Chemtrail-typer og attributter

Avsnittene nedenfor viser de forskjellige chemtrail-typene jeg har møtt, kategorisert etter smak og lukt .

Merk at det meste av tiden sprøytes mer enn én chemtrail-type samtidig, noe som gjør det noe vanskeligere å skille attributtene deres. Likevel, ved å følge nøye med over en periode, har det blitt mulig å isolere egenskapene til hver enkelt type.

Chemtrail-typer.

Salt metallisk type

Barium (jern/aluminium) type

Støvtype gips

Aceton type

Sumpvannstype

Farmasøytisk type

Svovel type

Blunt metallisk type

Metallisk kjemisk type

Type plantevernmiddel

Nyklippet gresstype

Tørketrommel / tøymyknertype

Modell-sement / brent-plast type

Sharp Metallic med Biologics

Phar-metallisk beroligende type

Kobber type

Type beroligende-stimulerende

Chalky Bitter Pharma

Chemtrail tilsetningsstoffer

Biologisk tilsetningsstoff (viralt/bakterielt)

Kvikksølvadditiv

Morgellons “CDB” mikrobielle additiv

Inflammatorisk tilsetning

Tilbake til Chemtrail-typerSalt metallisk type

Jeg har kommet til å tro at denne chemtrail-typen faktisk er “Barium”-typen med et saltsmakende tilsetningsstoff. Det salte tilsetningsstoffet ble oppdaget av mange mennesker, så dette kan være grunnen til at den salte smakskomponenten ble fjernet. Du vil finne at alle de kortlivede chemtrail-typene er de som kan oppdages av publikum.

Oversikt

Dette er den første chemtrail-typen jeg møtte. I de første månedene med sprøyting var det praktisk talt den eneste typen som ble brukt. Gjennom de første 3 årene med sprøyting (2005 – 2008) ble andre chemtrail-typer introdusert, men Salty-Metallic-typen forble en veldig vanlig type, men ble brukt mye oftere om våren og sommeren. De begynte å sprøyte daglig etter en forutsigbar tidsplan mens jeg bodde i Jamestown, New York i 2005. Jeg hadde et hjemmekontorvindu som så ut over Jamestown og ga en sjenerøs utsikt over himmelen, så da chemtrails begynte å bli sprayet, merket umiddelbart.

De første månedene begynte de å sprøyte hver ettermiddag klokken 15.00. De fortsatte å sprøyte kraftig til klokken 19, hvoretter alle jetflyene plutselig forlot området. Hvis himmelen var klar, ble det overskyet da de var ferdige. Det var åpenbart tydelig at sprøytingen forårsaket overskyet himmel. Jeg så dem gjøre dette i flere måneder.

Jeg kaller denne typen chemtrail “Salty Metallic” fordi den har en salt smak etterfulgt av en distinkt metallisk ettersmak. Denne chemtrail-typen er en av få som nesten ikke lukter og ikke brenner bihulene mine.

Fra 2010 og utover sprøytes denne chemtrail-typen sjeldnere enn andre typer, men når den brukes er det nesten alltid om våren og sommeren. Den brukes nå sjelden om høsten og vinteren. Det sprøytes spesielt kraftig på dager snøsmelting. Kanskje jeg skal si, snø smelter mye mer på dager som denne chemtrail-typen sprøytes. Er det mulig at de smeltende isbreene – som ofte brukes som bevis for å støtte svindlet med global oppvarming – smelter fordi de blir sprayet med kjemikaliet Salty Metallic?

Utseende

Som de fleste chemtrail-typer, ble denne typen opprinnelig assosiert med lange, vedvarende skyer, men ble til slutt assosiert med korte ikke-vedvarende skyer . Plymstørrelsen spiller ingen rolle. Innholdet er det samme. Fjærene virker hvite, akkurat som andre chemtrail-typer.

Komposisjon

Tidlig geoingeniørlitteratur uttalte at sjøvann ville bli sprøytet i luften for å gi en enkel og rimelig måte å avverge global oppvarming.

Siden vi vet at global oppvarming er en politisk myte (en løgn fremmet for å oppnå en politisk agenda) og vi vet at befolkningskontroll er et av hovedmålene for chemtrails, kan vi konkludere med at sjøvann ville være effektivt for å oppnå målene deres fordi salt i sjøvann vil ødelegge jordsmonn som fører til en matkrise som resulterer i massiv avfolking.

Salty Metallic chemtrails har faktisk en salt smak, men de har også en metallisk smak som ikke forekommer i sjøvann (jeg vet hvordan sjøvann smaker fordi jeg svømte i det i flere tiår). Min beste gjetning er at dette metallet er barium fordi det produserer magesmerter og undertrykkelse av immunsystemet som begge er forårsaket av bariumeksponering.

Helseeffekter

Jeg har kommet til å tro at denne chemtrail-typen faktisk er “Barium”-typen med et saltsmakende tilsetningsstoff. Av denne grunn er symptomene av denne typen identiske med “Barium” -typen .

Personlig beskyttelse

I utgangspunktet var “Salty Metallic” den desidert vanligste chemtrail-typen, og i løpet av denne tiden eksperimenterte jeg mye for å prøve å beskytte meg selv.

Jeg oppdaget først at symptomene og smaken til denne chemtrail-typen stoppes av vann. Jeg oppdaget dette ved et uhell. Da jeg var i dusjen, forsvant den saltmetalliske smaken og symptomene mine forsvant i løpet av minutter. Jeg snakket med en rekke personer som rapporterte om identiske opplevelser.

Fordi det er vanskelig å finne en vannbasert luftrenser som er rimelig, tyr jeg til å bygge min egen . I konseptet var det en liten, bærbar dusj som hadde luft som blåste gjennom seg. Det fungerte ganske bra for å fjerne Salty-Metallic chemtrail-typen fra luften, men ulempen er at det tilførte mye fuktighet til luften.

Jeg prøvde til slutt å fukte en vaskeklut og legge den over nesen og munnen og puste gjennom den. Det fungerte veldig bra og fjernet omtrent 80% til 90% av salt-metallisk smak fra luften.

For å holde vaskekluten over ansiktet i lange perioder, kjøpte jeg en malermaske fra Home Depot og la den våte vaskekluten mellom den og ansiktet mitt. Jeg legger noen dråper kanelolje og peppermynteolje på den utadvendte siden av vaskekluten (siden som ikke vender mot huden min) for å drepe bakterier, muggsopp og sopp, som har blitt rapportert å være en del av noen chemtrail. typer.

Jeg har brukt en våt maske i årevis og fant ut at den fungerer veldig bra for noen chemtrail-typer. Det er den største enkeltårsaken til at jeg har vært i stand til å fungere under sprøyting (som er hele tiden nå).

Tilbakemelding

Nedenfor er kommunikasjon vi har mottatt angående denne artikkelen.

Det var så ille i går kveld munnen min smakte som metall at leddene mine verket og jeg får vedvarende øreverk når de sprøyter er dårlig! – JB

15.03.2015

Hei,

Jeg har kjemisk følsomhet og jeg har også lagt merke til kjemiske røyk i luften, spesielt den luktfrie, saltaktige.

Ken

Barium (jern/aluminium) typeTilbake til Chemtrail-typer

Link her med denne sikre lenken: https://gsw.bz/type-barium

Oversikt

I det lengste klarte jeg ikke å identifisere smaken av denne chemtrail-typen, men til slutt slo den meg. Det smaker som vann fra et rustent rør: Jern (såsom). Det er andre elementer i smaken også. For eksempel inneholder den også en stump, metallisk smak som jeg nå har identifisert som aluminium.

Jeg er kjent med smaken av blod fordi, da jeg var kvikksølvgiftig, pleide jeg å slipe tennene mine så hardt i søvne ( bruxisme ) at jeg våknet med blod i munnen. Jeg er kjent med smaken av aluminium fra metallbearbeidingsbutikker og aluminiumspanner.

Etter at amalgamfyllingene mine ble fjernet (i juli 2000), forsvant alle problemene mine , de fleste av dem over natten. Da chemtrails startet i byen min i november 2005, kom alle kvikksølvsymptomene tilbake sammen med noen andre symptomer. Tanngnissingen (bruxismen) kom også så mye tilbake at jeg skadet 2 tenner og utviklet en abscess i hver tann. Jeg brukte nelliksolje for å drepe smerten umiddelbart og cashewnøtter for å drepe bakteriene i bunnen av abscessen (Cashewnøtter drepte infeksjonen og eliminerte hevelsen på 24 timer.). Jeg har nå ikke mer betennelse og har utviklet soveteknikker for å holde tanngnissingen til et minimum. Jeg har lidd gjennom alt dette på grunn av chemtrails.

Det har vært mye snakk og noen bevis presentert som fant menneskelige røde blodceller i chemtrails (røde blodlegemer er røde på grunn av jernoksidet de inneholder. Jernoksid er rust.) sammen med enzymer som brukes i DNA-spleising. Jeg har ikke sett på dette nok til å bedømme dets gyldighet, men det er interessant at denne chemtrail-typen smaker som blod.

Basert på utallige regnvannstester over lange perioder, har det blitt åpenbart at aluminium er det vanligste og rikeligste chemtrail-toksinet, derfor bør det ikke overraske oss at denne chemtrail-typen er den mest sprøytede typen.

Denne chemtrail-typen sprøytes vanligvis 12 til 24 timer før regn er varslet for et gitt område. Siden denne chemtrail-typen forårsaker betennelse og leddsmerter (blant annet), er det mulig at personer med leddgikt som “sanser” innkommende stormer ved økt leddsmerter, opplever chemtrail-indusert betennelse? Forsidehistorien i årevis har vært at leddsmerter induseres av lavtrykkssystemer, og at dette er grunnen til at personer med leddgikt har denne typen smerter timer før stormer trekker inn. Jeg tror det er mye mer sannsynlig at denne smerteøkningen er på grunn av pre-storm chemtrailing.

Denne chemtrail-typen har praktisk talt ingen lukt, men får bihulene mine til å brenne og bli hovne. Dette har tillatt meg å få litt søvn under denne typen spray ved å puste gjennom nesen så mye som mulig, så lenge den ikke er hoven helt igjen (som det ofte er).

Kjemtrail av jern/aluminium-type sprayes ofte sammen med kjemispor av aceton-type. Denne blandingen øker de resulterende symptomene dramatisk.

Utseende

Denne chemtrail-typen fremstår som de fleste andre og inkluderer både korte, ikke-vedvarende skyer og lange, vedvarende skyer.

Komposisjon

Som nevnt ovenfor kan denne chemtrail-typen inneholde jern og aluminium (basert på smak). Som nevnt nedenfor kan det også inneholde barium (basert på konteksten det sprøytes i, nemlig pre-storm).

Helseeffekter

Denne chemtrail-typen forårsaker en rekke symptomer hos meg, inkludert betennelse som fører til ledd- og muskelsmerter, hjertebetennelse og smerte, hodepine, tretthet, skarpe leddsmerter og spasmer, sprekker i ledd, hjernetåke, øyeslim, stive muskler og mer. Noen har rapportert å få neseblod.

Denne chemtrail-typen forårsaker også alvorlig og plutselig immunundertrykkelse. Barium forårsaker også dramatisk immunundertrykkelse, så kanskje denne chemtrail-typen inneholder barium. Tørkeeffekten til denne chemtrail-typen tyder også på tilstedeværelsen av bariumsalter, og kan også forklare hvorfor det vanligvis sprøytes før stormer nærmer seg.

Denne typen har en kraftig tørkeeffekt. I løpet av de første månedene med vanlig spraying våknet jeg om morgenen med øyne så tørre at jeg ikke klarte å åpne dem. Hvis jeg prøvde hardt nok, ville øyelokkene plutselig gå fra hverandre og skrape mot øyet og forårsake smerte som varte i timevis.

I løpet av denne tiden ble jeg tvunget til å forsiktig massere de lukkede øynene mine i et par minutter etter å ha våknet for å generere nok fuktighet til å åpne dem uten smerte. Jeg har aldri hatt problemer med tørre øyne i mitt liv.

Hvis du leser chemtrail-historien min , forklarer jeg at det var ekstremt hyppige reklamer for tørre øyne (og muggsoppretting) som ble spilt på alle medier over en måned før dette fenomenet begynte. Disse reklamene dukket opp i nesten hver reklamepause.

Personlig beskyttelse

Chemtrail av jern/aluminium-typen kan for det meste blokkeres med en standard våtmaske .

Jeg bruker et dobbelt lag med vaskekluter – 2 vaskekluter brettet to ganger for totalt 8 lag med klut. Hvis sprøytingen er tung, må den våte masken roteres hvert 10. til 15. minutt fordi den raskt blir mettet. Når den først er mettet, blokkerer den ikke lenger smaken. Ved å rotere kluten kan du puste gjennom en del som ennå ikke er brukt. Dette forlenger levetiden til mitt arsenal av vaskekluter.

En fersk vaskeklut vil blokkere ca. 80 % av smaken av kjemikaliet av Iron-typen og vil lindre symptomene med ca. 30 % til 50 %. Det er klart at symptomene som forårsakes ikke er lineært proporsjonale med intensiteten av smaken. Jeg har funnet ut at å fukte den ytre vaskekluten med saltvann bidrar til å blokkere smaken av denne chemtrailen – og de resulterende symptomene – litt mer effektivt. Du vil sannsynligvis ikke bruke saltvann på vaskekluten som ligger mot huden din fordi den kan tørke ut eller irritere huden din.

Tilbakemelding

Jeg er i Brockton MA og jeg kan smake tungmetallet i munnen og luften lukter metall i dag.

– Brockton, MA

Støvtype gipsTilbake til Chemtrail-typer

Link her med denne sikre lenken: https://gsw.bz/type-dust

Oversikt

Drywall Dust-typen heter det fordi smaken ligner på gipsstøv, som er støvet med aluminium som samler seg i luften i et rom der gipsplater kuttes og henges opp. Kjernedelen av gipsplater inneholder aluminium.

Denne typen kjemiske aerosol har en veldig mild “deigaktig” smak som enkelte ikke-sensitive ser ut til å kunne oppdage. Denne typen har praktisk talt ingen lukt. Det skaper imidlertid følelsen av å være i et støvete rom. Jeg kan kjenne denne følelsen på tungen, i halsen og i bihulene. Etter bare noen få minutter med å puste denne typen, merker jeg at munnen og nesen min blir tørr.

Utseende

Som med de fleste chemtrail-typer, forekommer Drywall Dust chemtrails med både lange, vedvarende chemtrails eller korte, ikke-vedvarende chemtrails. De er lette og ser ut til å være ekstremt reflekterende.

Komposisjon

Gips inneholder mye aluminium. Denne chemtrail-typen kan også inneholde aluminium, selv om dens “deigaktige” konsistens kan indikere at noe annet er til stede også.

Helseeffekter

De dominerende helseeffektene av denne chemtrail-typen er øyeslim og betennelse. Totalt sett gir det mindre alvorlige helseeffekter med mindre det er ekstremt tungt. Ved disse anledninger forårsaker det betennelse i hjertet og pustevansker. Jeg har ofte våknet til tunge kjemikalier med gipsstøv og funnet meg selv nesten gispe etter pusten og hjertet mitt slo veldig fort og hadde mye smerte.

Personlig beskyttelse

En våt maske er ganske effektiv mot denne chemtrail-typen. Symptomene mine avtar dramatisk når jeg bruker en våt maske når bare denne typen chemtrail er til stede.

Ikke overraskende tørker den våte masken min raskt når denne typen chemtrail er tilstede i luften, men den kan raskt skylles ut, fuktes på nytt og brukes igjen.

Tilbakemelding

Aceton typeTilbake til Chemtrail-typer

Oversikt

Aceton har en veldig identifiserbar lukt som de fleste kanskje kjenner igjen som neglelakkfjerner. Acetondamper i luften har en smak en gang sammenlignet med mentol eller eukalyptus.

Jeg kaller denne chemtrail-typen “aceton” fordi det er det den lukter og smaker for meg. Jeg er ikke sikker på at denne chemtrail-typen inneholder aceton, men det er interessant at mye forskning har blitt gjort i tidligere tiår av amerikanske myndigheter knyttet til bevegelse og transport av aceton i atmosfæren.

Aceton chemtrail-typen sprayes vanligvis sammen med “Iron”-typen så vel som andre typer. I midten av 2012 var acetontypen tilstede i luften nesten konstant, og selv om den ofte er blandet med andre typer, har den blitt den mest sprayede typen.

Oppdatering 2015: Acetontypen er ikke lenger den mest sprayede typen. Nå er typen ” Brent-Plastic/Model-Cement ” den mest sprøytede typen.

Utseende

De store hvite eller magenta eller gule eller oransje haloene som vises rundt solen, oppstår bare når kjemisporet av acetontypen er i luften. Dette gjelder også for «multiple-sun»-illusjonene som har vært vitne til i mange land og sett i mange YouTube-videoer.

En aerosolhaloDe siste årene har det vært en dramatisk økning i bruken av Aceton chemtrail-typen. Følgelig er det mange flere som ser “Oil Slick in the Sky”-fenomenet som også er assosiert med denne chemtrail-typen.

