Breaking! YouTube Kunngjør Nye Sensurregler: Vil Fjerne Videoer Som Påstår Svindel Og Bestrider 2020 Amerikanske Presidentvalgresultater

10. Desember 2020

YouTube kunngjorde onsdag at de vil ta ned videoer som stiller spørsmål ved integriteten til det amerikanske presidentvalget som millioner av amerikanere, særlig president Trump, mener ble stjålet gjennom en rekke falske handlinger, advokatkikar og datamanipulasjon.

YouTube sier at det allerede har vært rigging av søkeresultater og algoritmer for å skjule “misvisende” valgvideoer, som beskriver sensurinnsatsen som “Begrens rekkevidden til grenseinnhold og på en fremtredende måte dukker opp autoritativ informasjon.”

Stop The Steal

YouTube sier at selv om de “villedende” videoene utgjør en liten del av seertallet, “representerer problematisk feilinformasjon en brøkdel av 1% av det som er sett på YouTube i USA,” sier firmaet, “vi vet at vi kan få ned dette tallet enda mer.”

YouTubes overgang til å sensurere politisk tale kommer når president Trump truer med å nedlegge veto mot lovforslaget for militære bevilgninger på grunn av kongressens manglende opphevelse av § 230-loven som beskytter internettplattformer som YouTube fra å bli behandlet som utgivere.

Utdrag fra kunngjøringen :

“I går var fristen for havnen for det amerikanske presidentvalget, og nok stater har sertifisert valgresultatet for å bestemme en valgt president.

“Gitt det, vil vi begynne å fjerne innhold som er lastet opp i dag (eller når som helst etter) som villeder folk ved å påstå at utbredt svindel eller feil endret resultatet av det amerikanske presidentvalget i 2020, i tråd med vår tilnærming til historiske amerikanske presidentvalg.

For eksempel vil vi fjerne videoer som hevder at en presidentkandidat vant valget på grunn av omfattende programvarefeil eller tellefeil. Vi vil begynne å håndheve denne politikken i dag, og vil øke i ukene som kommer.

“Som alltid kan nyhetsdekning og kommentarer om disse spørsmålene forbli på nettstedet vårt hvis det er tilstrekkelig utdannelse, dokumentar, vitenskapelig eller kunstnerisk sammenheng.”

Via Thegatewaypundit.com

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.