TRUMP STING W CIA-DIREKTØR STEVE PIECZENIK DEN STØRSTE VALGHISTORIEN I HISTORIEN, QFS-BLOCKCHAIN

Natural News ) Som gjest på InfoWars ‘War Room med Owen Shroyer i dag, erklærte etterretningsekspert Steve Pieczenik at valget i 2020 ble satt opp av Trumps folk som en “sofistikert stingoperasjon” for å fange demokratene og Biden-kriminalitetsfamilien i ugjendrivelig kriminell svindel. Den opprinnelige videoen finnes på denne Banned.video-lenken . Det har også blitt lagt ut på Brighteon.com (se nedenfor).

Pieczenik jobber ikke for den føderale regjeringen, forklarer han, og det han beskriver etterlater mange spørsmål og reiser noen tvil, for eksempel spørsmålet om hvordan en så stor operasjon kunne ha vært hemmelig for demokratene hele denne tiden. Likevel, hvis dette er sant, betyr det at Owen Shroyer, InfoWars og Steve Pieczenik nettopp brøt det som uten tvil er den største nyhetshistorien på minst et århundre, og dverger betydningen av alt fra Post og Nixon-administrasjonen.

Ansvarsfraskrivelse: Vi har ennå ikke vært i stand til å uavhengig bekrefte påstandene du ser nedenfor. Vi rapporterer bare om hva Dr. Pieczenik sier, ettersom disse påstandene er nyhetsverdige og utrolig viktige. Vi er i ferd med å undersøke nærmere.

OPPDATERING: InfoWars-verten David Knight kaller nå Steve Pieczenik en “CIA-shill” og hevder at Pieczenik kommer på show for å “fange” verter som Owen Shroyer i desinformasjons honningpotter. I hovedsak sier Knight at Pieczenik er en løgner som fabrikerer hele denne tingen. Se videoen her, fra den offisielle David Knight Show- kanalen på Brighteon.com :

https://www.brighteon.com/embed/b0e8e64c-f7c6-40e2-b4f7-12fb4f0fd9ac

Originalhistorien fortsetter:

Blant de tilsynelatende utrolige påstandene fra Pieczenik inkluderer følgende:

 • Stemmeseddelen som ble brukt ved valget ble trykt av Department of Homeland Security.
 • Hver legitime avstemning over hele Amerika ble vannmerket med QFS-krypteringskodekoder.
 • Trump var fullstendig klar over stikkoperasjonen og lar fortsatt Dems grave seg dypere inn i valgsvindelen.
 • Den sofistikerte stikkaksjonen var ment å fange og avsløre demokratens massive stemmesvindel.
 • Alt du ser akkurat nå med valgsvindelen ble fullstendig forventet av Trumps folk.
 • “Tusenvis og tusenvis av nasjonalgarden [tropper]” er sendt til 12 stater akkurat nå, for å hjelpe til med å sikre legitime stemmesedler og kaste ut falske stemmesedler som er skrevet ut av demokrater som en del av deres bedrageri.
 • Dette stikket vil avsløre hele Biden-familien og få dem alle dømt og sendt i fengsel.
 • “Vi vannmerket alle stemmesedlene med QFS blockchain,” og sendte 20 000 eller flere nasjonalgardtropper til stemmesentrene.
 • De få mediemedlemmene som fikk lov til å bli lest inn på denne operasjonen klarte å holde det hemmelig hele denne tiden, og Pieczenik takker dem for at de gjorde det.
 • “Dette har blitt satt opp av Trump i lang, lang tid,” sier han. “Dette er vårt motkupp mot Bidens.”
 • Arrestasjoner kommer med en gang. ”Fra og med i morgen,” sier han, og det vil fortsette i lang tid fremover.
 • “Dette er den største stikkoperasjonen” i Amerikas historie.

Se intervjuet på Brighteon.com her:

Brighteon.com/0fda65dc-cdd0-4a22-94c6-8cd95885f7ed

https://www.brighteon.com/embed/0fda65dc-cdd0-4a22-94c6-8cd95885f7ed

Ikke glem at Joe Biden nylig innrømmet, på kamera, at demokratene har “den mest omfattende organisasjonen for valgsvindel” i historien til amerikansk politikk. Du kan se ham innrømme dette her:

https://www.brighteon.com/embed/b9594116-7d7f-45f6-852c-b63b780c3738

Akkurat der innrømmet Joe Biden åpent den landsomfattende stemmesvindelen, akkurat som han også åpent innrømmet å holde tilbake en milliard dollar fra for å få påtalemyndighetene sparket som så på Burisma-skandaler som involverte tilbakeslag til sønnen Hunter.

Sjokkerende, synes Joe Biden demokrater er så urørlige at han offentlig kan innrømme nesten enhver forestillbar kriminalitet , inkludert landsdekkende stemmesvindel.

Ved videre undersøkelse av denne historien kom vi over et annet stykke av dette ryktet som må vurderes. Det er ennå ikke autentisert, og det kan ikke være annet enn rykter eller spekulasjoner, men forskjellige online-kilder hevder å ha tilgang bak kulissene til pressemeldinger som ennå ikke er tilgjengelige for publikum. Ifølge et rykte, vist nedenfor, har DHS i hemmelighet kunngjort et “valgrevisjon” som hevder “80% av stemmeseddelen har mislyktes.”

