Koronavaksinen: Dette er ikke helsevern, men dyp kriminalitet!

Are og Kiri – Mot strømmen

Vi har blitt marinert i beskjeden om hvor viktig denne vaksinen er, ja faktisk at den er ENESTE vei videre framover. Vel og merke dersom vi ønsker å kjenne oss trygge igjen. Stemmer det? Nei, selvfølgelig ikke. Denne krisen er et av de aller største bedrag, trolig det aller største, som har vært spilt over Jordas befolkning. Her vil jeg forsøke å begrunne det på en saklig måte…

KOMMENTARER 2

are_thmb_fin
Are

I forigårs skrev jeg om hvordan danskene og nederlenderne holder på å miste besinnelsen ovenfor den statlige lockdown-politikken. I Nederland innførte de sist lørdag portforbud, og det ble dråpen som fikk begeret til å renne over for befolkningen. Nederlendernes harme er høyst berettiget, siden dette viruset er tilnærmet harmløst. Hele 99,9978 prosent overlever en koronainfeksjon, og det er så nær 100 prosent man kan komme. Allikevel hevder våre myndigheter at dette er full krise, og iverksetter uforståelige, ødeleggende tiltak forkledt som helsevern! 

De som omkommer av denne infeksjonen er i all, all hovedsak gamle mennesker. Det er ikke noen nyhet at gamle og immunsvekkede mennesker har en større tendens til å omkomme av infeksjoner enn friske, yngre mennesker. Allikevel har pressen blitt brukt til å tegne et skandalebilde av at gamle mennesker omkommer — vel og merke i de tilfellene hvor koronainfeksjon er med i spille. Befolkningen har tatt åtet helt rått, og tror faktisk at det må foreligge en forbrytelse om noen dør med … (Jeg skriver «MED koronaviruset» her, siden ingen dør primært av korona. Man dør som regel i høy alder, og da primært av alvorlige, underliggende sykdommer. Korona var bare den berømmelige dråpen…).

Her bør det legges til at vi strengt tatt snakker om påstått koronainfeksjon. Det er nemlig en kjensgjerning at SARS-CoV-2 viruset enda ikke har blitt påvist rent vitenskapelig sett. Den prisvinnende grave-journalisten Gemma O'Doherty har bragt på det rene at dette viruset så langt bare er en antakelse(!):https://rumble.com/embed/v9onjy/?pub=5eycr#?secret=hH0EdwpMYYGrave-journalisten Gemma O'Doherty foreller om svindelen ved blant annet å vise til at viruset ikke er påvist!

At man i det minste har greid å påvise det aktuelle patogenet, burde jo være et selvsagt krav før man erklærte pandemi. Men dette er ikke tilfelle i forbindelse med SARS-CoV-2 viruset.

PCR-testen som brukes er ikke egnet til formålet

I kjølvannet av dette reiser det seg ytterligere spørsmål, som f.eks. hva det er man egentlig påviser med PCR-testen. Jeg mener, ingen kjenner dette virusets fulle oppbygning, så spørsmålet er høyst relevant. Medisinere som bruker testen har ingen kjennskap til dette, de bare bruker testen og stoler på at resultatet blir riktig. Kanskje påviser denne testen i realiteten en rekke andre, lignende , som til og med kan stamme fra infeksjoner langt tilbake i tid? Det er nemlig hevdet dette, og da er det jo ikke rart at antall smittetilfeller blir høyt.

En annen ting er at PCR-testen ikke er egnet til diagnostisering som dette, siden den kan produsere opptil 100 prosent positive utfall. Det er bare å bruke over 50 sykluser, så vil henimot alle resultatene bli positive. Jeg er ikke snauere enn at jeg går ut fra at nettopp dette har blitt gjort for å få opp antall smittetilfeller på kunstig vis. «Korona» er en svindel, og denne testen har med all sannsynlighet blitt brukt til å gi skinn av en pandemi. La meg her legge til at denne testen kan – og vil med all sannsynlighet – bli brukt til å senke antall smittetilfeller nå som vaksinen er på markedet. Det er tross alt bare å instruere sykehusene om å senke antall sykluser til 30…

Koronavaksinene: Er de virkelig så trygge og effektive som det blir hevdet?

En annen graverende ting er at vi, befolkningen, har blitt innbilt at de allerede markedsførte koronavaksinene er trygge og effektive. Dette er så langt fra sannheten man overhode kan komme. Sannheten her er at farmasiselskapene og helsemyndighetene er svært langt fra å ha testet disse vaksinene fullt ut. I ett tilfelle er ikke engang fase 1 av studiene fullført, langt mindre fase 2 og 3. Det betyr at befolkningen blir lurt når vaksinene framstilles trygge, effektive og viktige å ta. Massemedia brukes til å spy ut en glansbildeversjon av disse nye, eksperimentelle koronavaksinene, hvor det framstilles som om alle tester allerede er foretatt. Dette er imidlertid grov løgn! Fakta er at farmasiselskapene har manipulert høyst midlertidige og ufullstendige resultater for å gi skinn av en trygghet og effektivitet som ikke eksisterer. I realiteten er vi vitne til et uetisk kjempeeksperiment på hele befolkninger.

Dette er svindel, ikke helsevern!

Vi blir fortalt at vaksinen er trygg og effektiv, og den ENESTE veien tilbake til en normaltilstand….

Koronavaksinen har ingenting med verken eller helsevern å gjøre. Vi har med et temmelig harmløst virus å gjøre, komparativt sett. Dette handler i beste fall om en ellevill pengegallopp, hvor legemiddelgigantene skal kunne håve inn noen hundre eller tusen milliarder dollar. Vi er her vitne til hvordan storindustri ved pressen og legemiddelgigantene, og myndigheter opererer i tandem for å kunne selge unna en uferdig og farlig . I verste fall er vi her vitne til en fordekket måte å kvitte seg med den eldre delen av befolkningen på. Det urovekkende store antallet dødsfall blant eldre vaksinerte kan tyde på det.

Og nå skal denne vaksinen også bli gitt til barn, til tross for at barn er nærmest uberørt av dette viruset…

Det er trist at folk ikke lengre evner å forholde seg til enkle opplysninger som dette. Hvis de hadde greid det, ville kriminalitet som dette ikke vært mulig å gjennomføre. Men jeg tror vi står foran lyse tider nå, hvor folk våkner til den bitre sannheten. Seint men godt. Jeg bare «vet» det, og mannlig intuisjon er som kjent langt sterkere enn den kvinnelige  smiley

————————–
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Dersom du setter pris på innsatsen vår, vurder da å sende oss en slant via vipps til 98 23 03 77 eller via nettbank / Paypal ved å klikke HERELLER du kan handle i nettbutikken vår – gode og tankevekkende jule- og bursdagsgaver kan fås kjøpt HER.

Hjertelig takk! hjerte_fin

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.