Coronavirus Er En Drøm Som Går I Oppfyllelse For Bill Gates

HAF18. September 2020

Hvis du ikke har lagt merke til det, er Microsoft medstifter og milliardær “filantrop” Bill Gates imponerende for å implementere sin etterlengtede obligatoriske vaksinasjonsagenda. Og hvilken bedre katalysator for å få det til å skje enn Wuhan coronavirus (COVID-19) krisen?

av Ethan Huff

Bare noen måneder etter hans beryktede begivenhet 201 , som handlet om et hypotetisk pandemisk scenario, dukker Wuhan coronavirus (COVID-19) rett etter planen for å få liv i Gates ‘fantasidrøm om å jabbe alle mennesker på planeten med en av hans ” filantropiske ”vaksiner.

Bill Gates Evil

Og ville du ikke vite det, men Gates gikk også nylig ut av styret i Microsoft – like før Wuhan coronavirus (COVID-19) slo til, er det viktig å merke seg – for å fokusere mer på hans “filantropiske” bestrebelser, som vi vet fra historien faktisk sentrerer rundt hans eugenikkagenda.

Med Wuhan coronavirus (COVID-19) som et modent mål for utnyttelse, har Gates allerede kastet milliarder av dollar for å sette opp flere veier for å utvikle ikke bare en, men syv , potensielle vaksiner for det.

Han ber også om “ digitale sertifikater ” for å bevise at en person har blitt vaksinert, slik at de kan komme inn i verdensøkonomien igjen.

Dette er i tillegg til 450 millioner dollar som Gates bidro til arbeidet med å “utrydde polio”, så vel som mange andre bestrebelser han har vært en del av gjennom årene som alle har en ting til felles: obligatorisk vaksinasjon .

FN tvunget til å innrømme at vaksiner fra Bill Gates sprer polio over hele Afrika

Fyren lever for å vaksinere, og det er egentlig det eneste han noen gang ser ut til å snakke om. Visst, han vil noen ganger også nevne legemidler – aldri ernæring, forresten – men vaksiner er Gates ‘ting, som han nesten har en bisarr type fetisj for.

Husk å se The Health Ranger Report nedenfor mens Mike Adams, Health Ranger, snakker om hvordan globalister som Bill Gates vil gjøre deg og din familie til vaksinert storfe som eksisterer og bor på en gigantisk skattefartsplantasje:

Bill Gates har drept tusenvis av barn – hvorfor skulle vi stole på ham med koronavirus?

Bill Gates lammet også en  halv million barn med polio-vaksiner . Vil vi virkelig at han skal vaksinere verden for Coronavirus?

Vanlige medier har en storhetstid som paraderer Bill Gates som en slags velvillig humanitær som bare vil bidra til å beskytte folk mot dødelig sykdom.

Men alt som trengs er omtrent fem minutter med uavhengig forskning, sammen med sunn fornuft, for å innse at dette er en farsaktig forestilling.

Gates har ved flere anledninger innrømmet at han støtter massefolkning av planeten, og har til og med innrømmet at vaksiner er en del av det som skal få det til å skje .

Hvorfor er det noen som stoler på at han vil oppnå en magisk vaksine for Wuhan coronavirus (COVID-19) som på en eller annen måte vil redde mennesker i stedet for å skade eller drepe dem?

Ikke glem at Bill & Melinda Gates Foundation har spredt dødelige stoffer og vaksiner over hele verden som, hvis du faktisk ser på dataene, har skadet og drept titusenvis av uskyldige barn hvis foreldre trodde løgnen som Gates og hans kammerater var der for å hjelpe dem.

Mer av detaljene om alt dette er tilgjengelig på Children’s Health Defense (CHD).

Italiensk parlamentsmedlem krever arrestasjon av Bill Gates som en “vaksinekriminal” for å forfølge forbrytelser mot menneskeheten

Det er nok å si at Bill og Melinda Gates ikke er de velvillige humanitærene de blir presentert som, og de har heller ikke det beste for deg og din familie.

Etter sine egne innrømmelser vil de jabbe deg med kjemikalier , merke deg med sporingsenheter og til slutt merke deg med dyrets merke , som ser ut til å være den neste “løsningen” på Wuhan coronavirus (COVID-19).

“… Gates ser ut til å være trygg på at Covid-19-krisen nå vil gi ham muligheten til å tvinge sine diktatoriske vaksineprogrammer til alle amerikanske barn – og voksne,” advarer CHD.Quantum Dot Tattoos Fra Bill Gates Som Usynlig Innebygd I Coronavirus-VaksinerForrige InnleggFox News Nektet Å Diskutere Fakta Om At George Soros Finansierer Voldelige ProtesterNeste Innlegg

Relaterte Artikler

CD-direktør

KORONAVIRUSVAKSINER

CDC-Direktør: Covid Vaccine? Ha! Bruk Din ‘Livreddende’ Maske!

HAF19. September 2020

Quantum Dot Tattoo Bill Gates

BILL GATESSTYREKORONAVIRUSVAKSINER

Quantum Dot Tattoos Fra Bill Gates Som Usynlig Innebygd I Coronavirus-Vaksiner

HAF18. September 2020

Melinda Gates sosiale medier sensur

BIG TECHBILL GATESSENSUR

Melinda Gates Advarer Sosiale Medieplattformer På Grunn Av En ‘Regning’ For Ikke Å Sensurere Nok

HAF17. September 2020

Bill Gates Fda

BIG PHARMABILL GATES

Bill Gates Angrep Nettopp FDA, Sier Han Ikke Stoler På Dem Lenger

HAF15. September 2020

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.