Situasjonsoppdatering, 5. desember – Operasjon Warp Speed ​​er en konspirasjon som er konstruert av KKP for å forårsake massevaksine-tap i hele USAs militære

Lørdag 5. desember 2020 

 Dagens situasjonsoppdatering (for 5. desember) inneholder fantastiske detaljer om en storslått konspirasjon fra krigstid som involverer Operation Warp Speed. Dette vaksineprogrammet for massevaksinering av amerikansk militært personell er faktisk fase to av et CCP-konstruert biovåpenangrep på Amerika som begynte med løslatelsen av SARS-cov-2 coronavirus, og fortsetter nå til masseinjeksjoner av amerikanske tropper med en farlig, i stor grad uprøvd og eksperimentell som allerede viser en 100% frekvens av bivirkninger hos høydosefag.

Den nye mRNA-plattformen som brukes til disse vaksinene kaprer kroppens celler, invaderer ribosomer og får dem til å kaste ut ikke-humane proteiner som invaderer blodet. Disse proteinene får kroppen til å angripe seg selv i en “cytokin storm” av betennelse og autoimmune lidelser, noe som resulterer i nevrologisk skade, infertilitet, vevsskade og til og med død.

Kanskje det er grunnen til at den amerikanske hærens general Gus Perna forklarte formålet med dette programmet, “Vi er klare til å utføre.” (Kilde: Military.com )

For å forstå Kinas rolle i å oppnå dette fantastiske taktiske utfallet hvor fienden (USA) skader eller dreper millioner av egne soldater gjennom et farlig massevaksinasjonsprogram, må du først huske det såkalte “OPM-hacket” som var først oppdaget i 2016.

Lytt til hele situasjonsoppdateringsrapporten her, og fortsett å lese alle støttende kilder og sitater nedenfor:

Brighteon.com/7e81daf4-19ee-42b6-9550-fd6996e134dd

https://www.brighteon.com/embed/7e81daf4-19ee-42b6-9550-fd6996e134dd

OPM-hacket ga Kina intime detaljer om nesten alt amerikansk militært personell og myndighetspersoner

“OPM-hacks” refererer til Kinas penetrasjon og exfiltrering av over 22 millioner personaldatafiler fra US Office of Personnel Management, oppdaget i juni 2015.

Som J. David Cox, leder av AFGE regjeringsforening, forklarte den gangen, kompromitterte denne hacken ekstremt intime detaljer om alle medlemmer av og regjeringen:

Vi tror at Central Personnel Data File var den målrettede databasen, og at hackerne nå er i besittelse av all personaldata for alle føderale ansatte, alle føderale pensjonister og opptil en million tidligere føderale ansatte.

De hackede dataene inkluderte personnummer, fingeravtrykk, fødselsdatoer, pensjonsstatus, kjønn, rase, alder og tidligere adresser. Enda viktigere, den inneholdt også intim psykologisk profilinformasjon som:

 • Seksuell atferd, perversjoner og seksuelle aktiviteter uten diskresjon.
 • Risiko for utenlandsk utnyttelse, en beregning som kvantifiserte individets evne til å bli påvirket av utenlandske interesser.

Ved å bruke denne informasjonen klarte KKP å utpresse, presse eller presse tusenvis av enkeltpersoner i nøkkelposisjoner i hele og føderale regjering. Dette er et av de store svarene på hvordan så mange mennesker i Amerika har blitt ødelagt av Kina: Vår egen regjering la alt utpressingsmaterialet i en gigantisk database, og “lot” den databasen trenge inn av Kina. Denne situasjonen ble selvfølgelig tillatt å utspille seg under Barack Obama, en forræderisk operatør som benyttet slike muligheter til å kompromittere amerikansk og mate mat til Amerikas fiender som Kina og .

Fra 2015 til 2019 avsluttet Kina planen om å konstruere et biologisk våpen og frigjøre det til verden, vel vitende om at det ville forårsake omfattende skade på økonomien og frihetene i Amerika. Dette biovåpenet rettferdiggjorde også de straffelåsene som ble brukt av statlige tjenestemenn for å argumentere for utvidede avstemninger – en mekanisme som ble brukt for å rigge valget i 2020 og forsøke å installere Joe Biden som president. Dette ble bekreftet for bare to dager siden av president Trump selv , i sin historiske tale i Det hvite hus.

