Stoltenberg & co sin slaktefabrikk‏

AV ARMIN BAHRAMI

08. 04. 2010

7519 VISNINGER

6 MINUTTER LESETID

 121 

DEL ARTIKKELEN, ÆREDE LYSKRIGER! SANNHET GIR FOLKET KRAFT OG TAR MAKTEN FRA DE FÅ.

Det mest tragiske er at denne saken ble offentligjort fordi to [ukontrollerte – red. anm] journalister fra Reuters var involvert, mens det daglig skjer overgrep og systematisk trakassering; og massemord-showet pågår som regel uten at noen blir dømt eller sakene blir kjent.

Skyteglade soldater som sitter trygt i helikoptre og bak dronekampfly-spakene ler og skøyer mens de plaffer ned alt som rører på seg og skylder på «optisk illusjon» når det senere blir klart at ingen i gruppen hadde våpen.

I Irak tør ikke en familie på 7-8 å gå ut på åpen gate lenger i frykt for å bli ansett som en gruppe terrorister og bli skutt på siden mor bærer en veske som kan se ut som en RPG rocketlauncher.

4-5 millioner mennesker har dødd som følge av Gulfkrigene, nr. 1 i 1991 og gulfkrig nr 2 i 2003. Det dumpes utarmet uran og mange misfostringer er en av grunnene til at irakere ikke lager barn lenger.

Norge som en fredsnasjon bør trekke fredsprisen tilbake fra Obama. En av lovnadene hans var å trekke ut soldatene fra Irak 6 måneder etter han ble innsatt. Nå har det gått 18 måneder og krigen har bare eskalert.

Hvem var Saddam Hussein?

Saddam Hussein var en «puppet» som var innsatt av Storbritannia,  USA og Israel. Han var en lydig valp som fikk besøk av Donald Rumsfeld (googlerumsfeld saddam handshake) i 1981 der han fikk flere tonn kjemisk våpen overlevert for å anvende mot iranere i den 8 år lange Irak-Iran krigen der Saddam på ordre fra Reagan som koste hva det ville Iran måtte tape så islam fikk fotfeste, drepte flere hundre tusen iranere med sennepsgass. Han brukte gassen mot Kurderne også. Da satt hele den vestlige verden stille og overså at krigskonvensjonslover ble brutt, men i 2003 var vesten overivrige etter å finne masseødeleggelsesvåpen.

Saddam ble beordret av pappaen til George Bush jr om å invadere Kuwait hvor Zapata-oljeselskapet til Bushfamilien ville bistå med utvinningen. Saddam fikk tillatelse til å invadere det bittelille landet som Saddam mente tilhørte Irak, og når hans stridsvogner rullet inn reagerte USA med sjokk og vantro, og beordret FN til å samle seg for evt å gjennomføre økonomiske sanksjoner mot landet.

Disse sanksjonene alene, påstås det, har drept 1 million sivile i Irak. USA og Storbritannia ledet begge gulfkriger. Etter bomberegnet viste det seg at økonomisk krigføring var langt mer skadelig for de sivile enn bombekampanjer.

http://www.globalissues.org/article/707/iraq-post-1991-persian-gulf-warsanctions

1993 var første gang de begynte å bruke utarmet uranium på levende befolkninger. Dette er masseødeleggelsesvåpen siden halveringstiden er 4,5 millioner år, og mutasjonene begynte for alvor å ta seg opp i 1997.

USA dro ikke til Irak for å finne masseødeleggelsesvåpen i 2003, de dro for å hente kvitteringen!

http://www.globalpolicy.org/component/content/article/167/35716.html

I Irak er det nå 1 million døde etter 2003, 4.5millioner er skadet for livet og 5 millioner barn er hjemløse. Kildene for dette er militære-etteretnings godkjente nettsider, og etter dagens video å dømme, er USA flinke til å dekke til over sine spor.

Denne krigen er umenneskelig og barbarisk og ingen måte legitim.

Vi sier vi skal gi dem demokrati, så bomber vi dem, ja nå er de fri ?

Døden er ikke frihet….

Fra tid til annen sprenger etterretningsorganene MI6 og CIA en bombe i markedsplassene for å lure oss TV-tittere i den trygge vestlige verden, så okkupasjonsmakten’s tilstedeværesle legitimeres med at «de skyter hverandre, det er ustabilt, vi kan ikke dra» ..

Amerikansk og britisk etteretning skaper borgerkrig i Irak

Irakere er dritt lei okkupasjonen. Det er på tide at USA reiser hjem og overlater verdens fjerde største oljefelt til de som bor der. Den tredje verden med deres tilgang på naturressurser er i virkeligheten de rikeste landene i verden, men pga tidligere koloniseringer, okkupasjoner og ressursrøveri og den moderne IMF og verdensbank plyndringen, fortsetter U-landene å bli fattigere mens de rike blir rikere.

Det er ikke irakere som sprenger irakere. De er ett folk samlet bak et felles mål; å  få slutt på okkupasjonen. I 2005 ble MI6 agenter tatt for å kle seg ut som arabere med løsskjegg og turban. Deres oppgave var å destabilisere Irak for å legitimere USAs tilstedeværelse. Dette er ikke noe nytt, de sprenger bomber i markedene og dreper sivile for at okkupasjonen skal bli forlenget. På denne måten ser det faktisk ut som Irak «trenger» vestens okkupasjon for å ivareta sikkerheten til irakere, noe de aldri har hatt behov for.

Irak var ikke innblandet i angrepene på World Trade Centre 11. september. Al-Qaida eksisterte ikke i Irak. Bush og Cheney var allerede på krigsstien for å ta ut Saddam og sikre oljeleveransene til Kina og India som vil bli de neste storøkonomiene med enormt behov for forsyninger. Taliban refuserte Bush sitt tilbud tidlig i 2001, som gikk ut på at USA ønsket å legge superavanserte oljerør gjennom Afghanistan.

Bush svarte med å si «accept our offer, or recive a carpet of bombs«.

Noen måneder senere ble World Trade Centre angrepet og få dager senere var Afghanistan utpekt som den store fienden.

Tilfeldighetsteoretikere tror alt skjer tilfeldig i politikk, men faktum er at maktpersoner møtes bak lukkede dører, og blir enige om hemmeligholdelse. Det er naivt å tro godt om autoritære og maktsyke mennesker, våkn opp !

http://100777.com/node/1416

Norge har en finger i blodbadet

USAs propagandasjef i Norge er selveste statsminister Jens Stoltenberg.

http://en.wikipedia.org/wiki/International_Visitor_Leadership_Program

http://exchanges.state.gov/ivlp/ivlp.html

Stoltenberg deltok allerede i 1988 på et kurs for å bli USAs lydige hund. Kan dette være et bevis på at politikk er familieforretninger (Big Daddy Thorvald Stoltenbergs avgjørelse?) og turen til valglokalene er bortkastet tid i en kø, siden statsministre blir utvalgt, forhåndsprogrammert og tiltenkt plassering på statsminister kontoret 10-20 år i forveien? Kjell Magne Bondevik var også en del av dette USAs propagandavennlige program allerede på 1970-tallet.

Er det mangelen på motmæle fra Stoltenbergs fravær i denne videoen som er lekket fra Wikileaks? Har Stoltenberg noen gang vært kritisk til USA? Greit nok, han fordømmer handlingene til Israel, men det er en lang vei fra å sanksjonere, bremse oljeeksporten, avslutte våpenforhandlinger og kalle sionist ambassadøren inn på teppet for å si ham eller henne velvalgte alvorsord.

En ganske hårreisende nyhet som Stoltenberg helst vil holde tett om, er denne loven som muligjør fengsling av sannhetssøkende 911 aktivister på ubestemt tid.

Kan dette være noe som CIAs gratis-propagandister i Norge, skepsis.no vil juble for ?

Norges statseide Statoil tjener MASSE penger på okkupasjonen i Irak.

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=596778

Norges våpenindustri har aldri hatt så gode tider før.

http://www.aftenposten.no/okonomi/innland/article3527356.ece

http://www.ssb.no/magasinet/norge_verden/art-2008-03-12-01.html

Norge som en fredsnasjon må begynne å sanksjonere mot USA. Israel og USA har så mye å gjøre i Irak, Afghanistan, Lebanon, Palestina, Yemen og Pakistan at de skal avlede oppmerksomheten ved å angripe et nytt land så vi glemmer alt misbruket og lidelsen som de påfører den tredje verden idag.

Bør rødfargen på det norske flagget nå symbolisere blodet til den tredje verden ?!

«Du må ikke tåle så inderlig vel den urett som ikke rammer oss selv»

Arnulf Øverland

Jeg ser en økende likegyldighet blandt de store nettavisenes debattfelt, folk bryr seg ikke og gir blaffen i slike grusomheter, er ikke det hva Øverland mente med «inderlig» ? At vi er apatiske og  i ferd med å «elske» den urett som ikke rammer oss selv?

Media gjør en flott jobb med å mentalkondisjonere oss så krigsstilstander blir en normaltilstand. Vi sier vi har det tøft? Det er så kipt å se elendigheten i avisene? Gjør noe med det, demokratiet sover aldri! Tenk på alle barna med uflaks som ble født på feil sted til feil tid, og inse hvor heldig du egentlig er!

Irakere vil leve, de har ingen uenigheter, dette falske demokratiet som USA har bragt med seg er tull og tøys og like korrupt som USAs arm-forlengelse i Afghanistan med den valgfusk-sittende Karzai !

Hvem tror du får Iraks olje til en lavpris? Oljeinntektene går til å nedbetale de massive kontraktene de har bundet med vestlige selskaper, den andre halvparten av gevinsten går til Halliburton og de private selskapene som Blackwater som har 250.000 leiesoldater i Irak og Afghanistan, og de må amerikanske skattebetalere punge ut for.

I virkeligheten er taperne i denne konflikten irakere som blir bombet ihjel og robbet for sine naturressurser, og amerikanere som mister soldater i en krig de trodde var for frihet. 50% av amerikanske skatteinntekter går til finansiering av «krigen mot terror» som er terror skapt av USA som er uten grunnlag for intervensjon.

