrer kreftformer” eller å sitere den “robuste medisinlitteraturen” som støtter påstandene, avviste AAP med en “ingen kommentar” ” respons. (Immuniseringsnyheter, 2017)

Flere bransjemettede samarbeidspartnere setter dagsorden for vaksinasjonspolitikker

EU-kommisjonen øker vaksineforskningen med £ 30 millioner prosjekter: ADITEC

“Avanserte immuniseringsteknologier vil akselerere utviklingen av nye og kraftige immuniseringsteknologier for neste generasjon humane vaksiner. € 30 millioner av EU-kommisjonens medfinansiering vil gjøre det mulig for ADITEC å etablere en sterk plattform for innovasjon på et sentralt område for menneskers helse.

Et konsortium av forskere fra 42 forsknings- og bransjeorganer i 13 land vil samarbeide om prosjektet, som vil arbeide med en rekke viktige aspekter ved vaksinering; fra grunnleggende forskning og ny teknologi til kliniske studier og folkehelse. Støtten for dette prosjektet understreker viktigheten av vaksinesektoren i effektiv helsetjenester, og gir et løft på et sentralt innovasjonsområde for den europeiske helseindustrien. ”
(Nyhetsvarsel: Brussel, september 2011)

Akselerert utvikling av vaksine-nytte-risiko-samarbeid i Europa (ADVANCE ) (2013)

“Vaksiner er et av de mest effektive folkehelsetiltakene … Immunisering forhindrer to til tre millioner dødsfall over hele verden hvert år på grunn av sykdommer som difteri, stivkrampe, kikhoste og meslinger. I Europa er en av de største hindringene for et bredere opptak av vaksinering mistillit blant noen deler av offentligheten til vaksinasjonsprogrammer. Dette skyldes i stor grad frykten rundt vaksinesikkerhet … som resulterer i utbrudd av vaksineforebyggbare smittsomme sykdommer som nesten hadde forsvunnet.

[ADVANCE samler [] det europeiske senteret for forebygging og kontroll av sykdommer og Det europeiske legemiddelkontoret, samt nasjonale folkehelse- og reguleringsorganer, vaksineprodusenter og akademiske eksperter. ADVANCE-prosjektet vil utvikle og teste metoder og retningslinjer for å bane veien for et rammeverk som raskt kan levere pålitelige data om fordeler og risiko ved vaksiner som er på markedet. ”

Prof.-Andrew-Pollard-Oxford-300x229

UK Joint Committee on Vaccination and Immunization (JCVI) under ledelse av professor Andrew Pollard, har anbefalt at Storbritannia går over til heksavalente vaksiner for babyer. Denne anbefalingen ser bort fra risikoen for babyer – inkludert risikoen for plutselige spedbarnsdødsfall som har vært knyttet til multivalente vaksiner, [se vedlegg 8] Prof. Pollard er direktør for Oxford Vaccine Group, kjent for sin aktive rolle i vaksineutvikling og testing på vegne av industrien. Han er også tillitsmann for Jenner Vaccine Foundation. Dr. Norman Begg, visepresident og Chief Medical Officer for GSK Biologicals, produsenten av Infanrix Hexa, er også administrator for Jenner Foundation.

Prof. David Salisbury

Den røde tråden og de langvarige sammenflettede forbindelsene som binder vaksineinteressenter er påviselig i tilfelle Dr. David Salisbury, tidligere direktør for immunisering ved Department of Health, som var sjefarkitekt for Storbritannias barnevaksinasjonsprogram fra 1986 til 2013, var en ledende promotor for Pluserix i 1988. I 2013 ledet Dr. Salisbury panelet som utnevnte professor Pollard til å lede JCVI.