Aceton chemtrail-typen forårsaker også magenta-gul-oransje glorier rundt gatelys . Når sprøytingen er tung nok, kan du se at disse gloriene faktisk ser ut som tredimensjonale kuler. I filmer laget siden 2005 kan du se magenta-gloriene rundt lys, spesielt når de er rettet direkte inn i kameraet. Tidligere filmer viser ikke denne artefakten.

Interessant nok er kvikksølvs farge dyprød eller magenta. Det er rå åre, cinnaber, er en rød farge som brukes i noen røde tatoveringer, leppestift og proteser.

Tidlig ble Aceton chemtrail-typen ofte sprayet alene og om natten. I løpet av denne tiden ville jeg se veldig uttalte magenta-gul-oransje glorier rundt gatelys. Det var ganske surrealistisk fordi de trefargede gloriene så ut til å være tredimensjonale og var så tydelige at jeg lurte på hvorfor alle ikke snakket om dem.

Etter noen år med å observere denne chemtrail-typen om natten, begynte de å kombinere den med en annen type som forårsaker en hvit dis rundt gatelys. Denne disen tilslører de trefargede gloriene dramatisk. Jeg mistenkte ofte at de hørte noen skravling i telefonsamtaler om gloriene og innså at de måtte skjule dem. Denne blandingen av Aceton-typen med en annen type fortsetter den dag i dag, og som et resultat har jeg aldri igjen sett de tredimensjonale sfæriske gloriene uten at den lyse, hvite disen skjuler den.

Komposisjon

Basert på helseeffekter tror jeg sterkt at Aceton chemtrail-typen inneholder kvikksølv. Etter å ha studert kvikksølv i flere år, vet jeg at kvikksølv forårsaker mange unike og destruktive kjemiske reaksjoner i kroppen, og disse reaksjonene er knyttet til denne chemtrail-typen.

Helseeffekter

Aceton chemtrail-typen forårsaker et sett med symptomer som er identiske med kvikksølvforgiftning. Kvikksølv påvirker alle kroppssystem og forårsaker en rekke symptomer, det samme gjør Aceton chemtrail-typen.

Kvikksølv øker DHT-nivået i kroppen kraftig, og for personer med høyt testosteron (som meg) resulterer dette i et plutselig utbrudd av fet hud. Når en aceton chemtrail plume kommer ned på oss (jeg vet dette fordi jeg begynner å lukte og smake det), i løpet av minutter blir huden min fet. Dette er en unik signatur på kvikksølvtoksisitet.

Langvarig forhøyet DHT fører til hårtap (skalleting), overdreven hårvekst hos kvinner og atferdsendringer, som kort humør, kritisk natur, angst og mye mer. Kjenner du noen som begynte å oppleve disse symptomene siden 2005?

Kvikksølv binder seg til jod. Når det først er bundet, er ikke dette jodet lenger tilgjengelig for skjoldbruskkjertelen, noe som fører til at skjoldbruskkjertelen blir jodsultet. Kvikksølv forstyrrer også – og forhindrer – omdannelsen av T4 (tyroksin) skjoldbruskhormon til T3 (trijodtyronin). Kvikksølv blokkerer også virkningen av TSH (thyroidstimulerende hormon). Alle disse skjoldbruskkjertelblokkerende effektene av kvikksølv resulterer i lav energi, depresjon, vektøkning, endringer i syn, sosial tilbaketrekning, tretthet, mangel på fokus, looping tanker/sanger, og bokstavelig talt dusinvis av andre helseproblemer og atferdsendringer. Aceton chemtrail-typen induserer alle disse symptomene.

Kvikksølv fungerer som et eksitotoksin i cellene i ørene som omdanner bevegelsen av lydbølger til elektriske signaler (“indre hårceller” og “ytre hårceller).(Dette oppstår sannsynligvis fordi kvikksølv forstyrrer produksjon og utnyttelse av GABA.) Disse cellene produsere små elektriske signaler som sendes til hjernen og oppleves som lyd. Når disse cellene er kunstig opphisset av kvikksølv, kan du oppleve øresus (tinnitus). Å dekke til ørene har ingen effekt på denne lyden fordi den ikke kommer fra luften, men heller cellene blir indusert til å generere denne lyden direkte. Dette symptomet er nok en unik signatur på kvikksølvforgiftning som oppstår når acetone chemtrail-typen sprayes.

Kvikksølv forårsaker magnesiummangel, og magnesiummangel forårsaker forstoppelse, hodepine, stramme muskler og lav energi. Disse symptomene oppstår i nærvær av Aceton chemtrail-typen, som er nok en unik indikator på at aceton-chemtrail-typen inneholder kvikksølv.

Kvikksølv forårsaker bokstavelig talt hundrevis av symptomer, det samme gjør Aceton chemtrail-typen. Symptomene kan variere fra person til person på grunn av genetikk. Ikke desto mindre, fordi disse symptomene oppstår i nærvær av aceton chemtrail-typen, kan vi anta at denne chemtrail-typen inneholder kvikksølv.

Fordi det kan ta timer å dokumentere denne sammenhengen mellom kvikksølvsymptomer og aceton chemtrail-typen, har jeg gitt en omfattende liste over kvikksølvrelaterte chemtrail-symptomer i chemtrail-historien min på plager- siden .

Oppdatering 23/5/2014: Forårsaker Morgellons lignende symptomer: Kløe

“Aceton” chemtrail-typen har vist seg å forårsake en dramatisk økning i kløen som oppstår hos visse personer som kan ha upresentert (ennå ikke vist symptomer) Morgellons sykdom. Når smaken og lukten av denne typen chemtrail var i luften, subdermal (under huden (kløe øker dramatisk hos noen mennesker.

Personlig beskyttelse

En våtmaske med vanlig vann er bare delvis effektiv mot acetone chemtrail-typen. Det kan bidra til å lindre symptomene i kort tid, men masken blir raskt mettet og må skiftes.

Jeg har funnet ut at oral DMSA bidrar til å redusere symptomene på denne chemtrail-typen noe, og dette er fornuftig fordi DMSA chelaterer (absorberer) kvikksølv i blodet. Dette er nok en indikator på at Aceton chemtrail-typen inneholder kvikksølv.

Tilbakemelding

Høres ut som de sprayer aceton på deg. Jeg tror jeg har luktet det en eller to ganger før i Sydney, det er ekstremt giftig å puste så vidt jeg forstår. Bruk alle slags maske du kan få tak i. Prøv tørr maske og våt maske, bruk den som er mest effektiv.

– Trevor

Hei… jeg sender deg denne e-posten på grunn av en veldig merkelig ting som skjedde i dag.

Klokken var omtrent 15:30 cst i nordlige Minnesota i dag (4-21-15) og jeg og mannen min så på tv i stua vår da han stoppet tv-en vår og sa “hva er den lukten” som jeg spurte “hva gjør det lukter” før han rakk å svare jeg luktet det også.. Han sa at det luktet som kjemikalier med en søt overtone.. han sa at det luktet neglelakk… denne lukten forsvant raskt og vi fant ingen grunn til det

Vel omtrent en time etter at jeg fortsatt satt i stuen, satte jeg meg på mobiltelefonen min og sjekket FB-kontoen min… dette første innlegget jeg ser fra en venn i Toronto, Ontario var at hun også så på tv da hun luktet nesten nøyaktig. en kjemisk lukt som hun kalte seg dum for å sette TV-en på pause for å lukte bedre.. Jeg fortalte henne i en privat melding at det ikke er dumt, for hvis du blir kvitt en sans, øker det resten.. Men jeg har i alle fall

lett på nettet for å se om det er noen rapporter om kjemiske lekkasjer og slikt og ikke kan finne noen… Men jeg tenkte å se på jetstream-kartet i dag som ville frakte alt herfra til Toronto… Hva tenker du hvis noen?

—E-post sendt til meg 22.4.2015

“Jeg har ALDRI fortalt barnet mitt om chemtrails. For ti minutter siden sa hun at luften smaker som kjemikalier. Jeg spurte henne hvilken type kjemikalier. Hun svarte, “som neglelakkfjerner..” Hun sier også at luften lukter som ” smeltede fargestifter”. Himmelen er veldig disig og fuktig. For mørk for et bilde.

—Facebook-innlegg i vår gruppe 4/6/2015

Tidligere tror jeg at jeg har luktet sumptypen så vel som aceton . Jeg har vært mer oppmerksom siden jeg begynte å lese linken din. For meg får jeg hodepine og en gjerrig følelse bak i halsen i bihulene. Jeg har også våknet med tørre tørre øyne i nesten et år nå.

—C. fra vår Facebook-gruppe .

Jeg bor i Medford, Oregon. Den useriøse dalen . De sprøyter dritten ut av oss. Øynene mine brenner, huden brenner og armene mine. Jeg har hatt helseproblemer de siste to ukene. Sist fredag ​​for en uke siden sprayet de noe bare 5 personer kunne lukte. For meg luktet det som en slags gassaktig lukt. Min barnebarn sa at det luktet gass. En nabo sa at det luktet maskinverksted. Merkelig.

—SJ

SumpvannstypeTilbake til Chemtrail-typer

Link her med denne sikre lenken: https://gsw.bz/type-swamp

Oversikt

Dette er en av de viktigste chemtrail-typene fordi:

 • Det forårsaker sår hals og generelle influensalignende symptomer hos mennesker
 • Det var den første sammenhengende chemtrailen i høy høyde

Denne chemtrail-typen dukket først opp i vårt område i april 2010. Jeg fant ut at den ble sprøytet i store høyder av to grunner:

1. Det var den første chemtrail-typen jeg noen gang har opplevd som hadde en “myk” kantoppløsning, noe som betyr at lukten og smaken blekner gradvis inn og ut over tid, i motsetning til alle tidligere chemtrail-typer som generelt kommer til full styrke i løpet av minutter og blekne til milde nivåer i løpet av ca. 45 minutter. Tegnet over tid ser de fleste chemtrail-intensiteter ut som en sagtannbølge (_|\_|\_|\_), mens denne chemtrail-typen er mye mer som en skiltbølge som toner inn og ut over en periode på timer i stedet for minutter. For å lære mer om “kantoppløsning” se denne artikkelen: Plumes Change Overnight .

2. Samtidig som denne chemtrail-typen dukket opp, stoppet plutselig den daglige himmelmettende flommen av chemtrails som hadde fortsatt i vårt område i 12 solide måneder. Før denne typen begynte, ble chemtrails sprayet tungt hver eneste dag til det punktet at himmelen ble overskyet. Umiddelbart etter at denne chemtrail-typen begynte, hadde vi bare synlige, vedvarende chemtrails ca. 7 dager i måneden. Dette var en plutselig og dramatisk endring som også er dokumentert i artikkelen Plumes Change Overnight .

Jeg bekreftet høydehypotesen da jeg fløy til Florida og tilbake i mai 2010. På disse flyvningene smakte jeg denne chemtrail-typen utelukkende og kontinuerlig i kabinen til jetflyet . Ingen andre typer var påviselige. Jeg så mange jetfly sprøyte rundt 1000 til 2000 fot over oss gjennom hele flyturen. Vi fløy på 32 000 fot, ifølge kapteinens kunngjøring.

Når den muggen, sopp-/muggaktige smaken og lukten denne chemtrail-typen dukker opp, brenner halsen og bihulene mine på samme måte som når jeg er i ferd med å bli syk. Også mange mennesker i vårt område begynner å føle det på samme måte. Til tross for at de ikke fysisk kan lukte eller smake denne chemtrail-typen, opplever de sår hals, brennende bihuler og tårevåte øyne når denne chemtrail oppstår. Når det sprayes noen dager på rad, blir lokalbefolkningen syk med forkjølelse og influensalignende symptomer. Denne chemtrail-typen inneholder åpenbart en slags sykdomsfremkallende bakterier eller virus.

For meg personlig forårsaker denne chemtrail-typen sår hals og brennende bihuler. Når intensiteten er sterk nok, vil denne typen gi magesmerter. Hver eneste gang jeg har blitt vekket til denne chemtrail-typen, var halsen min sår, og denne sårheten ville avta etter hvert som skyen forsvant. Dette mønsteret har vært 100 % konsistent siden denne chemtrail-typen først dukket opp i 2010.

Utseende

Fordi denne chemtrail-typen sprøytes i store høyder, er den ikke synlig fra bakken, men etter å ha observert den fra luften bare 1 måned etter at den begynte, kan jeg si at den er semi-persistent, men ellers ser ut akkurat som andre chemtrail-typer .

Komposisjon

På grunn av min nesefølsomhet for virus og bakterier (dokumentert i denne historien ), er jeg overbevist om at denne typen chemtrail inneholder biologiske materialer, som bakterier eller virus. Det er bare to tilfeller når bihulene mine opplever denne spesifikke typen “forbrenning”:

1. Når jeg lukter pusten til en som er i ferd med å bli syk, og

2. Når denne chemtrail-typen er sprayet.

Helseeffekter

Som nevnt ovenfor, forårsaker denne chemtrail-typen sykdommer hos mennesker som er identiske med forkjølelse og influensa. Hvis det sprayes 3 dager på rad, blir mange lokale mennesker syke. Etter 5 til 7 dager med sprøyting av denne typen, blir barnelegekontorene vanligvis sikkerhetskopiert i flere uker.

Smaken/duften til denne chemtrail-typen er mildere enn andre typer, men det kan være fordi den er sprayet i store høyder. Nylig har vi opplevd en rekke anledninger når det har blitt sprøytet i lave høyder (bedømt etter kantoppløsning og syklustid) og funnet ut at det forårsaker en følelse i bihulene som ligner på å få vann opp i nesen, spesielt innsjøvann.

Oppdatering 1/1/2015: Jeg har lagt merke til et interessant mønster. Denne typen chemtrail sprøytes vanligvis kraftig rett foran stormfronter og kaldfronter. Hvorfor gjør de dette? Svaret er sannsynligvis enkelt. Det gjør dem i stand til å skylde på det påfølgende utbruddet av sykdom på kulde eller regn, noe som gir troverdig fornektelse for publikum.

Du skjønner, offentligheten vil ikke tro at regjeringen deres forgifter dem, så de gir en enkel, alternativ forklaring på bevisene vi er vitne til, og publikum vil holde seg til disse forklaringene i stedet for sannheten. Publikum vil heller tro på en behagelig løgn enn en vanskelig sannhet fordi de er redde. Dessverre varer ikke friheten lenge i hendene på et redd folk.

Personlig beskyttelse

Fordi jeg har en umiddelbar reaksjon på denne chemtrail-typen som er identisk med å bli forkjølet eller influensa, tar jeg raskt på meg en våt maske når denne chemtrail-typen oppstår. Jeg fyller den våte masken med eteriske oljer som er kjent for å drepe bakterier og ødelegge virus. Jeg bruker både peppermynteolje og og kanelolje samtidig. Jeg tar også et kosttilskudd som heter Immunstimulator som er helt fantastisk til å styrke immunforsvaret mitt.

Tilleggsinformasjon

Følgende artikkel dukket opp i juli 2013-utgaven av Popular Science. Det er helt klart et forsøk på å bortforklare enda en artefakt av giftig biologisk sprøyting på publikum.

Desember 2013-oppdatering: kvikksølvsymptomer

I desember 2013 ble det nordøstlige USA rammet av en rekke isstormer som forårsaket strømbrudd i mange områder. Strømmen min var ute i omtrent 5 dager under disse stormene.

I løpet av denne tiden ble vi sprøytet tyngre enn noen gang før, og typen vi ble sprøytet med var chemtrail-typen “Swamp Water”. Følgelig opplever vi nå utbredte influensautbrudd over hele USA, mange av disse inkluderer H1N1-viruset.

Fra og med denne oppdateringen (i dag er 13. januar 2014), fortsetter denne intense sprøytingen mens folk fortsetter å bli syke med influensasymptomer og andre relaterte plager.

Men det er mer.

Tidligere var det 2 chemtrail-typer som forårsaket symptomer spesifikke for kvikksølvtoksisitet , men siden dette angrepet startet i desember, forårsaker denne chemtrail-typen nå også symptomer på kvikksølvtoksisitet. Blir det tilsatt kvikksølv i denne chemtrail-typen? Jeg tror det er det.

Kvikksølv forårsaker 200 av de vanligste symptomene/sykdommene i verden i dag . Det er den farmasøytiske industriens kontantku. Faktisk er kvikksølv sannsynligvis den største enkeltårsaken til sykdom i verden i dag. Kvikksølv er også et kraftig immundempende middel, og dette kan være grunnen til at det sprøytes sammen med biologiske stoffer i sumpvanns-chemtrail-typen. Jeg bør også nevne at aluminium og barium også er immundempende midler.

Jeg la til denne oppdateringen som et resultat av de massive utbruddene av “vintersymptomer” som sprer seg over USA akkurat nå. Jeg mener at dette utbruddet ikke er en naturlig hendelse, men snarere en konstruert katastrofe designet for å skape profitt for farmasøytisk industri og for å skape unnskyldninger for erklærte unntakstilstander også. Erklæringen om nødmakt vil legge til rette for et massivt maktgrep og kan være forløperen til obligatoriske vaksinasjoner, som vil være det siste trinnet før massive sykdomsutbrudd og oppsamlingen av individer som nekter å overholde.

