Feige små-djevler er bokstavelig ute etter å ta livet av oss Folket..05.09 2023 Thorbjørn Morstad

Feige små-djevler er bokstavelig ute etter å ta livet av oss Folket. Disse psykopatene er utrolig godt organisert og bruker VÅRE penger mot oss!. Gigant-summer!!! Ikke til å tro..men, de fleste vet! Dette er Virus-Parasittene som for lenge siden, har tatt all makt over alle VÅRE ressurser. All Eiendom, Mat, Økonomi og Energi. Også, makt over VÅR felles atmosfære!

Samfunns-Narsissistene sprer om seg med Løgn & varierende Gift! Vi, Folket, har vært og er, Rett og Slett i Krig. Vi, Folket, holder Fokus og setter sammen bilder og mønster..SAMMEN!!!. Vi poster og sender videre opplysende informasjon. Tekst, Bilder og Filmer, fra VÅRT politisk vanstyrte samfunn! Vi vet at Folket, hver for seg, mangler slagkraft. Fantastiske pådrivere som Hans Kristian Gaarder og Rainer Irgang hadde så stor bevissthet over hvor galt det kan gå, når Folket sover i livets timer. Savnet er STORT! ❤ Heldigvis har vi VÅRE bevisstgjørende ildsjeler…Jon Holden, Jan Erik Winås, Ola Nordmann og Svein Østvik…m.f. ❤ Vi, Folket, holder Linjen med Skarp Hukommelse og sikter godt på fremtidens..HVA SOM ER BEST FOR ALLE. Vi, Folket, er Krigs-Alarmen.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.