En hul seier for sumpen

Av: Kent Andersen   21. januar 2021, 17:54

Norske mainstream-medier er som forventet i ukritisk fistel over over at Trump er borte, for gjennom fire år har dét vært deres eneste fokus: å bli kvitt USAs lovlig valgte president for å «ta tilbake demokratiet». Knapt en hjernecelle er brukt på kritisk tenking rundt pappfiguren Biden og kreftene som kontrollerer ham, og knapt en blekkflekk er brukt på å analysere de politiske strømningene som fikk velgere til å elske Trump.

Norske medier er nemlig en forlengelse av «Sumpen» som Trump ville drenere: en kynisk elite av globalister som forakter arbeiderklassen og samarbeider om å beholde makten og pengene. De var livredde en stund, men nå feirer de. Det er det ingen grunn til. Ned skal de.

Revolusjoner kommer helst nedenfra:

Tradisjonelt sett kommer revolusjoner fra de fattige, de elendige, de håpløse, de frustrerte, de overkjørte, de fortvilte og de tilsidesatte som i flokk bestemmer seg for å gå til angrep på herskerklassen, adelskapet, eliten, politikerne og samfunnstoppene, og heller innføre en ny politikk som gavner folket. Hver gang dette skjer, blir eliten himmelfallen. Hillary Clinton var nøyaktig like overrasket som Nicolae Ceauşescu, som igjen var like overrasket som Ludvig XVI. Årsaken er at adelskapet alltid lever i en boble av sirkel-logikk: De styrer alle andre, fordi de er bedre enn alle andre, og derfor best egnet til å styre alle andre. Skjønner? Det sier seg jo selv. Hvordan kan noen ha noe imot dét? Noen er jo likere enn andre. Nøff-Nøff.

«Det har vært et angrep på demokratiet og USAs demokratiske institusjoner. Da må en ta det på alvor. Det gjorde han på en fin måte. Han snakket direkte til folk. Nesten som en preken i en forsamling.»
Kjell Lars Berge, professor i retorikk og språklig kommunikasjon ved Universitetet i , til Aftenposten

Det var ingen der

Hele 200.000 flagg var stilt opp med laserpresisjon for å «representere» de jublende folkemassene. Og de jublende flaggene var voktet av 20.000 væpnede soldater, etter et valg som reduserte USA til en bananrepublikk, og hvor den geriatriske kandidaten som aldri drev valgkamp, tok jevne hopp oppover på oppslutningen hver gang tellingen ble stoppet fordi Trumps ledelse ble for stor. «I dag har demokratiet seiret, mine venner», står det på forsiden av Aftenposten, som aldri gidder å gi deg kritisk informasjon om hva slags «venner» som står bak Biden, for det ville være å angripe seg selv.

For én ting må være klinkende klart: Trump kuppet ikke makten, slik sumpen av mainstream media indoktrinerer publikum daglig. Han ble valgt. Og valget av Trump var ikke «et angrep på demokratiet». Trump var en seier for demokratiet. Et demokratisk folkeopprør ledet av en ikke-politiker, mot «sumpen» – som i praksis gjør som de vil gjennom samtaler i bakrommet og en administrasjon som bruker alle triksene i boken, for så å høste alle fordelene av det selv:

Globalistene som står bak Biden, driver en revolusjon ovenfra og nedover:

Vil eliten ha unntakstilstand, så får vi unntakstilstand. Vil eliten ha «grønt skifte» og vindparker, så blir det «grønt skifte» og vindparker. Vil eliten ha innvandring og islam, så får vi innvandring og islam. Vil eliten ha bompenger, så får vi bompenger. Vil eliten at skal være en EU-koloni, så blir vi en EU-koloni. Og vil eliten at det private skal bestemme at våre trenger «The Great », så får vi «The Great Reset». Nøff-nøff.