Gjør deg klar. Alt dette er reelt og massene har brakt det over seg selv ved å nekte å bli involvert i den så viktige prosessen med å opprettholde en skikkelig, moralsk regjering.

Tilbakemelding

Tidligere tror jeg at jeg har luktet sumptypen så vel som aceton . Jeg har vært mer oppmerksom siden jeg begynte å lese linken din. For meg får jeg hodepine og en gjerrig følelse bak i halsen i bihulene. Jeg har også våknet med tørre tørre øyne i nesten et år nå.

—C. fra vår Facebook-gruppe .– Fra vår Facebook-gruppe

Farmasøytisk typeTilbake til Chemtrail-typer

Oversikt

I dette området er denne chemtrail-typen en av de nyere typene. Den har en smak som ligner veldig på sovemedisiner; en veldig bitter, kalkaktig smak som har et unikt sett med symptomer knyttet til seg. Det har praktisk talt ingen lukt, men forårsaker en “kald-og-tørr” følelse i bihulene mine.

Denne typen sprayes ofte i flere dager/netter på rad, men kun i løpet av deler av dagen/natten, og vanligvis i løpet av samme del av dagen eller natten (på en tidsplan). Etter en uke eller to vil denne typen ikke oppstå igjen på 10 til 20 dager (omtrent).

Mens jeg redigerer dette (30. juni 2012), har ikke denne chemtrail-typen dukket opp på minst 3 måneder. Det kan være en type som vil bli brukt oftere om vinteren, men vi får vente å se hva fremtiden bringer. Jeg oppdaterer denne artikkelen etter hvert som informasjonen blir tilgjengelig.

Det er mulig at denne chemtrail-typen nå er kombinert med Aceton-typen fordi Aceton-typen nå, noen ganger, induserer de samme symptomene som tidligere bare ble identifisert med denne typen.

Utseende

Denne chemtrail-typen er vanligvis assosiert med korte, ikke-vedvarende chemtrails, men ble også assosiert med lange, vedvarende chemtrails før plymene endret seg .

Komposisjon

På grunn av helseeffekten denne chemtrailen forårsaker, tror jeg den inneholder en slags avslappende middel som induserer sløvhet, svak hjerterytme og narkoleptiske symptomer.

Helseeffekter

Denne chemtrail-typen er unik ikke bare i planleggingen (som nevnt ovenfor), men den er den eneste chemtrail-typen som induserer narkoleptiske symptomer hos meg. Når det sprayes tungt, vil jeg faktisk få hodet til å vippe ned som om jeg sovner.

Jeg har sett en rekke artikler plutselig dukke opp de siste par årene om den dramatiske økningen i narkolepsi. Mainstream media sier at dette ofte er assosiert med influensasprøyten, så kanskje de sprayer en ingrediens i denne chemtrail-typen som de også bruker i influensasprøyten, eller kanskje er historien om influensasprøyten bare et dekke for chemtrail-symptomer. Kvikksølvtoksisitet har også vært assosiert med narkolepsi.

Denne chemtrail-typen fører også til at jeg har dramatiske betennelser og hjertesmerter. Betennelse oppstår i bihulene mine, ledd og muskler, og i hjertet mitt. For min forretningspartner og jeg skiller årene seg ut fra armene våre som om vi trener hardt.

Jeg opplever også symptomer som er identiske med astma . Jeg kjenner folk med astma som har hatt anfall samtidig da denne plumetypen var tilstede i luften.

De narkoleptiske symptomene gjør det vanskelig for oss begge å utføre mentalt arbeid. Denne typen får Laura – en person med generell “normal” følsomhet – til å føle seg veldig trøtt, trøtt og heller ikke i stand til å fokusere.

Kvikksølv forårsaker astma

Personlig beskyttelse

Det mest truende helseproblemet denne chemtrail-typen forårsaker for meg er hjertebetennelse, så jeg tar et kraftig anti-inflammatorisk middel kalt ” IF-C ” (står for “Inflammation-Chinese”). Jeg vil ta 6 til 10 kapsler når dette skjer.

(Lagt til 30. juni 2012) Jeg fant nylig 2 produkter som fungerer enda bedre enn IF-C gjør.

Relief Formula gjør en bemerkelsesverdig jobb med å redusere betennelse og dermed redusere smerte og hjerteproblemer. Jeg tar 6 til 8 kapsler om gangen.

APS-II gjør en utmerket jobb med å redusere smerte forårsaket av blodfett etter et måltid. Når du spiser kjøtt eller noe som inneholder fett, har de røde blodcellene en tendens til å feste seg sammen, noe som gjør det vanskeligere for dem å passere gjennom kapillærene. Når det kombineres med betennelse, kan blodfortykning være farlig. APS-II hjelper til med å tynne blodet og redusere den resulterende smerten. Jeg tar 6 til 8 kapsler om gangen.

(tillegg fra slutten av 30. juni 2012)

Denne chemtrail-typen forårsaker også massiv betennelse i mine muskler og ledd. Jeg har funnet ut at enzymet Bromelain (finnes i ananas) hjelper ganske mye med de resulterende leddsmerter. Jeg må ta 3-4 ganger den anbefalte dosen for å få lindring, men det hjelper.

Jeg har funnet ut at urten Feverfew gir litt hjelp med døsigheten som denne chemtrail-typen induserer. Feverfew hjelper også enormt med migrene indusert av andre chemtrail-typer.

Tilbakemelding

Svovel typeTilbake til Chemtrail-typer

Oversikt

Lukten av svoveltypen chemtrail kan oppdages av flere mennesker enn noen annen type bortsett fra pesticidtypen (Pesticidetypen sprøytes ikke lenger så langt vi vet). Jeg har mottatt mange rapporter fra folk som lukter svovellukt eller egglignende lukt eller kloakklignende lukt i uteluften under chemtrail-spray-arrangementer. Hyppigheten av disse rapportene gikk ned etter 2011, men de fortsetter fortsatt å komme inn.

Svovel – spesielt svovelheksafluorid – har blitt foreslått brukt i massive, globale geoingeniørprosjekter i mange år nå. Denne farlige og skadelige aktiviteten med å sprøyte svovelforbindelser i luften (“geoengineering”) ble forsøkt legitimert av fryktmongers som Al Gore, med stor fortjeneste, selvfølgelig.

Utseendet til denne chemtrail-typen har gått ned siden 2011. Jeg tror det er fordi så mange mennesker kan lukte den, og de som sprøyter oss ikke vil ha den typen eksponering. Jeg har ofte klaget til vennene mine, “Hvis bare folk kunne lukte og smake luften som jeg gjør, ville chemtrails blitt stoppet for mange år siden!”

Utseende

Svoveltypen chemtrails ser ut til å se identiske ut med andre typer. De kan være lange og vedvarende, eller korte og ikke-vedvarende.

Et interessant mønster som jeg har observert er at denne chemtrail-typen sprayes oftere om natten enn om dagen. Likevel har frekvensen av denne chemtrail-typen gått ned de siste par årene.

I løpet av deler av 2011 ble svovel-chemtrail-typen sprøytet like etter solnedgang på en daglig plan i flere måneder. Så en dag stoppet den plutselig og ble erstattet av en annen type.

Komposisjon

Som nevnt tidligere, kan svovel chemtrail-typen inneholde svovelheksafluorid fordi dette er nevnt i offisielle geoingeniørdokumenter, men vi vet ikke helt sikkert nøyaktig hvilken form for svovel som sprøytes.

Helseeffekter

Foruten å være giftig for mennesker, har svovelheksafluorid blitt rapportert å sulte hjertet av oksygen som fører til hjertemuskeldød og en rekke andre langsiktige hjerteproblemer.

For meg forårsaker svoveltypen chemtrail hodepine, tretthet, ledd- og muskelsmerter, stive muskler, bihulesmerter og andre symptomer som ligner på kvikksølvtoksisitet. Noen av disse kvikksølvlignende symptomene kan induseres av latent kvikksølv i kroppen (som alle har) som kan mobiliseres av svovel og omfordeles i kroppen.

Personlig beskyttelse

En våt maske reduserer lukten og smaken til svovel-chemtrail-typen med omtrent 80 %. Det reduserer symptomene omtrent like mye.

Jeg har funnet ut at å ta anti-inflammatoriske urter, som IF-C eller Nerve Eight (6 til 8 kapsler), hjelper meg med ledd- og muskelsmerter. Å ta omtrent 8 kapsler Feverfew har hjulpet betraktelig med tilhørende hodepine.

Tilbakemelding

Denne våren er luften helt råtten her og jeg bor på samme sted. Vi har ikke lagt til noen industrifabrikker til byen vår osv. Så den eneste endringen da er oppskriften på chemtrailene.

— Wanda, Australia

Mange ganger lukter jeg svovel når de sprayer.

– Peter

…jeg lukter svovel når de sprayer.

– Karen

Jeg har luktet noe som minner meg om ødelagt imitert krabbekjøtt.

— Stefan

Blunt metalliskTilbake til Chemtrail-typer

Oversikt

Dette har blitt en av de mest sprøytede chemtrail-typene. Det forårsaker også noen av de mest alvorlige symptomene.

Blunt Metallic har ingen preferanse for dag eller natt, men sprayes vanligvis etter en tidsplan som endres hver 3. til 4. måned.

Denne chemtrail-typen sprayes nesten alltid kort før og under regn eller snø, og ofte i kombinasjon med typen Drywall Dust. Oftere enn ikke er denne chemtrail-typen også sprayet i kombinasjon med Aceton-typen.

I årevis har vi sett prognoser forutsi regn. Skyene kom, men hvis denne – og/eller Drywall Dust – chemtrail-typen ble sprayet, faller skyene lite eller ingen regn eller snø. Denne vinteren (2011-2012) så en overflod av denne chemtrail-typen og så ekstremt lett snøfall.

Komposisjon

Dette er en av de få chemtrail-typene som forårsaker symptomer som er identiske med – og spesifikke for – kvikksølvtoksisitet, så vi kan gjøre en utdannet gjetning om at denne chemtrail-typen inneholder kvikksølv. Det kan godt inneholde andre metaller også, men den ekstreme og raske opptredenen av kvikksølvspesifikke symptomer forteller oss at kvikksølv kan være en av komponentene.

Det er også mulig at denne chemtrail-typen inneholder aluminium. Hos noen mennesker med latent kvikksølv i kroppsvev fra tidligere toksisitet, øker aluminium, når det kombineres med kvikksølv, i toksisitet mange ganger (kanskje 100 ganger ifølge Dr. Haley). Så det er mulig at denne chemtrail-typen ikke inneholder kvikksølv, men bare aktiverer latent kvikksølv og induserer dermed kvikksølvtoksisitetssymptomer.

Selv om jeg ikke vet hvordan kvikksølv smaker, tyder den butte metalliske smaken til denne chemtrail-typen sterkt på at den er metallisk i naturen.

Helseeffekter

Vær oppmerksom på at alle disse symptomene relatert til kvikksølv også gjelder for Aceton chemtrail-typen.

Denne chemtrail-typen forårsaker betennelse hos mer sensitive personer (som meg). Denne betennelsen manifesterer seg forskjellig hos forskjellige mennesker. Når det gjelder meg, blir nesen min nesten helt lukket (fra betennelsen), leddene mine gjør fryktelig vondt (et annet symptom på betennelse), og musklene blir stramme – et symptom på kvikksølv som blokkerer magnesiumutnyttelsen i kroppen.

Denne chemtrail-typen forårsaker også et sett med symptomer som er nært assosiert med kvikksølvtoksisitet. Hos personer med høyt testosteron (som meg), induserer denne chemtrail-typen hurtigdannende olje på huden, spesielt i ansiktet. Denne typen ansiktsoljeproduksjon er et kjennetegn på kvikksølvtoksisitet som følge av en økning i DHT (dihydrotestosteron) som induseres av kvikksølv. Denne ansiktsoljeproduksjonen (samt en rekke andre kvikksølvrelaterte symptomer) akselereres enda mer når en person med høyt testosteronnivå inntar sukker, koffein eller visse hveteprodukter. Dette symptomet alene er en sterk indikasjon på tilstedeværelsen av enten kvikksølv eller aluminium i denne chemtrail-typen.

Fordi kvikksølv blokkerer kroppen fra å bruke magnesium, kan flere symptomer oppstå som typisk er assosiert med magnesiummangel, som forstoppelse, stramme muskler, hodepine/migrene og tretthet (lav ATP-produksjon).

En annen klassisk indikasjon på tilstedeværelsen av kvikksølv (eller aluminium som en kvikksølvaktivator) er øresus (tinnitus). Dette symptomet er alltid assosiert med denne chemtrail-typen så vel som noen få andre. Intensiteten til ringingen er alltid direkte proporsjonal med intensiteten til denne chemtrail-smaken i luften. Når denne chemtrail-typen forsvinner fra luften, stopper ringingen innen ca. 30 minutter. Når denne chemtrail-typen oppstår (basert på smaken i luften), vil ringingen begynne om ca. 10 minutter.

Et annet klassisk symptom som indikerer tilstedeværelsen av kvikksølv i denne chemtrail-typen er problemer med regulering av kroppsvarme. Kvikksølv forstyrrer flere skjoldbrusk-relaterte mekanismer. For eksempel blokkerer det TSH (skjoldbruskkjertelstimulerende hormon) og det binder seg til – og gjør ubrukelig – jod, og sulter skjoldbruskkjertelen for dets essensielle næringsstoff. Når dette skjer, føler noen mennesker kalde mens andre føler seg varme.

Denne chemtrail-typen forårsaker også rundt 15 andre fysiske symptomer som alle er identifisert som relatert til kvikksølvtoksisitet , og gir enda mer bevis for tilstedeværelsen av kvikksølv. Noen av disse symptomene inkluderer øyeslim (når chemtrail-intensiteten er høy nok), akselerert hjerterytme, forhøyet blodtrykk, tretthet, depresjon, snurrende/slyngende tanker, oppblåsthet, korthet i humøret, manglende evne til å fokusere, hindret hukommelse og mye mer .

Jeg har eksperimentert mange ganger ved å ta en kvikksølvkelator (DMSA) når denne typen chemtrail blir påviselig i luften. Jeg fant ut at chelatoren reduserte flere av kvikksølvsymptomene mine i løpet av minutter. Dette indikerer to ting. For det første indikerer det tilstedeværelsen av kvikksølv, og for det andre indikerer det at kvikksølv er i blodet. Dette er betydelig fordi kvikksølv fjernes fra blodet i løpet av 15 til 45 minutter etter en eksponering, så hvis kvikksølv er tilstede i blodet, betyr dette at det har vært en svært nylig eksponering (innen 15 til 45 minutter), og dette, av betyr selvfølgelig at denne chemtrail-typen må inneholde kvikksølv og at disse økte kvikksølvsymptomene ikke bare skyldes en økning i aluminiumeksponering.

Når du vurderer følgende fakta, har vi sterke anekdotiske og symptomatiske bevis på tilstedeværelsen av kvikksølv i Blunt Metallic chemtrail-typen:

 • Velkjente kvikksølvsymptomer oppstår i nærvær av – og i forhold til – smaken av denne chemtrail-typen i luften.
 • Økningen i kvikksølv-jordsnivåer over hele USA faller sammen med det økte utseendet til chemtrails. Dette ble opprinnelig skyldt på kinesiske kraftverk, men denne teorien – spredt av mainstream media – har nå blitt avkreftet av California Air Quality Resources Board. Vi vet at denne enorme mengden kvikksølv over store områder ikke er forårsaket av kinesiske kraftverk.
 • Nedgangen i kvikksølvsymptomer når du tar en kvikksølvkelator, i dette tilfellet DMSA.

Personlig beskyttelse

En standard våt maske gjør en god jobb med å fjerne 80 % eller mer av metallsmaken fra luften. Det bidrar også til å redusere symptomene noe. Når Blunt Metallic chemtrail-typen er sterk i luften, vil den våte masken min bare vare 10 til 20 minutter før den blir mettet. (Med mettet mener jeg at den slutter å fjerne metallsmaken fra luften.) På dette tidspunktet bytter jeg ganske enkelt ut vaskeklutene. Det er også mulig å rotere vaskeklutene 180 grader hvis det er nok umettet materiale.

Som nevnt ovenfor, hjelper DMSA med å dempe noen av kvikksølvsymptomene når denne chemtrail-typen er tilstede i luften.

Fordi jeg tror at denne chemtrail-typen inneholder kvikksølv, bruker jeg en kvikksølvdetox-protokoll og tar beskyttende kosttilskudd som blokkerer kvikksølvindusert oksidativ skade, for eksempel vitamin E (med selen) og vitamin C. Jeg tar også Algin som bidrar til å redusere kvikksølvreabsorpsjon i kroppen samtidig som det elimineres av tykktarmen.

