Putin kunngjør total uavhengighet fra ‘Rothschild-kontrollert’ amerikansk dollar

 Adnan Aftab 

Innholdsfortegnelse

I en uttalelse om nyhetene sa Putin at landet hans endelig er fritt for det “isete grepet” i Rothschild-bankkartellet og New World Order-kabalen.

To år tidligere forbød president Putin Jacob Rothschild og hans New World Order bankkabel å operere på russisk territorium “under noen omstendigheter.”

Nå, etter sin nåværende valgsuksess, har Putin lovet å fortsette å “belaste” Russlands økonomi fra det farlige monopolet på den amerikanske dollaren for å garantere russisk suverenitet i en stadig mer globalisert verden.

Vladimir Putin henvendte seg til det russiske parlamentet etter sin innvielse og sa at det å uttale “total uavhengighet” fra det verdensomspennende bankkartellet og Rothschilds globale pengeorganisasjoner ville være den “største gaven” han kunne gi fremtidige generasjoner.

“Vi pleide å oppføre oss naivt, men nå ser vi at WTO [Verdenshandelsorganisasjonens] regler altfor ofte blir brutt, restriksjonene pålegges av politiske årsaker, som de kaller sanksjoner. Pluss flere og flere av dem blir pålagt for å sikre sine favoritt konkurransefortrinn, ”  sa Putin.

Han uttalte at de splitter nye “begrensningene”, som bryter verdenshandelsprinsippene, får verden til å se at monopolet på den amerikanske dollaren truer for mange områder. Putin sier at han har frigjort Russland fra avhengighet av den amerikanske dollaren.

Ifølge den russiske lederen må avdollarisering i prinsippet fremmes for å beskytte landets suverenitet.

Den Rothschild-kontrollerte amerikanske dollar

Mens Putin ikke kalte en alternativ valuta, antas det at han er imot at enhver valuta ender med å være en kvasi-verdensvaluta – spesielt hvis denne valutaen blir presset av Rothschilds internasjonale pengefond og WTO.

“De sa at vi ikke kunne gjøre det, de sa at vi ville bli ødelagt,” sa Putin til personell og ledende medarbeidere på et arrangement i fjor.

“Våre fremtidige generasjoner vil bli født uten Rothschild-lenker rundt håndledd og ankler.

“Dette er den beste gaven vi kan tilby.”

Russlands finansminister Alexei Kudrin snakket også ved anledningen og applauderte Putins prestasjon med å drive Rothschilds ut av landet.

“De går ikke raskt,” uttalte Kudrin.

“Men vi har vist at det er mulig.

“Den største tradisjonen som kan overføres til barna og barnebarna er ikke kontanter eller andre materielle ting som er bygget opp i livet, men snarere en tradisjon for frihet fra slaveri.” Putin erklærer Russland å være endelig fri fra det “isete grepet” av Lord Jacob Rothschild

Ved å foreta den siste betalingen på alle de tidligere sovjetrepublikkene gjeld til verdens sentralbanker – å gjøre Russland til den første nasjonen som satt seg helt fri fra det undertrykkende grepet i New World Order’s banksystem – har Putin faktisk sørget for at fremtidige generasjoner av russere ikke leve i økonomisk forpliktelse slaveri til den globalistiske kabalen.

Det er forstått at Rothschild bankracket var en løkke bundet rundt halsen på den russiske økonomien.

Når knuten ble strammet opp, ville økonomien slite og kveles.

Det internasjonale pengefondet (IMF) og Verdensbanken har vært store aktører i det globale økonomiske landskapet, med tanke på at de ble opprettet i 1944.

Disse internasjonale bankorganisasjonene, som uavhengig kontrolleres av den beryktede Rothschild-bankfamilien, presser først nasjoner til å avkontrollere sin finansielle sektor, slik at private banker kan plyndre økonomiene sine.

Når regjeringene er tvunget til å redde den deregulerte pengesektoren, oppretter IMF eller Verdensbanken en lånepakke sammensatt i hemmelighet av sentrale långivere og finansministre som undergraver deres nasjonale suverenitet og krever at de omfavner innstrammingspolitikk som skader ansatte, familier og miljøet.

Russland var det første landet som vokste klokt med knepet.

De har faktisk jobbet ekstremt hardt for å få monetær selvhjulpenhet og har deretter avsluttet prosessen med å sparke de Rothschild-administrerte bankene fra nasjonen.

Putins plan

Tidlig i presidentperioden prioriterte Putin å forene Russland sosialt, åndelig og økonomisk. Han beordret arrestasjonen av Rothschild-støttede oligarken Mikhail Khodorkovsky som faktisk hadde gjort Rothschild, Henry Kissinger og Arthur Hartman til direktører for Open Russia Foundation.

I fjor rådet Putin sitt kabinett om at han håndterte Rothschilds og globalistiske bankfolk ved å “ta dem i nakken og sparke dem ut av Russlands bakdør.”

“De eier ikke verden, og de har ikke carte-blanch til å gjøre hva de vil.

“Hvis vi ikke utfordrer dem, vil det være andre problemer. Vi vil ikke bli mobbet av dem. ”https://www.youtube.com/embed/rOMgdjNa5c4

Dele denne:

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.