Seriell Løgner: Bill Gates Nekter Nå Noen Gang Å Snakke Om Digitale Vaksinepass, Men Det Er Videobevis Han Gjorde

16. Desember 2020

Tilbake på sommeren innrømmet milliardær-eugeniker Bill Gates under en virtuell TED Talk at hans plan er å kreve at alle mennesker skaffer seg digitale vaksinepass før de får reise igjen etter COVID.

Siden den gang har Gates og hans allierte imidlertid forsøkt, men mislyktes, i å minne om alle bevis på denne uttalelsen.

Digitale vaksinepass

Hvis du prøver å søke på nettet etter opptak av Gates ‘TED Talk fra juni 2020, er det eneste som nå dukker opp, redigerte versjoner av den som fjerner delen der Gates innrømmer å ville spore og spore menneskeheten med plandemiske mikrochips og kvantprikk-tatoveringer.

“Så etter hvert vil det være slags digital bevis på immunitet som du vet vil bidra til å legge til rette for global gjenåpning, um,” uttalte Gates i den originale opptaket, som så vidt vi kan fortelle har blitt skrubbet overalt bortsett fra Robert F. Kennedy Jr.s Instagram-side .

Her er en speilvideo fra RFK Jrs Instagram-side:

https://www.bitchute.com/embed/DR0ZkIwDo0xE/

Bill Gates nekter også sin involvering i implanterbare mikrochips: ‘Jeg har aldri vært involvert i noe slags mikrochip-type ting’ – men det er bevis for det også

Av en eller annen grunn er Gates plutselig sjenert over å ønske å injisere mennesker med subdermale mikrochips og luciferase-tatoveringsblekk som en del av “Global Reset” som de såkalte “elitene” har planlagt for verden.

Imidlertid har Gates faktisk vært vesentlig involvert i et stort invasivt program for mikrochip. Faktisk bestilte han direkte et slikt program fra et selskap kalt Microchips Biotech som spesialiserer seg på implanterbare mikrochips. Du kan følge DENNE og DENNE lenkene for mer informasjon om emnet, samt se videoen nedenfor:

Med mindre du allerede visste at Gates kom med den nevnte uttalelsen under den opprinnelige livestream, er det vanskelig å fortelle i den “oppdaterte” opptaket at denne delen av intervjuet ble fjernet.

De fleste som ser det, er enige i at Gates “aldri sa det”, ganske enkelt fordi det ikke lenger er tilgjengelig på YouTube eller andre steder i vanlige medier.

Ultimate Proof: Covid-19 ble planlagt å innlede den nye verdensorden

Bill Gates Planla Globalt Folkemord Og Mark Of The Beast-Implantater Lenge Før COVID-19

Tilbake i april innrømmet Gates likevel det samme under en “Ask Me Anything” (AMA) -arrangement på Reddit .

Gates fortalte interesserte Redditors om sitt mål om å transformere verden i navnet “folkehelse” ved å frigjøre “digitale sertifikater for å vise hvem som har kommet seg eller har blitt testet nylig, eller når vi har en vaksine, hvem som har mottatt den.”

Det tidligere Microsoft-sjefen snakket også om kvantum-tatoveringer, ID2020 og annet Mark of the Beast-utstyr som snart vil bli løslatt fra helvetes grop for å “kurere” verdenen til COVID-19.Bill Gates tror den samme personen som mener jorden er overbefolket, vil redde livet ditt

Visste du? Bill Gates ‘far var sjefen for’ planlagt foreldrebarn ‘og inspirerte sitt syn på befolkningskontroll

I juli 2019, omtrent seks måneder før COVID-19 var en ting, publiserte Scientific American en grundig artikkel om hvordan Gates hadde gitt forskere fra Massachusetts Institute of Technology (MIT) i oppdrag å utvikle nevnte teknologi.

Akkurat i tide for COVID-19, investerte Gates milliarder i et program som til slutt vil implantere kvantepunkt-tatoveringer i barn, slik at deres helsestatus kan spores ved hjelp av smarttelefonapper.

Microsoft utviklet også en implanterbar chip-teknologi med sensorer som vil overvåke kropps- og hjerneaktivitet. De som overholder Gates ‘mikrochip-ordning, vil bli “tildelt” kryptovaluta-betalinger og andre “fordeler .”

Også i juli 2019 kjøpte Gates 3,7 millioner aksjer i Serco, en militærentreprenør med kontrakter i både USA og Storbritannia som sporer og sporer pandemiinfeksjoner og overholdelse av vaksine.

Andre Gates-investeringer inkluderer $ 20 millioner i MicroCHIPS, et selskap som lager digitale implantater, samt $ 1 milliard i EarthNow, et selskap som lover å dekke kloden i 5G videoovervåkningssatellitter .

“EarthNow vil lansere 500 satellitter som tillater regjeringer og store bedrifter å overvåke nesten hvert” hjørne “på jorden, og gir øyeblikkelig tilbakemelding fra videoen med ett sekund forsinkelse,” rapporterer Children’s Health Defense (CHD).

“The Bill and Melinda Gates Foundation kjøpte også 5,3 millioner aksjer i Crown Castle, som eier 5G spionantenner inkludert mer enn 40.000 celletårn og 65.000 små celler.”

Av Ethan Huff , gjesteskribentAmazon Introduserer Orwellian ‘Fitness Armband’ Med Skjult MikrofonForrige InnleggFDA-Ansatte Anbefaler Å Se Etter Bells Parese Hos Mottakere Av Moderna Og Pfizer-VaksineNeste Innlegg

Relaterte Artikler

Big Brother Watching You Pyramid All Seeying Eye

STOREBRORINTERNETT AV TING

Big Brother And The Rise Of A New (Technological) World Order

HAFHAF18. Desember 2020

New York Yankees V Washington Nationals

KORONAVIRUSFALSKE FLAGG

Fauci: Ta Vaksinen, Eller Bruk Masken På Ubestemt Tid

HAFHAF17. Desember 2020

Vaksinepass

STOREBRORSTYREKORONAVIRUSVAKSINER

Vaksinepass Og Helsepass: Er Det Å Vise ‘Papirene Dine’ Det ‘Nye Normale?’

HAFHAF17. Desember 2020

Dr James Lyons Weiler

KORONAVIRUSHELSEVESENVAKSINER

Dr. James Lyons-Weilers Coronavirus Research: COVID-19 Vaksiner Inneholder Ingredienser Som Er Kjent For Å Forårsake Autoimmun Sykdom

HAFHAF17. Desember 2020

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.