Tidligere innlegg ang virus/vaksiner

Jan Erik WinåsGeoengineering-Norway.org

Innlegg 3 april 2020

merkeikon

Administrator  · sch3taSp.ons ortaeprmiirlda  · NÅ HAR VI KJENT TIL DENNE VIRUSEN SIDEN wUHAN(OKT?). DET FOLK BRUKER TID PÅ HER PÅ FB ER: OM DET ER …HVORDAN STOPPE VIRUSET OSV.MAN GLEMMER HVA MYNDIGHETENE SIER OG GJØR. HAR FOLK ENDA IKKE SKJØNT AT DE JUGER OG JOBBER FREM MOT EN VERDENSREGJERING OG AT JORDAS BEFOLKNING SKAL NED TIL 500 MILL INNEN 2030.KAN FOLK SNART HELLER SETTE SEG INN I DEN AVTALEN: AGENDA 21-30 OG TA MED MIGRASJONSAVTALEN SOM ERNA SKREV UNDER UTEN AT FOLK BLE BEHØRIG INFORMERT(TAKK OGSÅ TIL SYLVI)DE PÅ STORTINGET KJØRER LANDET I SENK. DE ER EN KRIMINELL BANDE!

Jan Erik WinåsGeoengineering-Norway.org

merkeikon

9.april 2020

Administrator  · 9.ld tSpoanpnsdrlsroretildgn  · SE HER. SKJØNNER DERE IKKE BÆRET AV DET SOM SKJER? hER HAR MYNDIGHETENE IKKE RÅD TIL Å HJELPE KREFTPASIENTER. MEN Å PROMOTERE OG LEGGE MILLIARDER I NOE SOM ER VERDENS STØRSTE LØGN OM ET VIRUS SOM ER LAGET I ET LABORATORIE OG SOM ..IKKE KAN SMITTES MEN MÅ INJISERES I KROPPEN….STOPPE LANDET SLIK AT FOLK IKKE HAR INNTEKT OG ARBEID Å GÅ TIL…JA DET GJØR DE. DISSE FOLKENE EIER IKKE TANKE FOR OSS…FOLKET. dE GIR BLANKE F…TROR DERE AT DE VIL HJELPE OSS? SLUTT Å SE PÅ LØGNMEDIA. HØR PÅ DE SOM TØR OG SOM OFRER LIVET SITT FOR Å FORTELLE OSS SANNHETEN.FOR SVARTE TRUR DERE AT BLA JEG SITTER HER I TIMER HVER DAG FOR Å INFORMERE OM GALSKAPEN..AT DET HAR KLIKKA FOR OSS? DET HJELPER HELLER IKKE OM FOLK FÅR DET INN MED TESKJE.DET NESTE NÅ ER AT VI MÅ SKRIVE UNDER PÅ AT VI GODTAR Å TA (FOR DA GÅR POLITIKERNE FRI). OM DU IKKE GJØR DET…STENGER DE DEG INNE…OG LAR DEG SULTE ELLER DU BLIR HENTA OG TVANGSVAKSINERT. HUSK AT STYRER VAKSINEN OVER HELE VERDEN. GÅR DU/DERE VIRKELIG MED PÅ DETTE?HITLER BRUKTE SAMME METODE…HAN FORTALTE AT DE SKULLE FØRES BORT FOR HELT ANDRE TING ENN Å BLI TOGET TIL BLA AUSWITCH HVOR KREMATORIENE VENTET PÅ DE.TROR DU/DERE IKKE DETTE VIL GJENTA SEG?HERREGUD FÅ HUE OPP AV SANDA FOR SVARTE!

Jan Erik WinåsGeoengineering-Norway.org

merkeikon

Jan Erik WinåsGeoengineering-Norway.org

merkeikon

Administrator  ·9.april 2020  

· For noen uker siden påstod jeg at chemtrails var endel av årsaken til det som foregår nå. Folk puster inn div gifter (Al,Ba og Li) for deretter å kjøre på strålinger fra 5G (dvs 60 Ghz) som igjen gjør at folk faller død om etter strålingen. Hva med Kina som kunne “registrere” og sende stråler på utvalgte mennesker?Influensaen de snakker om er en hoax slik at de kan sette igang og selge en vaksine som dreper folk. <bare vent denne vaksinen kommer..den er og en hoax og gjett HVILKET land som skal levere/har forsket på denne vaksinen?! Erna og resten av de 168 er kriminelle!

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.