Jeg bruker også følgende anti-inflammatoriske urter når Blunt Metallic chemtrail-typen er intens nok til å gjøre vondt i hjertet:

Denne chemtrail-typen forårsaker omfattende leddsmerter hos meg. Jeg er i stand til å dempe omtrent 30% til 75% av denne smerten ved å ta et enzym som heter Bromelain (finnes også i ananas).

Betennelse øker kraftig i nærvær av sukker, så det er viktig å holde sukkerinntaket nede. Jeg hjelper også med å balansere blodsukkeret og fjerne overflødig sukker ved å ta GTF Chromium (2 tabletter per dag). Jeg har funnet ut at denne typen krom også reduserer sukkersuget 80 % til 100 %. Det er egentlig ganske bemerkelsesverdig. Krompicolinat hjelper ingenting i denne forbindelse. Bare GTF-typen krom fungerer for meg.

Tilbakemelding

Ja, jeg lukter det hele tiden, spesielt på håret og klærne. Datteren min lukter det også. Vi har begge sett fibre og nett på himmelen i det siste. Det blir verre og ingen fridager her lenger. Jo varmere det blir, jo verre blir det.

Her i Portland, Oregon etter at Obama forlot byen… de sprayet oss bokstavelig talt med så mye ting at leppene mine var nummen, øynene mine sved og det forårsaket metallsmak i munnen min…

—Robin

Forresten, jeg smaker chemtrails i munnen når de sprayer stort – metallisk smak – samme smak men litt søtere smak… Det er det samme som når jeg kjører gjennom den største tunnelen vår; ikke bra klimaanlegg.

— IG, Island

Metallisk kjemiskTilbake til Chemtrail-typer

Oversikt

Mens jeg skriver dette (30. juni 2012), må jeg rapportere den nyeste chemtrail-typen. Denne typen ble kun sterilisert kraftig i ca. 2 uker i begynnelsen av juni 2012. Det forårsaket så intense helsesymptomer at jeg trodde jeg skulle få hjerneslag.

Etter disse første 2 ukene har sprøyting av denne typen nesten stoppet, og jeg er takknemlig fordi jeg bare kan forestille meg hvor mange mennesker som har blitt skadet eller døde som et resultat.

Oppdatering 25. juli 2012: Pausen nevnt i forrige avsnitt var kortvarig. I vårt område blir denne chemtrail-typen nå kombinert med andre typer og sprøytet i lavere konsentrasjon. Symptomene er de samme, men ikke fullt så alvorlige. Jeg er ikke i tvil om at denne chemtrail-typen vil forårsake (eller har forårsaket) hjerteinfarkt, slag og aneurismer hos mennesker. Jeg tror andre langeksisterende chemtrail-typer også kan forårsake disse helseproblemene, men denne typen er spesielt effektiv til å øke blodtrykket, sannsynligvis gjennom en inflammatorisk prosess som inkluderer hjertet.

Oppdatering 1. september 2013: “Variant A”: De siste månedene har det blitt sprayet en ny chemtrail-type som er en variant av typen “Metallic Chemical”. Denne nye varianten lukter og smaker akkurat som den forrige Metallic Chemical-typen bortsett fra at den har en mye sterkere metallisk komponent i smaken. Denne metalliske smaken ligner noe på kobber, men ikke akkurat. Denne nye varianten er betydelig mer dødelig enn den forrige typen. Det gir mye mer betennelse, og denne betennelsen er konsentrert i hjertet. Som jeg spådde tidligere, ettersom flere mennesker blir drept av sprøytingen, vil de implementere mer potente typer for å målrette mot sterkere (høyere glutation) personer.

Komposisjon

Jeg aner ikke hva denne chemtrail-typen inneholder, men den smaker som en kombinasjon av et metall og et sterkt kjemikalie sammen med et eller annet farmasøytisk stoff (som en sovepille). Det kan ha en petroleumskomponent i seg. Metallsmaken minner om kobber.

Helseeffekter

Denne chemtrail-typen får meg til å frykte for livet mitt. Det får blodtrykket til å stige så mye at venene mine stikker ut på armene mine som om jeg var en kroppsbygger. Hjertet mitt gjør fryktelig vondt og jeg får kroniske smerter nedover begge armene og bak skulderbladene (dette er tegn på et forestående hjerteinfarkt). Armene mine føles som om de er vannballonger fylt med trykk. Hjertet mitt føles som om det sliter med å slå. Til slutt, etter omtrent 20 minutter, begynner hodet og ørene mine å bli varme og etterlater meg i en veldig bisarr helsetilstand.

Alle disse symptomene begynner å oppstå 2 til 5 minutter før jeg kan lukte eller smake på denne chemtrail-typen. Smaken er noe subtil, men ganske dårlig.

En dag tidlig i midten av juni var jeg i Bangor (Maine) da de begynte å sprøyte denne typen chemtrail. På dette tidspunktet så jeg 2 ambulanser i løpet av en time. Dette er første gang jeg noen gang har sett 2 ambulanser som tett sammen siden jeg har bodd her (jeg flyttet hit i 2008).

Personlig beskyttelse

Nøkkelen til å overleve denne chemtrail-typen ser ut til å være å eliminere betennelse og tynne blodet. Jeg bruker Relief Formula for å stoppe betennelse med ganske gode resultater (6 til 8 kapsler), og jeg bruker APS-II for å tynne blodet og redusere betennelsen.

Oppdatering 1. september 2013: Jeg bruker også (i kombinasjon med de tidligere nevnte urtene) ca. 8 kapsler av en urteformel kalt IF-C for å hjelpe til med å bekjempe betennelsen forårsaket av den nye “Variant A”-versjonen av denne kjemiske aerosolen.

En våt maske reduserer bare effekten av denne chemtrail-typen med omtrent 25 %. Jeg anser dette som den farligste chemtrail-typen av alle.

Oppdatering 13. april 2013: Jeg innså nylig at jeg kan oppnå mye bedre beskyttelse mot denne chemtrail-typen ved å bruke en tørr våtmaske. Fordi denne chemtrail-typen ser ut til å ha en oljebasert, tiltrekkes den ikke av vann, noe som sannsynligvis er grunnen til at den vanlige vannbaserte våte masken ikke filtrerte den veldig godt. Nå, med samme konfigurasjon som en våt maske (2 brettede vaskeklær) oppnår jeg en fjerningsgrad på 75 % til 85 % ved å bruke tørrvask i stedet for våt én gang, og dette er ekstremt nyttig mot denne svært farlige chemtrail-typen.

Tilbakemelding

Det er skummelt at de (chemtrails) virkelig eksisterer og hva de gjør med menneskeheten og alle de andre skapningene på denne planeten, MEN det som virkelig skremte meg er at jeg la merke til den “METALLISKE” lukten i luften.

– Nico

Type plantevernmiddelTilbake til Chemtrail-typer

Oversikt

Denne chemtrail-typen forårsaker lukten av plantevernmidler i luften over et stort område.

Denne plantevernmiddellukten dukket plutselig opp over hele tettsteder eller byer i 2005, kort tid etter at omfattende chemtrail-finansiering nettopp hadde begynt. Mange mennesker klarte å lukte dette og rapporterte det på nettet. Som et resultat av denne utbredte eksponeringen ble denne typen raskt forlatt.

Jeg personlig opplevde “Pesticide” chemtrail-typen kanskje 10 ganger i Jamestown, New York i 2005. Ved minst 3 anledninger kjørte jeg opptil en time unna huset mitt under sprøyting og var i stand til å lukte plantevernmiddellukten opp til ca. mil unna.

Folk kan forvente å lukte sprøytemidler av og til når en nabo sprøyter plenen deres eller får huset sitt sprøytet for skadedyr, men lukt fra en typisk hussprøyting vil ikke bli oppdaget 50 miles unna. Vi kan bare konkludere med at disse hendelsene kom fra luften og at kjemikalier ble spredt over et veldig stort område.

Jeg tror dette er en av de virkelige årsakene til utbredt avlytting uten garanti. Regjeringen må kunne overvåke publikums erfaringer med kjemiske aerosoler for å sikre at for mange mennesker ikke lukter eller smaker på dem. Ellers ville folk fort innse at de ble sprayet.

Utseende

Pesticide chemtrail-typen har sannsynligvis samme utseende som andre typer. De sprayet ikke denne typen ofte nok til at jeg kunne gjenkjenne noen forskjell i utseende fra andre typer.

Komposisjon

Jeg kan bare gjette at Pesticide chemtrail-typen inneholder sprøytemidler fordi det er det det lukter.

Helseeffekter

Pesticidet chemtrail-typen hadde ingen helseeffekt på meg. Jeg er sikker på at det ville hatt langtidseffekter hvis de hadde fortsatt å sprøyte denne typen.

Personlig beskyttelse

N/A.

Nyklippet gresstypeTilbake til Chemtrail-typer

Denne plakaten fra første verdenskrig viser lukt og helseeffekter av fosgengass.

Oversikt

Denne chemtrail-typen har lukten av nyklippet gress. Noen mennesker rapporterer også lukten av “smuss” i blandingen. Duften kan ikke komme fra gress fordi den forekommer hele vinteren når snøen dekker bakken. Det forekommer også over store områder.

Denne lukten dukket plutselig opp over store områder en gang mellom 2011 og tidlig i 2013; Jeg registrerte ikke den nøyaktige datoen da jeg først oppdaget det.

Jeg har blitt kontaktet av mange mennesker over hele USA som kan lukte denne typen.

På tidspunktet for skriving av denne artikkelen var denne typen unik ved at den nesten alltid ble sprøytet her på lørdag morgen, og holdt ut hele dagen. Det sprayes nesten aldri på noen annen ukedag. Det eneste unntaket fra dette mønsteret var i uken 6. oktober. I løpet av denne uken ble denne chemtrail-typen sprøytet tirsdag (8.) og fredag ​​(11.), noe som var høyst uvanlig. Det er verdt å merke seg at de 2 ukene før denne uken har vi opplevd svært kraftig sprøyting av et bredt utvalg av chemtrail-typer, sannsynligvis på grunn av den globale March Against Monsanto som fant sted 12. oktober 2013. Jeg har lagt merke til at store politiske hendelser vanligvis går foran ved uvanlig kraftig sprøyting.

Fosgenbeholdere som slipper ut giftig gass under første verdenskrig.

Utseende

Denne chemtrail-typen har samme utseende som andre chemtrail-typer. Jeg har ikke lagt merke til noen unike eller spesielle definerende funksjoner.

Komposisjon

Jeg aner ikke hva Cut-Grass / Burnt Rubber chemtrail-typen inneholder, men basert på symptomene kan det være mer komplekst enn bare metall. Det kan være et syntetisk kjemisk kompleks av en eller annen type.

Oppdatering 19.1.2015: Med hjelp fra våre lojale bidragsytere avslører vi det faktum at fosgengass har lukten av “nyklippet gress” som beskrevet på CDC-nettstedet som er gjengitt her i tilfelle originalen forsvinner: CDC Side på fosgengass

Jeg synes dette er spesielt interessant da minst 1 varsler har rapportert at fosgengass er et av stoffene som sprayes på oss.

Helseeffekter

Cut-Grass / Burnt Rubber chemtrail-typen forårsaker hodepine som ser ut til å starte i bihulene og spre seg over hele hodet. Det forårsaker også ledd- og muskelsmerter sammen med svak hjerterytme. Det ser ut til å indusere latskap og sløvhet. I meg forårsaker det følelser som generell frykt eller engstelighet, og det senker ambisjonsnivået mitt. Det induserer også rykninger i muskler.

Dette symptomsettet overlapper med noen av symptomene rapportert av CDC for å være forårsaket av fosgengass.

Personlig beskyttelse

Jeg får betydelig hodepinelindring ved å bruke Feverfew (4 kapsler). Rykninger i muskler kan kontrolleres med magnesiumsitrat/malat (2 til 4 kapsler). Jeg demper følelsen av sløvhet og frykt med Capsicum (2 til 3 kapsler) som hjelper betraktelig. Jeg kontrollerer leddsmerter ved å bruke oreganoolje (tatt internt i kapsler – “Oreganol” merke – 1 til 2 gelkapsler) og Bromelain (4 kapsler).

En våt maske reduserer bare effekten av denne chemtrail-typen med omtrent 40 %, noe som gjør en forskjell.

Tilbakemelding

Jeg husker hvordan vår og gress pleide å lukte. Nå er det en muglig kjemikalielukt.

– Margaret

Da jeg søkte på internett etter “fresh cut grass chemtrail”, kom jeg over globalskywatch.com. Jeg fant det mest interessant i avsnittet om denne gresstypen, du nevnte lukten 6., 8. og 11. oktober. Det ser ut til at det er mye mer enn en tilfeldighet, at jeg har luktet fosgengass så ofte denne uken, også i oktober.

—Nicole

Jeg kom over nettstedet ditt da jeg søkte etter en bestemt lukt som jeg har oppdaget i luften. Ingen andre i familien min kan vanligvis oppdage det, og det er morsomt, de lukter noe annet (vanligvis lukt av vedovn eller bål) og hvis jeg prøver, kan jeg lukte det også, men lukten av metallisk/brent gummi er mest tydelig . til meg.

De siste søndagene, bare på kirkens parkeringsplass, lukter jeg denne lukten. Inntil i dag. Jeg luktet faktisk det i dag og ikke i kirken. Det var det som fikk meg til å søke siden det ikke lenger var samme sted. Jeg synes det lukter som en motor som blir varm, men beskrivelsen av metallisk/nyklippet gress fanget også oppmerksomheten min. Noen ideer? Jeg er i Grand Rapids, Michigan-området.

– Laura

Tørketrommel / tøymyknertypeTilbake til Chemtrail-typer

Oversikt

Denne chemtrail-typen forårsaker lukt som ligner på tørketrommel som brukes av mange forbrukere. Jeg hadde opprinnelig ikke tenkt å inkludere denne typen i denne artikkelen, siden dens utseende har forsvunnet i løpet av det siste året, men mellom 2010 og 2011 dukket den opp 1 eller 2 dager i uken.

Jeg forsinket også å inkludere denne typen her fordi jeg ønsket å være sikker på at denne lukten ikke var faktiske tørketrommel, men nå som folk har rapportert om denne typen over store områder hvor det ikke er noen befolkning, bekrefter det med rimelighet deres eksistens.

Jeg har blitt kontaktet av flere personer over hele USA som kan lukte denne typen. Den siste personen som kontaktet meg overbeviste meg til slutt om å inkludere denne typen i denne listen.

Utseende

Chemtrail-typen “Dryer Sheets” har samme utseende som andre chemtrail-typer.

Komposisjon

Jeg har ingen anelse om hva “Dryer Sheets” chemtrail-typen inneholder, men basert på symptomene er den sannsynligvis mer kompleks enn bare metall. Det er sannsynligvis et syntetisk kjemisk kompleks av en eller annen type.

Helseeffekter

Chemtrail-typen “Dryer Sheets” forårsaker hodepine og svimmelhet. Det ser ut til å få meg til å føle meg lat og litt apatisk. Det senker også ambisjonsnivået mitt.

Personlig beskyttelse

Jeg får betydelig hodepinelindring ved å bruke Feverfew (4 kapsler). Rykninger i muskler kan kontrolleres med magnesiumsitrat/malat (2 til 4 kapsler). Jeg demper følelsen av sløvhet og frykt med Capsicum (2 til 3 kapsler) som hjelper betraktelig. Jeg kontrollerer leddsmerter ved å bruke oreganoolje (tatt internt i kapsler – “Oreganol” merke – 1 til 2 gelkapsler) og Bromelain (4 kapsler).

En våt maske reduserer bare effekten av denne chemtrail-typen med omtrent 40 %, noe som gjør en forskjell.

Jeg bor i *** og kom over siden din i kveld. Jeg har vært “syk” lenge, og dette året er virkelig ille. Det virker som jeg er “sensitiv” for alt.

Jeg har ofte luktet mange av kjemikaliene i stier. En dag var det tørketrommel , luktet brennende plast eller gummi ofte, og “allergiene mine” har vært fryktelige!

Føler meg ekstremt trøtt, kroppssmerter, hjernetåke osv. Men jeg har virkelig lagt merke til at skjoldbruskkjertelen eller halsområdet blir harde og noen ganger store klumper som varer i opptil 1 dag.

– Christine, Montana

Sterk lukt her utenfor Santa Fe, NM av tøymykner. Nylig flere ganger etter svært kraftig sprøyting. Og de nøyaktige symptomene du beskrev.

—I., Sante Fe, New Mexico

Hei!

Jeg leste nettopp artikkelen din om disse typene, som dukket opp øverst på googles søkeliste for ganske enkelt “chemtrail-hodepine.” Jeg hadde den voldsomste hodepine de siste to dagene etter ekstrem chemtrailing der jeg bor, og det har også flere andre jeg kom over som var ute i det minste deler av dagen. Holder du deg inne med vinduene lukket, påvirker det deg ikke så mye.