9-11 var en inside jobb – flere tusen amerikanske høyprofilerte doktorgradsproffesorer, ingeniører, arktitekter og sprengstoff-eksperter samt piloter og flere fra media har undertegnet en felles underskriftskampanje for å gjennopprette 9-11 kommisjonen som ble nedlagt etter 2uker, med «muligheter for sprengstoff» som den nye kommisjonens granskningsfelt.

http://www.ae911truth.org/downloads/AE911Truth-Petition&Names.pdf

USA er ikke Usa, det er exxon, Halliburton, IBM, Mcdonalds, Coca Cola, og Hollywood.

Hvert år kommer det 15.000 sårede krigsveteraner hjem fra Irak og Afghanistan og blir kastet på sosialen og alkoholmisbruk. De er sterkt preget av Utarmet uranium bruken de også. De er like lei Usa som resten av verden er lei Usa’ regjering.

http://www.thememoryhole.org/war/wounded/gallery.htm

Vi er alle ett og samme folk og vi har bare denne planeten her.

Fred nå!

SE OGSÅ

27. 02. 2016

Gode og onde kriger – hukommelsens kamp mot glemselen

De mektige vil ha oss til å tro at historie ikke lenger er nødvendig. Vi trenger en fjerning av slike røyktepper nå mer enn noensinne

01. 04. 2014

Jens Stoltenberg vil nedlegge NATO?

Som ny generalsekretær i NATO akter Jens Stoltenberg å få lagt ned NATO som forlengst har utspilt sin rolle.

10. 02. 2012

Norske og amerikanske soldater dreper for spenningens skyld i Afghanistan

Bollyn om norske soldaters dreping for Israel. “Søk etter sannheten er den edleste beskjeftigelse for mennesket, dens publisering er en plikt”. – Madame de

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; “Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
“DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG”

 Abonnere 

 Logg inn

guest

121 KOMMENTARER

Eldste 

Hans Gaarder

Skribent

Hans Gaarder

 13 år siden

TABU nr. 30 for norske redaktører og journalister: FOLKEMORDET I IRAK !

«De fleste journalister som er drept i Irak er tatt av dage av USA.
En ”psy op” (psychological operation) black ops agent som kjenner forholdene fra innsiden sier dette om Irak under USA-okkupasjonen:

”The plan to ‘embed’ journalists with the military in Iraq was a strategic operation that considered “journalism as part of psychological operations. The journalists that weren’t ‘embedded’ were considered “enemy combatants. More journalists have been killed in Iraq than in any other war, and it is the US doing a large portion of the killing.”

En viktig grunn til å “ta ut” journalister er å fjerne vitner fra “the Iraqi killing fields” som USA og Blackwater har bedrevet i det stille:

”Do you think they really give a shit about Iraqi freedom?
– We worked hard to make you believe that, but c’mon, they don’t give a shit about the Iraqi people. They’ve killed about a MILLION of them! And that’s NOT an exaggeration! They sure as hell give a shit about Iraqi oil though.”

I 1930-årenes Chicago hadde gangsteren Al Capone for vane å sende roser til begravelsene til rivaler han hadde beordet whacking av. I våre dager deles det i USA ut heder og ære til journalister som er drept i krig, mange på ordre fra USA selv, post mortem.»

Hentet fra
Norske mediers samlede TABU-oversikt
http://www.nyhetsspeilet.no/2010/03/norske-mediers-samlede-tabu-oversikt/

0

 Svar

bin Laden

bin Laden

 13 år siden

 Svar til  Hans Gaarder

Enig, det er viktig for faen å holde sine grusomheter skjult for masser.
Derfor ble Mats Gilberg og Erik Fossum hetset som kommunister og fikk innreise-forbud av blodig jødisk banda olmert-tzipi-lieberman-natan m.m.

Men er egentlig det så farlig at masser får vite om bestialiteten?
De sitter jo fortsatt foran zombi-bokser og tygger sitt pølsebrød…
Hvor mange yankees og europeere protesterte mot bestialske Gaza-massakren?
De fleste jeg har sett der, var muslimske ungdommer.
De fleste hvitinger stod sammen med jøder på annen side av barrikaden og ga jødiske slaktere full ryggdekning.

P.S. Stakkars leiemorder-veteraner.
De prøvde bare å gå den letteste veien og drepe andre mot god betaling…

0

 Svar

T

Skribent

T

 13 år siden

Vi lever i en gal verden det er sikkert! Det blir nesten for enkelt å tro at det er mennesker som står bak, det må være noen slemme reptil dronninger som styrer i denne virkeligheten. Akkurat nå har jeg en følelse av at hver gang de nevner «nwo» i taler o.l. så er det for og få oss til å tro at «nwo» er noe i fremtiden, mens verden er akkurat som de vil ha den, akkurat nå, totalt kaos. En stor fryktfarm som reptil dronningen trenger, fordi frykt er frekvensen negative entiteter nærer seg på.
God artikkel Armin, wikileaks har sjokkert en hel verden å sier de skal komme med flere avsløringer, masse energi til de som styrer fryktfarmen., men samtidig vil dette kanskje gjøre at folket samler seg mot denne krigen, folket skjønner at soldater på prosac (lykkepiller som gjør deg til bio.robot) ikke er medisin for en bedre verden, spesielt ikke når de som sender disse soldatene ut i krig kaller dem «hunder som de bruker til sitt formål.»

NWO is NOW, make the change. Eller som Armin skriver; Fred nå!

0

 Svar

Armin Bahrami

Forfatter

Armin Bahrami

 13 år siden

 Svar til  T

This New world order of chaos and control is more than 2000 year old! Her slår du spikern på hodet, NWO is NOW! Wikileeks må følges nøye med på, ser ut som de kan bli en betalt opposisjon etterhvert siden de nå representerer Konspirasjonsavsløringene. Jeg tror ikke slike videoer skaper frykt i vår befolkning, de fleste som ser video blir forbannet og knytter nevene, her skaper de en aggressjonsfarm, og den kan være nyttig i kampen mot the powers that be. Flere engasjerer seg, og alt som skal til om en liten stund er en som arrangerer en stor demonstrasjon og politikerne blir dyttet ut av godstolen.

0

 Svar

hope

hope

 13 år siden

 Svar til  Armin Bahrami

Digresjon,

Du er vel klar over at det er en microchipp i Gilette Fusion barberhøvel. De fins i Norge. Det er en RFID. «De» vil at det skal være på hver matvare også.
Saken er at de chippene er så billige, så de store firma som blir bedt om å sette microchippene i varene sine har ikke noe imot det..De er veeeeeldig billige. Så avansert teknologi, og så billig, og så tenker ingen på at kanskje noe er muffens? de er så dum

0

 Svar

bin Laden

bin Laden

 13 år siden

 Svar til  Armin Bahrami

– Du er optimist, Armin, ang.»liten stund». Mange de mette har standpunkt «så lenge det holder». De forstår ikke at når det ikke holder, da blir det riktig ille.

– Du skriver at «Saddam ble beordret av gamle Bush`n til å invadere Kuwait».
Dette er vestlig propaganda.
Jeg kjente en journalist i Sovjet som jobbet i Irak på den tiden.
Han beskrev Saddam som smart nok for å utnytte US til sine formål.

– Grunnen til at Saddam invaderte Kuwait, var at dette lille horelandet åpnet en bakdør for jøde-vestlig gjetebukk til arabisk olje.
Saddam var alene som stod imot faen i Midtøsten.
Iran hadde sine problemer plantet av jøde-vestlig faen på den tiden.
Det var feil å slåss mot Iran, men faen er lumsk.

– Det er også vestlig propaganda at Bin Laden var en agent for noen.
Han tok imot faens våpen for å utkjempe rusefaen fra broderland, ja, men det var alt Bin Laden hadde med faen å gjøre.

0

 Svar

Ratatosk

Ratatosk

 13 år siden

 Svar til  bin Laden

Mulig vi har fått vestlig propaganda men du må ha fått for mye propaganda av en annen type.. og du bringer den videre her.. for hvem?
Grav litt mer omkring denne Saddam, han var vel innsatt og avsatt av USA som alle andre despoter etter hva informerte folk vet..

Veldige ord du bruker du, er så mye bannskap her at man nesten ikke finner meningene dine innimellom du fordømmer på innpust og utpust..
Hvordan har du det ellers, Bin Laden? verden er vel ikke bare helvete, eller?

0

 Svar

T

Skribent

T

 13 år siden

Good point, jeg ble heller ikke redd, bare veldig veldig sint! Da har jeg to valg, gjøre noe positivt ut av sinnet mitt eller bli deprimert, lett valg. Ja, wikileak kan fort komme under press om de ikke er det allerede, men med alle pedofili avsløringene for tiden så er det ikke overraskende at vi får litt andre avsløringer også…

…senest idag leste jeg en artikkel i adressa om den forrige biskopen i Trondheim; som uten forvarsel forlot sitt embete ifjor; Georg Muller. Som nå har innrømt at han hadde misbrukt barn. Likevel, paven nevnte ingenting i påsketalen sin, ikke en liten unnskyldning til alle barna som har fått livene sine ødelagt, paven var tillome frekk nok til å kalle alle pedofili avsløringene for sladder!
Georg Muller mottar idag «åndelig» veiledning innenfor murene til Vatican City, uten frykt for videre straffeforfølging. NWO is indeed NOW!

0

 Svar

o

o

 13 år siden

 Svar til  T

Oj ! Dette er et delvis paradigmeskifte i min opplevelse av virkeligheten !
Delvis har jeg vært i frykt for de mulige fatale fremtidige utfallene av ordet NWO.
Men det er så mye enklere å forholde seg til når ( som jeg hele tiden har vist at)
N W O = N O W

0

 Svar

Michelle

Michelle

 13 år siden

TAKK TAKK, det er så utrolig viktig at dette kommer frem i lyset, jeg fant nå nettopp en link som viser maktpyramiden og at de øverste ikke er goe i hodet, NEW WORLD ORDER $ pyramid, det er skremmende, surrealistisk og vanskelig å fatte, men når man ser hvordan verden er laget som en pyramide, der ytterst få har pengene, mens hele verden styres av ødeleggelser, forurensning, legemidler, stråling, militære osv må en virkelig snart begynne å lure på hva slags «mennesker» som egentlig sitter på toppen tenker med, de prøver å vri ting til å skremme oss til at vi bare må ha mere og mere militære og legemidler, hallo, men vi i kjærligheten må ikke være redde tror jeg, vi er i lyset, vi har ingenting å frykte egentlig, vi er i kjærlighetens evige glede, husk – det finnes ingen død, uansett så legger jeg ved linken jeg driver å ser på nå:

http://www.lifeinthemix.co.uk/new_world_order.html

0

 Svar

Otto

Otto

 13 år siden

Beyond Treason

0

 Svar

Armin Bahrami

Forfatter

Armin Bahrami

 13 år siden

Hva er frykt egentlig?