Korrumpering gjennom makt er nemlig ustoppelig. De driter i hva folket mener, og har alltid metoder for å omgå «sammensuriet» og oss «deplorables» som våger å opponere mot deres «grand plan» og inntjeningsmuligheter. De klør hverandres rygger og spyr ut meningsløs propaganda i mainstream media, som dessverre virker på altfor mange. Globalistene har vært på rullen siden Murens fall i 1989, og ingenting har bremset dem, så hva kunne possibly go wrong?

Det er denne strålende, antidemokratiske arrogansen som skapte Trump. Og Document.no. Og meg. «And we‘re just getting warm»: De samme som stemte på Trump i 2016, stemte på ham i 2020. Hvis man tror kampen for folkemakta og nasjonenes suverenitet er over med Bidens tullprat, så er man fullstendig nedsnødd, milevis ute på et digert jorde. Eller «clueless», som de sier «over there».

Det er globalismen mot patriotismen nå, eller kommunismen mot demokratiet. Igjen.

Alle snakker om Trumps personlighet, så de skal slippe å prate om Trumps uhyggelig enkle politiske idé: «Gi folket makten, pengene, æren og styringen tilbake.» That‘s it. Så enkelt.

La folket tvinge makteliten til å gjøre det som gavner folket, i stedet for det som gavner elitens korrupte, globale vennegjeng. Eller «demokrati», som det også kalles. Men hvis man tror at 5000 år med adelskap finner seg i denslags uten videre, da er man naiv. Eliten sitter tross alt med makten, pengene, ressursene og media – helt siden Egypts faraoer og frem til Angela Merkels EU-imperium. Same shit, new wrapping. Og du skal betale for champagnen og privat-jeten. Tror du virkelig eliten gir fra seg privilegiene frivillig? Eller tror du eliten og sumpen ikke eksisterer, fordi de selv sier dette er en «konspirasjonsteori»? Hvor naiv er du egentlig?

Det er derfor Trumps fireårige presidentskap har vært en eneste lang tirade av skjellsord i norske medier – som er eid av globalist-eliten. Trump har innfridd de valgløftene han ga folket, og folket elsket det. Knapt noen har sett maken til folkemøtene til Trump i Amerika. Klart det skremmer dem som egentlig har makten. Gjennom fire år har «sumpen» brukt alle midler for å stoppe Trump. Alle. Inklusive beskyldninger om galskap og den ufattelige løgnen om «Russia Collusion».

Tror du virkelig at disse kreftene ville stoppe den skruppelløse løgnkampanjen sin i det øyeblikket valget startet, og plutselig respektere både spilleregler, folket og demokrati? Deg om dét.

Antidemokratiske krefter hevder seg alltid mot demokratiske

For litt over 30 år siden fantes det et absurd land som het DDR. Deutsche Demokratische Republik. Angela Merkels hjemland. Dette landet eksisterte bare i 41 år, og på den tiden rakk en tredjedel av befolkningen å bli informanter for staten, mens tusenvis rakk å bli satt i fangeleir, torturert, henrettet eller bare skutt hengende på piggtråden. Og akkurat som i alle andre kommunistiske diktatur, insisterte også eliten i DDR på at den var «demokratisk».

Selv «Den Demokratiske Folkerepublikken Korea» er «demokratisk». Begrunnelsen er at sosialismen har satt borgerne «fri» fra kapitalistens slaveri, og adelskapet holder frie valg med seg selv som eneste mulighet. Noen må jo styre demokratiet, og grisene er tross alt best egnet, siden de faktisk styrer. Skjønner? Nøff-nøff.

– La oss begynne på nytt. Høre på hverandre. Se hverandre. Respektere hverandre! sa Joe Biden i innsettingstalen.

Biden vil samle nasjonen bak eliten, og sikre at Sumpen får fortsette sine planer for globalisering helt uforstyrret. For å få til dét, vil han åpne grensene for illegal innvandring, gjenstarte islamiseringen og gi bort både penger og statborgerskap til enhver som kan tenkes å bli så takknemlig at de stemmer på Biden, slik at Sumpen aldri mer mister makten. Hva som er samlende med dette, finner du ikke en tankestrek om i norske medier.

