Verdens helseorganisasjon pandemiavtale: kjerneproblemet
Dan Fourniers Inconvenient Truths krysspostet et innlegg fra Dr. Leslyn LewisDan Fournier2. mars · Dan Fourniers ubeleilige sannheter

Veldig forståelig og forenklet oppsummering av hva WHO søker og hvordan det vil tilrane seg kanadisk autoritet og dermed vel verdt å lese. WHO kan til og med erklære en “klimakrise” som en helsenødsituasjon sammen med “Climate Lockdowns” (se artikkelen min om Bill 50 for de mulige ødeleggende konsekvensene). Som journalist sendte jeg en ATI-forespørsel til PHAC (Health Canada) sin IHR Focal Point-enhet for FIRE MÅNEDER SIDEN, og de stenger fortsatt forespørselen min den dag i dag. Kanskje Dr. Lewis kan ta kontakt med meg og komme med samme forespørsel som et bestillingspapirspørsmål for å se hva de skjuler.

Kjære familie,

2. MARS

Med nasjoner som samles i Verdens helseorganisasjon (WHO) i mai for å stemme over en juridisk bindende traktat som vil transformere det globale regimet for å reagere på globale helsekriser, har det aldri vært en viktigere tid for kanadiere å være klar over hva som skjer hos WHO.

Under det uttalte målet om å skape en “sterkere og mer ansvarlig WHO” i kjølvannet av , vil den foreslåtte nye pandemiavtalen gjøre WHO sterkere til å “fremme politisk engasjement på høyeste nivå” når verden står overfor den neste pandemi. Denne traktaten er utformet for å tvinge overholdelse av fremtidige WHO-direktiver.

Denne traktaten vil definere en pandemi, som deretter vil avgjøre når traktatens regler setter i gang, noe som vil utløse en global unntakstilstand, som vil tvinge undertegnende nasjoner, inkludert Canada, til å gjøre det samme, og sette i gang en domino av overholdelsestiltak som landene forventes å beholde. Traktaten vil være juridisk bindende, noe som betyr at den vil bli et brudd på folkeretten dersom en nasjon velger å gå i strid med WHOs direktiver. Mens WHO uttaler at den vil respektere nasjonal suverenitet, er realiteten at denne traktaten lovlig vil tvinge til handling basert på beslutninger som tas av ikke-valgte WHO-teknokrater når en folkehelsenødsituasjon av internasjonal bekymring (PHEIC) er erklært. Mange kanadiere er bekymret for hva som skjer under en nødsituasjon, ettersom de husker suspensjonen av charterrettigheter under COVID-19-pandemien. Måten vi håndterer pandemier og PHEICs på vil endres når pandemitraktaten er godkjent.

Sammen med denne traktaten vil det stemmes over mer enn 300 foreslåtte endringer i det internasjonale helsereglementet (IHR) – mange av dem vil gi WHO de juridiske tennene som trengs for å utøve sin makt og kontroll når den neste pandemien rammer. Canada har allerede signert på IHR-endringer som resulterte i å forkorte tidsrammen for å avvise eventuelle nye endringer (fra 18 til 10 måneder). Selv denne tilsynelatende mindre endringen betyr at det vil være vanskeligere for land å uavhengig reagere og svare på det som blir foreslått på globalt nivå innenfor en forkortet tidsramme.

Da jeg begynte å slå alarm om denne traktaten, ble jeg enten ignorert eller hånet. De kalte meg en konspirasjonsteoretiker. Bevisene og fakta er klare. Dette kan godt være en konspirasjon, men det er ingen teori. Les endringene selv og fortell meg hva du synes.

Nedenfor er et eksempel på bare én av de mange hundre endringene som foreslås som vil endre karakteren til WHOs fullmakter. De gule høydepunktene nedenfor viser hvordan disse endringene endrer rollen til WHO fra et rådgivende organ som gir veiledning til medlemsland som Canada, til en beslutningsmyndighet som setter obligatoriske svar på hvilke nasjoner som Canada må følge. 

Les hele listen over foreslåtte endringer her 

Forslag til forhandlingstekst til WHOs pandemiavtale 

 DELE
 SOM KOMMENTAR STABLE PÅ NYTT

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.