TERRAFORMING har begynt: “Global dimming” er et komplott for å EKSTERNERE menneskeheten ved å forme atmosfæren med SMOG-forurensning, drepe jordens matavlinger og frigjøre økologisk kollaps.

Tirsdag 04. desember 2018 av: Mike Adams
Merkelapper: dårlig klima , dårlig forurensning , badscience , katastrofalitet , chemtrails , avfolking , ødeleggelse , jord , økosystem , etnisk rensing , geoingeniør , global dimming , global oppvarming , adlyde , planet , smog , selvmord , sollys , terraforming , Twisted

TERRAFORMING har begynt: “Global dimming” er et komplott for å EKSTERNERE menneskeheten ved å forme atmosfæren med SMOG-forurensning, drepe jordens matavlinger og frigjøre økologisk kollaps.

Tirsdag 04. desember 2018 av: Mike Adams
Merkelapper: dårlig klima , dårlig forurensning , badscience , katastrofalitet , chemtrails , avfolking , ødeleggelse , jord , økosystem , etnisk rensing , geoingeniør , global dimming , global oppvarming , adlyde , planet , smog , selvmord , sollys , terraforming , Twisted
Omgå sensur ved å dele denne lenken:

Ny

Bilde: TERRAFORMING har begynt: “Global dimming” er et komplott for å EKSTERNERE menneskeheten ved å forme atmosfæren med SMOG-forurensning, drepe jordens matavlinger og frigjøre økologisk kollaps.

Natural News ) Nå kommer vi til sluttspillet for menneskeheten. Dette er det, folkens: De har en plan om å kollapse den globale matproduksjonen, drepe over 90% av menneskeheten, ødelegge naturlige økosystemer og forurense jordens atmosfære … og alt blir solgt til deg under banneret av “miljøvern”.

Ordningen kalles “global dimming”, og det er et farlig tomt for geoteknologi for å sprøyte milliarder tonn smog i atmosfæren slik at forurensningsnivået blokkerer sollys og stopper global oppvarming. Dette er bokstavelig talt hva de gale miljøforskerne nå foreslår – de samme menneskene som i årevis har hevdet at “chemtrails” er en konspirasjonsteori og ikke eksisterer. Nå, plutselig, ønsker de å kjøre hele planeten for å “redde” oss alle fra global oppvarming.

“Stratosfærisk aerosolinjeksjon” nå det nye navnet på chemtrails / geoingeniør

Den globale dimningsplanen er selvfølgelig basert på sprøyting av chemtrails i den øvre atmosfæren ved bruk av tusenvis av høyhøyder som frigjør forurensning for å dempe solen. Selve ideen om “chemtrails” har til nå blitt hånet av media og vitenskapelig etablering, som i årevis har hevdet selve ideen om chemtrails er en gal konspirasjonsteori. Så de har endret navnet til “stratosfærisk aerosolinjeksjon”, og de har nå et vitenskapelig papir som skisserer alle kostnadene som er involvert.

“Vi legger opp et fremtidig scenario for distribusjon av geoingeniør med solenergi for å halvere økningen i antropogen strålingstvinging,” skriver Wake Smith og Gernot Wagner i sitt papir, “Stratosfærisk aerosolinjeksjonstaktikk og kostnader i de første 15 årene av distribusjonen.” Publisert i Environmental Research Letters , kan du se hele teksten til studien på denne lenken .

Geoengineering er et annet begrep som mange bruker synonymt med “chemtrails.” Og nå er det en strategi som forskere åpent tiltaler for å stanse såkalte “klimaendringer”, en falsk vitenskapelig bløffing som har blitt begått på verden av makthungrige globalister som vil at menneskeheten skal overgi seg til det globale styre i navnet “redde planeten.”