Etter å ha flyttet i 2005 til en bratt åsside i en canyon med 180 graders utsikt over Stillehavet og byen, la jeg merke til mine første chemtrails noensinne da jetfly fløy over hvite linjer som raskt gjorde himmelen til en veldig sykelig gulgrønn, og tvang alle naboer til å gå ut og kommentere forferdet over hva som skjedde. Vi ringte alle umiddelbart myndighetene og myndighetene våre. Selvfølgelig hørte ingen etter og alle trodde vi var gale. Vi har siden gjort vårt beste for å få til handling, til ingen nytte. Jetflyene kommer mot oss og flyr sørover fra Vandenburg AFB, vestover fra Edwards AFB og nordover fra Port Hueneme AFB til Santa Barbara.

Jeg var såååå glad for å se deg liste en av de 8 typene chemtrails som ” Brent gummi”“, fordi det er dette jeg har luktet i alle disse årene! Jeg har spurt alle om de også lukter det – noe som virker som å brenne elektriske ledninger eller gummi. Jeg husker så godt jeg besøkte Good Year-anlegget på ungdomsskolen på ekskursjon og om å besvime av lukten. Det er det samme. Jeg husker noen ledninger som brant i en kjøkkenild, samme lukt. Jeg husker noen plastflasker som brant når noen glemte å slå av ilden under kjelen der de kokte for å pasteurisere dem, samme lukt. Og jeg husker hvordan visse kjemikalier luktet fra kjemiske laboratorier på videregående skole og organiske kjemikalier på college! Akk, ingen andre enn meg har vært i stand til å lukte denne lukten bortsett fra deg!!! Jeg har alltid hatt ekstremt følsomme sanser, og er som Kanarifuglen i Kullgruven med alle stoffer.

En gang i blant har jeg prøvd å finne ut hvilke kjemikalier i stiene som får luften til å lukte brent gummi. Jeg festet det til slutt til Brom som er lagt til under et japansk patent til jetdrivstoff, kommersielle og militære. Jeg husker også den lukten fra chem lab.

Det var en ny lukt i dag, en første her — luften rundt hele nabolaget luktet som tørketrommel — de giftige tingene folk puttet i tørketrommelen eller tøymyknerene deres — en annen lukt jeg husker godt fra organisk kjemisk laboratorie, Ingen rundt vi vasket, og fordi det var så veldig sterkt, vet du bare at det ikke var fra klesvask, det måtte også være fra den tunge chemtrailingen i dag igjen.

Jeg har luktet alle de du nevner. Jeg antar at de fleste bare ikke er oppmerksomme eller følsomme nok til å fokusere på en lukt, fordi jeg ser ut til å være den eneste som legger merke til alle disse. Jeg trodde ikke jeg var gal, men det er fantastisk å bli bekreftet av artikkelen din og et annet menneske som lukter disse tingene. Som et dyr går kroppen min inn i en fryktmodus når jeg lukter dem.

Jeg har tatt Feverew daglig for det en nevrolog kaller atypisk migrene, men de begynte med en alvorlig ryggradsskade. Feberfew har ikke jobbet for å fjerne denne brente gummihodepinen og heller ikke tørketrommelen en i dag.

Mine naboer er alle profesjonelle og en stor prosentandel av oss er helt opptatt av naturlig helse, homeopati, etc.

Uansett, jeg kunne fortsette, men jeg likte virkelig artikkelen din, veldig original, og fantastisk å se dine observasjoner korrelere med mine!

Med vennlig hilsen

B.

“Modell-sement / brent-plast” TypeTilbake til Chemtrail-typer

Link direkte til denne delen ved å bruke denne trygge lenken for sosiale medier: https://gsw.bz/type-plastic

Oppdatering 19.11.2014: “Model Cement”: Jeg fant nettopp en video som avslører en gummiaktig substans i smeltet snø som lukter modellsement. Etter å ha lest denne videoens beskrivelse, innså jeg at denne chemtrail-typen faktisk lukter akkurat som modellsement, som får sin karakteristiske lukt av toluen; et svært giftig plastløsningsmiddel.

Da jeg navnga denne typen, la jeg til “Løsningsmiddel” i tittelen for å forsøke å beskrive denne lukten. Faktisk, da jeg forsøkte å beskrive luktvennene, fortalte jeg dem at “løsningsmiddel”-delen lukter veldig kjent, men jeg kunne bare ikke plassere den.

Vel, nå kan jeg.

Takket være denne videoen, Jeg kan nå identifisere at “løsningsmiddel”-elementet av denne chemtrail-typen lukter akkurat som modellsement. Denne chemtrail-typen er den nyeste typen, noe som får den til å se ut omtrent samtidig som folk begynte å oppdage snø som ikke smelter normalt.

OPPDATERING Mars 2020: En ny Chemtrail-type sammenfaller med Corona Virus

Oversikt

Modellsement inneholder toulene.Dette er samme modell som jeg brukte som barn. Den luktende komponenten er toluen – den samme lukten vi lukter når de sprayer denne chemtrail-typen.

Denne chemtrail-typen begynte å dukke opp omtrent samtidig som folk begynte å rapportere snø som ikke smelter . Den nyeste typen er beskrevet i et avsnitt nedenfor.

Når denne typen chemtrail-kjemikalier sprøytes på befolkningen, smaker det som en kombinasjon av brent plast eller brent gummi blandet med en eller annen form for sterkt løsemiddel. Løsemiddeldelen av smaken ligner noe på mentol, men med en sterk, bitter kjemisk smak, noe som minner om aceton. (Oppdatering: Jeg vet nå at denne lukten er praktisk talt identisk med modellsement som nevnt i den uthevede blokken ovenfor.)

Når denne chemtrail-typen er sprayet, bruker jeg en våt maske, og oppdaget at masken begynner å øke modell-sement, brent-plast, brent-gummi-lukt etter ca 20 minutter. Denne lukten er veldig lik lukten av billige plastleker når de først pakkes ut av emballasjen. Etter ca 20 til 40 minutter (avhengig av intensiteten på luktene i luften) er lukten i den våte masken så sterk at jeg må skifte vaskekluter.

Denne typen kan være relatert til ” Brent gummi ” chemtrail-typen nevnt ovenfor, men den inneholder helt klart andre komponenter også.

Er dette toluen?

Når du bruker en våt maske når denne typen er tilstede i luften, blir masken mettet med lukten av toluen i løpet av minutter. Dette betyr at Model-Cement Glue chemtrail-typen kan inneholde en konsentrert form av toluen eller relatert kjemikalie. For å teste denne hypotesen ble jeg nylig testet for toluen. Resultatene mine viste at jeg faktisk er toluen giftig , og også giftig med andre relaterte kjemikalier:

 • Toluen: Hippurat
 • Xylen: 3-metylhippurat
 • Benzen: t,t-mukonsyre
Toluen test

Over: Mine faktiske “Environmental Pollutants Profile” testresultater fra US BioTek.

Jeg tok også en test for MTBE og ble vist å være ekstremt giftig med:

 • 2-Hydroxyisobutyric Acid (2HIB) som indikerer MTBE-forgiftning.
MTBE-test

Over: Mine faktiske “Toxic Non-Metal Chemical Profile” testresultater fra Great Plains Laboratories

Denne testen (over) viste at dette kjemikaliet (en MTBE-metabolitt) bokstavelig talt er utenfor kartet.

Jeg bor i nærheten av en motorvei, men hvis eksponering på motorveien var nok til å forårsake denne typen testresultater, ville alle som bor i nærheten av en motorvei fått et lignende resultat.

En tidlig chemtrail-varsler avslørte at tungmetaller ville bli spredt med en petroleumsbasert transportør . I denne artikkelen om ” Oil Slick Clouds ” er varsleren nevnt: Chemtrail Artifacts: Petroleum-Saturated “Oil Slick” Clouds

Det er fullt mulig at den tause epidemien av tannemaljenråte hos voksne er et resultat av eksponering for toluen og/eller MTBE fra chemtrails.

Vennligst bli testet

Jeg oppfordrer alle til å gjøre disse testene og sammenligne notater. Hvis du vil, kan du sende testresultatene til meg, og jeg vil korrelere dem for å finne ut om det er en epidemi av toluen- eller MTBE-eksponering. Nedenfor er laboratorier du kan bruke:

Utseende

Dette chemtrail-kjemikaliet oppdages ofte når himmelen er overskyet, så det er vanskelig å se hvordan de ser ut på himmelen, selv om jeg antar at de ser ut som de fleste andre stier.

Det mest interessante mønsteret med denne typen er at den nesten alltid dukker opp med en time med nye snøfall. Dette er et veldig konsistent mønster med svært få unntak. Denne timingen er fornuftig hvis denne typen faktisk brukes til å indusere is/snøkjernedannelse.

Jeg bør også nevne utvalget av nylige snøfallsavvik, inkludert snø som vises i merkelige former som små værerhorn. (Jeg skal jobbe med å få et bilde snart).

Komposisjon

Jeg aner ikke hva “Burnt-Plastic Solvent” chemtrail-typen inneholder, men basert på lukt og symptomer vil jeg ikke bli overrasket om den faktisk inneholder plast, løsemidler eller en eller annen type kjemisk iskjernedannende middel.

Etter å ha identifisert lukten av denne typen som modellsement som lukter toluen, kan vi med rimelighet konkludere med at denne typen chemtrail kan inneholde toluen. Hvis du leser dette, håper jeg inderlig at du vil vurdere å få testet ditt regnvann eller jord for toluen.

Helseeffekter

Oppdatering 30.4.2015: “Toluene”: HVA PUSTERER DU?

Den vanligste chemtrail-typen som sprayes i dag (“Model-Cement / Burnt-Plastic”) lukter akkurat som modellsement. Den luktende komponenten i modell-sementlim er toluen, og du kan bli overrasket over å finne at symptomene som sensitive mennesker har for denne chemtrail-typen er identiske med symptomene på toluen.

Dette gir oss nå en viktig pekepinn om hva vi må se etter i regnvannstester.

Toluensymptomer Fra Wikipedia:Innånding av toluen i lave til moderate nivåer kan forårsake tretthet, forvirring, svakhet, handlinger av beruset type, hukommelsestap, kvalme, tap av appetitt og tap av hørsel og fargesyn. Disse symptomene forsvinner vanligvis når eksponeringen stoppes. Innånding av høye nivåer av toluen på kort tid kan føre til svimmelhet, kvalme eller søvnighet, bevisstløshet – og til og med død.

Toluen i neglelakk

Videoen nedenfor viser bruken av giftig toluen i neglelakkfjerner (@0:18 sekunder og @0:53 sekunder). Den avslører også bare et par av de vanlige symptomene knyttet til disse giftstoffene (@1:26), inkludert neseblod og utslett. Dette er symptomer vi har hørt om ofte relatert til chemtrails. Jeg har opplevd dem selv.1010

Nail Polish Dangers RevealedThe air smells like toxic toluene when they spray this type.

Denne chemtrail-typen forårsaker symptomer som er mye mer alvorlig enn andre typer.

Symptomer inkluderer hodepine som kommer raskt, og også en brennende følelse i lungene som gjør det vanskelig å puste, identisk med KOLS-symptomer. Andre symptomer inkluderer hjertesmerter og betennelse, leddsmerter, muskelsmerter, tretthet og generell søvnighet. Dette kjemikaliet gjør det også vanskelig å konsentrere seg og forårsaker høye øresus som kan indikere tilstedeværelse av kvikksølv . Dette chemtrail-kjemikaliet forårsaker også en mild brennende følelse på overflaten av øynene sammen med generelt kløende øyne, og som nevnt tidligere, neseblod og utslett.

Ytterligere symptomer som jeg opplever er nesten identiske med toluen (som nevnt ovenfor): søvnighet, svakhet, følelse av mental avstand, kvalme, problemer med å huske enkle ting, ørhet og mer.

Et av de mest intense symptomene er følelsen av kvelning og gispe etter luft (KOLS: kronisk obstruktiv lungesykdom). Dette symptomet har blitt rapportert til meg av mange mennesker ettersom sprayingen av denne typen har intensivert.

Jeg hadde nylig en samtale med en helsepersonell som jobber med luftveisproblemer på et veldig stort lokalsykehus. Hun avslørte for meg hvordan respirasjonsenheten alltid er fullpakket og er så opptatt at noen ansatte har sluttet på grunn av arbeidsbelastningen og presset. Ifølge denne helsepersonell er denne dramatiske økningen i luftveisproblemer et relativt nytt fenomen.

Andre har avslørt hvordan luftveis- og hjerteproblemer på sykehus oppstår synkronisert . Det ser med andre ord ut til at alle pasientene lider samtidig. Dette stemmer overens med min oppdagelse at denne chemtrail-typen forårsaker alvorlige luftveisproblemer. Faktisk får det meg til å føle at jeg ikke får nok luft og har ofte vekket meg til å gispe etter luft.

Dette er ikke den eneste chemtrail-typen som forårsaker luftveisproblemer, men den forårsaker mer alvorlige problemer enn andre typer.

Under sykehusoppholdet rett etter hjerteinfarktet i 2011, en natt da sprayingen var spesielt tung , ble sykehuset så mettet med luftveis- og hjerteproblemer at sykepleieren min var utilgjengelig i nesten 8 timer. Han var ikke tilgjengelig for å etterfylle IV eller for å slå av “tom” alarmen som gikk hvert 10. minutt gjennom hele natten.

Til slutt må jeg legge til at denne chemtrail-typen er så potent at jeg tror at hvis jeg blir drept av chemtrails, vil dette være typen som gjør det. Det påvirker meg så sterkt at jeg føler at det ikke er noe liv igjen i meg.

Personlig beskyttelse

Jeg får betydelig hodepinelindring ved å bruke Feverfew (4 kapsler). Jeg demper følelsen av sløvhet og frykt med Capsicum (2 til 3 kapsler) som hjelper betraktelig. Jeg kontrollerer leddsmerter ved å bruke oreganoolje (tatt internt i kapsler – “Oreganol” merke – 1 til 2 gelkapsler) og Bromelain (4 kapsler). Jeg får også ca. 1 times lindring fra hjertesmerter ved å ta 4 kapsler hver (sammen) av IF-C og Relief Formula.

En våt maske reduserer effekten av denne chemtrail-typen med ca. 75 %, og dette er viktig med tanke på hvor alvorlige symptomene kan være.

Mainstream Media prøver å bortforklare det

“…mikroskopiske plastpartikler faller ut av himmelen…” —BBC

Mainstream media gjør nå det samme som de gjorde med biologiske stoffer . De bortforklarer den enorme mengden plast som kommer ned fra himmelen.

Jeg har rapportert i årevis hvordan jeg lukter lukten av brent plast og toluen i luften ofte. Faktisk har denne kombinasjonen vært en av de mest sprøytede chemtrail-typene i mange år. Nå må mainstream-medier være først på vei til å bortforklare dette fenomenet før det undersøkes videre av bekymrede forskere som ellers bare kan finne den sanne kilden.

Som alltid vil dette fenomenet få skylden på offentligheten for å avlede oppmerksomheten bort fra den virkelige kilden.

Se hvordan globalister bortforklarer den plutselige dramatiske økningen i virus i luften

Se RT Reports: Viruses Just Falling From the Sky

Tilbakemelding

Uttalelsen nedenfor nevner lukten av skokrem. Den sterke lukten av skokrem kommer fra et løsemiddel som heter Nitrobenzen og kan sammenlignes med lukt av toluen eller aceton.

Jeg har luktet mye skokrem i det siste.

I mange dager i juni/juli virket himmelen klar nok. I det siste har jeg hatt forferdelig hodepine, kanskje relatert til høysnue, men da høysnuen forsvant, har jeg dem fortsatt og har gått til 6 tabletter på 350 mg hver for å avverge dem, og la merke til at de oppstår på chemtrail himmelen dager.

Også hele forrige uke har de fleste her vært ekstremt svimle, nesten fallende, med økt tinnitus og uklare hoder og tett nese og hals. Men i dag hadde jeg denne hodepine og kjørte 20 miles sørover til en appt og luktet skokrem som en gal — gjett hva? Store chemtrail himmel.

Så jeg relaterer hodepinen ogSkokrem lukter til Chemtrails etter 2 måneders observasjon!

— Barbara

Jeg bor i *** og kom over siden din i kveld. Jeg har vært “syk” lenge, og dette året er virkelig ille. Det virker som jeg er “sensitiv” for alt.

Jeg har ofte luktet mange av kjemikaliene i stier. En dag var det tørketrommel, luktet brennende plast eller gummi ofte, og “allergiene mine” har vært fryktelige!

Føler meg ekstremt trøtt, kroppssmerter, hjernetåke osv. Men jeg har virkelig lagt merke til at skjoldbruskkjertelen eller halsområdet blir harde og noen ganger store klumper som varer i opptil 1 dag.

– Christine, Montana

Lurer på om den nye kjemiske lukten er toluen. Det er så sterkt og overveldende. 1000 ganger sterkere enn da mannen min pleide å kjøre modelljernbane!

I går kveld luktet det så sterkt som neglelakkfjerner . Lungene tette og hjernebryning/hevelse….dette blir dødelig. Sprayet tungt før regnet og nå i dag er tåka mettet.