Det er en tynn linje mellom energien i frykt og spenning. Frykt er en reaksjon som fører til aksjon. Noen mennesker føler seg mer levende når de blir opphisset, redd og spent i en fryktelig situasjon. I dagens samfunn med våre vågale politikere som er en direkte trussel for vår framtid er politkk ekstremsport.

Bli redd, for det nytter ikke å være gladfisk i en situasjon som det her. Du lurer bare deg selv. Sannhetensbevegelsen snakker ofte om at vi ikke må spre frykt, frykt, frykt, men er det vi styrer skuta til makteliten? Når du er i fare, så sitter du ikke stille, og venter på å bli overkjørt i søvne? Så hva er alle denne griningen og sutringen for? Ser du ikke at vi bidrar til fryktfabrikken når vi hele tiden sier «åå værså snill,, ikke spre frykt» ?

Nå er det på tide å bli herdet av denne frykten, og lokalisere fienden, for vi har lenge vært en and som sitter i dammen og plystrer for oss selv så vi slipper å frykte hva morgendagen kan bringe.

«when the people fear their government, you have tyranni, when the government fears the people , you have democracy»

På tide å dirigere denne frykten tilbake i ansiktet dems.!

Her ser jeg at vi trenger en frykt-terapaut. Frykt er bare et ord, ta det hele med ro 🙂

0

 Svar

o

o

 13 år siden

 Svar til  Armin Bahrami

hva er det vi driver på med her på jorda . . .
Se , hør , og kjenn denne fyren her:
http://www.youtube.com/watch?v=mktxaMm_wgI
Får lyst til å røske den jævla slangen i meg rett ut ! den er bare så glatt og sleip !
Ikke mat troll, slanger, reptiler er vel den beste medisinen ? Likevel er det sadistisk moro . . .

0

 Svar

Lise Tollefsen Slembe

Lise Tollefsen Slembe

 13 år siden

 Svar til  Armin Bahrami

Tre der tre type FRYKT som er hovedårsaken til at folk forholder seg passive her i landet.

1. Frykten for å bli fordømt og stigmatisert og personforfulgt.

2. Frykten for å bli utsatt for vold

3. Frykten for å bli drept.

Hvis man kunne bruke disse punktene i en stordemonstrasjon der man tydelig som demonstranter legger vekt på å få frem vår avsky over at man til og med her i landet er kuet og slaver for frykt- og kontrollpolitikken denne regjeringen legger opp til, så har man kommet langt.

0

 Svar

Michelle

Michelle

 13 år siden

jeg skjønner godt hva du mener Armin, jeg skrev litt om at vi ikke må være redde over, så vil forklare litt mer fordi det kom litt uklart ut tror jeg, det jeg virkelig er redd for, er at jeg selv skal bli en del av denne makteliten og henge på som en robot som bare tenker penger og status, men det jeg mente er at vi ikke må være redde for å si ifra om at vi velger kjærligheten og ikke være redde for å si nei til hierarki og NATO og USA og frimurerne og micro-chips og stråling, vi må ikke være redde for å si det vi vet er sannhet og riktig, men vi må ikke være så uredde at vi ikke bryr oss, vi må jo bry oss om andre og si ifra, men samtidig huske på å være snille, det de på toppen vil, er jo at vi skal gå til krig mot de vi ser på som fiender, jo mere kaos jo bedre for å overbevise om å innføre mere kontroll, at vi skal være slemme, så vi må være snille, at vi sprer informasjon og viser folk at vi åpenlyst sier nei til legemidler, politi, forsvaret, NATO, USA, EU osv, så skjønner folk at alt er feil, noe er riv ruskende galt, og da får de på toppen ikke lurt folk lengre til å jobbe på våpenfabrikkene, til å dele ut Nobel-priser, til å jobbe for legemiddelfirmaene, til å nekte å kjøpe flere nye mobiler osv. Vi sprer informasjon og viser at vi sier NEi! For meg så er sannheten veldig enkel og helt åpenlyst, verden er et helvete og de på toppen har alldeles ikke rett og gjør bare verre med sine løsninger som alltid er mere militære og industri og kontroll og vaksiner, for meg så er ALT dette helt FEiL, bare å se på hvordan dyr slaktes, nå leste jeg nettopp i David icke’s Biggest Secret, har nettopp begynt på den, vanskelig å ta inn alt, mye som er skummelt og ekkelt, gross, men der står det ialelfall nå leste jeg at både kosher mat i Jødedommen og den muslimske verden er alt satanistisk, dyr kuttes levende og dør når alt blodet har rennt ut, det er jo helt SiNNSYKT, er dette virkelig fakta??? – det får meg til å tenke og våkne iallefall..

0

 Svar

Cosmomind

Cosmomind

 13 år siden

Hadde en gang for lenge siden en bok som jeg desverre har mistet. Forfatterens hensikt var å vise at verdens ledere er psykopater, og at det ligger for psykopater å søke makt.
Kjennetegnet for psykopater er jo at de er smarte og ekstremt flinke til å få andre til å tro godt om dem. De fremstår som hyggelige mennesker.
De er mestere i å manipulere, og de mangler genet for empati.
Dersom folk kunne se denne enkle sannheten ville de være mere på vakt ovenfor de som søker makt.
Dersom vi må ha representanter for interessene våre burde det være basert på hva de faktisk har gjort for menneskeheten og ikke hva de forteller oss at de skal gjøre.

0

 Svar

bin Laden

bin Laden

 13 år siden

 Svar til  Cosmomind

Det finnes 4 typer psyke etter det som er dominerende – instinkter, vaner, fornuft eller intuisjon:
1. Dyrisk type.
Deres sinn ekspederer kun instinkter (ete og knulle).
2. Zombi (biorobot).
Deres sinn ekspederer vaner (som f.eks.gå på jobb).
3. Demonisk type.
Deres sinn ekspederer både vaner og instinkter. De nyter sin evne til å
manipulere de to første gruppene.
4. Human-type (de ytterst få som kan kalles mennesker i egentlig forstand).
Deres intensjoner og handlinger styres av intuisjon (Gud, samvittighet).

Verdens mafia jobbet bevisst for å få masser ned på dyrisk nivå. De frister masser med all mulig møkk – porno, narko, alko, disko (http://www.youtube.com/watch?v=VnwLADuPm6U&feature=related) slik at masser blir styrt av sine lyster (fordi de fortjener det).
Dette førte til en systemkrise (økonomisk, økologisk, mangel på naturressurser og overbefolkning).

Banda har ikke nok leiemordere for å eliminere 4-5 milliarder, de vil ikke bruke atomvåpen av hensyn til sine egne skinn, da må sauer utslette hverandre, dø av overdoser, sykdommer/ vaksiner, barnemedisinering (http://www.youtube.com/watch?v=9S8uYRCCBaM&feature=video_response), osv.

Sovjet er allerede oppdelt, United Stupids drives mot total konkurs og splittelse i 2010, det påsettes korrupsjon i verden, kaos, konflikter og utukt for å få følelse av håpløshet og følgelig alkoholisme og narkomani.

Masser selv hjelper faen og graver sine egne grav.
Forstår ikke levitenes nyttige idioter i misdannelsen «israel» at de bare er et middel i slakteplanen og for å få hele verden til å hate jøder og senke vibrasjonsnivå på jorden med hatet?

Den schvartze-katten og Singoalla prøver å ta jøder under sin beskyttelse fordi de elsker dem uansett grusomme uerninger.
Det er ikke på denne måten jøder skal beskyttes.
De trenger en skikkelig spark i ræva for å få dem til å innse hvilken grusom synd de påtok seg.
Jo før de begynner å tilbakebetale sitt gjeld til palestinere, jo større sjanser for overlevelse har de selv.

Like rasende blir jeg på de nyttige idiotene som vet alt om korrupte skurkene som ekspederer psykopater på toppen, men likefullt legitimerer de disse skurkenes makt.
Er det for å utsette hjemmebruk av trente i utlande leimordere de prøver å hale ut tiden? La faen ta deres avkom, bare ikke dem?
Hvorfor produserer de avkom da?

0

 Svar

o

o

 13 år siden

 Svar til  bin Laden

tatatrata . . . Og den fiktive jakten på «bin Laden» forsetter på NyhetsSpeilet 😉 Du, vår Demon som fortsetter med å terrorisere vår «Frie» virkelighet ! Vik fra «oss»= «Satans makt», , , ellers: ( GI ALTERNATIVET NÅ ! ! ! ) takker på forhånd . . .
Fortsett å indoktrinere «Trippel-tenking» i Uenderlige mulige varianter !
Led oss til å erkjenne «vår» totale avmakt ! Knus vår patetiske håpfulle tro !
Jeg ber: GI det nødeløse strikket NÅ ! . . FRIgjør «OSS» FRA DET «O n d e » !
(delvis ironisk 😉 )
Personlig finner jeg det svært problematisk å motsi dine ytringer bin Laden. Du påpeker fundamentale problematiske utfordringer i den såkalte «vår?» «virkelighetsoppfating».
Dualitetenes rotasjoner gjennomsyrer meg kontenuerlig.
Ditt historiske «kunnskaps»-nivå overgår faktisk min komfortsone ! Likevel greier «Du» å forstyrre den i denne grad !
Derfor vil jeg utforde «DEG» til å dele hva for en KRAFT dU er i besittelse av !
Har du en oppskrift ? Hvordan, og på hvilken plan kan «man» reversere den tilsynelatende maktesløsheten » vi » har ? Hvordan Kan «vi» utgjøre en «forskjell» ? Hvilken «makt» har vi ? Tanker, handlinger, makt, erkjennelse, selv-utlikning osv !
Vær så Snill å Del konkrete Tanker for hvordan «Vi» kan konkretisere en AVMAKT til » SATAN «

0

 Svar

bin Laden

bin Laden

 13 år siden

 Svar til  o

Takk for invitasjon til diskusjon, aloalo.
Jeg selv følger buddhistisk oppskrift:
Målet er å unngå gjenfødelses hjul ved å slukke de 3 bålene:
– grådighet
– ond vilje
– uvitenhet.
Kunnskap er såpass viktig at faen gjør alt for å sperre tilgang til den. Problemet er at utdannelsessystem i vestlig verden er i Satans hender.
Skoler produserer zombier, som bestilt.
Hode til ungdom stappes med svare mengder av fragmentariske data uten sammenheng og følgelig uten nytte.
Alt som kunne utvikle logisk tenkning, f.eks. matematikk, ble erstattet med billig surrogat, slik at den har ingenting med matematikken å gjøre lenger.
Se hvem (jeg mener etnisitet) sitter i utdannelsesadministrasjon på alle nivåer. Ikke hopp opp enda. De er veldig nyttige idioter.