Studien siterer det spesifikke flyet som vil være nødvendig for å oppnå forurensning av chemtrails. “[P] urpose-bygget høyhøyt tankskip med betydelige nyttelastegenskaper” vil bli utplassert for å spraye svoveldioksid i atmosfæren. Avisen foreslår 4000 flyreiser i året , koster 2,25 milliarder dollar per år, og fortsetter over 15 år for å sikre at atmosfæren er betydelig forurenset for å dempe solen og oppnå de terrormålende målene til globalister (se mer detaljer nedenfor).

I konklusjonen av deres sammendrag forklarte studieforfatterne at programmet ville kreve, “tusenvis av flyreiser årlig med flyfly i størrelse som opererer fra et internasjonalt utvalg av baser,” noe som gjør det nesten umulig å holde hemmelig.

Selvfølgelig har akkurat dette programmet allerede begynt, og hemmelighold er ikke nødvendig når du har hele media og vitenskapelig etablering som fordømmer enhver tro på chemtrails som en form for psykisk sykdom. Så husk bare: Når de forurenser himmelen og demper solen, hvis du påpeker at de forurenser himmelen og demper solen, er du en “konspirasjonsteoretiker.”

Og det er ikke noe som heter chemtrails, skjønner du. Nei, det er “stratosfærisk aerosolinjeksjon” nå, som høres nesten smidig ut. Slik blir dette programmet allerede begått rett under nesen vår, akkurat nå, selv mens media driver en global dekning for å avvise slike ideer som bisarre teorier.

De globale kontrollerne håper selvfølgelig aldri at du leser vitenskapspapirene, fordi der blir geoingeniør rutinemessig sitert og til og med anbefalt som “løsningen” på klimaendringene.

Stratospheric Aerosol Injection (SAI) forklarte … og ja, det er bare et annet navn på chemtrails

“Stratosfærisk aerosolinjeksjon (SAI) vil kreve løfting av hundretusener til millioner av tonn materiale hvert år til høyder opp til ~ 20 km,” forklarer studieforfatterne. De spør også: “Kan det gjøres i det skjulte?”

Studien tilbyr tunge diskusjoner om design og kostnader til fly som kan levere den planlagte forurensningen til den øvre atmosfæren:

IPCC (2018) sier at ‘det er høy enighet om at fly etter noen modifikasjoner kan injisere millioner av tonn SO2 i den nedre stratosfæren (~ 20 km)’.

Det overordnede målet for geo-engineering-programmet er å injisere 5 millioner tonn SO2 (svoveldioksid, ellers kjent som “smog”) i atmosfæren. Å oppnå dette målet, “antar en rasjonell aktør som søker å implementere et vitenskapelig fornuftig SAI-program,” skriver studieforfatterne og hevder på en eller annen måte at det er “rasjonelt” å spre masseforurensning over atmosfæren på din egen planet. De samme forfatterne hevder også at dette programmet må gjennomføres, “utelukkende av humanitære og miljømessige hensyn.”

Sjokkerende erkjennelse: Dette er den terrorformerende planeten Jorden for å kollapse den globale matforsyningen og drepe mennesker

Når jeg vurderer den rene galskapen til “Stratospheric Aerosol Injection” -planen, føler jeg meg tvunget til å uttale at disse klimaendringene / global oppvarmingsforskere er farlig vanvittige sosiopater, og de må stoppes før de myrder oss alle . Disse galningene vil, hvis de får nok statlig finansiering, bokstavelig talt drepe planeten vår og ødelegge menneskelig sivilisasjon. Slik koster det tiår med falsk propaganda i våre offentlige skoler som har hjernevasket barn til å tro at “klimaendringene” er reelle og må stoppes. Ordningene som nå foreslås for å stoppe dette ikke-eksisterende problemet, vil i seg selv føre til den globale ødeleggelsen som barn blir advart om med global oppvarming.

Dette globale forurensnings- / terrorformeringsprogrammet, hvis det får lov til å fortsette, kan frigjøre følgende ødeleggende konsekvenser, spesielt hvis det distribueres på et tidspunkt da solen er i sin egen dimmesyklus som vil akselerere global kjøling .

