Hvordan Geoengineering og “5G” er koblet sammen. En oversikt som viser til hvordan det hele henger sammen.

VED Å KLIKKE PÅ BLÅ TEKST KOMMER MAN TIL MER SPESIFIKE FORKLARINGER/ DOKUMENTASJONER.

23. juli 2023 | ZeroGeoengineering.com | Hensikten med denne artikkelen er å undersøke koblingen mellom “5G” (- og bakkebaserte mikrobølgeantenner), / Værmodifikasjon (værkontroll) og FN-ledet globalistisk styring av disse aktivitetene. Hovedpoenget er at disse systemene er interaktive og kan brukes som våpen .

Akkurat som Verdens helseorganisasjon ( WHO ) er FNs (FN) globalistiske modell for «helse»-styring, er FNs meteorologiske verdensorganisasjon (WMO) det organiserende prinsippet for globale . FNs internasjonale telekommunikasjonsunion (ITU) styrer global standardisering av mikrobølgeantennesystemer (“5G”) og interaktive satellittnettverk, mot bærekraftig utviklingsmål (SDG) i FNs  Agenda 2030 .

I en tale til FN i 1961 uttalte JFK: ” Vi skal foreslå ytterligere samarbeidsinnsats mellom alle nasjoner i og til slutt i værkontroll. Vi skal til slutt foreslå et globalt system av kommunikasjonssatellitter som forbinder hele verden i telegraf og telefon og radio og fjernsyn». 

Værkontroll innebærer forsettlig utslipp og samhandling av to kategorier av farlige forurensende utslipp:

1. Cloud Seeding Aerosos (aka/ Cloud Condensation Nuclei/CCN) 

2. Radiofrekvens/Mikrobølge (RF/MW) stråling.

Patentene nedenfor beskriver interaksjonen mellom værmodifikasjons-aerosol (CCN) og radiofrekvensmikrobølgestråling (RF/MW).

Bilde fra «System for facilitating cloud formation and cloud precipitation» beskriver interaksjonen mellom kategori 1., «stoffer» eller aerosoler (CCN), og 2. «fysiske midler» som RF/MW-stråling.

  Aerosoler og CCN kalles også RF-absorberende elementer: 

Beskrivelse nedenfor fra  Weather Management Using Space-Based Power System:

“ Det energiabsorberende elementet 3200 er en RF-absorberende agner. “

Mer informasjon om  HER, HER og HER

Gjennomgang av fremskritt innen nedbørsforbedring og skysåing-aerosoler HER

Patentene nedenfor gir eksempler på interaksjon mellom værmodifikasjons-aerosol (CCN) og radiofrekvensmikrobølgestråling (RF/MW).

Patent US 20140145002A1 System for å lette skydannelse og skynedbør.   

Patent US 2011/0204159 A1 Weather Management ved bruk av rombasert kraftsystem.

Patent US 2011/0174892 A1 Apparatur og relaterte metoder for værmodifisering ved hjelp av elektriske prosesser i atmosfæren.

Patent US 4,402,480 Atmosphere Modification Satellite

Mer informasjon HER

https://zerogeoengineering.com/2021/can-we-talk-about-the-weather/embed/#?secret=eIbyT6zgdf#?secret=2j2zNC2H6i

FNs verdensmeteorologiske organisasjon ( WMO ) er det sentrale organiseringsprinsippet for verdensomspennende værmodifikasjon (WM) eller Geoengineering (GE), også kjent som meteorologi.

Link til kilde hos WMO HER

FNs internasjonale telekommunikasjonsunion (ITU) er den organiserende komponenten som styrer globale trådløse systemer.

Link til ITU-kilde HER

“En skjult del av informasjons- og kommunikasjonsnettverkene og -enhetene vi alle bruker hver dag, ITU-standarder blir sjelden oppfattet av brukere, men avgjørende for å muliggjøre sammenkobling og interoperabilitet av IKT-utstyr og -enheter produsert av hundretusenvis av forskjellige selskaper rundt om i verden.”

FNs WMO og ITU samarbeider for å koordinere værkontroll og overvåkingsaktiviteter.

I følge Petteri Taalas, WMO-generalsekretær ITU “Radiofrekvenser er virkelig kritiske for meteorologiske tjenester og klimaovervåkingsapplikasjoner.”

“Det er også et voksende samarbeidsområde for Den internasjonale telekommunikasjonsunionen (ITU) og Verdens meteorologiske organisasjon (WMO), ettersom felles bruk av radiospektrum er avgjørende for studiet av – og for implementeringen av FNs mål for bærekraftig utvikling (SDG).”

Link til kilde ITU HER

“Overvåking” kan også tolkes som OVERVÅKING.

En rapport fra Det hvite hus fra juni 2023  ” Congressionally Mandated Research Plan and an Initial Research Governance Framework Related to Solar Radiation Management,”  skisserer planen for å distribuere geoengineering-programmer, som blir innrammet som “forskning.” Rapporten siterer samarbeidsinnsats med WHO.

Link til rapport HER

Mer informasjon:

Solar Geoengineering (congress.gov)

Opprinnelsen til meteorologi se CIA 1960 klimakontrollrapport HER

International Telecommunication Union: Det viktigste FN-byrået du aldri har hørt om HER

Gjennomførbarhet av rombasert overvåking for styring av solstrålingshåndtering HER

Globalt interaktive systemer for værteknikk og trådløse kommunikasjonsnettverk (ALLE “G-ene” + ) utgjør til sammen grunnlaget for et globalt, militært våpensystem.

Disse interaktive globalistiske kontrollsystemene kan brukes til biometrisk overvåking , psykologisk krigføring [ MINDWAR ], datainnsamling , vaxx ID , CBDC , for å forårsake branner , eller til og med for å indusere sykdom og død .