Den samme sovjetiske generalen som fortalte om ovennevnte 4 typer «mennesker», fortalte også hva egypts presterskap har gjort med jøder.
Dette er KGBs historisk funn.
Prester har plukketg ut en av de fattigste semitt-stammer, ledet dem i ørkenen i over 40 år for å få dem til å glemme sine røtter, banket inn i hode deres ideen at de var gudsutvalgte smartinger som hadde rett til enestående posisjon, ga dem Tora med regler at de skulle behandle sine egne rettferdig og kue de andre som dyr.
Hvorfor det?
Splitt og hersk. For å ha en klar syndebukk når masser blir rasende.
For å gi utløp til innebygd i hat i retning syndebukken slik at masser ikke oppsøkte dem som manipulerte bak kulissene.
Denne generalen hevdet også at det var omskjæringen på så tidlig tidspunkt (8.dag) som gjorde at hele bevisstheten til denne stammen bygges opp skjevt. At det er en ubøtelig trauma som gjør at de er ekstra mottakelige for programmering (zombering).
Hvorfor kvinner blir påvirket av det samme – sannsynligvis 100-monkeys fenomen. Resultatet er at de sitter dypt i Matrixen og gjør som de får beskjed.
Man kunne synes synd på dem, men når jeg ser på bilde oppe, blir jeg rasende.
Hvordan gikk det an å miste alt menneskelig i seg?
Hvordan kan en voksen debil jevne med bulldoser et hus stappet med levende gamlinger og småbarn?
Binde et menneske for øyne og skyte ham i beinet på klosshold for så å kjøre ham på jødisk sykehus og partere ham?
Selv patologiske mordere kan forferde seg over sine ugjerninger, men disse angrer ingenting.
Deres folkevalgte trygler «internasjonalt samfunn» om fordømmelse for å ha argumenter og kunne sette sine demoniske masser på plass.
Men leviter (etterlevninger etter presterskapet) beordret EUs hore-pedofil-ledere å avlegge kyss-i-olmertræva isteden, for å gjøre masser i verden rasende og mordere enda frekkere i overbevisningen at de er ustraffelige.

Hva tror du selv, vi må gjøre i denne situasjonen?
Levitenes planer er å la masser rive jøder i småbiter til slutt.
Hvordan går det an å ikke forstå at de blir brukt?
Jeg prøver å sparke dem så hard jeg kan. Lærte av Hundehviskeren at det hjelper å sparke en bikkja for å få dens sinn ut av en «hengt» tilstand.

Jeg tror det ville hjelpe å sende dette bildet (over) som e-post til dem fra alle verdens deler. Jøder må få vite at verden ser og fordømmer deres bestialitet.
Forbryternes sinn går ut av kontroll når den ikke møter motstand og fordømmelse. Det er verdens regjeringens mål å få jødisk bestialitet ut av dimensjoner. La faens system klikke og «henge seg» av massesabotasje.
Jeg lagret bildet for et slik formål, skal samle flest mulig jødiske e-adresser i misdannelser «israel» og ruseland.

Metoder vi kan bruke, er sabotasje.
Ikke aksepter verdensbilde Satan prøver å klistre på massenes hjerner, forklar andre hva den vil oppnå. Hvis en og hver av oss saboterer djevelsk maskineri der vi kan, så stopper den.
Ikke legitimer faen, stem mot alle eller sitt hjemme.
Ikke sitt hjemme med din kunnskap, men del den med ungdom.
Det er tomhet i sjelen de prøver å fylle opp med knulling, dop og disko.
Jeg er dårlig i karate-filosofi, men den kan brukes i kamp mot Satan.
Bruk faens egen vekt mot ham.
Gjør det motsatte av det den forventer.
Islendinger samlet seg med kasseroller, jeg bruker fløyte, blitzerne trommer (fin ungdom, det var en ære å bli arrestert sammen med dem etter anti-NATObanda demonstrasjon).
Oppskriften for hva vi kunne gjøre, stod i artikkelen «Forfalsket virkelighet»: løft øyne opp mot himmelen. den opprinnelige Matrixen er delvis i drift. prøv å gjennopprette kontakt med den, hør din intuisjon.

Jeg tror den opprinnelige Matrixen venter på at vi gjør et riktig valg, ikke noe annet.
Jeg tror Matrixen vil ordne resten med synkronisering av våre tanker og vibrasjoner, bare tilstrekkelig mange gjør et riktig valg og ber «frigjør oss fra det onde.»
Bare vi velger Guds plan om rettferdig verden, så blir det paradis på Jorden.
Amen.

0

 Svar

o

o

 13 år siden

 Svar til  o

OhmM !
http://www.youtube.com/watch?v=ciaxV-mutdY
Denne episoden av south park oppsummerer mye av den forvrengte Yin og Yangen som råder vi verden !
Takker deg bin Laden (på tross av ditt provoserende språk) . Amen ! 😉

0

 Svar

trackback

Blackwater Watch » Blog Archive » Nyhetsspeilet.no » Stoltenberg & Cos slaktefabrikk‏

 13 år siden

[…] Read more… […]

0

 Svar

arifkarim

arifkarim

 13 år siden

Helt enig med deg Cosmomind! 🙂
Det er jo en selvfølge at maktsøkende mennesker er psykopater, kanskje ikke i begynnelsen, men etter at de har blitt mektige, overtar de «onde» genene over de gode, og havner dem inn i en vond spiral der empati blir godt overskrevet med planer om enda «mer» makt!
Og så har vi jo selvsagt mektige mennesker, som ikke lar seg manipulere av de rikes agenda. Heldigvis, har illuminati funnet løsningen på dette problemet også: Drep dem, så det ser ut som «naturlig» / ikke-forklarlig død. Eksempel: Gandhi, JFK, Martin Luther King, Jr., Michael Jackson osv…
Lykke til med «drømmer» om en bedre verden 😀

0

 Svar

bin Laden

bin Laden

 13 år siden

 Svar til  arifkarim

Spørsmålet er det samme:

Hvorfor legitimerer dere SATANS MAKT når dere vet at de «demokratisk valgte» som ikke finner seg i faens lomme, blir eliminert?

HAMAS ble demokratisk valgt, men hele hyene-svermen av US-EU-horeledere førte dem på «terroristlista» og dekker over mossæds drap på HAMAS-aktivister.

Dere vet jo alt om drap på Latin-Amerikanske presidenter og Saddam som stod i veien for SATANS MAKT.

De kjempet for din og min frihet.
Og hva gjør dere?
Dere legitimerer SATANS MAKT uansett.
Er det noen vits å kaste bort mer tid på dere?

0

 Svar

Vandalf

Vandalf

 13 år siden

 Svar til  bin Laden

Saddam kjempet for vår frihet?

Jeg vet ikke hvilken oppfatning av virkeligheten du besitter, men den er i hvertfall fjernt fra min.

0

 Svar

Armin Bahrami

Forfatter

Armin Bahrami

 13 år siden

 Svar til  bin Laden

Saddam var faktisk den eneste i Midtøsten som gav millioner til Palestinerne. Han bygget også midtøstens beste sykehus i Irak, og levestandaren var ganske høy for folk flest. Du kunne fks dra på kafe, kino, resturant, idag tør de ikke å gå ut av huset engang. Kan det hende de fleste kommer til makten med urene intensjoner for så å forandre kurs mot det bedre når de har makten? Samme skjedde med Shahen av Iran, de siste årene slang han med leppa mot zionistene som eide finansverden,bankverden som stod bak det meste galskapet i verden i et intervju til 60minutes. Saddam var insatt, det er uten tvil, men jeg tror ikke han ble funnet i den lille hula han gjemte seg i, han var smart nok til å vite at Usa vil invandere, så han hadde god tid til å gjemme seg på øy med all sin velstand. Den saddam vi så ble drept var skuespill, akkurrat som bin laden er skuespill. De fleste maktpersoner har dobbeltgjengere.

Alt i alt, beviser saddam hans edle hensikter Bin Laden, når han godtok at sitt land ble bombet i sønder og slaktefabrikken er hovednæringen i «landet hans»..

0

 Svar

Michelle

Michelle

 13 år siden

 Svar til  Armin Bahrami

for en syk surrealistisk verden vi må bo i, fant nå 2 artikler som forteller om at Hitler og hans skrekk-forsker i konsentrasjonsleirene, der vi alle vet hvilken grusomme forsøk som ble gjort på menneskene, levde videre lenge etter krigen.
1. http://www.cherada.com/articulos/hitler-didnt-die-in-the-buner-confirmation-of-the-satanic-illuminati-conspiracy-and-the-arizona-wild
2. http://en.wikipedia.org/wiki/Joseph_Mengele
Tar med også en link på at Obama ba likevel om sinnsyke 175 milliarder for å sende ut de ekstra 30.000 soldatene i krig og en link på at Bush Senior fikk den øverste militærordenen overlevert av dronning Elizabeth, etter Gulf krigen som drepte ca. 1,5, men det luktet vel Nobel-priser også:
3. http://www.tv2nyhetene.no/utenriks/militaerbudsjett-paa-3715-milliarder-3070805.html
4. http://www.heraldicsculptor.com/bath.html

0

 Svar

Cosmomind

Cosmomind

 13 år siden

Bin: Du bør slutte med å bruke termen dere. Det fører bare til at alle og ingen føler seg truffet og da forsvinner adresseringen ut i intet.
Tror du det har gått folk hus forbi at valget av HAMAS ikke ble respektert?
Alle som har fulgt med har vel reagert på fiendliggjøringen av HAMAS og drapene på deres ledere.
Saddam og hans Bathparti ville ha et Stor Arabia. Men Saddam var ikke særlig villig til å gi de tyve millioner Kurderne sitt eget land, hvilket jeg mener er en skam at ikke en så stor folkegruppe blir hørt.
Du sier selv at du har Tetjenske aner. Jeg kommer fra en del av Norge hvor russerne faktisk trakk seg tilbake fra etter at de hadde befridd vår landsdel. Derfor står vi dem nok litt nærmere enn folk flest. Dette forhindrer meg likevel ikke fra å se det faktum at også de har lekt herrefolk. I prinsippet støtter jeg alle folk som vil ha sin frihet. Maktkonsentrasjon er ikke av det gode.
Dersom du blir mere spesifikk med hvem du mener når du skriver dere vil det bli letter å forstå hva du mener. For når du skriver dere, må jeg virkelig spørre meg selv. Hvem er vi?