Når du leser dette, vær oppmerksom på at vi ikke kunne godkjenne dette dokumentet eller dets kilde , og vi plasserer det for øyeblikket bare i kategorien “rykte”. Det kan være desinformasjon som kastes rundt nettet for å skjule valgresultatet og gi patrioter falskt håp:

Støtting av muligheten for alt dette er en historie fra november 2019 fra TheHill.com med tittelen, “DHS cyber agency investerer i valgrevisjonsverktøy for å sikre 2020-valg.” Denne historien, som ble lest av nesten ingen før nå, forklarer:

Department of Homeland Security (DHS) cybersecurity agency kunngjorde torsdag at de vil samarbeide med valgansatte og private sektorgrupper for å utvikle et valgrevisjonsverktøy som kan brukes til å sikre nøyaktigheten av stemmene i 2020.

Det høres slående ut som Steve Pieczenik beskriver i sitt videointervju med Owen Shroyer.

I relaterte nyheter henvendte Trump seg til nasjonen tidligere i dag og redegjorde for noen av de enorme stemmesvindlene som hittil har vært vitne til over hele landet:

https://www.brighteon.com/embed/70da5c99-4d37-438d-83dd-714c595b4598

Poenget: Hvis Pieczenik er riktig, er vi i ferd med å se Dems fullstendig ødelagt og kastet i fengsel i lang, lang tid. La oss håpe at han har rett, for hvis dette ikke går ut, vil mange patrioter være ekstremt sinte på å bli villedet om denne “sting-operasjonen.”

Se også denne rapporten fra Real Deal Media:

https://www.brighteon.com/embed/0e9959b8-cb6b-4639-9c47-a6bf9559a467Forrige:REDDER REPUBLIKEN: Trump kan påberope seg det fjortende endringsforslaget for å strippe valgkollegiets stemmer fra stater som er involvert i en ulovlig INSURRECTION mot vår republikkNeste:BREAKING: “Operation Scorecard” CIA-kjørt programvare om stöldtyveri kjørte i ALLE svingtilstander … “feil” byttet stemmer fra Trump til Biden45KVISNINGERMOTTA VÅRT GRATIS NYHETSBREV PER E-POST

Få uavhengige nyhetsvarsler om naturlige kurer, matlaboratorietester, cannabismedisin, vitenskap, robotikk, droner, personvern og mer.https://www.naturalnews.com/Include-ReaderRegistration-2019-Subscribe-Form-UnderArticle.html

Flere nyheter om valgsvindel

GOP-ekspert beskriver planen for å avsløre valgsvindelPennsylvania-demokrater skaper nesten 700 000 stemmer for å sette Joe Biden i spissen siden valgetBRYT: SCOTUS, Justice Alito beordrer Pennsylvania om å skille SENGE stemmesedler fra ON TIMEJustisministeren i Arizona undersøker klager fra “Sharpiegate”ENORM! CHEATER CAUGHT ON CAMERA: Pennsylvania valgarbeider CAUGHT fylle ut stemmesedler for EN HALVTIMER (VIDEO)Pennsylvania-tjenestemenn hevder at de “oppdaget” ytterligere 750 000 sendesedler … mer RIGGING for Biden!Pennsylvania County sier at det ikke vil fortsette å telle stemmer før fredag ​​på grunn av “administrativt arbeid”SE: Seer på stemmeseddelen beskriver minst 130 000 stemmesedler ALLE FOR BIDEN som ankommer i tre kjøretøyer i Detroit i natt om nattenBRYT: Etterretningsekspert Steve Pieczenik hevder at valget i 2020 var en “sofistikert stingoperasjon” som har fanget demokratene i historiens mest massive kriminelle valgsvindel … OPPDATERTFraværsavstemningssenter i Detroit styrer vinduer for å skjule pågående svindel

Om forfatteren: Mike Adams (aka ” Health Ranger “) er en bestselgende forfatter (# 1 bestselgende vitenskapelig bok på Amazon.com kalt ” Food Forensics “), en miljøforsker, patenthaver for en cesium radioaktiv isotop eliminering oppfinnelsen, en mangfoldig prisvinner for fremragende journalistikk, en vitenskapelig nyhetsutgiver og innflytelsesrik kommentator om emner som spenner fra vitenskap og medisin til kultur og politikk. Følg hans videoer, podcaster, nettsteder og vitenskapsprosjekter på lenkene nedenfor.

Mike Adams fungerer som grunnleggerredaktør for NaturalNews.com og laboratorievitenskapsdirektør for et internasjonalt godkjent (ISO 17025) analytisk laboratorium kjent som CWC Labs . Der ble han tildelt et fortreffelighetsbevis for å oppnå ekstremt høy nøyaktighet i analysen av giftige elementer i ukjente ved hjelp av ICP-MS-instrumentering. Adams er også svært dyktig i å kjøre væskekromatografi, ionekromatografi og massespektrometri analyseinstrumentasjon underveis. Han har også oppnådd mange gjennombrudd i laboratoriet i programmeringen av automatiserte væskehåndteringsroboter for klargjøring av prøver og forberedelse av eksterne standarder.

