Litt frustrasjon ang Chemtrails og elektromagnetisme. 8 juli 2019

Måtte bare få ut litt!!! Ser nå til USA der regjeringen dreper egen befolkning…noe som foregår verden over.

Jeg bare fatter ikke at ikke det amerikanske folk gjør noe med den galskapen USA regjeringen er med på. De må da vite at folket er målet med denne sprayingen. Dette har foregått i USA siden slutten på 40 tallet…da med USA soldater som prøvekaniner. I samme momanget begynte de med samme forsøk med elektromagnetisk stråling..senere som mange land har bygget og kaller det for forskningsstasjoner. Her i finnes en slik stasjon i Troms som samarbeider med alle andre stasjoner rundt om på jordkloden. Vi har og radarstasjoner (EISCAT) som OG er endel av “systemet” for å manipulere været. Se bare på det flotte Nordlyset i nord. Akkurat som om det IKKE er styrt av disse “kreftene”. Folk har blitt hjernevaska siden slutten på 30 tallet noe som har gjort sitt til at de som sitter og styrer i Norge idag har funnet ut at de kan gjøre hva de vil UTEN at folk har noe de skulle ha sagt…og det pga Parlamentarismen som ALDRI har vært et demokratisk styresett. Det eneste som kan redde Norge i fremtiden er at det stemmes på “nye” mindre partier for å få vekk de eksisterende som er underlagt NWO/.Nygaardsvoldregjeringa kuppet makten i 1939 og overga makten til Stalin 10 jan 1940. Regjeringer etter den tid er egentlig ikke lovlig valgt…og er bare et papir som de putter et sted sola aldri skinner. Se bare på hva Stoltenbergregjeringen gjorde i sin tid og for ikke å snakke om GHB. Det har Erna og Siv fulgt opp med glans for så å sikre seg stillinger i bla FN. Og folk sover..og kaller oss som har gjennomskuet dette for konspiratører. SSOV SØTT fortsatt folkens! Det kommer for en dag!

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.