0

 Svar

bin Laden

bin Laden

 13 år siden

 Svar til  Cosmomind

Det var nettopp dine ord «Dersom vi må ha representanter for interessene våre…» som fikk meg til å hoppe opp i stolen.

Det er kriminelt å samarbeide med et kriminelt system.
Hvilke representanter?
Kun total boikott av kriminelle systemet kan stoppe faens fremmarsj.
La faen vise sitt tryne åpent når systemet blir fratatt sin legitimitet.
Det er bedre enn å bli dyttet med spyd i ræva til slaktebenken en og en.

Ang. det at «rusere frigjorde din landsdel». Er du sikker på at det var rusere og at de kom for å frigjøre deg?
Visste du at rusere brukte okkuperte folkene som kanonkjøtt og stilte dem mellom tysk- og ruseild? Få den kula du liker best.

Etter krigen massakrerte og deporterte Stalin flere folkeslag, blant dem tsjetsjenere som kjempet en for hundre, nettopp for å tråkke dem ned.
Tsjetsjenere angrer bittert i dag at de bidro til NWO`s nederlag den gang og forlenget sine egne lidelser med det til dagen i dag.

Hvem sin propaganda sier at Saddam ville ha Stor Arabia?
Det er fra samme faen menig ruseschwein fikk banket inn i sine treskaller at tsjetsjenere ville få Sharia-lover i ruseland (som er egentlig mitt frastjålne land). Kjenner du igjen Siv Jensen her?
I Chilie fikk soldatene høre at Aljende ville innføre kommunisme med felles koner… Hvor lenge skal folk nappe på det?

Visste du at kurdere styres og støttes av jøde-vestlig banda i sine krav om å få 1/3 av Irak? Den mest oljerike delen, med mange millioner irakere som fastboende i flere århundre? Hvorfor krever ikke kurdere noe tilsvarende deres folketall? De krever også de beste områdene av Tyrkia og Iran.

Hvis du stemte FOR noen, så mener jeg deg når jeg sier at dere legitimerer SATANS MAKT.

0

 Svar

Cosmomind

Cosmomind

 13 år siden

 Svar til  bin Laden

Bin Laden: Svar til deg er på neste side (min feil)
Glemte å avslutte med at jeg ikke stemmer fordi jeg ikke finner noen parti jeg kan tenke meg å stemme på, men nå har jeg i alle fall klargjort det.

0

 Svar

Ratatosk

Ratatosk

 13 år siden

 Svar til  bin Laden

Og hvilken propaganda hører du på, Bin Laden?
Kan du oppgi noen kilder for disse meningene dine? 😉

0

 Svar

Armin Bahrami

Forfatter

Armin Bahrami

 13 år siden

 Svar til  Cosmomind

Hamas lederens sønn ble tatt i fangenskap og hjernevasket med MKultra til å backstabbe sin egen far… We know this Binny laden!

0

 Svar

Alcyone

Alcyone

 13 år siden

Noe jeg tror:

Grunnen til at folk lar krig og «våre ledere» styre, er fordi det er alt for mange som er redd for Islam og de tror at alle muslimer ønsker at alle skal være muslimer. At muslimer ser på ikke muslimer som fienden, selv om jeg tror at de fleste ikke bryr seg om at man er muslim, jøde eller kristen, hvit, brun, svart eller blå.
De er redd for den «motsatte NWO» og at samfunnet skal være «styrt av religion».
Derfor føler dem ikke så mye på at sivile blir regelrett slaktet.

De fleste er låst fast i troen på demokrati og et «normalt» liv med fri vilje, som innebærer at man skal jobbe og bidra til utvikling av samfunnet.
Folk ønsker en bedre økonomi for seg selv og landet, dette gir en trygghetsfølelse for folket.

Derfor ønsker dem ikke å se på det sinnsyke som pågår i verden, fordi dem selv lever trygt inne i en boble.
Tror jeg da.

0

 Svar

Mr Oslo

Mr Oslo

 13 år siden

Bin Laden kommer med utrolig mye hat og generalisering?
Synes redaksjonen dette er greit? Jeg blir kvalm av det jeg leser.

0

 Svar

Cosmomind

Cosmomind

 13 år siden

Jeg kan på en måte forstå at du hoppet i stolen når jeg ser din tolkning av setningen du refererer til. 🙂 Det jeg mente var at dersom folk aboslutt må ha noen til å bestemme over livene sine.
Når det gjelder russerne må du ikke glemme at dersom du går helt tilbake til tsarenes/cæsarenes tid ble også russerne slaktet i hopetall, og det ble ikke bedre med Stalin.
Når det gjelder Bathpartiet er det nå det jeg har lest, men om jeg har blitt feilinformert må du gjerne komme med en annen tolkning av deres politiske program. Det er vel uansett ikke noe galt i å mene at Arabere skal stå sammen.
Dine påstander om kurderne kjøper jeg ikke. Den viktigste grunnen til at Jøde/Nato Tyrkia ( he he ), Iran og Irak ikke vil gi kurderne fjell-landet sitt er at de er redd for hevn for den årelange undertrykkelsen de har vært utsatt for.

0

 Svar

arifkarim

arifkarim

 13 år siden

Hjelpen er kommet mot NWO, endelig!
«- Kineserne er smarte. De utmanøvrerer oss
.Obama under sterkt press for å gjøre noe med Kina. Men USA kan ikke lenger diktere hva Kina skal gjøre, sier forsker. »
http://www.dagbladet.no/2010/04/08/nyheter/kina/utenriks/11192742/?

Kina er vårt eneste håp for å unngå WW3. Vær så snill, kinesere, ikke gi amerikanske psykopater enda en krig. Bli fredelig som dere alltid har vært! 🙂

0

 Svar

bin Laden

bin Laden

 13 år siden

 Svar til  arifkarim

Det beste kineserne gjør, er at de motarbeider NWO med sitt eget konsept av finanssystemet.
Staten gir bøndene lån med -10% renter.
dvs. bønde låner av staten 10 kroner, og betaler tilbake 9 kroner.
fordi han gjør en sammfunnsviktig oppgave.
Det er en-bøttes-klistir til Rottechilder&Co fra kinesisk stat.

Ang. fredelige som vanlig…har ikke ord.

0

 Svar

Cosmomind

Cosmomind

 13 år siden

Gorbatsjov skrev i en av sine bøker mens han satt med makten at de skulle knekke kapitalismen på deres egne premisser. Dette har også vært en «skjult» taktikk fra Kina.
Dersom man tar i betraktning at «they» har hatt og kan ha en finger med i spillet over hele kloden vet man ikke hva man skal tro lengre.
Det kan jo også fort bli slik at når Kina har svingt seg opp så har vi det gående igjen!? Huff, politikk er en vanskelig materie!
Det er nesten så man kan miste både troen og håpet. Det eneste de ikke kan ta fra oss er kjærligheten! 🙂

0

 Svar

Den Lille Snille Ulven

Den Lille Snille Ulven

 13 år siden

Statsminister Stoltenberg fløy 10 ganger jorda rundt i privat jet på to år !

http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/jens-floey-ti-ganger-jorden-rundt-i-privatjet-3177991.html

Oppslaget fra TV2 sier ikke noe om hvorfor Jens er blitt så «likere» oss andre, med andre ord hva har han egentlig bedrevet på å befinne seg alle andre steder enn i Norge.

Her er noen aktuelle saker og ting som Jens kan ha holdt på med:

– Vaksineambassadør for vaksineindustrien og (depopulasjonisten) Rockefeller (betales med våre penger – via UD og FHIs budsjetter)

– Kjøp av klimakvoter for sitt private jetfly (ikke spøk – omtalt av TV2)

– Ambassadør for salg av norske våpen til USA/NATO for bruk i Irak og Afghanistan (også av Blackwater)

– Befaring på den topphemmelige chemtrails-fabrikken i USA. Diskusjon om hvilke partikkeltyper som Norges folk bør sprayes med i inneværende år

– «Klima-møter», mao. deltagelse for «å legge grunnstenen for» en kriminell, ondskapsfull og illegitim verdensregjering. Skal vi legge til grunn at Jens har spyttet i penger fra Norges fellesskasse til formålet

– Bohemian Grove deltagelse sammen med pappa djeveldyrker Thorvald ?

– Briefing på høyt nivå (NSA ? CIA ? Bilderberg ?) om erfaring med bruk av bestråling i den stille krigen mot Norges befolkning (tetthet og strålings-intensititet av mobile basestasjoner, kreftfremkallende virkninger av TETRA i andre land, erfaringer med 4G-nettet, propagandaknep for å få folk til å ønske seg enda mer stråling; «mobilt bredbånd til hytta og seilturen» osv.

– Befaring i underjordiske bunkere. Siste briefing gikk ut på at katastrofescenarioet for 2012 er blitt avlyst. Likevel best ikke å informere den utvalgte eliten, da dette kan medføre plapring og svekket lojalitet.

– Irak- og Afghanistan-briefing med Blackwater: Statusrapport fra utarmet uran og depopulasjonsfronten.

– Planene om en verdensvaluta. Utarbeidelse av nedtrappingsplan for den norske krona, samt utfasing av papirpenger for digitalisering.

