Eugeniker Bill Gates Etterlyser Et ‘Global Alert System’ Og ‘Pandemic Fire Squad’ For Å Håndtere Neste Virale Utbrudd Han Lover Oss Kommer

5. Februar 2021

av Geoffrey Grider

I det årlige brevet fra Bill & Melinda Gates Foundation etterlyser Microsoft medstifter milliarder av dollar i investeringer for å utvikle et globalt varslingssystem for nye bakterier og bygge kapasiteten til å svare raskt.

Eugeniker Bill Gates etterlyser et "globalt varslingssystem" og "pandemisk branngruppe" for å håndtere neste virale utbrudd han lover oss kommer

Bill Gates vil at du skal vite noe, en annen pandemi kommer og … vent på det … han har forhåndskunnskap han vil dele med oss ​​alle små, fattige mennesker som gjorde ham til den rikeste mannen på planeten.

Vi må lage et “globalt varslingssystem” for å, du vet, holde øye med ting, og jeg er sikker på at dette globale systemet tilfeldigvis vil knytte seg til den digitale identifikasjonen han opprettet ID2020 Alliance for å lage. Det er et julemirakel!

“Og Jakob kalte på sønnene sine og sa: Samle dere, så jeg kan fortelle dere det som skal skje dere i de siste dager.” 1 Mosebok 49: 1 (KJB)

Hvis du på dette tidspunktet fremdeles er på gjerdet og lurer på hvem som forteller deg sannheten og hvem ikke, så synes jeg synd på deg.

Så mange endetider skjer det akkurat nå for øynene dine at begrepet “konspirasjonsteori” må slettes fra leksikonet.

Ingenting av det er en teori lenger, det er ekte, det er på og det skjer. Du bor nå inne i Bibelen, og det betyr ikke noe om du tror det eller ikke.

Portalen er åpnet og det er ingen vei tilbake. Klar eller ikke, du er i sluttiden.

Bill Gates: Vi Må Forberede Oss På Neste Pandemi Som Vi Forbereder Oss På Krig

Fra Seattle Times: har lenge slått alarm om farer for pandemi, inkludert i en TED-tale fra 2015 som har blitt sett mer enn 39 millioner ganger.

Selv om det kan ha vært lett å ignorere disse advarslene da det siste store utbruddet var et århundre tidligere, er det ikke lenger mulig, sier han.

“Ingen trenger å bli overbevist om at en smittsom sykdom kan drepe millioner av mennesker eller stenge den globale økonomien.”

Rike land må nå doble ned på utgifter til forskning og utvikling, sa han. Dette inkluderer arbeid på “megadiagnostiske” testplattformer, som Gates forutsier kan tillate screening av mer enn 100 millioner mennesker hver uke.

Slike store tester ville være ryggraden i det globale varslingssystemet han ser for seg, der en helsearbeider på landsbygda i Zambia eller Bangladesh som merker uvanlig sykdom, kan sende prøver for rask testing og genetisk sekvensering.

Han argumenterer også for opprettelsen av et globalt korps med 3000 respondenter som skal reagere som brannmenn når nye utbrudd blusser hvor som helst i verden og forhindrer dem i å kaste av gnister som fører til rømningsspredning.

Regelmessige simuleringer som ligner på krigsspill – Gates kaller dem ”kimspill” – vil være avgjørende, så helsesystemer og regjeringer vil være i stand til å forberede seg med liten advarsel.

“Hastighet betyr noe i en pandemi,” skrev Gates. “Jo raskere du handler, desto raskere kutter du av eksponentiell vekst av viruset.”

Investeringer i messenger RNA-teknologi la grunnlaget for den raske utviklingen av de to vaksinene som ble godkjent i USA. Takket være dette momentet spår Gates at mRNA “vaksiner ” vil bli mer stabile, lettere å lagre og raskere å produsere i løpet av de neste fem til ti årene .

Selv om presidentvalget ikke er nevnt i brevet, ser Gates Foundation utvilsomt også frem til et større globalt engasjement fra USAs president Joe Biden har kunngjort at landet vil bli med i Verdens helseorganisasjon og bidra til COVAX Facility – et internasjonalt fond å kjøpe for lavinntektsland.

Brevet viser til at den siste hjelpepakken inkluderer $ 4 milliarder dollar til GAVI , en allianse som gir vaksiner verdens fattigste mennesker. ( Kilde )

Bill Gates etterlyser pandemi ‘Global Alert System'

45 År Gammel Italiensk Lege “I Beste Livsstil Og I Perfekt Helse” Faller Død Etter Pfizer MRNA COVID Shot: 39 År Gammel Sykepleier, 42 År Kirurgisk Tekniker Også DødForrige InnleggAlle Bør Ta Eksperimentelle Koronavirusvaksiner? Dr. Joseph Mercola Sier NeiNeste Innlegg

Relaterte Artikler

Eksperimentelle koronavirusvaksiner

KORONAVIRUSHELSEVESENVAKSINER

Alle Bør Ta Eksperimentelle Koronavirusvaksiner? Dr. Joseph Mercola Sier Nei

HAFHAF5. Februar 2021

45 år gammel italiensk lege "i beste alder og i perfekt helse" faller død etter Pfizer Mrna Covid skutt 39 år gammel sykepleier, 42 år kirurgisk tekniker også død

KORONAVIRUSNYHETERVAKSINER

45 År Gammel Italiensk Lege “I Beste Livsstil Og I Perfekt Helse” Faller Død Etter Pfizer MRNA COVID Shot: 39 År Gammel Sykepleier, 42 År Kirurgisk Tekniker Også Død

HAFHAF5. Februar 2021

Bruk maske og sosial distanserende tyranni!

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGTYRANNIVAKSINER

Hva Er Formålet Med Injisert Med MRNA-Teknologi? Verden Åpner IKKE Igjen, Og Du Vil Fortsatt Ha En Maske Og Sosial Avstand

HAFHAF5. Februar 2021

21st Century Nuremberg Trials Bill Gates, Fauci, Tedros

KORONAVIRUS

David Icke: We Must Demand Nuremburg Trials For All The ‘Covid' Gerningsmenn

HAFHAF5. Februar 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.