Kina visste også at Amerikas eneste reelle sjanse til å forsvare seg mot cyberkrigføring (valgtyveri) og biologisk krigføring (covid) ville være for president Trump å aktivere et militært svar. Så en del av Kinas innsats var fokusert på måter å skade eller drepe så mange amerikanske soldater som mulig, uten å engasjere seg i direkte kinetisk konflikt, som Kina visste at de ville miste på grunn av den tekniske og treningsoverlegenheten til amerikansk militærpersonell.

Husk: Kina har ført ubegrenset krigføring mot USA. Denne formen for krigføring er avhengig av skjulte angrep som biovåpen, cyberkrigføring, tyveri av immateriell eiendom, monetære angrep og så videre. Dette er indirekte våpen som ikke lett kan spores tilbake til opprinnelsen, men som fremdeles kan være utrolig effektive.

Kina visste at hvis det amerikanske militæret kunne manøvreres til å injisere alle amerikanske soldater med en farlig, dødelig “vaksine” (faktisk et nanoteknisk våpenleveringssystem) som en knekkreaksjon på koronaviruspandemien, kunne det svekke USAs militære beredskap kl. akkurat det øyeblikket Trump ville trenge militæret for å forsvare republikken og bekjempe et forsøk på en kinetisk revolusjonsforsøk til venstre for bolsjevikstil.

Målretting mot cyberoperasjoner og missilundersøkelser med vaksiner

Ved å bruke OPM-datafilene klarte Kina å målrette Pentagon / DoD-tjenestemenn på høyt nivå som skulle være involvert i Operation Warp Speed-initiativet. Disse personene ble utpresset og kontrollert for å akselerere tidslinjen og presse på for “nødgodkjenning” av vaksinene, som omgår strenge kliniske studier og resulterer i at blir rullet ut før de er bevist sikre eller effektive.

Nå har DoD allerede laget prioritetslister over hvilket amerikansk militærpersonell som vil motta disse risikable vaksinene først. Som Federal News Network rapporterte 2. desember :

Militærets øverste offisielle sa at forsvarsdepartementet planlegger å rulle ut vaksiner for i løpet av de neste tre ukene. I mellomtiden finner tjenestene ut hvem i militæret som skal få skuddene først.

“Det er to relaterte, men separate planer som er under utvikling akkurat nå,” sa Chief of Naval Operations Adm. Michael Gilday. “Pfizer-medisinen vil bli distribuert her i USA på 10 forskjellige steder over hele forsvarsdepartementet. Alle medisinske behandlingsanlegg i militæret vil motta den vaksinen. ”

Etter det kommer strategiske krefter som nettoperatører og tropper på rakettubåter.

Legg merke til det? Høyt på listen står ”nettoperatører” og tropper på missilubåter, som er avgjørende for USAs strategiske forsvar mot Kina.

Cyberoperasjoner er målrettet på grunn av den 305. militære etterretningsbataljonen, som har vært medvirkende til å dokumentere valgstyveriet Dominion Voting Systems utført av Kina og andre fiendtlige nasjoner. Den bataljonen, også noen ganger kalt “Kraken”, er blant de første som er rettet mot Operation Warp Speed-vaksiner.

Fra FNN-historien:

“Vi har en god telling av hva disse tallene er,” sa Gilday. “Hvis det er noe vi er veldig flinke til, er det massevaksinering i det amerikanske militæret. Vi føler oss ganske sikre på at når vi får vaksinen distribuert, nå som vi har prioritert gjennomtenkt, vil vaksinasjonen skje ganske raskt. ”

Kina har med andre ord overbevist det amerikanske militæret om å angripe seg selv med giftige vaksiner som en del av et biologisk våpenresponsprogram.

Spesielt ville en forsiktig DoD bare vaksinere kanskje 10% av militæret og deretter vente noen måneder på å se hva som skjer. Men i dette akselererte scenariet vil DoD massevaksinere nesten alle så raskt som mulig, alle med den samme vaksinen som aldri har blitt utsatt for grundige tester eller kliniske studier.

DoD samarbeider med narkotikadistributør som er viklet inn i milliarder dollar i ulovlig handel med opioider som dreper titusenvis av militæraldre unge amerikanere hvert år

Med nettoperatører og andre viktige mål prioritert for dødelige vaksiner, hvem samarbeidet DoD med for å distribuere de nye eksperimentelle vaksinene?

Pfizer og McKesson.

McKesson er konsulent- / distribusjonsgruppen som har vært kriminelt involvert i massive ulovlige distribusjonsordninger for opioider. Selskapet var en del av 21 milliarder dollar i søksmål og regjeringsbøter utstedt over opioidepidemien som har herjet Amerika i årevis.