Deretter dro han for å bli styreleder for Jenner Vaccine Foundation som han sitter sammen med professor Pollard og Dr. Norman Begg – GSK-sjef, vitenskapelige saker og folkehelse. Han er president for International Association of Immunization Managers (IAIM). (Les mer, Ikke publisert i British Medical Journal: farene og konfliktene til Infanrix Hexa, 2017)

Et samordnet press for obligatorisk vaksinasjon fra barndommen drives av en fryktinngytende kampanje

Norman Begg

En overskrift i The Guardian (juli 2017) kunngjorde en  liten nedgang i MMR-vaksinasjonsraten kan ha dramatisk effekt, advarer eksperter .  Den fortsatte med å erklære: et fall på 5% i vaksinasjoner mot meslinger, kusma og røde hunder kan føre til en tredobling av tilfeller av meslinger, og det vil koste millioner mennesker, viser den amerikanske studien. ” Artikkelen siterer professor Andrew Pollard, direktør for Oxford Vaccine Group og styreleder for JCVI som uttalte:

“Immunisering er noe mange tenker på som personlig, men det er faktisk en del av å være i et samfunn.” Et lignende syn ble uttrykt av BMJ-sjefredaktør Dr. Fiona Godlee i et BBC-intervju (2017), [73] da hun påkalte “behovet for gjeting i motsetning til individuelt valg.”

Høyesterett har avgjort (2011) at vaksiner er “uunngåelig usikre” [74] US National Vaccine Injury Program har bedømt 5581 vaksinefremkalte skader – inkludert 1 234 krav om vaksinerelaterte dødsfall fra vaksiner anbefalt av CDCs barndomsvaksinasjonsplan, og saksøker fikk erstatning. [Se vedlegg 4]

  • Hvis, som Høyesterett bestemte, at vaksiner er “uunngåelig usikre”, er det moralsk avskyelig å tvinge foreldre som med rette er opptatt av å utsette sine babyer og små barn for mulige alvorlige bivirkninger – inkludert dødsfall.

CDC-vaksinasjonsplanen er spesielt aggressiv sammenlignet med all annen nasjonal politikk. Den CDC 2017 planen [75] krever at barn – fra fødsel til alder 6 – for å motta 50 doser av 14 vaksiner. Spedbarn i USA blir utsatt for 24 vaksinedoser fra fødsel til 2 år, og kombinerer 8-i-1-vaksiner som skal gis til spedbarn 2, 4 og 6 måneder i ett enkelt besøk. Babyer får 36 vaksinedoser før de er 18 måneder gamle. Tidsplanen inkluderer vaksiner mot sykdommer som sjelden forekommer i utviklede land.

Til tross for CDC-forsikringer til leger og publikum om at disse kombinasjonene er helt trygge, har ingen av kombinasjonene i CDC-vaksinasjonsplanen for barn noen gang gjennomgått riktige sikkerhetsstudier – som det ble anerkjent av I nstitute of Medicine Report (2013): [74]

“Nøkkelelementene i hele tidsplanen – antall, hyppighet, timing, rekkefølge og alder ved administrering av vaksiner – har ikke blitt systematisk undersøkt i forskningsstudier … for å vurdere om og hvordan man skal studere sikkerhets- og helsemessige resultater av hele barneimmuniseringen tidsplan, trenger feltet gyldige og aksepterte beregninger for hele tidsplanen [sic] og tydeligere definisjoner av helseresultater knyttet til interessenters bekymringer (“resultatene”) i streng forskning som vil sikre validitet og generalisering. ”[Høydepunkt lagt til]

I tillegg erkjenner en rapport fra CDC og National Institute for Occupational Safety and Health, Mixed Exposures Research Agenda (2014) at:

“Blandede eksponeringer kan gi akutte eller kroniske effekter eller en kombinasjon av akutte og kroniske effekter, med eller uten ventetid. Andre eksponeringer i kombinasjon med visse stressfaktorer kan gi økte eller uventede skadelige helseeffekter … eksponering for blandede stressfaktorer kan gi helsekonsekvenser som er additive, synergistiske, antagonistiske eller som kan styrke responsen som forventes fra eksponeringer fra individuelle komponenter. ”

  • Hvis blandet miljøeksponering for giftstoffer utgjør en alvorlig risiko for voksne, hvordan kan CDC hevde at blandingen av giftstoffer injisert i spedbarn ikke utgjør noen risiko?

