CDC Rapporterer 1 095 Dødsfall Etter Eksperimentelle COVID-Vaksiner, Mens Den Britiske Regjeringen Rapporterer 294 Dødsfall

1. Mars 2021

av Brian Shilhavy

CDC har gjort en annen datadumping i dag til Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), en amerikansk regjeringsfinansiert database som sporer skader og forårsaket av .

Dataene går gjennom 18. februar 2021, med 19.907 registrerte bivirkninger , inkludert 1.095 dødsfall etter injeksjoner av eksperimentelle COVID mRNA-skudd av og Moderna.

vaers covid vaksinskader og dødsfall 2.26.21

Foruten de registrerte 1.095 dødsfallene, var det 4151 besøk hos legevakter, 403 varige funksjonshemninger og 2298 sykehusinnleggelser.

vaers covid vaksine dødsfall 2.26

Over 71% av de registrerte dødsfallene var over 65 år, men det var også 158 dødsfall der alderen var “ukjent”, og det er sannsynlig at et flertall av disse dødsfallene også var blant eldre.

Flere spørsmål om disse dataene forblir ubesvarte. For eksempel, hvorfor blir data kun utgitt hver fredag? Hvorfor kan ikke publikum se de faktiske rapportene som er sendt inn når de kommer inn? Frigjør CDC ALLE dataene, eller filtrerer de det?

For eksempel rapporterte vi tidligere i dag om dødsfallet til 28 år gamle Haley Link Brinkmeyer fra Indiana, som skjedde i slutten av januar.

Men et søk etter dødsfall i staten Indiana avslører bare 16 dødsfall registrert så langt, og alle over 44 år.

Haley's er ikke inkludert, selv om moren på et innlegg på sosiale medier uttalte at de mistenkte vaksinen, og at likneren etterforsket den som en vaksinerelatert død.

Vi har rapportert om andre anledninger der personer som er skadet av en COVID eksperimentell , rapporterer om sin skade til VAERS, men den dukker aldri opp.

CDC oppdaterte også deres utvalgte bivirkninger rapportert etter COVID-19-vaksinasjonssiden 25. februar 2021, der de nå sier at VAERS har mottatt 1 099 dødsrapporter etter eksperimentelle COVID-vaksiner. De er nesten tilbake til det opprinnelige antallet 1.170 dødsfall som de rapporterte for to uker siden .

Det er imidlertid ingenting å bekymre seg for, fordi:

“CDC- og FDA-leger vurderer hver enkelt dødsrapport så snart den blir varslet, og CDC ber om journaler for ytterligere å vurdere rapporter. En gjennomgang av tilgjengelig klinisk informasjon inkludert dødsattester, obduksjon og medisinske journaler viste ingen bevis for at vaksinasjon bidro til pasientdødsfall. ”

UK-Rapporter

Den britiske regjeringen har også et rapporteringssystem for bivirkninger fra COVID-vaksine fra Medicines and Healthcare products Regulatory Agency.

Deres siste rapport går gjennom 25. februar 2021. De leverer tre rapporter: en fra den eksperimentelle Pfizer COVID-vaksinen , en fra den eksperimentelle AstraZeneca COVID-vaksinen , og en der ” vaksinemerket er uspesifisert .”

For COVID-19 mRNA Pfizer-BioNTech vaksineanalyse rapporterer de:

  • 1835 Blodlidelser
  • 919 Hjertesykdommer inkludert 23 dødsfall
  • 1 Medfødt lidelse
  • 620 Øreproblemer
  • 6 Endokrine lidelser
  • 1098 Øyesykdommer
  • 8506 Gastrointestinale lidelser inkludert 10 dødsfall
  • 24.313 Generelle lidelser inkludert 107 dødsfall

For COVID-19-vaksinen Oxford University / AstraZeneca-analysen rapporterer de:

  • 577 Blodlidelser
  • 1069 Hjertesykdommer inkludert 22 dødsfall
  • 6 Medfødte lidelser
  • 617 Øreproblemer
  • 14 Endokrine lidelser
  • 1157 Øyesykdommer
  • 12 776 Gastrointestinale lidelser inkludert 3 dødsfall
  • 41.429 Generelle lidelser inkludert 127 dødsfall

For uspesifisert analyse av COVID-19-vaksinemerket rapporterer de:

  • 2 Blodlidelser
  • 1 Hjertesykdom inkludert 1 dødsfall
  • 8 Øreproblemer
  • 8 Øyesykdommer
  • 58 Mage-tarmlidelser
  • 223 Generelle lidelser inkludert 1 død

Ikke noe å bekymre deg for her heller, da UK Medicines and Healthcare products Regulatory Agency konkluderer :

“Den samlede sikkerhetserfaringen med begge vaksinene er så langt som forventet fra de kliniske studiene. Basert på nåværende erfaring oppveier de forventede fordelene med begge -vaksinene i å forhindre COVID-19 og dens alvorlige komplikasjoner langt alle kjente bivirkninger. ”

Føler du deg ikke bedre nå som vaksinene endelig har kommet for å redde verden?Kunstig Kjøttfirma Hevder At Du Kan Kjøpe Salami Laget Av Menneskelig Kjøtt Av Berømte Hollywood-Skuespillere (INSANE People Er For Tiden Ansvarlig For Alt)Forrige InnleggDekoding Davos: The Global EndgameNeste Innlegg

Relaterte Artikler

kunstig kjøttfirma hevder at du kan kjøpe salami laget av menneskelig kjøtt av kjente Hollywood-skuespillere (vanvittige mennesker har for tiden ansvaret for alt)

NYHETER

Kunstig Kjøttfirma Hevder At Du Kan Kjøpe Salami Laget Av Menneskelig Kjøtt Av Berømte Hollywood-Skuespillere (INSANE People Er For Tiden Ansvarlig For Alt)

HAFHAF28. Februar 2021

immunitetspass og testresultat for covid 19 på Storbritannias flagg.  sertifikat for personer som har hatt koronavirus eller laget vaksine.  vaksinasjonspass mot covid 19 som lar deg reise rundt i verden.

KONTROLLKORONAVIRUSIMMUNITETSPASSNYHETERTYRANNIVAKSINER

STORBRITANNIA: Mer Enn 200 000 Underskriftsbegjæringer Mot Vaksinepas – Parlamentet Må Diskutere

HAFHAF28. Februar 2021

cdc tvunget av søksmål til å fjerne påstanden om at "vaksiner ikke forårsaker autisme" fra nettstedet

BIG PHARMAHELSEVESENNYHETERVAKSINER

CDC Tvunget Av Søksmål For Å Fjerne Påstand Om At ‘Vaksiner Ikke Forårsaker Autisme' Fra Nettstedet

HAFHAF28. Februar 2021

pfizer-konsernsjef 'hvert år må du få ditt årlige skudd for covid'

BIG PHARMAKORONAVIRUSHELSEVESENTYRANNIVAKSINER

Pfizer-Administrerende Direktør: ‘Hvert År Må Du Få Ditt Årlige Skudd For COVID'

HAFHAF28. Februar 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.