ADVARSEL! “Dark Winter” begynner! Neste fase er “Digital Pandemic” som Cyber ​​Wars Start

Unnskyldningen som ble brukt er hendelsene 6. januar som skjedde i DC tidligere denne uken, men dette kan være et sideshow til deres virkelige intensjon om , som kan være å stille dem som er uenige i fortellingen om COVID og eksperimentell COVID.

Når det gjelder medisinsk tyranni, støtter begge politiske partier i USA det uten reelle forskjeller.

I tillegg til og Facebook har Google fjernet den mest populære alternative sosiale medieappen , Parler , fra appbutikken deres (Google Play). Apple truer med å gjøre det samme.

Og de skybaserte serverne som er vert for Parlers nettsted, Amazon Web Services (AWS), truer også med å ta ned nettstedet deres.

Andre tilsynelatende medskyldige med Big Tech som også beveger seg for å sensurere inkluderer Shopify, landets mest populære netthandelsside, og Mozilla med deres populære Firefox-nettleser.

I skrivende stund er kontoer våre på Parler og Gab vanskelige å nå, da begge disse plattformene er under angrep.

Vi har utvidet vår tilstedeværelse nå også til Minds.com . Ting virker stabile der for tiden, og MeWe virker også stabile, og så langt har Bitchute.com som er vert for videokanalen vår.

Alle disse plattformene er en trussel mot Big Tech og deres ønske om å presse enhver tale som ikke stemmer med deres politiske synspunkter. Vi ber deg slutte å bruke Twitter, Facebook og YouTube og begynne å flytte til disse andre plattformene.

Hvis domenene eller nettstedene våre blir stengt, vil vi om mulig legge ut på disse plattformene med ytterligere instruksjoner om hvordan du finner oss.

Har du problemer med å motta nyhetsbrev? Se:

Hvordan slå internettsensur og lage din egen nyhetsmating

Vi er nå på Parler,  MeWe , Gab og Minds.com !

Hvis nettstedet vårt blir beslaglagt og stengt, kan du finne oss på Parler , MeWe , Gab og Minds.com for ytterligere instruksjoner om hvor du kan finne oss.

Er Guds dom i ferd med å falle over Amerika? Hva er “dyrets merke”?

Unmasking Who is Behind the Plandemic and Rioting to Usher in the New World Order

De sataniske røttene til moderne medisin – dyrets merke?

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.