Sannheten er at CDCs vaksinasjonsplan for barn ble konfigurert for å fremme industriens økonomiske interesse i å maksimere vaksinasjonsutnyttelsen. Imidlertid er CDC-anbefalingene i strid med medisinens viktigste forsiktighetsprinsipp: ” Gjør ingen skade .”

  • Beviset for at spedbarn ble skadet etter administrering av flere vaksiner er avdekket i CDC-dokumenter.
  • Følgende CDC-anerkjennelse av mulig livslang svekkende hjerneskade etter vaksinasjon med CDC-anbefalt DTaP (difteri, stivkrampe, kikhoste) bør gi pause. Det vises på CDCs ellers upbeat nettsted forsikringer om sikkerheten til alle vaksiner.
  • Ethvert barn som hadde en livstruende allergisk reaksjon etter en dose DTaP, bør ikke få en ny dose.
  • Ethvert barn som fikk en hjerne- eller nervesykdom innen 7 dager etter en dose DTaP, bør ikke få en ny dose.
  • Flere alvorlige problemer er rapportert etter at et barn får MMR-vaksine, og kan også skje etter MMRV. Disse inkluderer alvorlige allergiske reaksjoner og problemer som:
  • Døvhet
  • Langvarige anfall, koma eller senket bevissthet
  • Permanent hjerneskade
    https://www.cdc.gov/vaccines/vac-gen/side-effects.htm#hib ]
  • Imidlertid er folkehelse og medisinske “myndigheter” som later som det ikke finnes bevis for skade på grunn av vaksiner; de fortsetter å lure publikum med betryggende propaganda.
  • Media fortsetter å spre “falske nyheter” om livreddende egenskaper og sikkerhet for alle vaksiner;
  • salgsfremmende kampanjer skyver influensavaksinen, HPV-vaksinen og den stadig oppblåste CDC-vaksinasjonsplanen for barn.

National Vaccine Injury Compensation Program [77] ble opprettet i 1988 fordi det var så mange vaksinerelaterte skader og søksmål mot produsenter. Kongressen frikjente vaksineprodusentene fra alt ansvar og opprettet NVICP for å kompensere vaksineskadde barn.

Siden oppstarten mottok NVICP 1 234 krav for vaksinerelaterte dødsfall; av disse 696 dødsfallene var knyttet til DTP-vaksinen, 127 dødsfall til influensavaksinen, 81 dødsfall ble tilskrevet DTaP, og 61 dødsfall var knyttet til MMR.

Fange

En uhyggelig trommeslag mot obligatorisk vaksinasjon

Det er spesielt bekymringsfullt å merke seg den uhyggelige retningen som våre “demokratier” er på vei mot. Stillingen til både professor Pollard og Dr. Godlee er motsatt til den moralske holdningen artikulert av Dr. Hamish Meldrum, styreleder for British Medical Association, som kalte forslag om tvungen vaksinasjon “en stalinistisk tilnærming.” Han uttalte (i 2008) at å “tvinge foreldre til å vaksinere barna sine ved å eliminere fritt valg var” moralsk og etisk tvilsom. ” [76]   

  • Foreløpig har myndighetsregulatorer i Italia, Frankrike, Tyskland, Polen og Australia begynt en aggressiv innsats for å eliminere foreldrenes valg ved å vedta obligatorisk vaksinasjonspolitikk. En sak om obligatorisk vaksinasjon ble anlagt ved EU-domstolen av European Center for Law & Justice. [77] Det kan virke som de i innflytelsesrike posisjoner i akademia og journalistikk / media, og de i myndighetsposisjoner i regjeringen, har lært noe fra 20 th århundre historie av tvangsfolkehelsepolitikk – tvangssterilisering, tvangsaborter – det var vedtatt over hele Europa og USA, tilsynelatende for “det større gode”.
  • Har vi ikke lært noe om nedsettingen av medisin ved villig deltakelse av leger fra eliteuniversiteter, som formulerte og implementerte medisinsk massedrap på funksjonshemmede barn ?
  • Det var leger som erklærte at barna var “uegnet” til å leve.
  • “Aktion T4 kunne ikke ha skjedd uten villig deltakelse fra tyske leger”.
  • Den historien kan ikke slettes fra minnet eller fra den historiske posten. [80]

(Les: Nazistenes første ofre var funksjonshemmede, The New York Times , 13. september 2017)

Les hele artikkelen på ahrp.org.

