En Tredjedel Av Dødsfall Rapportert Til CDC Etter At COVID-Vaksiner Oppstod Innen 48 Timer Etter Vaksinasjon

21. Februar 2021

Tallene gjenspeiler de nyeste tilgjengelige dataene fra 12. februar fra CDCs nettsted for Vaccine Adverse Event Reporting System. Av de 929 rapporterte dødsfallene skjedde omtrent en tredjedel innen 48 timer.

av Children’s Health Defense Team

en tredjedel av dødsfall rapportert til cdc etter at kovide vaksiner skjedde innen 48 timer etter vaksinasjon

Ifølge nye data som ble offentliggjort i dag, er det fra og med 12. februar 15 923 bivirkninger på COVID-vaksiner, inkludert 929 dødsfall , blitt rapportert til Centers for Disease Control and Prevention (CDC) Vaccine Adverse Event Reporting System ( VAERS ) siden 14. desember. , 2020.

VAERS er den primære mekanismen i USA for rapportering av ugunstige vaksinereaksjoner. Rapporter sendt til VAERS krever ytterligere undersøkelse før det kan bestemmes om den rapporterte bivirkningen var direkte eller indirekte forårsaket av vaksinen.

cdc 929 dødsfall og 15 923 skader rapportert etter eksperimentelle mrna covid-injeksjoner i februar 12 oppdatering

De siste VAERS-dataene viser at 799 av dødsfallene ble rapportert i USA, og at omtrent en tredjedel av disse dødsfallene skjedde innen 48 timer etter at personen fikk vaksinasjonen.

Som det er i samsvar med  tidligere VAERS-datarapporter , var 192 av de rapporterte dødsfallene – eller 21% – hjerte-relaterte. Som  The Defender rapporterte  tidligere denne måneden, advarte Dr.J. Patrick Whelan, en reumatolog for barn, US Food and Drug Administration i desember om at  mRNA-vaksiner  som de som ble utviklet av  Pfizer  og  Moderna,  kunne forårsake hjerteinfarkt og andre skader på måter som ikke ble vurdert i sikkerhetsforsøk.

Av de 929 rapporterte dødsfallene siden 14. desember 2020 var gjennomsnittsalderen for den avdøde 77,8 og den yngste var 23. 52% av de rapporterte dødsfallene var blant menn, 45% var kvinner og 3% er ukjente. Femtiåtte prosent av dødsfallene ble rapportert hos personer som mottok Pfizer-vaksinen, og 41% var relatert til Moderna-vaksinen.

Stater med  flest rapporterte  dødsfall var: California (71); Florida (50); Ohio (38); New York (31); Kentucky (41); Michigan (31); og Texas (31).

CBS Detroit rapporterte  denne uken at et 68 år gammelt nyhetsanker døde en dag etter å ha blitt vaksinert for COVID av et  mistenkt hjerneslag .

Rapporter om dødsfall blant eldre etter å ha blitt vaksinert for COVID fortsetter å dukke opp, inkludert  artikkelen som ble  publisert denne uken av The Defender om 46 sykehjemsbeboere i Spania som døde innen en måned etter å ha mottatt Pfizer-vaksinen .

I følge de siste dataene   er det rapportert 3 126 “alvorlige” bivirkninger . Bivirkningsrapporter fra de nyeste CDC-dataene inkluderer også:

Så langt er det bare Pfizer- og Moderna-vaksiner – godkjent for  nødbruk , men ikke fullstendig lisensiert – som brukes i USA

AstraZenecas COVID-vaksine , som ikke bruker mRNA-teknologi , ble godkjent for nødbruk denne uken av Verdens helseorganisasjon, og banet vei for noen land å begynne å bruke den. Imidlertid, som  The Defender rapporterte  denne uken, har noen nasjoner sagt at de ikke vil bruke det, med henvisning til sikkerhets- og effektivitetshensyn.

FiercePharma rapporterte i dag  at FDA kan avvise AstraZeneca-vaksinen på grunn av bekymringer knyttet til effekt, spesielt mot nye COVID-varianter og produksjonsproblemer.

Nyhetsrapporter indikerer at et økende antall mennesker, inkludert  nesten 30% av helsepersonell , nå sier at de ikke vil ha COVID-vaksinen, med henvisning til sikkerhetsproblemer.

Washington Post rapporterte  denne uken at nesten en tredjedel av militærpersonellet velger bort vaksinene, og  ESPN rapporterte  at NBA-spillere er tilbakeholdne med å markedsføre vaksinen.

I mellomtiden har FDA ennå ikke implementert systemer for å overvåke sikkerheten til de  eksperimentelle  COVID-vaksinene. FDA-tjenestemenn  sa til The New York Times at  de ikke forventer at systemene skal være i gang før Biden-administrasjonen når målet om å vaksinere 100 millioner amerikanere – nesten en tredjedel av den amerikanske befolkningen.