# 1) Global kollaps av matavlinger – Reduksjonen i solstråling forårsaket av geo-engineering, kombinert med den naturlige syklusen av global kjøling fra solsykluser, kan gi en kraftig reduksjon i produksjonen av matavlinger over hele kloden. Dette vil resultere i økte matpriser og redusert matforsyning, noe som vil bidra til vektorer for sivil uro og “klimaflyktninger” som invaderer nasjoner fra den første verden for å unnslippe sult.

# 2) Global økning i kreft fra vitamin D-mangel – Reduksjon i solstråling som når overflaten på planeten, vil forverre vitamin D-mangler som allerede sterkt bidrar til kreftdødsfall rundt om i verden. Sollys er for tiden den primære kilden til vitamin D for milliarder av verdensborgere. Å dempe solen vil være en dødsdom for millioner hvert år som vil lide de alvorlige konsekvensene av kroniske vitamin D-mangler .

# 3) Globalt fall i IQ på grunn av økt luftforurensning –  Det er vitenskapelig funnet at økninger i luftforurensning reduserer barns IQ . I tillegg er luftforurensning vitenskapelig dokumentert for å skade DNA i livmoren , øke risikoen for ventrikulær arytmi og øke risikoen for bentap hos mennesker .

# 4) Massivt tap av habitat og økosystemer på grunn av redusert sollys og kaldere temperaturer – Hele økosystemer – som regnskog – kan bli ødelagt av et forurensningsinitiert fall i solstråling. Marine økosystemer stoler også sterkt på solstråling for å drive fotosyntese av havplanter som tang, gress og alger, som fungerer som en søylefôrkilde for hele det marine matnettet. Dimming av solen vil ha ødeleggende konsekvenser for alle økosystemer på planeten, og føre til et katastrofalt tap av liv, habitat og økologisk mangfold.

# 5) Stor økning i globalt surt regn som vil ødelegge skog og matavlinger – Masseinjeksjonen av SO2 i atmosfæren vil resultere i at SO2 blir spredt i lavere nivåer av atmosfæren over tid. Der, blandet med regnbyger, vil det skape  svovelsyre , ellers kjent som surt regn . Dette sure regnet vil ødelegge skog og matavlinger og resultere i forsuring av avlingsjord, destabilisere jordmikrober og føre til det store avlingstapet.

# 6) Redusert planteproduksjon av oksygen som er nødvendig for at mennesker, primater og pattedyr skal overleve – Nesten alle planter er avhengige av solstråling for fotosyntese, som bruker CO2 som et “drivstoff” og produserer oksygen (O2) som et biprodukt. Å redusere solstråling gjennom forurensning av chemtrails vil redusere oksygenproduksjonen fra planter, noe som resulterer i et globalt fall i oksygennivået i atmosfæren , og til slutt fører til kvelning av mennesker, primater og pattedyr hvis de får fortsette. Selv EPA (se kilde nedenfor) innrømmer at SO2 forstyrrer menneskelig respirasjon og gjør det vanskelig for folk å puste.

Selv EPA anerkjenner svoveldioksid som et farlig forurensende stoff som gjør det vanskelig for mennesker å puste

Legg nøye merke til at geoingeniørarbeidet som anbefales for å dempe solen er basert på svoveldioksid, et kjent forurensende stoff . “Kortsiktig eksponering for SO2 kan skade menneskets luftveier og gjøre pusten vanskelig,” advarer EPA . “… [G] aseous SOx kan skade trær og planter ved å skade løvverk og redusere veksten … SO2 og andre svoveloksider kan bidra til surt regn som kan skade følsomme økosystemer,” skriver EPA.

Det er med andre ord ikke engang diskutert om svoveldioksid er et forurensende stoff. Det er smog (eller teknisk reagerer det å skape smog), og selve ideen om at masseforurensende atmosfære med SO2 på en eller annen måte ville “redde” planeten er forankret i intet mindre enn avansert psykose eller annen farlig form for psykisk sykdom. At slike ordninger markedsføres under “vitenskapens” banner, viser bare hvor forskjøvet institusjonen for vitenskap nå har blitt.

