FN, Big Tech Og World Economic Forum Lanserer Atferdskontrolleksperiment For Å Øke Overholdelsen Av Vaksine Og Presse Det Kommunistiske Økonomiske Systemet

2. Desember 2020

En allmektig global regjering har allerede dannet seg, og de har allerede offentliggjort planene sine .

av Lance D Johnson

De planlegger å bruke lock-down og folkehelseordrer for å fratage folk deres individuelle rettigheter, for å miste private eiendomsbesittelse og for å underkaste suverene land til en verdensøkonomi som er komplett med økt datainnsamling og overvåking av mennesker med vaksinepass og et rikdomsfordelingssystem som opphever den amerikanske drømmen og underkaster alle en “rettferdig” fremtid fylt av kontrollerte markeder, en digital valuta og sentralbankens økonomiske kontroller.

FNs kommunistiske flagg

Dette vil riktignok oppnås gjennom et sofistikert hjernevaskingsinitiativ lansert av World Economic Forum (WEF), De forente nasjoner (FN) og Big Tech .

Verdensledere Planlegger Tanke- Og Atferdskontrolleksperimenter For Å Manipulere Befolkninger

Tilretteleggerne bak WEFs “Great Reset ” og FNs “bærekraftige utviklingsmål ” søker underkastelse fra alle utviklede land innen økonomi, eierskap til privat eiendom, energiproduksjon og formuesfordeling.

Ikke bare det, men dette nettverket av kontrollerende psykopater vil bruke til å kontrollere tankene og oppførselen til over en milliard mennesker på planeten.

De innrømmer åpent at de vil bruke regjeringer, forskere, bedrifter og påvirkere for å fremme sitt kommunistiske system som vil bli solgt som ” Build Back Better .”

Denne globale regjeringen forplikter seg til å bruke tankekontrollmetoder som vil bli distribuert over media og internettkanaler.

Big Tech-sensur , som akselererte de siste fire årene, er bare den første delen av bedrag – en periode med eliminering – der fri tanke, frie markedsideer, uavhengig journalistikk og vitenskapelig fremgang er begrenset.

All informasjon som kommer i veien for dem, vil bli merket som “feilinformasjon” og vil bli spottet og blokkert.

Den neste fasen av tankekontroll vil omfatte åpen manipulasjon, et koordinert forsøk på å overbevise mennesker i innflytelsesrike posisjoner om å fremme en ny “bærekraftig” verdensøkonomi, der folk ikke har noe privatliv eller samtykke i det som er pålagt om deres kropp.

Systemet de vil at alle skal akseptere, vil kreve kroppslig underkastelse til folkehelseortodoksien, kombinert med en mer invasiv overvåkingsstat .

Ultimate Proof: Covid-19 ble planlagt å innlede den nye verdensorden

FN, Big Tech Og WEF For Å Manipulere Verden For Å Underkaste Seg Global Styring

FN og WEF har inngått samarbeid om å lansere initiativet #PledgetoPause.

FNs kommunikasjonsdirektør Melissa Fleming kalte programmet “den første globale kampanjen om atferdsendring på feilinformasjon.” Flere frivillige organisasjoner støttet av George Soros og alle Big Tech-selskapene er om bord.

Programmet har allerede lukket ut og fjernet innhold på nettet som utfordrer agendaene deres.

Nå er deres mål å “mobilisere eksperter og forskere, myndigheter, påvirkere, sivilsamfunn, bedrifter, regulatorer og media for å blokkere” feil informasjon “angående covid-19-vaksiner , låsing , økonomiske kontroller, masker, sosial distansering , innsamling begrensninger osv.

Initiativet har allerede koordinert seg med en venstreorientert aktivistgruppe kalt Purpose. Denne gruppen strever for å fremme LHBT-bevegelsen og har nylig lansert angrep på Polens pro-familielover og kultur, samtidig som man fjerner enhver uenighet gjennom på nettet.

Initiativet har også inngått et samarbeid med Google og Gates Foundation for å eliminere enhver åpen diskusjon om vaksiner, informert samtykke , individuelle rettigheter, medisinsk , vaksineskader osv.

FNs kommunikasjonsavdeling sa at samarbeidet med WEF er en del av et større prosjekt som allerede er på plass kalt “Verified”.

Denne psykologiske operasjonen av tankekontroll lar bare folk dele “bekreftet innhold optimalisert for sosial deling.” Dette innholdet er forhåndsvalgt av FN og prioritert i sosiale medier.

Fleming innrømmet at FN “samarbeider med sosiale medieplattformer for å bryte kjeden av feilinformasjon.”

FN sa at de vil påvirke minst 1 milliard mennesker i dette atferdskontrollinitiativet.

Initiativet har allerede “rekruttert 110 000 informasjonsfrivillige” (også kjent som TROLL-gård ) som er ansatt for å være “digitale første respondenter.”

Dette politiet for tankekontroll vil overvåke internett for å eliminere informasjon som har blitt ansett som “farlig feilinformasjon” – og tvinger intellektuell underdanighet fra alle.George Soros ‘$ 1 Milliard Løfte Om Å Bekjempe' Nasjonalisme ‘Beviser At Han Vil Fortsette Sine Politiske Kamper Fra Utover GravenForrige Innlegg

Relaterte Artikler

Dr Malcolm Kendrick

KORONAVIRUSFALSKE FLAGG

British Doctor: Don't Fooled Of All The Scaremongering Around A Third Wave Of Covid-19 – These Are Just The Ripples Of A Fading Virus

HAFHAF1. Desember 2020

Johns Hopkins Study

KORONAVIRUSFALSKE FLAGG

Johns Hopkins-Studien Eksploderer COVID Death Hoax

HAFHAF1. Desember 2020

Yard Weeds

STOR TILBAKESTILLINGNWO

Globalistiske ‘Elites' På World Economic Forum Ber Publikum Om Å Begynne Å Spise Ugress

HAFHAF30. November 2020

Robert F. Kennedy Jr.

KORONAVIRUSGMOHELSEVESENVAKSINER

Robert F. Kennedy Jr .: Hvorfor COVID-19-Vaksinen Skal FORBYDES Og Unngås For Enhver Pris

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.