– Jackie

Jeg kom over nettstedet ditt da jeg søkte etter en bestemt lukt som jeg har oppdaget i luften. Ingen andre i familien min kan vanligvis oppdage det, og det er morsomt, de lukter noe annet (vanligvis lukt av vedovn eller bål) og hvis jeg prøver, kan jeg lukte det også, men lukten av metallisk/brent gummi er mest tydelig . til meg.

De siste søndagene, bare på kirkens parkeringsplass, lukter jeg denne lukten. Inntil i dag. Jeg luktet faktisk det i dag og ikke i kirken. Det var det som fikk meg til å søke siden det ikke lenger var samme sted. Jeg synes det lukter som en motor som blir varm, men beskrivelsen av metallisk/nyklippet gress fanget også oppmerksomheten min. Noen ideer? Jeg er i Grand Rapids, Michigan-området.

– Laura

… Jeg trente på gården og luktet stadig noe sånt som varm plast som en strandball av plastikk . Det har vært så tørt at jeg trodde kanskje det var en brann et sted i nærheten, men det var det ikke.

… bihulene mine er hovne nesten lukket…

—Terri

Det har regnet i noen timer ute nå her i Santa Barbara CA, et sakte konstant regnvær, men luften lukter fortsatt brent gummi!!! Jeg hører jetflyene gå over hver natt rundt midnatt og tidlig om morgenen, og lurer på hva som kommer ned med regnet. Luften vår har luktet brent gummi nesten konstant de siste par månedene, med en sjelden eksepsjonell dag her og der, vanligvis med sterk vind som blåser den bort.

— Barbara

Hei… jeg sender deg denne e-posten på grunn av en veldig merkelig ting som skjedde i dag.

Klokken var omtrent 15:30 cst i nordlige Minnesota i dag (4-21-15) og jeg og mannen min så på tv i stua vår da han stoppet tv-en og sa “hva er den lukten” som jeg spurte “hva gjør det lukter” før han rakk å svare jeg luktet det også.. Han sa at det luktet som kjemikalier med en søt overtone.. han sa at det luktet neglelakk … denne lukten forsvant raskt og vi fant ingen grunn til det

Vel omtrent en time etter at jeg fortsatt satt i stua, satte jeg meg på mobiltelefonen min og sjekket FB-kontoen min… dette første innlegget jeg ser fra en venn i Toronto, Ontario var at hun også så på tv da hun var på nesten nøyaktig tidspunkt kjente en kjemisk lukt som hun kalte seg dum for å sette tv-en på pause for å lukte den bedre.. Jeg fortalte henne i en privat melding at det ikke er dumt, for hvis du blir kvitt en sans, øker det resten.. Men uansett, jeg har

vært ser på nettet for å se om det er noen rapporter om kjemiske lekkasjer og slikt og ikke finner noen… Men jeg tenkte å se på jetstream-kartet i dag som ville frakte alt herfra til Toronto… Hva tenker du om hvis noen?

– Shellie

I sitatet nedenfor forbinder datteren lukten av denne chemtrail-typen til en “heliumballong”. Det er sannsynlig at datteren faktisk forbinder lukten av ballonger (plast/gummi) med helium rett og slett fordi denne typen ballong er så vanlig i dag. Hun kjenner sannsynligvis lukten av selve plast/gummi-duften av selve ballongen og kaller den rett og slett “en heliumballong”.

Wow! Jeg kjente lukten av det [ modellsementlimet ] her i Maine! Jeg spurte datteren min om hun luktet det.. det luktet heliumballong… veldig svakt, men definitivt der.

– Kathy

…mange siste dager luktet som smeltet fargestifter …

Skitt, smeltet fargestifter og tørketrommel samlet akkurat nå utenfor og tar ut søpla, yuk, veldig kraftig, hodepine — ikke rart at en hodepine kom så plutselig da jeg var inne huset mitt — jeg har måttet ta minst 1050 mg feber hver morgen og ytterligere 700 til 1050 hver kveld bare for å komme over mesteparten av hodepinen, sukk ….

…La oss se, så kanskje i SB i dag vi puster inn toluen-benzen-nitrobenzen + svovelkomponentene??? De har med suksess ødelagt alle tordenhodene våre over våre lokale fjell pluss skyer fra den tropiske stormen utenfor Baja California som brakte omtrent 3/4″ regn til LA, men bare noen få dråper her. Fargestifter

?http://www.barefootandpaleo.com/2013/11/are-crayola-crayons-really-non-toxic.html

—Barbara

Hei!

Jeg leste nettopp artikkelen din om disse typene, som dukket opp øverst på googles søkeliste for ganske enkelt “chemtrail-hodepine.” Jeg hadde den voldsomste hodepine de siste to dagene etter ekstrem chemtrailing der jeg bor, og det har også flere andre jeg kom over som var ute i det minste deler av dagen. Holder du deg inne med vinduene lukket, påvirker det deg ikke så mye.

Etter å ha flyttet i 2005 til en bratt åsside i en canyon med 180 graders utsikt over Stillehavet og byen, la jeg merke til mine første chemtrails noensinne da jetfly fløy over hvite linjer som raskt gjorde himmelen til en veldig sykelig gulgrønn, og tvang alle naboer til å gå ut og kommentere forferdet over hva som skjedde. Vi ringte alle umiddelbart myndighetene og myndighetene våre. Selvfølgelig hørte ingen etter og alle trodde vi var gale. Vi har siden gjort vårt beste for å få til handling, til ingen nytte. Jetflyene kommer mot oss og flyr sørover fra Vandenburg AFB, vestover fra Edwards AFB og nordover fra Port Hueneme AFB til Santa Barbara.

Jeg var såååå glad for å se deg liste en av de 8 typene chemtrails som ” Brent gummi”“, fordi det er dette jeg har luktet i alle disse årene! Jeg har spurt alle om de også lukter det – noe som virker som å brenne elektriske ledninger eller gummi. Jeg husker så godt jeg besøkte Good Year-anlegget på ungdomsskolen på ekskursjon og om å besvime av lukten. Det er det samme. Jeg husker noen ledninger som brant i en kjøkkenild, samme lukt. Jeg husker noen plastflasker som brant når noen glemte å slå av ilden under kjelen der de kokte for å pasteurisere dem, samme lukt. Og jeg husker hvordan visse kjemikalier luktet fra high school chem lab og college organisk chem lab! Akk, ingen andre enn meg har vært i stand til å lukte denne lukten bortsett fra deg!!! Jeg har alltid hatt ekstremt følsomme sanser, og er som Kanarifuglen i Kullgruven med alle stoffer.

En gang i blant har jeg prøvd å finne ut hvilke kjemikalier i stiene som får luften til å lukte brent gummi. Jeg festet det til slutt til Brom som er lagt til under et japansk patent til jetdrivstoff, kommersielle og militære. Jeg husker den lukten også fra kjemikaliab.

Det var en ny lukt i dag, en første her — luften rundt hele nabolaget luktet som tørketrommel — de giftige tingene folk puttet i tørketrommelen eller tøymyknerene deres — en annen lukt jeg husker godt fra organisk kjemisk laboratorie, Ingen rundt vi vasket, og fordi det var så veldig sterkt, vet du bare at det ikke var fra klesvask, det måtte også være fra den tunge chemtrailingen i dag igjen.

Jeg har luktet alle de du nevner. Jeg antar at de fleste bare ikke er oppmerksomme eller følsomme nok til å fokusere på en lukt, fordi jeg ser ut til å være den eneste som legger merke til alle disse. Jeg trodde ikke jeg var gal, men det er fantastisk å bli bekreftet av artikkelen din og et annet menneske som lukter disse tingene. Som et dyr går kroppen min inn i en fryktmodus når jeg lukter dem.

Jeg har tatt Feverew daglig for det en nevrolog kaller atypisk migrene, men de begynte med en alvorlig ryggradsskade. Feberfew har ikke jobbet for å fjerne denne brente gummihodepinen og heller ikke tørketrommelen en i dag.

Mine naboer er alle profesjonelle og en stor prosentandel av oss er helt opptatt av naturlig helse, homeopati, etc.

Uansett, jeg kunne fortsette, men jeg likte virkelig artikkelen din, veldig original, og fantastisk å se dine observasjoner korrelere med mine!

Med vennlig hilsen

B.

Folk fra en familie jeg kjenner, som deltok på et utendørsarrangement det meste av dagen i går, klaget på migrene og oppkast. Ikke alle som var utenfor fikk det. Jeg var personlig ute det meste av dagen fordi det var vakkert og solrikt. Jeg hadde det bra, bortsett fra sporadisk nysing, da jeg fikk kløende øyne, men det handler om IT for meg.

Vi så sprøyter som gikk over hodet, men ingenting var synlig. Det er noen som er følsomme for det og andre som ikke er det, og dessverre noen som ER og bare ikke skjønner det ennå! Vi ønsker at klager over geoengineering-bivirkninger skal bli hørt og respektert, og vi ønsker at dette programmet STANSES akkurat nå til våre bekymringer er blitt hørt på en god måte! STÅ OPP!

– Kim

Migrene og blodige neser i husstanden vår igjen i dag.

– Peter

I løpet av de siste to-tre ukene har jeg opplevd noe jeg aldri har opplevd før. Først trodde jeg det var en allergi, men siden jeg aldri har hatt en allergisk reaksjon på noe annet enn gift eik, følte jeg meg bekymret.

I løpet av denne perioden har jeg hatt denne brennende følelsen i neseborene mine. Noen ganger klør innsiden av nesen min rett ved overleppen så kraftig at jeg må klø den. Så, når jeg berører området, føles det som om neseborene mine er fylt med bittesmå glasskår. Veldig smertefullt. Det rare er at følelsen vil forsvinne helt i en dag eller to noen ganger, så kommer den tilbake.

Jeg kan ikke unngå å tenke at det har med alle giftene som flyter rundt i luften å gjøre. Kanskje jeg nettopp har fått en veldig stor dose og det vil ta tid før disse symptomene avtar. Jeg håper det!

— Jarl

“Sharp Metallic with Biologics” TypeTilbake til Chemtrail-typer

Se The Flu: A New Type of Biologic Chemtrail julaften, 2017

Oversikt

Denne chemtrail-typen er den nyeste typen vi har opplevd i dette området. Den dukket først opp i vårt område (Bangor, Maine) omtrent i september 2017. På dette tidspunktet ble den ledsaget av det sterkeste, mest overveldende biologiske stoffet jeg noen gang har opplevd i mitt liv . (Jeg har dokumentert i andre deler av denne siden hvordan jeg oppdager og reagerer på biologiske stoffer og hvordan jeg vet at de er i luften.)

Frem til dette tidspunktet var chemtrail-typen “Brent plast / modellsement” den mest sprøytede typen. I september 2017 begynte de å spraye «Sharp Metallic»-typen med jevne mellomrom. Hyppigheten av denne typen økte litt etter litt i flere uker. To uker før julaften sprayet de denne nye typen minst en gang om dagen.

Den 23. desember sprayet de oss med jevne mellomrom gjennom dagen, men etter mørkets frembrudd nådde nedfallet bakkenivå omtrent hvert 90. minutt. Det vekket meg ut av søvn om og om igjen, så jeg endte opp med å skrive denne artikkelen rundt klokken 05.00 av sinne og frustrasjon.

Det forårsaket influensaepidemien

På slutten av 2017 og tidlig i 2018 opplevde vi en “influensaepidemi”. Det er absolutt ingen tvil i mitt sinn om at denne chemtrail-typen er årsaken til denne “epidemien”.

Jeg lukter biologiske stoffer i luften , og så dokumenterte jeg tidligere hvordan den biologiske “Swamp Water Biologic” chemtrail-typen forårsaket mange forekomster av influensautbrudd i vårt område, og helt sikkert rundt om i verden. Denne nye typen er imidlertid mye mer potent. Jeg anslår at den er 4 ganger mer potent biologisk enn sumpvannstypen . Det førte til at jeg og min forretningspartner hadde influensalignende symptomer som alltid falt sammen med lukten og smaken av denne typen i luften.

Jeg dokumenterte dette mer detaljert i denne artikkelen:
The Flu: A New Type of Biologic Chemtrail Christmas Eve, 2017

Kortversjonen av hendelsene er denne:

Etter 23. desember sprayet de denne nye typen med svært sterke biologiske preparater daglig i flere uker. Det var da “influensa”-epidemien oppsto. Dette fortsatte i flere uker. Til slutt fortsatte de å sprøyte denne typen, men uten de biologiske stoffene. Det var da «epidemien» stilnet.

Dette skjedde mange ganger tidligere da chemtrail-typer inkluderte biologiske stoffer. Dette skjedde nesten alltid med typen “Swamp Water”. Når de sprayet denne typen 3 dager på rad, ville mange få influensasymptomer. Jo lenger det fortsatte, ville flere mennesker bli syke.

De sprayet en gang den biologiske sumpvanntypen 3 uker på rad. Så mange mennesker ble syke i løpet av denne tiden at skoler og mange bedrifter la ned. Noen barnelegekontorer hadde ventelister over 3 uker.

Jeg snakker åpent om denne typen hendelser og om ulike chemtrail-typer og resulterende sykdommer i dette intervjuet: MERCURY: The Profound Physical and Emotional Symptoms

Separate komponenter

Et åpenbart trekk ved flere chemtrail-typer er at de er fordelt i komponenter . Du kan se dette i nedfallsmønstrene deres . Det er enda mer åpenbart for sensitive mennesker som kan lukte og smake på komponentene. Sensitive personer kan oppdage at begge komponentene forekommer i varierende proporsjoner til hverandre. Faktisk mangler den biologiske komponenten av denne chemtrail-typen ofte helt.

Da denne typen først ble sluppet ut i vårt område rett før influensautbruddet i 2018, var den biologiske komponenten alltid til stede , men i varierende proporsjoner. Noen ganger var den biologiske komponenten veldig sterk sammenlignet med den metalliske komponenten. Noen ganger var det svakere.

Etter “influensa”-utbruddet forekom den biologiske komponenten bare av og til. Selv når jeg skriver denne delen av denne artikkelen (4/3/2018), er den biologiske komponenten rett og slett ikke til stede selv om den metalliske komponenten er så overveldende sterk, at det bokstavelig talt fører til at jeg – og andre jeg kjenner – blir kronisk kvalme.

Foruten den biologiske komponenten, er det to andre separate komponenter som noen ganger mangler fra chemtrail-nedfall, eller blandes i forskjellige proporsjoner:

 1. Den narkoleptiske komponenten : Dette får oss til å føle oss så slitne at vi umiddelbart kunne gå i dvale. Dette gjør det nesten umulig å fokusere. Denne typen lukter og smaker som en sovepille. Denne komponenten ble oftest sprayet med typen “Aceton”, og deretter med typen “Model Cement/Brent Plastic”.
 2. Den inflammatoriske komponenten : Dette forårsaker dramatisk betennelse og smerte. Når denne komponenten er inkludert i en aerosol-frigjøring, stikker venene i hendene og armene våre ut. Det ser ut som om vi er midt i en veldig intens treningsøkt, verre faktisk. Smerten som følger med denne komponenten er så alvorlig at den får meg til å gå som en gammel mann de siste årene av livet mitt. Smerten påvirker spesielt hjertet, lungene, brystkassen, muskler og ledd. Denne komponenten lukter og smaker ulikt noe jeg noen gang har opplevd. Min beste beskrivelse er en veldig bitter urt eller “gressaktig” smak blandet med metall og motorolje.

Det er nå den vanligste typen – helseeffekter

Nye chemtrail-typer fortrenger nesten alltid eldre typer, med få unntak. Likeledes gir nye chemtrail-typer mer alvorlige symptomer enn eldre typer. Denne nye typen er intet unntak.

Vi sprayes nå med typen “Sharp Metallic” daglig. Når dette skrives, er sprøyting hardest fra solnedgang til omtrent middag neste dag. Dette mønsteret endrer seg noen ganger. For et par år siden var sol opp til midt på ettermiddagen den mildeste delen av dagen. Dette mønsteret endret seg høsten 2017.

Denne nye typen forårsaker betennelse hos meg ca. 30% til 50% mer alvorlig enn typen “Model Cement” (når den inflammatoriske komponenten er tilstede), som tidligere var den mest inflammatoriske typen for meg. Dette er en betydelig og farlig endring som helt sikkert vil skade mange mennesker, og forkorte levetiden til alle.

Denne nye typen forårsaker kvalme så alvorlig at jeg nå er tvunget til å bruke en våt maske for å forbli fysisk funksjonell. Når den inflammatoriske komponenten er tilstede, er muskel-, ledd-, hjerte- og lungesmerter omtrent 10 % til 30 % verre med denne typen enn modellsementtypen.

Fatigue er litt mindre med denne typen enn tidligere typer. Aceton-typen var kanskje den verste for å indusere tretthet, men igjen oppdaget jeg at dette symptomet var forårsaket av en bestemt komponent av en “type” og ikke selve typen. Den tretthetsfremkallende komponenten smaker som en sovepille. Når de sprayet Aceton-typen uten “sovepille”-komponenten, ble både betennelse og tretthet redusert betydelig.