Hvorfor ville noen rasjonell institusjon forsøke å masseforurense hele planeten vår og ødelegge matavlinger, skog, pattedyr, primater og mennesker? Svaret er enda mer sjokkerende enn selve forslaget, viser det seg. Fortsett å lese, ettersom en mulig forklaring på alt dette fortsetter nedenfor …

Det var ikke lenge siden forskere advarte om ”global nedkjøling” og den kommende istiden

Det var bare for en generasjon siden at unge forskere ble advart om at jorden gikk inn i en “global nedkjøling” -krise som ville føre til en helt ny istid. Dette var klimapanikken på 1970- og begynnelsen av 1980-tallet. Dagens eldre forskere husker advarslene ganske godt. Vi ble alle fortalt at hvis vi ikke fant en måte å varme planeten på, ville vi alle gå til grunne når jorden ble omgjort til en iskule.

Begynnelsen på 1990-tallet snudde forskerne skriptet, snudde advarselen og plutselig hevdet at problemet var for mye varme. Vi skulle alle dø av global oppvarming hvis vi ikke endret noe, ble vi fortalt. Et tiår eller så senere, da det ble avslørt at regjeringsvitenskapelige svindlere forfalsket all oppvarmingsdata, endret de svindelen til “klimaendringer”, siden de ikke vitenskapelig kunne støtte hverken oppvarming eller nedkjøling.

Her er forsiden av TIME Magazine fra 1977 , som advarer “How To Survive The Coming Ice Age”, og oppfordrer deretter leserne til å gå ombord for å redde planeten og si: “51 ting du kan gjøre for å gjøre en forskjell.”

I dag blir vi fortalt de mest absurde, vanvittige tingene av disse forskerne som insisterer på at klimaet aldri endret seg i det hele tatt før år 1920, med økningen av forbrenningsmotoren og “menneskelig aktivitet”. Og nå terroriseres vi stadig av falske nyhetsmedier til å tro at hvis vi ikke forurenser jordens atmosfære med smog, vil vi alle på en eller annen måte dø av økningen av karbondioksid, det viktigste grønne næringsstoffet for planter, skog og matavlinger.

Så nå har de bestemt seg for at de må forgifte atmosfæren for å bekjempe klimaendringene, og de har omtrent en milliard godtroende verdensborgere overbevist om at dette på en eller annen måte er en fantastisk idé. Det de virkelig ville slippe løs, er selvfølgelig helt katastrofalt for alt liv i vår verden. Husk: De ønsker å spre milliarder tonn svoveldioksid (smog) i atmosfæren gjennom massiv regjeringsfinansiert chemtrailing av planeten. Spørsmålet dukker nå opp: Er ødeleggelsen av menneskeheten bevisst? I så fall, hvem vil klekke ut en slik skjemmende plan?

Geoengineering er et våpensystem som helhet over hele verden blir distribuert for å eliminere menneskelivet på jorden mens terrorformering av planeten for et annet formål

Her er den kosmiske upraktiske sannheten som Al Gore ikke vil at du skal vurdere. Det vi virkelig er vitne til her er den planlagte terrorformeringen av planeten Jorden for et annet formål. Og med “annet” mener jeg annet enn menneske.

Hvis du ville at mennesker skulle trives på planeten Jorden, ville du ikke frigjøre masseforurensning, surt regn, svikt i matavlinger, oksygenutarmning og global nedblending. Du vil i stedet prøve å redusere forurensning, støtte plantelivet, forbedre produksjonen av matavlinger og beskytte globale økosystemer mot forurensning. Det er den normale, rasjonelle tingen som ethvert menneske naturlig ønsker å forfølge.

