Sverige, Som Aldri Hadde Hatt Drakoniske Lockdowns, Ser COVID Dødsfall Stupte Raskere Enn Storbritannia

18. Februar 2021

Mens media i Storbritannia hevder låsingstiltak som forårsaket - og tilfeller, falt , enda et enda større fall i dødsfall til tross for at relativt få begrensninger ble gjennomført.

I morges erklærte den britiske kringkasteren Sky News at “Lockdown fungerer! COVID-19 infeksjonshastighet faller i England. ” “En av de største og mest autoritative kartleggingene av koronavirus har funnet at infeksjoner raskt faller i England, noe som bekrefter at låsing virker for å undertrykke viruset,” heter det i rapporten.sverige, som aldri hadde drakoniske lockdowns, ser at dødsfall som styrtes av raske fall raskere enn Storbritannia

Bildekilde: The Telegraph

Rapporten hevder at ikke er en faktor i reduksjonen av dødsfall og tilfeller fordi de blir observert i alle aldersgrupper.

Imidlertid, som Dr. Eli David understreket, begynte COVID-dødsfall i Sverige å falle av enda raskere uten behov for harde låsingstiltak.

“Den strenge låsingen i Storbritannia var så effektiv at den stoppet spredningen av Covid også i Sverige,” spøkte David.https://platform.twitter.com/embed/index.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-0&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1362181460887826435&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fhumansarefree.com%2F2021%2F02%2Fsweden-who-never-had-draconian-lockdowns-sees-covid-deaths-plummet-quicker-than-uk.html&theme=light&widgetsVersion=ed20a2b%3A1601588405575&width=550px

Sammenlignet med Storbritannia, som innførte en fullstendig nasjonal låsing i begynnelsen av januar, nektet Sverige å følge etter, og oppfordret bare frivillige tiltak for sosial distansering.

Sverige: Ingen harde lockdowns, masker eller sosial distansering og en av de laveste dødsfrekvensene i COVID-19 i Europa

Ingen låsing, ingen masker, ingen hysteri … INGEN PROBLEM: Sverige lever i strålende normalitet

Som vi fremhevet i oktober i fjor , nektet helsemyndigheter i det skandinaviske landet å følge resten av ved å innføre nye koronavirus-låsingstiltak for befolkningen, og hevdet at de som er plaget av ensomhet og elendighet ved å være isolert, har lidd nok .

Kilde: Summit.news  (utdrag)Bill Gates: Tredje Skudd Kan Være Nødvendig For Å Bekjempe Coronavirus-VarianterForrige InnleggSnø Og Kalde Rekorder Faller Over Hele Verden Fra Hellas Til Japan Og Libya – I Mellomtiden Er Solen TomNeste Innlegg

Relaterte Artikler

cdc fanget oppblåst koronavirus tilfeller

KORONAVIRUSFALSKE NYHETERFALSKE FLAGG

Studie: CDC Fanget Massivt Oppblåsende Tilfeller Og Dødsfall I Koronavirus I Brudd På Føderal Lov

HAFHAF19. Februar 2021

fauci bakterier 1918 pandemi

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSFALSKE NYHETER

Eksplosiv! BAKTERIER Drepte Mennesker I 1918 Pandemien Og Fauci KJENT (Reuters Faktasjekk Bekrefter Ved Et Uhell Alt Det Prøver Å Avkalle)

HAFHAF19. Februar 2021

dr vernon coleman leger og sykepleiere som gir covid 19-vaksinen vil bli prøvd som krigsforbrytere

KORONAVIRUSVAKSINER

Dr Vernon Coleman: ‘Leger Og Sykepleiere Som Gir Covid-19-Vaksinen Vil Bli Prøvd Som Krigsforbrytere'

HAFHAF19. Februar 2021

kanadisk regjering saksøkt for kraftig karantene til borgere på hemmelige steder

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGFEMANYHETERTYRANNI

Canadian Govt Saksøkt For Kraftig Karantene Av Borgere På Hemmelige Steder

HAFHAF18. Februar 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.