– RFID-chipping av Norge. Vil det være mulig å få frivillige fra Norge, slik det har vært med lobotomering/LSD-foring/MK Ultra ? Vil lysten være tilstede hos de unge, de som er foret opp med dataspill og animasjoner hvor den som har fått microchippen innabords får superkrefter.

– Kan det tenkes at Jens tar mål av seg til å erstatte Henry Kissinger som mannen som alltid befinner seg i skytteltrafikk uten at noen vet hvorfor ?

Er noe uteglemt fra listen, mon tro ?

Javisst: Jens Stoltenberg er en knakande sympatisk og kjekk kar. Alle vi som bor i Norge buler i brystet av stolthet når vår Jens blir omtalt etter å ha spist kirsebær med noen av de store.

For å si som irakerne sa om Saddam før Bush for å innføre demokrati, trygghet, frihet og velstand i Irak: He is a sonofabitch, but he is our sonofabitch !

Hvorfor klarer jeg ikke å utalle det samme om Jens Stoltenberg, selv om jeg prøver ? Det faller lettere å uttrykke seg a la Sex Pistols: Is Jens a human being ?

0

 Svar

arifkarim

arifkarim

 13 år siden

 Svar til  Den Lille Snille Ulven

Ikke verst for en statsminister, som mener det å «fise» formye fører til klima-endringer! 😀

0

 Svar

bin Laden

bin Laden

 13 år siden

 Svar til  Den Lille Snille Ulven

Listen var utfyllende nok, Ulven.
Spørsmålet er hvordan human beig kan motarbeide bioroboter.

Kunne du ta på deg oppgaven og samle eksperter på forskjellige områder til en parallell regjering som hadde motsatt mål en Rottachilds &Co?

Lysglimt kunne være med, kanskje (økonomi).
Advokatene som kom med offentlig anmeldelse for krigsforbrytelser av jødiske regjerende banda etter Gaza-massakren (jus).
Mads Gilbert og Erik Fossum (helsedirektoratet). De ville forby drepende vaksinering, feilmedisinering og spraying fra lufta.
Disse ekspertene må beskyttes mot Rottachilds snikmordere.
Det finnes human being t.o.m. blant de militære, som de to ekspertene som kvalifiserte Gaza-massakren som statlig terror (det var en NRK-dokumentar før ekte faen tok over som NRK-sjefen).

Det må utarbeides en alternativ konsept for menneskehetens eksistens.
Det må forbys lånerenter, selve grunnlaget for sataniske systemet.
Japan gir kreditter med 0% renter.
Kinesiske bønder har -10% renter (har ikke info om samme satsen gjelder industri).
Har noen anelse hvorfor jordbruk og melkeproduksjon i Norge systematisk ruineres og hvem som står bak?
Hvorfoe forstår Kina hvor viktig det er å opprettholde egen matproduksjon til forskjell fra stoltenberg&broilere?

Det skal en annen visjon for fremtidig rettferdig verden til for å snu.

0

 Svar

Michelle

Michelle

 13 år siden

hihi, ikke sant, de spiser så mye legemidler og vaksiner og kjemikalier i maten at det reagerer med chemtrailsen i luften!

0

 Svar

Thunderdahl

Thunderdahl

 13 år siden

Kineserne har kjøpt 20% av rothchilds bank imperium så they skifter bare side. Vi får gleden av å bygge Dell tastaturer 12 timer i døgnet 7 dager i uken om ikke så lenge.Heldigvis kan ikke engang Kineserne stoppe den bevisthets revolusjonen som pågår nå.De som ikke lever etter intuisjonen vil dø ut som jeg ser det.Redsel og sinne er to sider den samme lave vibrasjon.manifesteringene akselerer og den som har en lav vibrasjon vil omkomme av egne manifesteringer.Hjelper ikke hvor mange våpen en har ,vis en er redd for å bli skutt vil en tilslutt snuble å blåse av seg hodet.Så lev i nuet, det er eneste måten å overleve denne kataklysmiske avslutningen på del 1 av vår kosmiske reise 🙂

0

 Svar

Lise Tollefsen Slembe

Lise Tollefsen Slembe

 13 år siden

Hva har skjedd med Stoltenberg og andre av Løvebakkens politikere? Er de mindkontrollerte hele gjengen eller lider de rett og slett besatte av tanken om å overleve det de selv holder godt kjeft om, de grusomme metodene som nå skal redusere befolkningsantallet i denne verden for at de selv skal få en stor plass i dette New World Order «paradiset?»

De fleste her vet hvordan det hele vil ende (går jeg ut ifra) og når de fleste av oss vet det sier jeg igjen: «Det er på tide å handle mer enn å snakke.» Vi kan ikke bare være et fåtall som møtes en gang i blant for å besteme oss for en og annen demonstrasjon. Her er det snakk om EN ENESTE STORDEMONSTRASJON som så absolutt ALLE bør være med på og som hver enkelt av oss bør gjøre en liten innsats hver for å få andre med oss i.

Vi har under ett år på oss før det smeller løs med store kriser og dobbelt elendighet her i landet.

0

 Svar

Lise Tollefsen Slembe

Lise Tollefsen Slembe

 13 år siden

 Svar til  Lise Tollefsen Slembe

NB: Skrev noen linjer feil over, fikk ikke redigert dette i farten!

0

 Svar

Terje

Terje

 13 år siden

 Svar til  Lise Tollefsen Slembe

Stoltenberg er tom i blikket ser ut til at han er en robot. Lurer på når de forskjellige makt mennesker begynner å forsvinne, blir bare sporløst borte.

0

 Svar

Lise Tollefsen Slembe

Lise Tollefsen Slembe

 13 år siden

 Svar til  Terje

Hei Terje. Stoltenbergs utrykksløse og tomme blikk skyldes ar han underbevissthet er i ferd med å komme opp til overflaten. Hans egen dårlige samvittighet om at han har ført oss alle bak lyset siden han tok til makten. Og han vil bli avslørt . det står bare om tid! Og den tiden for hans vedkommende er knapp! Mnage er klar over han og hans regjerings forsøk på lurendreierspill.

0

 Svar

Michelle

Michelle

 13 år siden

 Svar til  Lise Tollefsen Slembe

her fant jeg en link der UFO-kontakt-person og medium Channie West forteller om at vi skal få en ny jord før 2012:
http://www.wistancia.com/tne-cccsatne.htm

0

 Svar

Terje

Terje

 13 år siden

 Svar til  Terje

Har den Polske presidenten med følge valgt å bli borte.

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=596223

0

 Svar

Lise Tollefsen Slembe

Lise Tollefsen Slembe

 13 år siden

 Svar til  Terje

Ja, nå begynner morroa!!! For dette er bare begynneslen på alle forsvinningesnummere til makteliter i tiden fremover. Mange merkelige «tragiske» dødsfall og forsvinninger, der disse ondskapens menn og kvinner forsvinner i stillhet én etter én godt skjult for menneskheten. Og slik vil vi få oppleve her i landet også. Bildet står klart fremfor meg.

0

 Svar

smurfen

Moderator

smurfen

 13 år siden

 Svar til  Terje

Ja det var ikke hvem som helst som satt på det Flyet
Dette flyet var propp fullt av «høyt betrodde brødre» Tilhørende sine respektive ordener. Rent katolske ordener(ink frimurere). Alle disse støttet den globale eliten til det fulle. Slik russerne også gjorde. De er underlagt paveveldet(spes.jesuittgeneralen) er under en streng ed. Alle innvolverte i saken stotter den globale elites agenda,NWO
På P4 Nyhetene her i går så sa dem at dem var ikke politikere igjen på Stortinget
Alle var borte nesten og ynskyldningen var at det var ingenting og gjøre lenger på Stortinget, det var ingen saker og ta tak i lenger siden alt var låst i direktiver
I 2009 var det over 100% større sykefravær en året før på dem på Tinget

Når vi ser dem på TV så er dem blitt 10 år eldre siste året og det kommer bare noen rykk og napp og merklige utalelser

Der passer jo greit og forsvinne nå som Nibiru nærmer seg og dem er under stort press fra alle kanter og avsløringene kommer som perler på en snor for tiden mot Vatikanet, Bush og en rekke andre NWO aktører
I land etter land så gjør massene opprør og tar landet sitt tilbake
Virker som om Mayane har rett med hensyn til at vi er inne i en tid der vi når et høyere bevisthetsnivå 🙂

0

 Svar

Armin Bahrami

Forfatter

Armin Bahrami

 13 år siden

 Svar til  Terje

Har du hørt historiene til John Perkins «confessions of an economic» hitman?

I latin amerika er det en vane at flyet til nyinnsatte presidenter styrter etter at de får besøk av «representanter» for IMF, Verdensbanken, Wto, og de nekter å overgi sine naturressurser og åpne grensene for de store multinasjonale selskapene.

Den prinsen fra Dubai døde også i en flystyrt for ikke lenge siden..

Haarp kan sende en puls og grille elektroniske komponentene på flyet, det gjøres med et tastetrykk.

0

 Svar

smurfen

Moderator

smurfen

 13 år siden

 Svar til  Terje

En amerikansk agent ber om tilgivelse med John Perkins har jeg seff sett flere ganger 🙂
Den anbefalest på det sterkeste til alle dem som ikke har sett den 🙂
Her kan en se den 🙂
http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/458661/

CIA er eksperter på og fake flystyrt, det gikk en titals statsledere i sør og mellom Amerika, den siste tiden så har det vært mange merklige fly ulykker,
Den 5 mektigeste i Verden som du sier fra Dubai( Invisteringsministeren ), det flyet der alle instrumenter sviktet over stillehavet osv
HAARP brukt som en EMP vil seff få fly til og styrte umidelbart når allt elektronisk kobler ut
Tipper dem magiske sorte boksene som egentlig er orange da forsvinner denne gangen og sånn som dem alltid gjør få timer etter dem blir funnet
I 9/11 så forsvant dem i løse luften bare timer etter dem ble funnet sammen med store mengder overvåkingsfilmer som CIA hadde samlet inn rundt Pentagon
Rene Hudini boksene jo he he

Kanskje det er for få plasser i NWO hulene så noen må bort eller kanskje det bare er et fake krasj og at dem allerede er på vei til sin skjulte huler ….