Likevel er vi utsatt for disse skumle geo-engineering-ordningene som direkte motsier hvert prinsipp om bærekraftig liv på jorden . Og alt er beskrevet som en måte å “redde” planeten på, selv om den ville ødelegge global livsstøtte for mennesker.

Jeg kan ikke la være å bli påminnet om den fremragende filmen Oblivion , med Tom Cruise i hovedrollen. I filmen mener Cruise-karakteren at han beskytter menneskelig sivilisasjon, men han jobber (uvitende) faktisk for utenomjordiske som stjeler jordens ressurser og utrydder mennesker. Filmen er en av de beste science fiction-filmene gjennom tidene, og historien høres uhyggelig ut som det som kan skje akkurat nå med såkalt “geoengineering.”

Hvem (eller hva) ønsker å endre atmosfæren, redusere oksygenivået, ødelegge matforsyningen og kollapse menneskelig sivilisasjon? Svaret skal være åpenbart: Noe som er i konkurranse med mennesker og ikke ser noe videre bruk for menneskeheten. Menneskelivet på jorden ser ut til å være i ferd med å bli “renset” i et kosmisk etnisk renseskema som vil produsere en forandret atmosfære med lite oksygen som kan være fordelaktig for en livsform som ikke allerede er en del av jordens eksisterende økosystem. Reduksjonen i solstråling som når jordoverflaten, vil gjøre planeten mer sykehus til en livsform som stammer fra en planet som ligger lengre fra hjemmesolen enn jorden er fra vår egen sol.

Det reiser det åpenbare, om det er bisarrt, spørsmålet: Forbereder jordens globalister planeten for en post-human æra? Og er den planen forkledd som en “klimaendring” nødsituasjon slik at fåren kan få beskjed om at masseforurensningen av himmelen er en dristig plan for å redde menneskeheten i stedet for å utrydde den? Hva om “klimaendringer” egentlig er et kosmisk falsk flagg-hoax som ble designet helt fra begynnelsen for å overbevise jordboerne om å støtte deres egen utryddelse? Gitt den nå planlagte ødeleggelsen av jordens atmosfære i navnet “klimaendringer”, må vi nå vurdere slike muligheter, uansett hvor bisarre de først virker.

Hvorfor snakker alle globalistene plutselig om å flykte til Mars og terrereforme Mars til et habitat der mennesker kan overleve? Hvorfor er globalister nå så desperate over å endre jordens atmosfære og gjøre planeten ugjestmild for mennesker? Hvorfor et så nylig fokus på det arktiske frøhvelvet for å bevare livets frø som forberedelse til en global katastrofe? Hvorfor bygger så mange globalistiske innsidere underjordiske bunkere og bor i dem?

Jeg har ikke svarene på alle disse spørsmålene, men jeg vet at eventyrhistoriene vi blir fortalt om “klimaendringer” og hvordan vi må redde planeten ved å forurense himmelen, er forankret i full kvakksvitenskap og hjernevaskepropaganda.

På den annen side, hvis mennesker er dumme nok til å ødelegge sin egen planet i navnet til å redde planeten, er de kanskje rett og slett ikke kvalifiserte til å delta i et intelligensunivers. Naturlig utvalg spiller tross alt sannsynligvis i en kosmisk skala, og jorden ser ut til å flunkere den kosmiske IQ-testen som lurer på: “Hei, er den sivilisasjonen dum nok til å begå selvmord basert på et eventyrbløf?”

Så langt ser det ut til at svaret for jorden og mennesker er et rungende “ja!”

Hele dette emnet vil forresten bli omtalt i søndagens sending av Counterthink , som sendes klokka 18 cental på InfoWars.com , med hele episoden også på Counterthink.com noen dager senere. Ikke gå glipp av det.Forrige:Robert Mueller er en useriøs, lovløs FORSKILLER som må stoppes, ellers vil rettsstaten kollapse for alle amerikanereNeste:VAKNE: Den virkelige globalistiske planen er ikke bare å styrte Amerika, men å styrte jorden

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.