En leges statement!

Facebook tillater ikke at jeg legger ut linken til denne artikkel, så her er kopi:Fra naturlige nyheter. com-com′′ Jeg har doktorgrad i virologi og immunologi. Jeg er klinisk labforsker og har testet 1500 ′′ antatte ′′ positive Covid 19 prøver samlet inn her i S. California. Da lab-teamet mitt og jeg tok testingen gjennom Kochs postulater og observasjon under et SEM (scanning elektronmikroskop), fant vi INGEN Covid i noen av de 1500 prøvene. Det vi fant var at samtlige av de 1500 prøvene var mest Influensa A og noen var influensa B, men ikke et enkelt tilfelle av Covid, og vi brukte ikke B.S. PCR test. Vi sendte deretter resten av prøvene til Stanford, Cornell og noen av laboratoriene i University of California, og de fant de samme resultatene som vi gjorde, INGEN COVID. De fant influensa A og B. Alle av oss snakket da med CDC og ba om levedyktige prøver av COVID, som CDC sa de ikke kunne gi da de ikke hadde noen prøver.Nå har vi kommet til den faste konklusjonen gjennom all vår forsknings-og laboratoriearbeid, at COVID 19 var innbilt og fiktivt. Influensaen ble kalt for Covid og de fleste av de 225,000 døde var døde gjennom medmorbiditeter som hjertesykdommer, kreft, diabetes, emphysema m.m. og så fikk de influensa som svekket immunforsvaret ytterligere og de døde. Jeg har ennå ikke funnet en eneste levedyktig prøve av Covid 19 å jobbe med.Vi ved de 7 universitetene som gjorde labprøvene på disse 1500 prøvene saksøker nå CDC for Covid 19 svindel. CDC har ennå ikke sendt oss en eneste levedyktig, isolert og renset prøve av Covid 19. Dersom de ikke kan eller ikke vil sende oss en levedyktig prøve, sier jeg at det ikke finnes noen Covid 19, det er fiktivt. De fire forskningspapirene som beskriver de genomiske ekstraktene av Covid 19-viruset var aldri vellykket med å isolere og rense prøvene. Alle de fire papirene skrevet på Covid 19 beskriver bare små biter av RNA som bare var 37 til 40 basepar lange som IKKE er ET VIRUS. Et viralt genom er vanligvis 30,000 til 40,000 basepar. Med så ille som det er meningen at det er meningen at ingen i laboratoriet i hele verden noensinne har isolert og renset dette viruset i sin helhet? Det er fordi de egentlig aldri har funnet viruset, alt de noen gang har funnet var små biter av RNA som aldri ble identifisert som viruset likevel.Så det vi har med å gjøre er bare enda en influensa som hvert år, COVID 19 eksisterer ikke og er fiktiv. Jeg tror Kina og globalistene orkestrerte denne COVID hoaxen (influensa forkledd som et romanvirus) for å bringe globalt tyranni og en verdensomspennende politi totalitær overvåkningsstat, og denne plottet inkluderte massiv valgsvindel.”Lagt ut på nytt 12/10/20 Rob Oswald

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.