Det jeg lurer på er hvorfor NRK i beste sendetid i dag avslører det topphemlige krigshovedkvarteret langt nedi fjellet der regjeringen skal gjemme seg ved atomkrig
Nå blir dem jo nødd og finne seg en ny NWO hule og gjemme seg i 😐

http://www.nrk.no/nett-tv/indeks/208546

0

 Svar

bin Laden

bin Laden

 13 år siden

 Svar til  Terje

Det var forlatte huler alle allerede kjente om, som ble vist.
Ang. fikset flystyrt og tett tåke.
Se video der full ruse-parlamentariker Zhirinovsky (etnisk jøde) truer Bush at vitenskapsmenn i ruseland skal forflytte jordas akse, og US vil ligge på havbunn i løpet av 24 timer hvis Bush ikke ombestemmer seg å bombe Bagdad:

https://youtube.com/watch?v=024RFa5tGf8%3Ffeature%3Doembed

Videre sier han at svarte tispa Condolisa trenger en hingst eller omgang i en ruse-kaserne, da vil hennes ønske å krige opphøre.
Om det var så enkelt…
Eller er det sant?

0

 Svar

smurfen

Moderator

smurfen

 13 år siden

 Svar til  Terje

Klart det er sant Laden 🙂
Har du ikke hørt ordtaket: det er fra fulle folk og barn en får høre sannheten 🙂
så full som Zhirinovsky var så kan det ikke være mye løgn i dem orda he he
Han klarte jo og lire av seg om Nibirus akseskifte samt Monica Levinsky også 😉
Er vel ingen tvil om at Condolisa ikke hadde hatt Saddam og Irak i tankene vist dem hadde stappa hun inn i en kaserne med hundrevis av stupfulle russiske soldater 😛

Bill Clinton var jo edru når han sverget til Verden at det ikke hadde vært noe sexuelt mellom han og Monica så da kan man jo ikke forvente noen sannhet der heller 😛

0

 Svar

Lise Tollefsen Slembe

Lise Tollefsen Slembe

 13 år siden

Etter videoen til Armin her der flere amerikanske soldater gyver løs på en iraker sier jeg bare: «Jeg fordømmer amerikanske myndigheter. jeg fordømmer amerikanske myndigheter, jeg fordømmer amerikanske myndigheter.»

0

 Svar

bin Laden

bin Laden

 13 år siden

 Svar til  Lise Tollefsen Slembe

Hva med meninge leiemordere og øvrige yankees i United Stupids som velger disse myndighetene?
De stemte jo på Bushman 2 ganger…

0

 Svar

smurfen

Moderator

smurfen

 13 år siden

 Svar til  bin Laden

Tja nå var det vel bin Laden som fikk han til makten andre gangen da 🙂

Sist Bin Laden åpenbarte seg for de troende var oktober 2004, tre dager før valget og gav øyeblikkelig sin gode venn Bush en seks poeng ledelse på meningsmålingene.

http://2451.vgb.no/2006/01/22/bin-laden-den-beste-fienden-penger-kan-kjope/

0

 Svar

bin Laden

bin Laden

 13 år siden

 Svar til  smurfen

United Stupids bør være mer lettlurte enn en 3-åring for å tro slike eventyr.
Vi tror ikke på det vi ser, vi ser det vi tror:

http://www.youtube.com/watch?v=CIE0E3h1IwU&feature=related

0

 Svar

Thor

Thor

 13 år siden

Og den «plutselige» Påskeferie forlengelsen som regjeringen har,en uke lenger og NULL saker og temaer å ta opp,Liksom ikke mer avgifter å sette fingern på,når eventuelt «the destroyer» kommer fra himmelen,holder de på å diskutere å gå i hi? (Undergrunnsbasene i Norge) Politikeren fra SV har rett alikevel,(kynisk maktelite i Norge)Hellwege’s artikkel om hvordan situasjonen blir,politikere forsvinner fra rampelyset osv..ser ut til å stemme mer og mer..

0

 Svar

Lise Tollefsen Slembe

Lise Tollefsen Slembe

 13 år siden

Og slik er de styrt denne regjeringen og resten av ulveflokken

http://www.facebook.com/album.php?aid=102735&id=725015568#!/photo.php?pid=3480124&id=725015568

0

 Svar

Michelle

Michelle

 13 år siden

kjære goe venner i lyset, nå leste jeg at FHi og statens legemiddelverk har bestemt seg for å vaksinere hele Norge til høsten igjen, de som tok vaksinen i fjor skal også bli lurt til å ta en ny dose, vær obs, vaksinen er farligere enn noen gang til høsten, vi må ikke glemme historen og huske på at det de gjør mot dyrene, gjør de også mot menneskene, så la oss aldri aldri aldri glemme at Mattilsynet og FHi prøvde å slakte hele landets tusener av griser i et satanistisk sykt sykt sykt offentlig «godkjent» rituale i fjor http://www.nettavisen.no/nyheter/article2728771.ece Men vi alle som støtter nyhetsspeilet.no er i lyset og har forstått ondskapen og dermed er fri til å se klart veien mot det sanne lys og godhet og der velge kjærligheten og friheten for oss alle, både mennesker, dyr og naturen.o)

0

 Svar

Lise Tollefsen Slembe

Lise Tollefsen Slembe

 13 år siden

Ja de går inn for å slakte griser som de går inn for å slakte mennesker denne galskapens maktelite! De er ikke riktige vel bevarte noen av dem!

0

 Svar

Lise Tollefsen Slembe

Lise Tollefsen Slembe

 13 år siden

 Svar til  Lise Tollefsen Slembe

Glemte å tillegge noe:
Snart har vel denne makteliten, der de fleste av dem muligens lider av «syfillis av tredje grad» fått det fore seg at også hunder og andre dyr skal slaktes med det argumentet at de kan forårsake en pestbølge som årsak av svine-influensaen!!!!

0

 Svar

Michelle

Michelle

 13 år siden

 Svar til  Lise Tollefsen Slembe

ikke rart at Hitler&NWO klarte å gjennomføre konsentrasjonsleirene sine så lett det er å mind-kontrollere mennesker, samme måte som vi ser hvordan NWO masseslakter i kriger, sprer sykdommer og legemidler og ødelegger mat og luft, de micro-chipper soldatene og frivillige, men hvor har vi sett det før, jo dyr har jo blitt micro-chippet lenge, de klarer alltid å finne en unnskyldning og overtale verden til sin grusomme agenda, influensa er noe som alle dyr og mennesker har, bare fordi man kaller det fugle-influensa eller svine-influensa eller hunde-influensa, betyr ikke at det er snakk om svarte-dauen som de kan bruke til å forsvare sin masseslakt og massevaksineringer og skremselspropaganda og business deals. Men jeg tror flere of flere forhåpentligvis er i ferd med å våkne fra hypnosene og forstå matrix nå før 2012.o)

0

 Svar

Michelle

Michelle

 13 år siden

hvorfor i alle dager vil noen ønske å ha et implantat fra myndighetene skapt av militæret inne i kroppen, om de ikke hypnotisert via media til å ønske det – micro-chips forårsaker kreft: http://www.youtube.com/watch?v=kq2fv55j_KY

0

 Svar

Michelle

Michelle

 13 år siden

 Svar til  Michelle

nå er micro-chipene så små at man ikke kan se de, kan de spres via chemtrails og mat: http://www.youtube.com/watch?v=Fe4JVAnA5Xw

0

 Svar

Michelle

Michelle

 13 år siden

 Svar til  Michelle

omg, det here blir bare verre og verre, jo mer jeg søker og leser, jo mere fatter jeg hvor sykt alt er, nå fant jeg en lang artikkel på at selvsagt, svine-influensa-vaksinen inneholder micro-chip/RFiD/biochip: http://loveforlife.com.au/content/09/09/15/microchip-implants-ready-be-used-swine-flu-vaccines-chip-located-tip-needle-0

0

 Svar

Uenur

Uenur

 13 år siden

Uten å ville spre frykt,og helt uten å vite noe som helst om hvor disse chipene er tenkt brukt,så er det bare å konstatere at de finnes.Akkurat det er det vel ikke særlig mye å diskutere rundt lenger.Historien har lært oss,eller den BURDE ha lært oss,at når det finnes tilgjengelig teknologi;så vil den teknologien bli utnyttet av de som ikke burde ha gjort det.
Dette er det dessverre ikke så mange som har tatt inn over seg enda.
Hver gang det kommer nye «direktiver» og lovendringer,så tror vi at dette vil bli til vårt beste,og til beskyttelse for allmenheten.
«Man kan da ikke mistro myndigheter når de sier det til sine velgere-vel..?»

Det norske folket er på mange vis relativt opplyste likevel.Vi kjøper ikke alt,men som vi ser-uansett alt for mye. Om feks.de siste års nye forordninger i USA `s lovgivning og offisielle «sannheter» hadde rammet Norge på samme vis,så gad vite om nordmenn hadde kjøpt det like lett.
Vi er ikke så hardt angrepet av tredje verden-frykt,og muslim-frykt som borgere av USA er,men jeg tror muligens at en del påstander likevel hadde sittet hakket lenger inne her i landet enn «over there».
Vi skal være svært skeptiske til nye påstander fra myndighetene angående ting som gjøres for å beskytte oss i mot farer utenfra.
Det er alltid farer utenfra,som lager enkelt spill for de med makt,slik at de kan få kontroll.
Georg Apenes er nå pensjonert fra direktørstillingen i Datatilsynet. Jeg ville ha fulgt meget godt med på hvem etterfølgeren blir..
Apenes har vært en tro tjener for det norske folk,og passet godt på at ikke all møkka har rammet oss.Nå ligger veien åpen for etterfølgeren,og de som ansetter ham/henne.

0

 Svar

ares

ares

 13 år siden

 Svar til  Uenur

Da bør kanskje dette skremme deg…
http://www.digi.no/839608/tar-%ABstorebrors-vokter%BB-over-datatilsynet

0

 Svar

Uenur

Uenur

 13 år siden

 Svar til  ares

Ja,du har rett Ares. Det skremmer meg!
«Å utnevne Erik Nadheim til sjef for Datatilsynet vil være som å vigsle Varg Vikernes til biskop, skriver Are Slettan.»

Altså helt i tråd med AP`s syn på personvern.
-Det blir nok ham.