Fra og med 19. februar hadde rundt  56,3 millioner mennesker  i USA fått en eller begge doser av en COVID-vaksine.

Selv om VAERS-databasetallene kan virke nøkterne, er det faktiske antallet  bivirkninger  sannsynligvis betydelig høyere ifølge en undersøkelse fra US Department of Health and Human Services  . VAERS er et  passivt overvåkingssystem  som er avhengig av individers vilje til å levere rapporter frivillig.

I følge VAERS-nettstedet er helsepersonell lovpålagt å rapportere til VAERS:

  • Enhver uønsket hendelse oppført i VAERS-tabellen over rapporterbare hendelser etter vaksinasjon som skjer innen den angitte tidsperioden etter vaksinasjon
  • En bivirkning oppført av vaksineprodusenten som en kontraindikasjon for ytterligere doser av vaksinen

CDC sier  helsepersonell oppfordres sterkt til å rapportere:

  • Enhver bivirkning som oppstår etter administrering av en vaksine som er lisensiert i USA, enten det er klart eller ikke at en vaksine forårsaket den uønskede hendelsen
  • Vaksineadministrasjonsfeil

Imidlertid betyr “innen den angitte tiden” at reaksjoner som oppstår utenfor denne tidsrammen kanskje ikke blir rapportert, i tillegg til reaksjoner som er utsatt for timer eller dager senere av personer som ikke rapporterer om disse reaksjonene til helsepersonell.

Vaksineprodusenter er pålagt å rapportere til VAERS “alle uønskede hendelser som blir kjent med dem.”

Historisk sett har imidlertid færre enn  færre enn 1%  av uønskede hendelser blitt rapportert til VAERS, et system som Children’s Health Defense tidligere har referert til som en “abject  failure “, inkludert i et brev fra desember   til Dr. David Kessler, tidligere FDA-direktør og nå medformann i COVID-19 Advisory Board og president Bidens  versjon  av Operation Warp Speed .

En kritiker som er kjent med VAERS mangler, fordømmer VAERS i BMJ rett og slett  som «ingenting annet enn vindusdressing, og en del av amerikanske myndigheters systematiske innsats for å berolige / lure oss om vaksinesikkerhet.»

CHD etterlyser fullstendig åpenhet. Barnehelseorganisasjonen ber Kessler og den føderale regjeringen om å frigjøre alle dataene fra de kliniske studiene og suspendere bruk av COVID-19-vaksine i en gruppe som ikke er tilstrekkelig representert i de kliniske studiene, inkludert eldre, svake og alle med comorbiditeter.

CHD ber også om full gjennomsiktighet i data etter markedsføring som rapporterer alle helseutfall, inkludert nye diagnoser av autoimmune lidelser, bivirkninger og dødsfall fra COVID-vaksiner .

Children’s Health Defense ber alle som har opplevd en bivirkning, på en hvilken som helst vaksine, om å sende inn en rapport som følger disse tre trinnene .Newsweek ‘Fact Check’ Hevder India-Vaksineforbudet ‘Hovedsakelig Falskt’ Mens De Innrømmer De Facto BanForrige Innlegg5 Spørsmål Å Stille Vennene Dine Som Planlegger Å Få Covid VaksineNeste Innlegg

Relaterte Artikler

dr.  soňa peková

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGTYRANNIVAKSINER

Den Uendelige Plandemien: Hvor Mange Doser Vaksine Vil Bli Presset For Hver Nye Coronavirus-Mutasjon?

HAFHAF21. Februar 2021

5 spørsmål å stille vennene dine som planlegger å få covid-vaksinen

KORONAVIRUSHELSEVESENVAKSINER

5 Spørsmål Å Stille Vennene Dine Som Planlegger Å Få Covid Vaksine

HAFHAF21. Februar 2021

newsweek 'faktasjekk' hevder indias vaksineforbud 'for det meste falskt' mens det innrømmes de facto-forbud

SENSURKORONAVIRUSPROPAGANDA

Newsweek ‘Fact Check’ Hevder India-Vaksineforbudet ‘Hovedsakelig Falskt’ Mens De Innrømmer De Facto Ban

HAFHAF21. Februar 2021

cdc 929 dødsfall og 15 923 skader rapportert etter eksperimentelle mrna covid-injeksjoner i februar 12 oppdatering

KORONAVIRUSHELSEVESENNYHETERVAKSINER

CDC: 929 Døde Og 15 923 Skadet Etter Eksperimentell MRNA COVID-Injeksjoner (12. Februar Oppdatering)

HAFHAF20. Februar 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.