I slekt:

Hvordan elektromagnetiske våpen induserer sykdom og mentalt deaktiverer hele populasjoner

NATO og militariseringen av 5G 

Militære leder satsingen på 5G 

Med mindre fred kommer – Hvordan ødelegge miljøet | En vitenskapelig prognose for nye våpen • 1968 

Technology Convergence 2035: Humanity vs. AI 

1985 CNN-rapport: RF-våpen, 60GHz mikrobølgestråler, tankekontroll, negative bioeffekter 

https://www.bitchute.com/embed/m8iLQHvOoulE/?feature=oembed#?secret=EyIzAYOa3d

Link til video HER

Offentlig-private partnerskap gir grenseløst samarbeid og kontroll av vær- og trådløse telekommunikasjonssystemer utenfor konteksten av legitim styring. 

Mer informasjon om kunstig intelligens, ITU og WMO nedenfor:

WMO og kunstig intelligens HER, HER og HER

ITU og kunstig  intelligens HER, HER , HER, HER

FN ITU og HVEM HER

FNs kunstig intelligens HER

Hva kan gjøres for å forby værteknikk og andre farlige utslipp:

Reguleringstiltak på statlig og nasjonalt nivå kan vedtas og implementeres for å forby værmanipulasjon og utslipp av farlige utslipp i vår himmel og på bakkenivå.

Mexico forbød solar Geoengineering-eksperimentering i januar 2023.

Pennsylvania ,  Maryland og  West Virginia  gir presedens fra 1960-tallet for å forby og forhindre skysåing og værmodifikasjonsaktiviteter. Denne typen politikk kan gjeninnføres på statlig og nasjonalt nivå i dag.

Atmosphere  Protection Act  ble innført i Rhode Island i 2023 for å forby bevisst forurensende aktiviteter i atmosfæren og på bakkenivå, inkludert både aerosolinjeksjon og RF/MW-stråling.

Lovgivning for å takle geoengineering og værmodifikasjonsforurensning ble også introdusert i Connecticut og Illinois i år.

Ta handling  HER

For å lære mer om å gå inn for lovgivning som forbyr værmodifikasjoner, geoengineering og andre atmosfæriske/miljøfarer, send e-post:  contact@americans4acleanatmosphere.com  eller  director@zerogeoengineering.com .

Det er mulig og nødvendig å ta kontroll over trådløs infrastruktur på lokalt nivå. 

Fra Wire America :

Ethvert fylke eller lokalitet kan angi følgende WTF-søknadskrav:  søknaden  vil forbli ufullstendig inntil  søkeren sender inn vesentlig skriftlig bevis i den offentlige journalen som beviser at FCC har fullført de amerikanske lagmannsrettene pålagt arbeid i saker 18-1129, 18-1051 og 20-1025.

Det gjelder alle 50 delstater i USA. 

SakFrigjorte deler avResultat
Sak nr.  18-1129 : Keetoowah v FCCFCC-ordre  18-30Retten fravikte unntakene fra National Environmental Policy Act og National Historic Preservation Act og frafalt selve definisjonen av “Small Wireless Facilities” – en definisjon som aldri senere ble reetablert av FCC. Som et resultat må hver enkelt WTF uansett størrelse gjennomgå NEPA og NHPA og må vurderes én om gangen, fra sak til sak.
Sak nr.  18-1051 : Mozilla v FCCFCC-ordre  17-166Retten stadfestet FCCs avgjørelse om å omklassifisere bredbåndsinternett som en “informasjonstjeneste” og mobilt bredbånd som en “privat mobiltjeneste”, noe som verken er underlagt felles operatørstatus eller tittel II-regulering. Domstolen konkluderte også med at FCC ikke viste juridisk myndighet til å utstede sitt forkjøpsdirektiv, som ville ha hindret stater fra å pålegge noen regel eller krav om å regulere bredbåndsinternett. Retten frafalt den delen av ordren, og frigjorde statene til å regulere bredbånd som de ønsker.
Sak nr.  20-1025 : Environmental Health Trust v FCCFCC-ordre  19-126Retten frafalt utvidelsen av FCC-retningslinjen for eksponering for RF-mikrobølgestråling til frekvenser over 6 000 MHz og ga FCC mandat til å evaluere de 27 volumene av vitenskapelig bevis i rettens saksprotokoll (se lenker i vedlegg B ) og deretter forklare hvordan FCC-retningslinjen for eksponering for RF-mikrobølgestråling på adekvat effekt beskytter mot skadelig eksponering for barn, RF-fokus på barn. ms av langsiktige eksponeringer, og negative påvirkninger på  miljøet . FCC har  ignorert  dette amerikanske lagmannsrettens mandat i to år – og teller.

Mer informasjon fra Wire America HER , HER , HER , og HER

Stem nei på AB-965: Scientific Evidence – Wire California

Hva du skal gjøre med Digital Prison Act, HR-3557 – Wire America

Eksempler på lokale seire:

Massachusetts: Innbyggerne i Sheffield og Great Barrington godkjenner 5G-applikasjoner 

Coventry UK: Naboer slår seg sammen for å tvinge fjerning av 5G-mast «Monstrosity» 

Dalton Gardens, Idaho Wireless Ordinance beseiret 

Lewis County Tennessee-vedtak vedtatt og ber om forskning som beviser sikkerheten til 5G 

Gode ​​nyheter fra Storbritannia! To 5G-master nektet: Den ene i Urmston og den andre i Timperley 

Råd som påberoper seg føre-var-prinsippet – Storbritannia, Skottland, Irland

Flere samfunn i New York vedtok resolusjoner for moratoria på 5G

Seier i Long Beach, California forhindrer 5G-tårnet 

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.