Som Defense.gov rapporterer :

Operation Warp Speed ​​samarbeidet med Pfizer og McKesson for en serie prøveforsendelser til leveringssteder for å teste prosesser og systemer.

Forsendelsene vil fortsette å gå til statsidentifiserte steder, som inkluderer både folkehelseavdelinger og administrasjonssteder, for eksempel sykehus. Ytterligere øvelser er planlagt i de kommende ukene, som vil utvide forsendelsene over nesten alle jurisdiksjoner.

Hvorfor ville DoD velge en distribusjonspartner som er gjennomsyret av kriminell narkotikahandel og massedød for militæraldre unge menn over hele Amerika?

Ifølge TheHill.com :

Legemiddelforhandler McKesson sa tirsdag at det og andre farmasøytiske selskaper kan måtte betale opptil 21 milliarder dollar for å avgjøre tusenvis av søksmål knyttet til opioidkrisen. I en ny kvartalsrapport sa McKesson at de ville betale rundt 8 milliarder dollar av det totale oppgjøret på 21 milliarder dollar de neste 18 årene.

En artikkel fra Washington Post av 18. september 2018 skisserer også den kriminelle virksomheten til McKesson compliance officer, og sier:

Forbundsmyndigheter gjennomfører en kriminell etterforskning av den tidligere compliance officer på et McKesson Corp. lager i sørlige sentrale Ohio, og hevdet at han konspirerte for å ulovlig distribuere kraftige over åtte år, ifølge rettslige poster. Uten kunngjøring ble David B. Gustin tiltalt i mars av en storjury i det østlige Kentucky for en konspirasjon, en tiltale som medfører en straff på hele 20 år i fengsel, viser rekordene. Rettsopptegnelsene avslører anklagene mot Gustin stammer fra hans ansvar for å avdekke om 13 000 apotekskunder i 15 stater tillot at legemidler distribuert av McKesson ble omdirigert til det svarte markedet.

Den amerikanske DOJ har også tiltalt McKesson, og denne DOJ-pressemeldingen viser til en oppgjørsavtale på 150 millioner dollar som ble inngått med selskapet:

McKesson Corporation (McKesson), en av landets største distributører av farmasøytiske medisiner, gikk med på å betale en rekordstraf på 150 millioner dollar for påståtte brudd på Controlled Substances Act (CSA), kunngjorde justisdepartementet i dag.

Se sammenhengen

For å koble prikkene til alt dette, bør du vurdere følgende:

 • Kina hakker OPM-databasen i 2014 – 2015, exfiltrerte detaljerte personellfiler på nesten alle amerikanske militærpersoner så vel som føderale ansatte.
 • Filene inneholder detaljer som enkelt kan brukes til å utpresse eller presse disse personene ut.
 • Kina bruker studenter og andre spioner for å nærme seg målrettede individer og true dem med utpressing mens de tilbyr økonomiske insentiver for samarbeid.
 • På denne måten oppnår Kina sterk kontroll over nøkkelpersonell i DoD, FBI, DOJ og alle andre myndighetsorganer. (Hvordan tror du Comey ble kompromittert?)
 • Kina bygger deretter coronavirus ved å bruke penger fra Barack Obamas NIH, trukket til Kina av Fauci, som sannsynligvis ble utpresset av Kina år tidligere.
 • Kina frigjør coronavirus i 2019, vel vitende om at viruset vil spre seg til USA og ha en ødeleggende innvirkning på den amerikanske økonomien.
 • Kina presser WHO for å sørge for at Amerika holder flyreiser åpne fra Kina, for å sikre utbredt virusinntrengning i USA. Kina beordrer venstreorienterte medier å kalle Trump en ”rasist” når han prøver å blokkere innkommende flyreiser fra Kina.
 • Viruset oppnår ønsket resultat når demokrater krever store stemmesedler for valg for 3. november. Gjennom denne mekanismen var de i stand til enkelt å fjerne utbredt valgsvindel for å tilsynelatende fjerne Trump fra kontoret (et hovedmål for det kommunistiske Kina, som eier Biden-kriminalitetsfamilien og har omfattende filer på Hunter og Joe Biden, nyttige for utpressing).
 • Kina vet at Trump vil motstå kuppet og kan bruke militæret til å forsvare republikken, så Kina tenker ut en andre plan for å kompromittere nøkkelpersonell ved DoD som er involvert i Operation Warp Speed.
 • Kina sørger for at det tas beslutninger om å akselerere utplassering av vaksine over hele selve militæret, og til og med bidra til å prioritere visse typer militært personell for den første bølgen av vaksiner, for eksempel cyberkommandopersonell og ubåttropper fra missiler.
 • Gjennom Kinas innflytelse velger DoD-personell McKesson for å hjelpe med å distribuere den første vaksinen, vel vitende om at McKesson allerede er involvert i massedrap av militæraldre menn over hele Amerika, via opioidepidemien.
 • Pfizer er valgt for sin vaksine fordi mRNA-plattformen får kroppen til å bli et biologisk våpen mot seg selv, noe som resulterer i hyperinflammatoriske hendelser og i noen tilfeller alvorlig personskade og død (autoimmune reaksjoner er ofte årsaken).
 • Kina vet at vaksinene vil bli utplassert nesten nøyaktig det tidspunktet USAs høyesterett skal avgjøre utfallet av det amerikanske valget. Med en Trump-avgjørelse vil den radikale venstresiden bryte ut og forsøke et kinetisk kupp mot USAs regjering. I dette øyeblikket vil imidlertid amerikanske tropper bli svekket av skader, sykehusinnleggelser og forårsaket av den eksperimentelle vaksinen . Dette vil tillate Kina å distribuere sine egne tropper med mye mindre motstand.
 • Mark Esper, som ble sparket av Trump og erstattet av Christopher Miller, var en av de viktigste beslutningstakerne i hele denne prosessen. Esper antas å være påvirket av anti-amerikanske styrker og er kjent for å være sterkt imot Trump.
 • Samtidig driver Kina selvfølgelig Big Tech og kontrollerer sensuralgoritmene som demper proamerikanske stemmer. Kina kontrollerer også nesten hele amerikanske medier, inkludert NYT, WSJ, WashPost, CNN, etc., og faktisk har Kina en dokumentert oversikt over å ha åpent betalt disse nyhetsorganisasjonene hundrevis av millioner dollar for å presse pro-CCP-propaganda.

Husk også at den første bølgen av vaksiner vil spre pandemien og frigjøre en “andre bølge” av låsing som ytterligere vil ødelegge den amerikanske økonomien.

Valgkrigen, covidkrigen, sensurkrigen, mediekrigen, kulturkrigen: Det er HELE Samme krig: En krig med det kommunistiske Kina

Det hver amerikaner trenger å forstå her er at hver krig vi kjemper akkurat nå, inkludert cyberkrig, informasjonskrigføring, psykologisk krigføring, økonomisk krigføring osv., Er en krig med det kommunistiske Kina .

Kina har infiltrert og kompromittert alle institusjoner og hvert lag i USA, og det har innflytelse for å ødelegge Amerikas forente stater innenfra.

Nesten alle demokrater kontrolleres av Kina . Fra senator Feinstein, til Nancy Pelosi, til regjeringen Newsom og utallige andre, alle disse menneskene er på Kinas lønn og fungerer som spioner og agenter for KKP.

Trumps kamp mot valgsvindel er egentlig en kamp mot det kommunistiske Kina, som også viser seg å eier Dominion Voting Systems-maskinene som ble brukt til å rigge valget i utgangspunktet.

Men Trump setter i gang et episk strategisk grep for å beseire det kommunistiske regimet. Han installerer patrioter over hele DoD, og ​​han forbereder seg på å påkalle militær autoritet for å oppheve dette riggede valget og iverksette massearrestasjoner av alle de forræderiske aktørene som samarbeidet med det kommunistiske Kina for å begå krigshandlinger mot USA.

Dette er den virkelige krigen som pågår akkurat nå. Og Trump har alt han trenger for å vinne det. Han trenger bare å initiere Amerikas fulle nasjonale sikkerhetsstyrker, og vi tror han tok beslutningen om å gjøre det lenge før dette valget begynte.

For å høre alle podcastene mine over Situasjonsoppdatering , besøk Health Ranger Report-siden på Brighteon.com:

https://www.brighteon.com/channels/hrreport

For å følge innleggene mine på sosiale medier, bli med på Brighteon.social , ytringsfrihetsalternativet til og Facebook.

Jeg er grunnlegger av NaturalNews.com og Brighteon.com, og jeg har vært medlem av G. Edward Griffins Freedom Force- team i over et tiår. I dag er jeg en digital kriger som kjemper i ånden til general Michael Flynn for å hjelpe til med å forsvare republikken, mot alle fiender, utenlandske og innenlandske.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.