640 leger hevder at “COVID-19 er en global svindel”

Nå ser det ut til at så mange flere mennesker over hele verden våkner til realiteten i den nåværende såkalte koronaviruspandemien, og ser det som en åpenbar produsert krise hjulpet med hard regjeringspolitikk og tilsynelatende totalitære tiltak som ironisk nok er helt uforsvarlige og preposterøst inkonsekvent. For eksempel, den 6. august, et nettsted som heter Awakening Channelhar publisert en video med tittelen “640 DOCTORS, CV19 IS A GLOBAL SCAM”. Det viste en internasjonal konferanse med profesjonelle helsearbeidere og leger som også deltok på nettdeltakere, og snakket om den nåværende statusen til mange sykehus og regjeringer rundt om i verden i håndteringen av den såkalte pandemien. Det er klart at den offisielle fortellingen om denne forhåndsproduserte krisen nå viser seg å være falsk, og det har skjedd mange svindel knyttet til responsene og politikken til de mange regjeringene i verden.     https://www.featured.tv/embed/t1OF73Dq7CChhMj

Uten videre, her er hele transkripsjonen av videoen:

Jeg heter Dr. Heiko Schoning, jeg er lege fra Hamburg, Tyskland, og jeg er en av grunnleggerne av Doctors for Enlightenment i Alemania, og dette er en del av en organisasjon i Tyskland, i Østerrike, over hele verden nå.

For Medicos Por La Verdad er det en virkelig glede, og det er en virkelig ære for meg å snakke i dag og støtte deg. Vi er støttet i Tyskland av 500 leger og rundt 2000 støttespillere. Vi har også etablert en internasjonal etterforskning om COVID 19, den heter The COVID 19 Extra Parliamentary Enquiry Committee.

Så spørsmålet er, hvorfor vi gjorde dette? Fordi parlamentet ikke gjør jobben sin, gjør ikke politikerne henvendelsen om COVID 19; ikke i Tyskland, ikke i Østerrike, ikke i Spania, ikke over hele verden. Så det er opp til oss, innbyggerne å gjøre jobben og å gjøre det riktig. Og spørsmålet er hvorfor vi gjør dette? Vi gjør dette for folket, vi gjør dette for familiene våre, vi gjør dette for pasientene våre som leger. Og jeg vil understreke på poenget – det handler ikke om politikk, det handler ikke om høyre- eller venstrefløy. Det handler ikke om mann eller kvinne, det handler ikke om opp eller ned, tykt eller tynt, det handler bare om menneskene; det handler om oss som borgere.

Så vi som leger er i tvil om at den offisielle historien med COVID 19 er sann. Faktisk har vi mange bevis for at det er en falsk historie over hele verden. Og for å snakke med alle medisinske kollegaer, ser vi bevisene, og vi ser det åpenbart, og vi har en melding: vi trenger ikke å være eller ha angst for COVID19 fordi dette ikke er forskjellig fra vanlig sesonginfluensa som vi har hver år.

Så det er nå spørsmålet, hvis vi har medisinsk bevis på at dette er en svindel, at dette ikke er sant, rett og slett ikke sant, må vi spørre oss selv, hvorfor, hvorfor og hvorfor? OK? Og vi må spørre oss selv, hvem kommer til å tjene på dette? Og jeg vil oppmuntre deg, vår bevegelse er omtrent 10 uker gammel, og vi oppnådde mye. Vi har demonstrasjoner over hele Tyskland, over hele Europa. Så bare ett eksempel, med vår organisasjon har vi etablert en ukentlig avis i Tyskland. 500 000 eksemplarer, papirkopier som dette, går ut hver uke; en halv million!

Så denne applausen er til deg! Det er for deg som borgere, så vi kan gjøre veldig veldig mye. Først kan vi bare fortelle sannheten. Hvorfor vi gjør dette og hvorfor jeg gjør dette? Jeg kan fortelle deg hvorfor: to personer som sitter her er barna mine. Så jeg er far, jeg er lege og pluss at jeg er pensjonert offiser fra den tyske hæren. Så vi vil forsvare familiene våre, vi ønsker å forsvare innbyggerne våre.

Og for å lukke dette er historien ganske enkel her; hvis du ser bak gardinene, vil du se denne medisinske historien med COVID 19, vi har de medisinske fakta, det er svindel, det er falskt. Så vi må spørre hvem som kommer til å ha nytte av dette, og hvem som har makten til å lage denne falske. Og målet for dette er dere, dere innbyggerne og økonomien. Det handler om den dumme økonomien. Så det handler om oss!

Så COVID 19 ser ut til å være bare omslagshistorien her. Så det vi trenger nå er solidaritet og tusen takk til Medicos Por La Verdad – Espania . Så det vi gjør her er solidaritet. Og dette er en god melding til dere alle: vi har nå en veldig stor sjanse.

Så jeg vil avslutte med dette, vær så snill, på den ene siden har vi en forferdelig ting med denne COVID 19-panikken. Det koster liv, mange liv allerede i Tyskland fordi mange operasjoner, og vi har her kirurgen også, mange operasjoner i Tyskland vi ikke er utført. 90 prosent, dette er offisielle tall utenfor deres innenriksdepartement; 90 prosent av deres nødvendige operasjoner har ikke gjort i Tyskland i april og mars. Så folket skal nå dø av dette.

Vi har et internasjonalt nettsted acu2020.org. Vi har allerede oversatt innholdet til 10 språk. Så tusen takk, vi har mer enn 3 millioner klikk på Youtube. Så det vi skal gjøre nå er solidaritet. Så tusen takk, vi vil gjøre dette!

Merk: Vær oppmerksom på oppfølgingshistorien, og del denne artikkelen så bredt som mulig. Takk skal du ha!

Videokilde:

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.