Den kanskje viktigste egenskapen til denne nye chemtrail-typen er, som noen få tidligere typer, den forårsaker sterke symptomer på kvikksølvtoksisitet.

Se Mercury Apocalypse: Chemtrails inneholder kvikksølv!
Se “MERCURY: De dype fysiske og emosjonelle symptomene”

“Pharma-metallisk beroligende” typeTilbake til Chemtrail-typer

Tidligere assosiasjon med modellen sementlimtype

MERK: Denne typen har blitt sprayet sammen med “Model Cement Glue”-typen i løpet av den siste måneden, noe som førte til at jeg klumpet den sammen med den typen og vurderte denne typen som et nytt “additiv”. Nå blir imidlertid denne typen vanligvis sprayet uavhengig av typen “Model Cement Glue”, så jeg tildeler den nå sitt eget navn og type.

Smak og helseeffekter

Denne typen har ingen lukt som jeg kan oppdage, men smaken er den verste (desidert) av alle typer hittil. Som det er sant med mange chemtrail-typer, er smaken som ingenting jeg har opplevd før, så det er vanskelig å beskrive.

Jeg vil best beskrive denne typen som å ha en veldig sterk, bitter, farmasøytisk pillesmak blandet med en skarp, metallisk smak, noe sånt som rå magnesium, men verre. Denne typen virker veldig syrlig og veldig tørkende. Det forårsaker umiddelbar smerte i bihulene mine som ligner på følelsen forårsaket av sterk ozon eller ionisert luft. Det tar bare sekunder fra jeg inhalerer det til jeg kjenner en “brennende” smerte i bihulene. Sekunder etter bihulesmertene begynte jeg å føle en lokal hodepine i midten av hodet nær bihulene og bak øynene. Når luften forsvinner, tar det 1 til 2 timer (noen ganger mer) før denne bihulesmerten og hodepinen forsvinner.

Den sterke, stumpe smaken er fryktelig. Smaken forblir på tungen min i 30 minutter eller mer etter eksponering. Når luften berører tungen min, blir smaken umiddelbart tydelig, samtidig som tungen min føles irritert, lik bihulene mine når den utsettes for ozon. Følelsen på tungen min kan også beskrives som sur, som en mild syreforbrenning. Denne følelsen forsvinner ikke på en stund etter eksponering, ofte timer.

I løpet av bare et par minutter etter eksponering, hvis fjæren er sterk nok (intensitetsnivå 6,5 eller høyere), vil jeg begynne å føle den samme brennende følelsen i magen som snart blir fulgt av en følelse av sur fordøyelsesbesvær og deretter kvalme som kan bli ganske betydelig. Merk at sur fordøyelsesbesvær er et symptom på kvikksølvforgiftning.

Etter 5 til 10 minutter med eksponering på intensitetsnivå 6,5 eller høyere, vil jeg begynne å ha mange rykninger i muskler over hele kroppen. Selv magen min vil også begynne å rykke. Dette er et tegn på magnesiummangel og/eller dehydrering. Denne typen induserer også tinnitus (ringing i ørene) etter ca. 20 minutters eksponering (ved middels intensitet). Dette indikerer også tilstedeværelsen av kvikksølv . Denne typen får meg til å ha skremmende hjertearytmi , kalde hender og føtter, og får meg til å føle meg veldig lat og søvnig. Disse symptomene oppstår bare minutter etter at jeg oppdager smaken av denne typen i luften. Jeg har funnet ut at jeg kan dempe hjertearytmien og de kalde hendene ved å bruke store doser magnesium.

Foruten hjertearytmi, er det mest forstyrrende symptomet som denne typen forårsaker kortpustethet . Å puste denne typen er som å inhalere en sky av babypulver. Det føles som om lungene dine ikke får nok oksygen . Dette fører noen ganger til bølger av svette og en følelse av panikk. Det føles også som om kroppen min “glemmer å puste”. Med denne typen føler jeg meg kortpustet og innser at jeg ikke har tatt pusten på en stund.

Jeg har sagt mange ganger at hver ny chemtrail-type som introduseres er verre – når det gjelder helseeffekter – enn noen tidligere type. Denne typen er intet unntak .

Hjertearytmi

Denne chemtrail-typen forårsaker betydelig hjertearytmi hos meg. Jeg har hørt fra andre som lider av samme symptom også.

Dette påvirker absolutt ikke alle mennesker på denne måten, men det er trygt å anta at hvis det påvirker noen, er det giftig for alle, og derfor kan symptomene manifestere seg hos flere mennesker over tid når deres totale eksponeringslengde øker.

Fordi jeg kan lukte og smake på chemtrails og disse tilsetningsstoffene , er jeg ikke i tvil om at denne typen induserer dette symptomet hos meg fordi de alltid oppstår samtidig.

Samtidige tilsetningsstoffer

Det er tre tilsetningsstoffer som forekommer sammen med denne typen:

 1. Biologi
 2. Inflammatorisk
 3. Merkur

Generelt sett produserer denne typen et sett med symptomer assosiert med både kvikksølv- og bariumtoksisitet . Det induserer også symptomer som kan sammenlignes med et farmasøytisk beroligende middel.

Intensitetskurve

En interessant egenskap ved denne komponenten er at den forblir detekterbar mye lenger enn noen annen chemtrail-type. Den vanligste intensitetskurven for de fleste chemtrail-typer (unntatt den biologiske høyhøyde) har vært i form av en sagtannbølge: De øker i løpet av 2 til 5 minutter til maksimal intensitet og synker deretter tilbake til omgivelsesnivåer i løpet av 45 til 60 minutter. Denne typen øker imidlertid vanligvis i samme tidsrom, men forblir detekterbar i luften i 2 timer eller mer. Ved flere anledninger forble den påviselig i flere timer. Det er et økende antall hendelser der denne typen økte i intensitet over et tidsrom på 30 til 45 minutter og tok 3 eller flere timer å forsvinne under detekterbare nivåer. Denne lange intensitetskurven indikerer at denne typen vanligvis slippes ut i middels eller høye høyder.

Sammenfallende med Corona Virus

Jeg har registrert den plutselige og dramatiske økningen i den totale chemtrail-sprayfrekvensen og -intensiteten som har skjedd i løpet av de siste ukene. Dette er nøyaktig samme tid som Corona-virusskremselen ble utbredt i USA. Det som er interessant er at denne chemtrail-typen nå er dominerende daglig, mens denne spesielle typen tidligere sjelden ble oppdaget og bare skjedde samtidig med “modellen” Sementlim” type.

Gjennom mars 2020 var intensiteten av biologiske stoffer som ble frigitt høyere enn noen tidligere tid overhodet. I april begynte intensiteten og frekvensen å synke, men holdt seg fortsatt over tidligere gjennomsnittsnivåer. Når dette skrives (april 2020), forekommer biologiske stoffer sammen med denne chemtrail-typen omtrent 75 % av tiden.

Jeg har ført en ganske omfattende logg over sprayhendelser under koronavirusskremselen.

“Kobber” TypeTilbake til Chemtrail-typer

Link her med denne sikre lenken: https://gsw.bz/type-copper

Tidligere assosiasjon med modellen sementlimtype

Før dette skrives (16.9.2020) hadde denne typen alltid blitt sprøytet samtidig med typen “Model Cement Glue”. Dette hadde skjedd i flere uker. Nylig blir denne typen sprayet uten at noen annen type er til stede. Av denne grunn klassifiserer jeg nå dette som “en type” i motsetning til “et tilsetningsstoff”.

Første forekomst

Jeg opplevde denne typen første gang i midten av 2019. Den forekom bare noen få ganger og ble alltid sprayet samtidig med Barium-typen. Det skjedde så få ganger at jeg ikke opprettet en ny “type” eller “additiv” klassifisering på den tiden.

I midten av 2020 ble denne typen av og til utgitt med Model Cement Glue-typen. I august 2020 ble denne typen utgitt med omtrent 1 av 3 Model Cement Glue-utgivelser.

Når dette skrives (16. september 2020), blir denne typen utgitt på egen hånd uten en annen type. Utgivelser skjer daglig etter en tidsplan. De begynner bare ettermiddag og fortsetter hver 2. time til kvelden. Denne tidsplanen avviker fra dag til dag, men dette er for tiden det vanligste utgivelsesmønsteret.

Utseende

Denne typen forsvinner i løpet av sekunder etter å ha blitt sluppet og danner et veldig kort spor bak jetflyet. Denne typen danner “fall-through-kondensasjon” når synkende partikler faller inn i det varme luftlaget nærmest jorden. Dette resulterer i en stiformasjon under slippsporet til jetflyet. Denne formasjonen er vanligvis betydelig bredere enn den opprinnelige jetstien fordi den fallende skyen utvider seg når den går nedover.

Fall-skjønt kondensstien har utseendet til pulled-cotton. Den kan utvikle seg til lange, piskete skyer når det er vind. Denne kondensen kan forsvinne i løpet av 10 til 30 minutter etter utgivelsen.

Smak

Denne typen har en stump, metallisk smak, noe som kobber, men mer sløv. Hvis du slikker en krone vil du få en grov ide om hvordan det smaker for meg.

Den er forskjellig fra andre typer ved at smaken forblir på tungen din i veldig lang tid. Smaken forblir vanligvis 30 til 60 minutter etter eksponering, ofte lenger. Selv når du lukker munnen og forhindrer ytterligere tungeksponering, forblir smaken og tar spesielt lang tid å forsvinne.

Helseeffekter

Som jeg har skrevet tidligere, produserer hver ny chemtrail-type som introduseres helseproblemer som er verre enn typen før. Denne typen fortsetter denne trenden. Mange av disse symptomene ligner på kvikksølvtoksisitetssymptomer.

Helseproblemer forårsaket av denne typen:
 • Kvalme: Dette kommer i løpet av minutter etter at smaken er tilstede i luften. Den induserte kvalmen er så intens at den ofte krever at jeg forblir på badet i tilfelle jeg kaster opp. Det er den mest intense kvalmen jeg noen gang har opplevd i mitt liv.
 • Hodepine: Smerten begynner 5 til 10 minutter etter eksponering. Den starter bak øynene og strekker seg sakte oppover til kronen på hodet. Det føles som om blodsirkulasjonen begrenses av lokalisert betennelse. Hvis eksponeringen fortsetter, strekker hodepinen seg fra øynene til bakhodet. Etter noen timers eksponering kan hodepinen bli alvorlig og ødeleggende.
 • Fordøyelsesbesvær og gass: Denne typen induserer merkbar magebesvær som begynner innen minutter etter eksponering. Dette resulterer i en følelse av å ha spist ødelagt mat. Etter 10 til 20 minutters eksponering blir magen gass og begynner å “brumme”.
 • Svette: Etter 30 minutters eksponering opplever vi milde bølger av svette som indikerer arteriell eller hjertebetennelse.
 • Hjerte dunker: Etter 30 minutters eksponering opplever vi et høyt, dunkende hjerteslag. Dette er sannsynligvis et resultat av koronar/arteriell betennelse og vil helt sikkert variere fra person til person.
 • Tinnitus : Etter omtrent en times eksponering opplever vi en økning i tinnitus (ringing i ørene). Dette antas å være forårsaket av betennelse som avskjærer blod til hårene i det indre øret, noe som resulterer i spontan avfyring av de tilknyttede nervene. Dette forårsaker en kontinuerlig ringelyd. De tilknyttede nervene sultes etter oksygen av betennelsen som til slutt fører til hørselstap. Dette symptomet er ofte assosiert med kvikksølvforgiftning og antas å være årsaken til hørselstap hos eldre. Dette hørselstapet er ofte forbundet med proteser fordi den røde fargen i proteser er laget med Cinnabar som er den røde åren til kvikksølv.

Mottiltak

Denne typen chemtrail er noe filtrert av en konvensjonell våtmaske . Jeg vil anslå en filtreringshastighet på rundt 50%. Dette er den minst effektive filtreringshastigheten av alle chemtrail-typer til dags dato.

Kolloidalt sølv ser ut til å redusere kvalmen betraktelig etter min egen erfaring.

Oppdager denne typen

Når denne chemtrail-typen er til stede, vil en våt maske bli mettet med lukten av Model-Cement Glue-chemtrail-typen i løpet av minutter. Jeg oppfordrer alle til å teste dette med en våt maske med peppermynteolje. Se om den acetonlignende lukten blir tydelig for deg.

Siste tanker

Jeg vet ikke de langsiktige helseeffektene av denne typen chemtrail-nedfall, men når kroppen reagerer med slike negative, irriterende symptomer, kan vi være sikre på at de langsiktige helseeffektene ikke vil være gode.

“Sedativ-stimulerende” TypeTilbake til Chemtrail-typer

MERK: “Sedativ-stimulerende”-typen er identisk med “Drywall Dust”-typen, bortsett fra at denne typen gir en kombinert beroligende og stimulerende effekt. Sensitive personer føler seg beroliget og utmattet i løpet av dagen, men ikke i stand til å oppnå dyp søvn om natten.

Første forekomst: Dramatiske mønsterendringer

Dette er en helt ny type som vi først opplevde tidlig i april 2021. Bruken av denne nye typen begynte på en enkelt dag og har fortsatt daglig til skrivende stund (21.4.2021).

Det som gjør denne endringen av mønsteret så betydelig er at bare én annen type har blitt brukt siden denne nye typen startet: Model-Cement Glue-typen.

Dessuten er det bare 2 tilsetningsstoffer som har blitt brukt sammen med denne typen (i skrivende stund):

 1. Det inflammatoriske tilsetningsstoffet
 2. Kvikksølvtilsetningen
Det inflammatoriske tilsetningsstoffet er nå mye mer intenst

Det inflammatoriske tilsetningsstoffet brukes med høy intensitet med denne nye typen. Dette er nok et brudd fra det tidligere, langvarige mønsteret. Tidligere ble dette tilsetningsstoffet brukt nesten utelukkende om natten fra kl. 17.00 til 20.00 og sluttet mellom kl. 12.00 og 02.00. Nå brukes dette tilsetningsstoffet ofte i løpet av dagen. Dessuten er intensiteten til dette tilsetningsstoffet nå mye høyere. Tidligere var intensiteten typisk mellom 6,5 og 7,5. Nå er den vanligvis mellom 7,5 og 9,5, og noen ganger over 10.

Symptomer

Symptomene forårsaket av denne typen er urovekkende. Selv om noen symptomer overlapper med eldre chemtrail-typer (som Drywall Dust Time), er noen symptomer helt nye og spesielt vanskelige å leve med. Som jeg har sagt mange ganger før, gir hver ny type symptomer som er verre enn noen tidligere type. Kort sagt, de introduserer mer giftige ingredienser med hver nye type.

De kanskje mest betydningsfulle symptomene på denne nye typen kan beskrives som å være dopet med både et beroligende middel og et sentralstimulerende middel på samme tid. Det får deg til å føle at kroppen din vibrerer av et sentralstimulerende stoff, samtidig som du føler deg mentalt bedøvet. Fokusering kan være vanskelig på grunn av mental sedasjon, samtidig som hyperaktivitet og hjertebank kan induseres fra stimulanten.

Den andre viktige egenskapen til denne typen er at den forårsaker symptomer som ligner på å puste tungt støv i luften. For sensitive personer føles det som å puste kropps-/babypulver i luften. Lungene føles “belastet” eller “tunge” og luften føles “tykk”. Det kan forårsake astma-lignende symptomer og føles som om du ikke får nok oksygen. Faktisk føles denne typen veldig lik “Dry Dust”-typen, men med en ekstra stimulerende-beroligende komponent.

