39 År Gammel Sykepleierassistent Døde ‘Innen 48 Timer’ Etter Mottak Av Mandat COVID-19 Skudd

30. Januar 2021.

– En 39 år gammel kvinne uten kjente comorbiditeter uventet i Nord-Ohio innen 48 timer etter at hun mottok en COVID-19-vaksine , som angivelig var påkrevd av arbeidsgiveren.

Janet L. Moore , sykepleierassistent ved Admirals Pointe Nursing Home (APNH) i Huron, ble funnet ikke svarer i bilen hennes utenfor leilighetskomplekset 31. desember rundt klokken 20.00, fortalte broren Jacob Gregory til LifeSiteNews.39 år gammel sykepleierassistent døde innen 48 timer etter mottak av mandatskudd 19

Kilde: Janet L. Moore nekrolog

“Hun kom hjem fra jobb, og så snart hun kjørte inn på parkeringsplassen hennes, gikk hun bort,” sa han.

“I følge naboene følte hun seg ikke rett etter vaksinen, og siden hun hadde følt seg kvalm, helt siden vaksinen, hadde hun lyst på migrene og sånt. Og så, innen 48 timer, endte hun med å gå bort. ”

På spørsmål om han kjente til vaksinemerket, sa Gregory, som bor i Akron, “I følge broren min var det fra , men jeg er ikke helt sikker på det.”

Gregory nevnte at hans avdøde søster, en mor til to sønner, var pålagt å motta denne vaksinen på grunn av hennes sykehjemsarbeid.

“Ja, det var en obligatorisk hun måtte ta for jobben sin,” sa han.

På spørsmål om det var en betingelse for ansettelsen hennes, svarte han: ”Så langt er jeg ikke sikker på hvor mye press de faktisk presser. De sa til henne at hun trenger det for jobben sin, men jeg er ikke helt sikker på om de skulle permittere henne eller si henne opp, eller i hvilken grad det faktisk ville ta. ”

Trisha Brown, administrator ved APNH, nektet å kommentere om det var deres organisasjons policy å kreve vaksinen, hvis Moore faktisk fikk en slik injeksjon, eller om de administrerte et Pfizer- eller Moderna-produkt.

Et sykehjem i Janesville, Wisconsin, som påla sine ansatte å motta disse eksperimentelle biologiske agentene, sa faktisk opp arbeidere som avviste injeksjonene.

Nesten et dusin ansatte ble tvunget fra jobbene sine på grunn av politikken, og 27 skrev klagebrev om å få politikken endret.

Deres bekymringer inkluderte hvordan dette biologiske midlet, som ble stresset gjennom utvikling og testing, kan ha farlige, ukjente langtidseffekter, mens andre uttrykte bekymring for at det påvirker graviditeten eller fruktbarheten.

Mer generelt motsatte de seg at de ble fortalt at de måtte ta en vaksine som ikke var godkjent av Food and Drug Administration (FDA). Selv om disse vaksinene har fått godkjenning i nødsituasjoner av FDA, har heller ikke byrået full godkjenning.

Anslag fra American Health Care Association antyder at rundt 50 prosent av langtidspersonalet avviser injeksjonene.

Den britiske regjeringen utstedte en rapport på 10 sider sent i fjor som advarte om at koronavirusvaksiner ikke skulle brukes av gravide eller ammende mødre. Når det gjelder deres innvirkning på fertilitet, heter det ganske enkelt i dokumentet at det er “ukjent om COVID-19 mRNA-vaksine BNT162b2 har innvirkning på fruktbarheten .”

Sikkerhetsproblemer med disse vaksinene inkluderer også “allergiske” og “potensielt dødelige reaksjoner”, at de faktisk kan forårsake økt sårbarhet for viruset, og at bekymringer over langtidseffekter faktisk forblir legitime, da disse vaksinene mangler riktig testing.

Viktig: 181 amerikanere døde av COVID-19 vaksiner på bare to uker, inkludert ufødt barn etter at mor tok jab

I tillegg utarbeidet FDA et dokument i høst med en liste over mulige bivirkninger fra en -vaksine, inkludert hjerneslag, encefalitt, autoimmun sykdom, fødselsskader, Kawasaki sykdom og død.

Nåværende rapporter avslører at hundrevis av individer injisert med COVID-19- er innlagt på sykehuset, og skuddene har så langt vært knyttet til minst 181 i USA.

Når det gjelder eldre, hevdes det i en rapport om et sykehjem i Auburn, New York at de ikke hadde noen dødsfall på koronavirus i anlegget i det hele tatt til syv dager etter at de begynte å administrere vaksinen. I en periode på mindre enn to uker, som startet 29. desember, hadde de “24 koronavirusinfiserte beboerne på sykehjemmet med 300 senger” død.

Tidligere denne måneden rapporterte Statens legemiddelverk at 23 mennesker døde i løpet av få dager etter å ha mottatt den første dosen av Pfizer COVID-19-vaksinen , hvorav 13 var sykehjemspasienter.

Som et resultat ba helseeksperter fra   og andre land om å stanse bruken av mRNA-vaksiner, slik de for øyeblikket produseres av Moderna og Pfizer, spesielt blant eldre.

Gregory var ikke klar over at søsteren hadde noen comorbiditeter som kunne ha bidratt til en så rask tidlig død. Han uttalte også at Moore allerede hadde hatt koronavirus før hun mottok vaksinen.

Han sa: “Fra nå av har vi ikke dokumentert at [Moores død] var fra [COVID] -vaksinen.”

“Resultatene av obduksjonen kan ta opptil 14 uker,” la han til. Dette skyldes en bredere “pågående etterforskning.”

“De etterforsker faktisk ektemannen hennes også … bare i tilfelle det er noen form for dårlig spill overhodet,” konkluderte Gregory.Forferdelige Latente Dødsfall Forutsagt Blant Eldre Av Professor I Genetikk Etter Immunisering Med RNA-VaksinerForrige InnleggGlobalist Klaus Schwab: ‘Så Lenge Ikke Alle Er Vaksinert, Vil Ingen Være Trygge'Neste Innlegg

Relaterte Artikler

Cdc 329 Registrerte dødsfall så langt etter eksperimentelle Covid Mrna-injeksjoner i USA

KORONAVIRUSHELSEVESENVAKSINER

CDC: 329 Registrerte Dødsfall Så Langt Etter Eksperimentelle COVID MRNA-Injeksjoner I USA

HAFHAF30. Januar 2021

Virusutbrudd Storbritannias politikk

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGVAKSINER

Den Britiske Regjeringen Innrømmer At COVID-Injeksjoner I Utgangspunktet Er Meningsløse Siden De Ikke Gir Noen Beskyttelse Mot Gjeninfeksjon

HAFHAF30. Januar 2021

Klaus Schwab Så lenge ikke alle er vaksinert, vil ingen være trygge

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGVAKSINER

Globalist Klaus Schwab: ‘Så Lenge Ikke Alle Er Vaksinert, Vil Ingen Være Trygge'

HAFHAF30. Januar 2021

Fryktelige latente dødsfall som er spådd blant eldre av genetikkprofessor etter immunisering med Rna-vaksiner

KORONAVIRUSHELSEVESENVAKSINER

Forferdelige Latente Dødsfall Forutsagt Blant Eldre Av Professor I Genetikk Etter Immunisering Med RNA-Vaksiner

HAFHAF30. Januar 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.