***Anonymt innlegg***( blir spennende å se hvor mange slike????som dukker opp etterhvert)

Jeg er sykepleier, og da covid først kom til Norge ble det kaos på arbeidsplassen min. De rensket hele avdelinger for å gjøre klart for covid-pasienter, og de oppbemannet og klargjorde. Men INGEN kom. Vi hadde ikke en eneste pasient som var alvorlig syk av covid. Etterhvert begynte de å ta inn covid pasienter med ingen eller få symptomer, med grunnlag for at de ikke kunne være hjemme og smitte pårørende etc. Disse pasientene var fullt oppegående. Da vaksineringen startet så jeg det første dødsfallet. Pasienten ble dårlig med feber første kvelden etter vaksinasjon, og døde etter noen dager. Men ingen ville rapportere det. Jeg gikk til ledelsen, men fikk ikke gehør. Etterhvert ble det sagt at pasienten hadde underliggende sykdom som førte til dødsfallet. Da det ble tid for at de ansatte skulle vaksineres fikk virksomheten store utfordringer. Helsepersonell lå flatt ut i mange dager, syke av bivirkninger. Det var helger hvor virksomheten ikke hadde sykepleiere de kunne sette inn i bemanning. Nå har jeg hørt at det er flere steder i landet som har opplevd det samme ingen kommunehelsetjenesten. Dette er FØRSTEHÅNDS KUNNSKAP! Avdelinger har ligget tomme, og “ventet” på covid-pasientene som aldri kom. Visste mannen i gata om dette? Tvilsomt.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.