Symptomer inkluderer:

 • Strange Persistent Taste – Dette er det første jeg la merke til med denne typen. Smaken er fryktelig, best beskrevet som en blanding av et sløvt metall og en difenhydraminbasert sovepille. Når intensiteten er sterk nok (7,5 eller høyere), når jeg svelger, kan jeg kjenne irritasjonen av dette giftstoffet bevege seg ned i halsen og inn i magen, som deretter fører til magesmerter/oppblåsthet.
 • Kulde – En følelse av et fall i kroppstemperatur.
 • Apati, sløvhet – Følelsen av å “ikke bry seg” og føle seg atskilt fra forhold og fra verden generelt.
 • Tretthet – Tretthet, utmattelse til tross for følelsen av at adrenalin er forhøyet. Det produserer en merkelig og utmattende kombinasjon av hyperaktivitet og tretthet.
 • Astma, svimmelhet og svimmelhet – Denne følelsen ligner på å bli utsatt for et sentralstimulerende middel som hever adrenalinet i kroppen, for eksempel efedrin. Det kan forårsake svimmelhet og konsentrasjonsvansker. Det føles også som astma og/eller oksygenmangel. Luften føles “tykk” og støvete, men det er ikke noe synlig støv.
 • Søvnløshet – Det er en generell følelse av å være på en slags sentralstimulerende midler som forstyrrer, eller forhindrer, dyp søvnsykluser.
 • Svak, grunt, rask hjerterytme – Hjertefrekvensen øker, men føles grunt som om mindre blod pumpes og mindre oksygen tilføres.
 • Magesmerter – Når intensiteten er 7,5 eller høyere, begynner en kramper, oppblåst magesmerter.
 • Kvalme – Når intensiteten er på 7,5 begynner kvalmen. Når intensiteten stiger over 9 (som ikke er sjelden), oppstår følelsen av forestående oppkast.
 • Svette – Når intensiteten stiger over 8, begynner mild svette. Når intensiteten stiger over 9, begynner bølger av kaldsvette å oppstå.
 • Tinnitus – Tinnitus er generelt forbundet med kvikksølveksponering. Denne typen forårsaker milde symptomer på kvikksølveksponering, inkludert tinnitus (ringing i ørene). Dette er sannsynligvis fordi kvikksølvtilsetningen ofte brukes sammen med denne typen. Merkelig nok, når dette skrives (20.04.2021), har kvikksølvsymptomene redusert dramatisk, men ikke helt forsvunnet.
 • Brennende bihuler – Når intensiteten stiger over 8, begynner bihulene å brenne. Følelsen ligner på å puste et veldig tørt, støvete stoff som forårsaker rask uttørking i bihulene som deretter induserer en mild brennende følelse.
 • Hodepine – Sinussmerten (nevnt ovenfor) fører til en generell “sinushodepine” når intensiteten er 8 eller høyere.
 • Langsom muskelrespons – Til tross for at jeg føler at et sentralstimulerende middel er tilstede, opplever jeg at muskelresponsen er langsom. Skrivingen går mye tregere. Å spille gitar er vanskeligere. Fingerplassering er unøyaktig.
 • Rykninger i muskler, kramper – Selv om disse typisk er kvikksølvsymptomer (kvikksølv blokkerer magnesiummetabolismen), induserer denne typen symptomer som ligner på magnesiummangel.
 • Munntørrhet – Denne typen er veldig tørr. Når jeg puster inn passerende luft over tungen, tørker overflaten av tungen min raskt. Jeg våkner med en veldig tørr munn om morgenen. Noen andre typer forårsaker også dette symptomet, for eksempel typen gipsstøv.
 • Generell nummenhet – Denne typen induserer en liten, men merkbar nummenhet på huden min. Jeg er mindre følsom for berøring, som om nervesystemet mitt har blitt dempet til en viss grad.
 • Muskelsmerter – Når vi utsettes for denne typen med høy intensitet i 2 timer eller mer, begynner vi å oppleve muskelsmerter. Smerten føles som om musklene våre er bokstavelig talt forslått. En venn beskrev smerten de opplever av denne typen som «å bli kastet i en tørketrommel og bli mørbanket over det hele».
 • Dempet smakssans – All mat smaker mindre smakfull. Dette er vanligvis et symptom på sinkmangel.

Intensitet

Da denne typen først dukket opp, var gjennomsnittlig daglig intensitet på en all-time-high fra 7,25 til 9,5 på de fleste dager, noe som er betydelig høyere enn noen type vi tidligere opplevde siden vi første gang så daglige utgivelser i 2005. Vi opplevde en all-time , aldri før sett høy på 15 nær begynnelsen av april 2021. Inntil denne hendelsen var den høyeste intensiteten vi noen gang har opplevd, 12 som bare skjedde én gang. På vår skala fra 1 til 10 representerer 10 punktet der chemtrail-infiltrert luft ikke kan pustes inn av sensitive personer.

Når dette skrives (20.04.2021), ser den daglige intensiteten ut til å ha sunket noe sammenlignet med begynnelsen av april 2021. Intensiteten varierer nå fra 7,25 til 8,75. Dette er ikke uvanlig med nye typer. De sprayer vanligvis mer intenst i begynnelsen, og deretter reduserer de intensiteten i løpet av noen få dager eller uker.

Utseende

Det fysiske utseendet til denne chemtrail-typen er veldig kort. Plomer er ikke-vedvarende og forsvinner i løpet av sekunder. De slippes vanligvis ut i lav og middels høyde.

Skyer dannet under spredning av denne typen har et distinkt utseende. De ser mer ut som en tett tåke i lav høyde med myke, spredte (ikke skarpe) kanter. Når tåkeskyene i lav høyde forsvinner, er det ofte et tynt lag med “pulled-cotton”-skyer over som virker veldig syntetiske.

Det er viktig å merke seg at på mange av de mest intense spraydagene er ingen skyer synlige og ingen skyer. Ikke la deg lure av klarblå himmel. Intensiteten til denne typen er vanligvis like dårlig på klare dager som på dager med synlige skyer.

Når denne typen sprayes, føles luften veldig tørr. Det gjør at huden din føles tørr. Du kan se en synlig dis når du ser på utsikter i en avstand på 1/2 mil eller mer. Om natten produserer billykter og gatelykter en hvit, disig, pudderaktig glorie. Lommelykter produserer en godt synlig stråle i luften som indikerer tilstedeværelsen av små partikler.

Beskyttelse

Jeg bruker vanligvis en våt maske for å beskytte meg mot chemtrail-nedfall. Dessverre er en våt maske bare omtrent 50 % effektiv mot denne chemtrail-typen. Jeg vurderer effektiviteten til masken for en viss chemtrail-type på:

 1. Smakens intensitet når en maske er på kontra når masken er av, og
 2. Intensiteten av symptomene når masken er på kontra når masken er av.

En våt maske reduserer smaken og symptomene av denne typen med omtrent 50 % totalt. Jeg har eksperimentert og funnet ut at å gjøre masken ekstra våt reduserer smak og symptomer med 10 til 15 %. Jeg har også eksperimentert med andre oljer som sitronolje, men jeg synes at peppermynte fortsatt fungerer best.

Siste tanker

En siste observasjon. Når du bruker en våt maske med denne typen, får masken til slutt to distinkte lukter. En lukt er typen “Model-sementlim”. Den andre typen er en mer subtil lukt som tar lengre tid å vises. Det er en sløv, metallisk, farmasøytisk-lignende lukt. Det ligner lukten av et typisk sykehus.

Jeg tror lukten av modell-sementlim er tilstede fordi den ofte frigjøres sammen med typen beroligende-stimulerende, men intensiteten til modell-sementlim-typen varierer mye fra tid til annen. Så den beste konklusjonen vi kan komme til er at modell-sementlim-typen ofte, men ikke alltid, frigjøres sammen med typen beroligende-stimulerende. Denne typen “samsprøyting” av forskjellige typer har vært brukt i mange år.

“Kritt-Bitter-Pharma” TypeTilbake til Chemtrail-typer

Link her med denne sikre lenken: https://gsw.bz/type-chalky

Første forekomst

I vårt område dukket denne typen opp for første gang i begynnelsen av september 2022. Jeg tror den har blitt sprayet før dette tidspunktet, men ikke regelmessig. Slik introduserer de alltid gradvis nye typer over en periode. Derimot. Jeg tror denne typen kan ha blitt brukt av og til en stund. På grunn av den liknende smaken til den beroligende-stimulerende typen, kan jeg ha feilmerket til tider i loggingen min .

Hvis du har lest denne siden, vet du at de som sprayer oss med jevne mellomrom har introdusert nye typer. Du vet også at frem til nå har alle nye typer helsesymptomer som er verre enn noen tidligere type. Denne nye typen følger den tradisjonen.

Symptomer

Disse symptomene manifesterer seg vanligvis for mer sensitive personer. Mange i befolkningen vil ikke merke noen symptomer, selv om det sikkert er sannsynlig at skader på kroppen fortsatt oppstår selv når symptomene ikke viser seg.

Dette er ikke en uttømmende liste. Denne – og andre – chemtrail-typer induserer mange symptomer som ikke er oppført her.

 • Hjertearytmi – Du kan oppleve det som kan føles som elektriske impulser i hjertet ditt. Hjertet ditt slår ujevnt og veksler mellom å dunke og hoppe over slag. Dette symptomet mann bli dempet i noen ved hjelp av magnesium og kalium. Vi har funnet ut at å ta magnesium i 50+ mg doser hver 1. til 2. time kan hjelpe sammen med 99 mg doser av kalium hver 2. til 3. time også. Du kan kanskje hoppe over kalium og bare bruke magnesium for å oppnå samme eller lignende forbedring. For de som ikke lukter eller smaker denne typen i luften (som inkluderer flertallet av mennesker), vil disse symptomene bare dukke opp fra ingensteds uten noen åpenbar årsak. Fordi jeg kan smake denne typen i luften, er årsaken selvsagt.
 • Økende kortisol- og adrenalinnivåer – Denne typen induserer, det som ser ut til å være, utrolig raske og dramatiske stigninger i kortisol (stresshormonet) og adrenalinnivåer. Dette kommer selvfølgelig med en rekke angstrelaterte symptomer og følelsesmessige symptomer også. Høye nivåer av disse hormonene kan også indusere søvnløshet og hjertearytmi.
 • Raynauds syndrom, kalde hender og føtter – Du opplever en reduksjon i temperaturen i ekstremitetene, spesielt hender og føtter. Dette symptomet kan forsvinne når hjertearytmisymptomet forsvinner med magnesium og eventuelt kalium. Både hjertearytmi og Raynauds symptomer kan utløses av stress når denne chemtrail-typen er tilstede i luften, mens det samme nivået av stress ikke vil produsere disse symptomene når denne typen ikke er i luften. Av denne grunn, og fordi mange ikke kan lukte og smake denne chemtrail-typen, kan dette syndromet feilaktig tilskrives stress alene. Det er forøvrig funnet store mengder litium i regnvannstester, og litium gir også kalde hender og føtter. Inneholder denne chemtrail-typen litium?
 • Sinus smerte og hodepine – Denne typen ser ut til å indusere en tørkende følelse på huden. Dette kan være grunnen til at det forårsaker smerter i bihulene, noe som noen ganger resulterer i hodepine. Sinus smerten føles faktisk som en altfor tørr brennende følelse.
 • Vertigo, svimmelhet, svakhet – Denne typen kan få deg til å føle at du mister balansen. Du kan også føle deg generelt svak og sløv.
 • Magnesiummangel og angst – Det virker klart at denne typen blokkerer og/eller tømmer magnesium i kroppen, og den gjør dette raskt. De fleste symptomene på lav-magnesium er velkjente (kramper, hodepine, forstoppelse, etc.), men noen symptomer er ikke godt kjent som angst, frykt, søvnløshet og depresjon . Disse følelsesmessige symptomene induseres fordi magnesium er avgjørende for å regulere katekol-O-metyltransferase(COMT) system som nedregulerer adrenalin (epinefrin), noradrenalin, dopamin og østrogen. Når en lav magnesiumtilstand stenger COMT-enzymet, stiger disse hormonene raskt og induserer en rekke økte følelsesmessige tilstander. Dette forholdet mellom magnesium og disse hormonene påvirker 80% av den amerikanske befolkningen fordi disse menneskene bruker magnesium til å lage metionin som deretter brukes til å lage COMT-enzymet. 20 % av befolkningen bruker kun valin for å lage COMT-enzymet og er derfor ikke avhengig av magnesium for å bryte ned adrenalin og relaterte hormoner.
  • 50 % av mennesker i USA kalles MET/MET, noe som betyr at de må ha metionin for å lage COMT-enzymet.
  • 30 % av mennesker i USA kalles VAL/MET, som betyr at de bruker valin og metionin for å lage COMT-enzymet. Disse menneskene er mindre følelsesmessig påvirket av lavt magnesium, men føler fortsatt effekten.
  • 20 % av menneskene i USA kalles VAL/VAL. Der bruker folk kun valin for å lage COMT-enzymet. Dette betyr at lavt magnesium ikke tømmer deres evne til å lage COMT-enzymet, og at logmagnesium derfor ikke påvirker adrenalinnivået deres.

Kaliummangel – Det virker klart at denne typen raskt tømmer kalium i kroppen. Symptomer på lavt kalium kan ligne på magnesiummangel ettersom de to mineralene samhandler og virker sammen. Kalium er kritisk for hjertefunksjonen, så giftstoffer som forstyrrer den kritiske kaliumbalansen i kroppen kan forårsake kritiske helseproblemer, til og med død.

Litium?

Etter å ha gjort litt mer forskning, ser det ut til å være en symptomatisk korrelasjon mellom denne chemtrail-typen og litium. Vi trenger flere vannprøver, blodprøver og forskning på litiumsymptomer.

Litium og hjerteinfarkt
Litiumsymptomer og atrieflimmer

Nedenfor er en liste over litiumbivirkninger hentet fra Mayo Clinic-nettstedet (kildelenke nedenfor):

Litium bivirkninger

Kilde: Mayo Clinic

I symptomdelen ovenfor snakker jeg mye om hvordan denne chemtrail-typen ser ut til å ta ned magnesium dramatisk . Dette er en annen vektor som peker på litium.

Litiumsymptomer og atrieflimmer

Kilde: Lippincott Journals

Utseende

Plommene som produserer denne typen antas å være ikke-vedvarende og hvite. De er også veldig korte, og i noen tilfeller nesten usynlige. Jeg har korrelert disse nye, ekstremt korte, nesten usynlige skyene med denne chemtrail-typen ved tidsmessig assosiasjon. I andre verre, når disse nye superkorte, gjennomsiktige skyene dukker opp, er denne chemtrail-typen i luften 20 til 40 minutter senere, avhengig av høyden. Disse skyene ser ut til å slippes ut på middels høyde.

Nedfallet fra denne typen forårsaker en hvit dis i luften når du ser på utsikt over en avstand. Selvfølgelig er denne samme typen hvit dis en indikasjon på flere chemtrail-typer og har vært til stede nå i mange år… dessverre.

Beskyttelse

Den første chemtrail-typen jeg opplevde (på daglig basis) var den Salty-Metallic typen. Denne typen var tydelig veldig reaktiv med vann. Jeg la først merke til dette fordi når du dusjet, ville denne typen forsvinne fra luften veldig raskt og symptomene mine ville avta. Etter hvert som flere chemtrail-typer ble brukt, la jeg merke til at ingen av de andre ble dramatisk påvirket av vann i luften. Ikke bare ville smaken av denne chemtrailen avta betraktelig fra luften når jeg dusjet, men jeg snakket med andre i løpet av den tiden – som ikke lukter chemtrails – som også følte seg betydelig bedre så lenge dusjen gikk. Faktisk snakket jeg med noen som ville la dusjen gå og sitte på badet i en periode bare for å få litt lindring fra symptomene. Denne vannreaktiviteten var det som først fikk meg til å eksperimentere medvannbasert luftrensing .

Chalky-Bitter-Pharma-typen er den første typen siden Salty-Metallic-typen som reagerer på vann i luften. Når jeg dusjer merker jeg at smaken av denne typen avtar og jeg føler meg bedre.

Ikke la deg lure imidlertid. De sprayer denne typen tungt nå under regn, så økningen i sprayintensitet overvinner den rensende effekten av regnet. Faktisk, mens jeg skriver dette (9/18/2022 11:23), regner det lett, men intensiteten til denne typen i luften er på 8,75 – noe som betyr at det er ganske intenst.

Det faktum at denne typen reagerer med vann er også den sannsynlige grunnen til at den blokkeres godt med en våt maske . En våt maske er en billig og enkel måte å redusere din personlige eksponering for giftige aerosoler. Det utgjør en stor forskjell for de få som velger å bruke den.

En ting som jeg fant veldig interessant er at symptomene av denne typen reduseres ved å puste gjennom nesen. Jeg vil tippe at dette er fordi denne typen er veldig reaktiv med vann, så filtreringsvirkningen av nesen fjernet noe av giftstoffet før det kommer inn i lungene.

Siste tanker

Jeg har hørt fra mange de siste ukene, samtidig som denne nye typen blir brukt på oss. Disse menneskene har opplevd en plutselig økning i uforklarlige helseproblemer, inkludert mange av de som er oppført ovenfor.

Etter å ha sett hvordan chemtrails påvirker helsen hos mennesker i mange år nå, har jeg liten tvil om at denne nye typen dessverre vil indusere en akselerasjon i helseproblemer og til slutt død. Kanskje med denne økningen i uforklarlig sykdom, vil mange som tidligere forble bevisst uvitende, bestemme seg for å bli informert og aktivt involvert… kanskje.

Dessverre jobber globalistene hardere enn noen gang mens publikum forblir salig i søvne.

Ressurser og lenker

Andre Chemtrail-relaterte lenker

Ærlig pilot mener Chemtrails “et nødvendig onde”

Turbofaner med høy bypass produserer IKKE strekk. Så hva er disse linjene i himmelen?

Avfolking Dokumentert

Council on Foreign Relations: “Millioner brukt på å forvirre offentligheten”

Historiske eksempler på biologisk og kjemisk testing på amerikanere

Min Chemtrail-historie

Klimaendringens løgn ble avslørt på 90 sekunder

Climategate er fortsatt problemet

Hvorfor Chemtrails?

Aluminiseringen av jordene våre

Amerikanske myndigheters desinformasjonsprogrammer (“CoIntelPro”)

Amerikansk lov tillater å sprøyte innbyggere med kjemikalier eller biologiske midler selv om det forårsaker varig skade eller død

Chemtrails i animerte filmer

Hvorfor et “dommedagsfrøhvelv” i Arktis?

Legg igjen en kommentar