Kvinne Som Fikk Kramper Etter Å Ha Tatt Pfizer Covid-19 Jab, Blir ‘Verre’

18. Januar 2021

Etter at en video av morens tilstand gikk viral, fortalte sønnen til en kvinne som ble innlagt på sykehus etter å ha mottatt Pfizers Covid-jab RT at selv om han ikke var en anti-voksxer, hadde han alvorlige tvil om stoffets .

Brant Griner sendte en anke på Facebook i forrige uke, etter at moren begynte å oppleve alvorlige medisinske problemer flere dager etter å ha tatt vaksinen .

Kvinne som fikk kramper etter å ha tatt Pfizer Covid 19 Jab blir undersøkt for permanent nevrologisk skade

I et nå viralt innlegg delte Griner en video av moren som rystet ukontrollert da hun forsøkte å gå, ved hjelp av vegger i nærheten og en dør for å seg mens hun tømte fremover.

“Mamma blir enda verre i dag, og jeg har fortsatt ingen svar fra leger på hvordan jeg kan løse dette. Be for henne. Jeg orker ikke å se moren min på denne måten. Det får meg til å gråte. å vite at jeg ikke kan gjøre noe for å hjelpe henne. Vennligst ikke ta -vaksinen, ”skrev han.

Meldingen og den medfølgende videoen har blitt delt nesten 160 000 ganger, og har samlet mer enn 35 000 kommentarer.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fbrant.griner.7%2Fvideos%2F900291584041455%2F&show_text=0&width=267

Noen svar satte spørsmålstegn ved sannheten i Griners historie, men han fortalte RT i et intervju at det ikke var noe fiktivt med det som hadde skjedd med moren hans.

[Hun la ut en annen video HER for de som satte spørsmålstegn ved sannheten i hennes første video].

Han understreket at hun hadde vært ivrig etter å ta vaksinen fordi hun hadde ønsket å gjøre alt hun kunne for å redusere sjansen for å spre viruset til sine egne eldre foreldre.

Griner nektet å opplyse om hvilket sykehus moren hans mottok vaksinen, og forklarte at han ikke ønsket at anlegget skulle bli målet for en online trakasseringskampanje.

“Jeg er ikke på noen måte i stand til å forme eller danne en person mot voksaks. Moren min var ikke – hun var alt for vaksinen før dette skjedde, ”sa han.

Griner beskrev moren sin som en “veldig sunn” 45-åring som aldri før hadde hatt noen form for alvorlig sykdom eller helsetilstand.

I følge Louisiana-beboeren våknet hun med hodepine en dag etter å ha mottatt skuddet.

Flere dager senere begynte hun å lide av “beslaglignende bevegelser” i venstre ben. Den fjerde dagen hadde hun “ingen kontroll” over beina og ble kjørt til legevakten.

Sykehuset bestemte at hun opplevde en “nevrologisk reaksjon,” sa han og la til at legene mener at den medisinske tilstanden var forårsaket av “metallene i vaksinen.”

Selv om hodepine har vært en daglig forekomst, har krampene vært sporadiske, forklarte Griner. Søndag var den første dagen hun ikke hadde hatt hodepine, og hennes ukontrollerbare bevegelser i beina syntes også å være mindre alvorlige, sa han.

Nå utskrevet fra sykehuset, gjennomgår moren til Griner tester, og legene hennes er håp om at hun vil få full bedring, forutsatt at det ikke er noen permanent hjerneskade.

Selv om han har blitt smurt av noen som disling desinformation, insisterer Griner at han i utgangspunktet ikke hadde noe imot jabben.

“Jeg ønsket at det skulle være bra. Moren min ønsket at det skulle være bra. Det er grunnen til at hun fikk det. Alle vil ha sin immunitet. Alle er klare for at Covid skal bort, ”sa han. Nå virker han imidlertid mindre sikker på å bli inokulert selv.

“Hvis det kommer til å gi reaksjoner som det som forårsaket moren min, er det ikke verdt det for meg.”

Etter at Griner la ut videoen til moren, sier han at han har mottatt meldinger fra “hundrevis” av mennesker som deler sine egne historier om som utløser alvorlige medisinske episoder.

En kvinne som kontaktet ham sa at hun opplevde “kontinuerlige” helseproblemer etter å ha mottatt Moderna Covid-skuddet.

I en oppfølgingsvideo som ble lagt ut av Griner lørdag, forklarte moren at hun valgte å ha jab for å “beskytte foreldrene sine”, og at MR-skanning og blodprøver hittil ikke har avdekket noen underliggende tilstand som kan ha ført til bivirkning.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fbrant.griner.7%2Fvideos%2F902104703860143%2F&show_text=0&width=214

“Før du tar denne vaksinen, tenk. Det har definitivt forandret livet mitt, ”sa hun i videoen mens hun holdt tårene tilbake.

sa i en uttalelse til RT at de “undersøkte” saken, men har så langt ikke vært i stand til å “bekrefte” den.

“Nevromuskulære forstyrrelser har ikke vært et sikkerhetssignal som hittil er identifisert,” sa en representant for farmasøytisk firma.

Kilde: RT.com

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.