Kommenter denne artikkelen på  VaccineImpact.com.

Si NEI til obligatorisk vaksiner-T-skjorte

vaksine-innvirkning-t-skjorte

100% pre-krympet bomull
Bestill her!

Lag en uttalelse for helsefrihet!

Big Pharma og offentlige helsemyndigheter prøver å vedta lover som foreskriver vaksiner for alle barn, og til og med voksne.

Vis din motstand mot tvangsvaksinasjoner og støtt årsaken til Vaccine Impact , en del av Health Impact News-nettverket .

Bestill her!

Bestill her !

Etter å ha forlatt en lukrativ karriere som nefrolog (nyrelege), er Dr. Suzanne Humphries nå fri til å faktisk hjelpe til med å kurere mennesker.

I denne selvbiografien forklarer hun hvorfor gode leger er begrenset i det nåværende korrupte medisinske systemet fra å praktisere ekte, etisk medisin.

En av de fornuftige stemmene når det gjelder å undersøke vitenskapen bak dagens vaksiner, ingen ekstremistiske vaksineeksperter har noen gang våget å diskutere henne offentlig.

Leger som er motstander av tvangsvaksinasjoner – burde deres synspunkter tauses?

leger-på-vaksine-debatten

En av de største mytene som forplantes i det vanlige vanlige mediet i dag, er at leger enten er pro-vaksine eller antivaksine, og at antivaksinlegene alle er “kvakksalver”.

Imidlertid kunne ingenting være lengre fra sannheten i vaksinedebatten. Legene er ikke enhetlige i det hele tatt om deres standpunkter angående “vitenskapen” om vaksiner, og de er heller ikke enhetlige i stand til å fjerne informert samtykke til en medisinsk prosedyre som vaksiner.

De to mest ekstreme stillingene er de legene som er 100% mot vaksiner og ikke administrerer dem i det hele tatt, og de legene som mener at ALLE vaksiner er trygge og effektive for ALLE mennesker, HELE tiden, med makt om nødvendig.

Svært få leger faller inn i en av disse to ekstremistposisjonene, og likevel er det den ekstreme pro-vaksinestillingen som presenteres av den amerikanske regjeringen og vanlige medier som den medisinske feltets dominerende stilling.

Mellom disse to ekstreme synspunktene er der imidlertid det store flertallet av leger som praktiserer i dag, sannsynligvis ville kategorisere sin posisjon. Mange leger som anser seg selv som “pro-vaksine”, for eksempel, tror ikke at hver enkelt vaksine er passende for hvert enkelt individ.

Mange leger anbefaler en “forsinket” vaksineplan for noen pasienter, og ikke alltid den anbefalte CDC barndomsplanen. Andre leger velger å anbefale vaksiner basert på den faktiske vitenskapen og fortjenesten til hver vaksine, og anbefaler noen, mens de bestemmer at andre ikke er verdt risikoen for barn, for eksempel det mistenkte sesonginfluensa-skuddet.

Disse legene som ikke har ekstreme stillinger, vil være imot vaksinasjoner fra myndighetene og fjerne alle unntak fra foreldrene.

I denne artikkelen skal jeg oppsummere de mange legene i dag som ikke tar den mest ekstremistiske pro-vaksinestillingen, som sannsynligvis ikke holdes av veldig mange leger i det hele tatt, til tross for hva farmasøytisk industri, den føderale regjeringen og vanlige medier vil at publikum skal tro.

Les :

Leger som er motstander av tvangsvaksinasjoner – burde deres synspunkter tauses?

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.