Det amerikanske patentkontoret har tildelt Mike Adams patentnr. US 9526751 B2 for oppfinnelsen av ” Cesium Eliminator “, en livreddende oppfinnelse som fjerner opptil 95% av radioaktivt cesium fra menneskets fordøyelseskanal. Adams har lovet å donere full patentlisensierett til enhver stat eller nasjonal regjering som trenger å produsere produktet for å redde menneskeliv etter kjernefysiske ulykker, katastrofer, krigshandlinger eller terrorhandlinger. Han har også lagret 10.000 kg råstoff for å produsere Cesium Eliminator på et Texas-lager, og planlegger å donere det ferdige produktet for å redde liv i Texas når neste atomhendelse inntreffer. Ingen uavhengige forskere i verden har gjort mer forskning på fjerning av radioaktive elementer fra menneskets fordøyelseskanal.

Adams er en fargeperson hvis forfedre inkluderer afrikanere og amerikanske indianere. Han er av indiansk arv , som han betegner som inspirerende sin “Health Ranger” lidenskap for å beskytte liv og natur mot ødeleggelse forårsaket av kjemikalier, tungmetaller og andre former for forurensning.

Adams er forfatter av verdens første bok som publiserte resultater fra ICP-MS tungmetallanalyser for mat, kosttilskudd, kjæledyrmat, krydder og hurtigmat. Boken har tittelen Food Forensics og er utgitt av BenBella Books.

I sin laboratorieforskning har Adams gjort mange gjennombrudd for mattrygghet, som å avsløre risproteinprodukter importert fra Asia for å være forurenset med giftige tungmetaller som bly, kadmium og wolfram . Adams var den første matvitenskapelige forskeren som dokumenterte høye volframnivåer i supermat . Han oppdaget også over 11 ppm bly i importert mangostanpulver , og ledet en frivillig avtale over hele bransjen for å begrense tungmetaller i risproteinprodukter.

I tillegg til laboratoriearbeidet, er Adams også (ikke-betalt) administrerende direktør for det ideelle kommersielle velværesenteret (CWC), en organisasjon som omdirigerer 100% av donasjonskvitteringene sine for å gi programmer som lærer barn og kvinner hvordan de skal dyrke sin egen mat eller forbedre ernæringen enormt. Gjennom nonprofit CWC lanserte Adams også Nutrition Rescue , et program som donerer viktige vitaminer til mennesker i nød. Klikk her for å se noen av CWCs suksesshistorier.

Med bakgrunn i vitenskap og programvareteknologi er Adams den opprinnelige grunnleggeren av e-post nyhetsbrev teknologiselskapet kjent som Arial Software . Ved å bruke sin tekniske erfaring kombinert med sin kjærlighet til naturlig helse, utviklet og distribuerte Adams innholdsstyringssystemet som for tiden driver NaturalNews.com. Han konstruerte også statistiske algoritmer på høyt nivå som driver SCIENCE.naturalnews.com , en massiv forskningsressurs med over 10 millioner vitenskapelige studier.

Adams er kjent for sin utrolig populære forbrukeraktivismevideo som blåser lokket på falske blåbær som brukes i hele matforsyningen. Han har også avslørt “rare fibre” som er funnet i Chicken McNuggets , falske akademiske referanser fra såkalte helse “guruer”, farlige “detox” -produkter importert som batterisyre og solgt til oralt forbruk, falske acai bær-svindel , rå melkeanfall fra California , vaksineforskningssvindel avslørt av varslere fra industrien og mange andre emner.

Adams har også bidratt til å forsvare rettighetene til hageartnere og beskytte foreldrenes medisinske frihetsrettigheter . Adams er anerkjent for å ha gjort en bemerkelsesverdig global innvirkning på spørsmål som GMO, , ernæringsterapier, menneskelig bevissthet.

I tillegg til aktivismen er Adams en dyktig musiker som har gitt ut over femten populære sanger som dekker en rekke aktivismeemner.

Klikk her for å lese en mer detaljert biografi om Mike Adams, Health Ranger , på HealthRanger.com.

Finn mer vitenskap, nyheter, kommentarer og oppfinnelser fra Health Ranger på:

Brighteon.com:
Brighteon.com/channel/hrreport

Diaspora: (usensurert sosialt nettverk)
Share.NaturalNews.com

GAB:
GAB.com/healthranger

Podcaster:
HealthRangerReport.com

Nettbutikk:
HealthRangerStore.com

# 1 bestselgende Science Book Mat Forensics :
FoodForensics.com

iTunes:
itunes.apple.com/us/podcast/the-health-ranger-report/id1063165791

SoundCloud:
Soundcloud.com/healthranger

Health Rangers vitenskapslaboratorium
CWClabs.com

Health Ranger bio
HealthRanger.com
TruthWiki.org

Søkemotor:
Webseed.com

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.