Han vil styrke økonomien med Paris-avtalen og ekstremt kostbare «klimatiltak» som blir til en evig utgiftpost, han vil samarbeide med for å motarbeide diktatur, og han vil styrke ytringsfriheten ved å forfølge og kneble enhver som har vært Trump-supporter. Norske medier ser ikke ironien engang, for det er sånn adelskap fungerer: De blir så fulle av kake at de ikke orker å bruke huet, og forstår ikke hva de selv har blitt. Men du kan bruke huet. Du har øyne i hodet.

Alt er konspirasjonsteorier! 

Eliten har nemlig et gigantisk problem: Elitepolitikken virker ikke, for eliten er faktisk en ganske sørgelig gjeng med middelmådigheter: Innvandringen virker ikke. Paris-avtalen virker ikke. Islam virker ikke. EU virker ikke. FN virker ikke. Indentitetspolitikken virker ikke. Rasismebeskyldningene virker ikke. Globaliseringen virker heller ikke. Det første globalistene gjorde da en pandemi slo til, var å gripe etter løsninger de vil avvikle: Nasjoner. Grenser. Landsmenn. Kontroll. Mangelen på gode resultater gjør at all kritikk kalles «konspirasjonsteorier», og dette bruker de som et mantra, oftere enn folk i oransje laken synger Hare Krishna.

Så hvorfor i huleste vil så mange frie borgere ha en eliterevolusjon ovenfra som rammer arbeidsfolk, og gi bort makten til turbo-globalister som vil overkjøre både folket og landet deres, og stjele pengene fra folk gjennom skatt og klimaavgifter som de kan gi bort til globalister i andre land? Hva går det av folk?

Vel … noen liker å mene det som vennene mener. Noen er lojale mot partier som for lengst har forlatt folket. Mange er lojale mot drømmen om «Internasjonalen», og har ikke lest Orwells «Animal Farm» eller «1984». Og ikke minst fordi propaganda virker – og den ensidige og tomhjernede propagandaen fra Aftenposten, NRK og resten av MSM er så massiv at DDR-folk måper. Heldigvis har vi dissidenter og undergrunnsaviser, selv her i Norge – akkurat som i DDR. Tradisjonen tro forsøker eliten å stoppe Document.no også, men akk. De er ikke helt mektige nok. Ennå.

Halve folket er fortapt i eventyr, men den andre halvparten kan ta makta tilbake

Man kan dessverre ikke snakke mennesker som er frelst på globalisme og klima, til fornuft. De er fullstendig hjernevasket. Det kommer bare babbel ut av munnen deres. Hver gang man ber om politiske holdepunkter, så papegøyer de innlærte fraser om hvilket forferdelig menneske Trump er. (Som om dét har noe med politikk å gjøre.) Ber du dem forklare hvordan globalisme skal skape bedre samfunn, når samtlige europeiske land holder på å falle fra hverandre på grunn av koloniseringen fra drittland, så blir de moralsk indignerte og kaller deg rasist. (Som om dét har noe med politikk å gjøre.) Og hver gang du ber dem redegjøre for realisme, matematikk og kost/nytte-analyser rundt innvandring, klimatiltak eller EU-lover, så svarer de «vi må, ellers går jorden under».

Det blir i praksis som å diskutere med medlemmer av «himmelen er grønn»-sekten: Det er ingen vei inn til fornuften, og det finnes ikke noen mental sprekk man kan sette fornuftens spett inn i og komme til noe som minner om ekte demokratisk ånd. Hjernevask gjør sånt med folk, dessverre, og derfor gråter mange globalister av glede over at Trump-trollet er borte. Eliten trekker et lettelsens sukk i mainstream media og forsikrer folk om at nå er både marerittet og kaoset over. Bullshit!

Trump var bare en fanebærer. Ideen han bar på, er mye, mye større: Ekte demokrati, i selvstendige nasjoner. Hvor folket faktisk kan si nei til totalitær globalisme og elitister som svindler dem for penger, og jobber for seg selv, sine og alle andre land enn sitt eget.

We, the people, har bare så vidt begynt.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.