0

 Svar

smurfen

Moderator

smurfen

 13 år siden

 Svar til  Uenur

Eneste grunnen til at Apenes ikke har fått slag er seff at han uansett skulle gå av før Datalagringsdirektivet skal inplenderest i den norske lov
Det å sette Erik Nadheim som sjef for datatilsynet er seff den greia med bukken og havresekken
Du har helt rett Ares, dette er MEGET skremmende.

0

 Svar

ares

ares

 13 år siden

 Svar til  Uenur

Hvis denne karen blir ansatt blir det vanskelig å ta Datatilsynet seriøst. Her er foresten det famøse foredraget :

http://graverne.wordpress.com/2010/03/25/storebror-har-fatt-et-ufortjent-darlig-rykte/

Det er vist ikke mulig å finne på orginal adressen lengere…

0

 Svar

Uenur

Uenur

 13 år siden

 Svar til  Uenur

Jørgen Kosmo skulle hatt en tvilling.Om de på død og liv skal ha en fra AP,så ville jeg hatt ham der!

0

 Svar

ares

ares

 13 år siden

 Svar til  Uenur

Georg Apenes gikk av på fredag. Da skulle vel en ny direktør tiltre. Har ikke sett noe i helga i hverken VG eller DB hvem som har fått jobben. Noen som har fått med seg noe?

0

 Svar

Michelle

Michelle

 13 år siden

 Svar til  Uenur

ja, eller som å la Obama få «fred»sprisen..

0

 Svar

smurfen

Moderator

smurfen

 13 år siden

 Svar til  Uenur

Hvordan i helvette kan dem ansette en som mener personvern er noe tull til sjef for Datatilsynet, sviket deres og hva dem ønsker og opnå med det blir så åpenbart at Regjeringen bør stillest for riksrett umidelbart for så og skytest på Akerhus festning for landsforærderi!
Pass med fingeravtrykk kom for noen dager siden, Datalagringsdirektivet som alle unntatt AP er i mot skal inn, rett etter kommer ADABTS (Automatic Detection of Abnormal Behaviour). som med intligent software skal fange opp unormal adferd i det offentlige rom med en stor mengde overvåkingskameraer
All som smiler, ler, unormale, bevegelser osv blir fanget opp som en uønsket hendelse som skal studerest nærmere som en sikkerhets risiko
For og si det rett ut så skal alle som ikke er underdaninge A4 roboter tvingest til og bli det

http://www.abcnyheter.no/nyheter/teknologi/100129/eu-vil-overvake-unormal-oppforsel

0

 Svar

Lise Tollefsen Slembe

Lise Tollefsen Slembe

 13 år siden

Ha, ha, ha! Du er ikke sann smurfen!

Hadde det bare vært så enkelt som du sier smurfen at «regjeringen bør stillest for riksrett umidelbart for så og skytest på Akerhus festning for landsforærderi!»

Nei , nå har du fått meg til å le høyt her jeg sitter! Hadde det nå endelig vært mulig å stille denne regjeringen for riksrett men det er det nok ikke. Når det gjelder «skyting» på Akershus festning så tror jeg ikke det blir nødvendig smurfen. Disse politikerne i denne regjeringen vil snart fordufte allikevel. Et stort antall folk og grupper der ute er fly forbannet på denne regjeringens dobbeltspill og snart blir de felt én etter én og må forlate sin post, evt. så går de i all feighet og stillhet fra Løvebakkens kontorer og regjeringsbygget.

Men en ting skal du vite smurfen. Jeg er så enig med alt du skriver her, for du har peiling på så mye og får det du har på hjertet alltid satt i riktig sammenheng, så folk forstår hvor virkelig ille fatt det er med menneskeheten og verden der ute.

0

 Svar

Michelle

Michelle

 13 år siden

Er vi egentlig medlem av EU likevel? PST-sjefen er redd Norge skal stå utenfor Europa om ikke datalagringsdirektivet vedtas, hun snakker om at vi kan risikere at islamister begår terror? Hvem er det som sprer fremmedfrykt? Skal vi virkelig leve i en Politi-stat der alle blir overvåket? Skikkelig skummelt at de klarer å gjennomføre dette med å skremme selv PST-sjefen til å tro at alle må overvåkes og kontrolleres for å hindre terror..
http://www.dagbladet.no/2010/04/12/nyheter/pst/datalagringsdirektivet/innenriks/11238978/

0

 Svar

Cosmomind

Cosmomind

 13 år siden

 Svar til  Michelle

Vi ER je medlemmer i EU. I Norge vedtas jo EUs direktiver fortere enn du få sakt kake! De orker ikke late som om de jukser en gang. (ved å late som om noe er kontroversielt) Under begge EU-avstemningene sa de (vi) som var i mot at Norge ville komme vel så bra ut med en handelsavtale. Nå sier både Sveits og Eu at Sveits har fått mere igjen ved å bruke sin handelseavtale enn de såkallte EØS (EU) landene.
Til dette med PST og overvåking av oss alle: Dette er intet annet enn propagandaoppkjøring. Klart at PST vil ha mere ressurser/jobber, økte budsjetter og FULL INNSIKT.! Legg f.eks merke til følgende setning fra artikkelen: » Men PST vil ha bort kravet om at politiet må ha skjellig grunn til mistanke mot konkrete personer for å få utlevert trafikkdata.»
De har jo en (grunn) lov som sier at «Husransakning kun skal skje i kriminelle tilfelle» Da er det jo egentlig bare opp til de å avgjøre hva som er kriminelt. «Kriminelle» meninger vil sikkert lett komme på deres liste som vi ikke får se. Men nå skal de altså ha det formalisert i form av lovtekst. Det er mildt sagt skremmende å se slike syke holdninger til sine medmennesker.

0

 Svar

Lise Tollefsen Slembe

Lise Tollefsen Slembe

 13 år siden

 Svar til  Michelle

Dette med EU medlemsskap er min egen tanke, et spørsmål jeg stiller utifra det min intuisjon i en årrekke har fortalt meg at vi er.

0

 Svar

Cosmomind

Cosmomind

 13 år siden

Er det ikke på tide at vi krever LIKHET FOR LOVEN. Vi skal ha «Folkets overvåkingstjeneste» med FULL INNSIKT i de styrendes og bakenforstyrendes (les pengeveldet/superborgerskapets) transaksjoner, samtaler, ja kort sagt alt!
For å se til å bevare «FOLKETS SIKKERHET» mot misbruk av felleskapets ressurser og utidig bruk av makt.
Datalagringsdirektivet er maktens higen etter FULL KONTROLL.
Dette er pollitikk og ikke noe teselskap!

0

 Svar

Lise Tollefsen Slembe

Lise Tollefsen Slembe

 13 år siden

Hei Cosmomind!

Det forslaget du kommer med, at vi skal KREVER likhet for loven kan vi realistisk sett bare glemme.

Som leder for HULK i over fire år har jeg ikke gjort noe annet enne å kreve rettferdighet for unge og familier som er misbrukte ofre for systemet der ute.
Jeg har i perioder vært så sliten og oppgitt av å måtte skrive, ringe og gå i møte med byråkratiets system, deriblant politikere statsråder for INGENTING!!!

Uansett hvor høy stemme man har eller hvor klart man utrykker seg i en megafon så blir det man sier tatt for døve ører av disse politikerne. De smiler, nikker samtykkende og «lover å se på saken!» Dette er taktikken deres for å bli kvitt «bråkmakere» som deg og meg,

Det som må bli det neste, er kun en ting, En kjempestor folkedemonstrasjon, større en 17 mai feiringens folkeoppmøte i byene.

Ingenting annet vil føre frem. Ingen brever med krav eller høye stemmer i megafoner en gang i blandt.

0

 Svar

Monica Waade

Skribent

Monica Waade

 13 år siden

 Svar til  Lise Tollefsen Slembe

Lise din erfaring og dine tanker må jeg bare atter en gang gi min fulle støtte. Vet du har rett for etter å ha kjempet en håpløs kamp, både alene og i et større nettverk, og jeg har sett utrolig mange andre kjempe;
http://www.nyhetsspeilet.no/2010/01/helseterror-i-offentlig-regi/

Vi har talt for døve ører i en årrekke så jeg vet at det er som å knuse en murvegg med hodet uten hjelm. Muren og mange hoder har slått sprekker, men de har bygd seg et dynasti hvor de støtter og skjuler hverandre så det er bare en ting å si, dette er i regi av noe mye større hvor mange av oss nå skjønner at det er ondskapen som har tatt bolig i dem.

Dette er en farlig situasjon, som giftslanger vil eliten hugge til når de kan, det er dette folket må få opp øynene for og hvordan vekke folket som sover foran TV eller hypnotiseres av propaganda fra media som Dagbladet, VG, Aftenposten osv.? Det er det som er det store spørsmålet, vi er delt i mange små grupper som samlet utgjør en stor, så hvordan samles, eventuelt bli større grupper i hver av de største byene?

Dette burde det vært skrevet en egen artikkel om!

0

 Svar

Lise Tollefsen Slembe

Lise Tollefsen Slembe

 13 år siden

 Svar til  Monica Waade

Der ser du Monica, hvor lite man har å stille opp med uansett om det er datalagringsdirektivet, datatilsynet eller helsesvikt/overgrep og annet. Hele dette kontrolldiktaturet til arbeiderpampen – Stoltenberg med hans superallianse Siv Jensen og Erna Solberg er ikke noe annet enn et eneste STORT Playgamespill som har pågått i flere år der de store skurkene (som er dem) vanskelig skal være å felle er man ikke overvåken nok med hensyn til hvordan disse skurkene har lagt opp sine egne strategiske spilleregler. Jeg har fulgt dem med argusøyne en årrekke og etterhvert blitt bevisst på hvordan den ene regjeringen etter den andre følger i hverandres fotspor hva kontrollering av enkeltpersoner, personforfølgelse, stigmatisering, diagnostisering, klasseutsiling og menneskeundertrykkelse angår.

En kjempestor folkeaksjon må til der alle gruppe mennesker som har blitt krenket av dette byråkrati-systemet på sin måte stiller opp. Alt fra mennesker som er imot dette datalagrings- direktivet, datatilsynet (som meg), de som er har vært utsatt for psykiatrisk svikt/overgrep, svikt av NAV arbeid/trygd, sviktende hjelp som uføre, som ikke får hjelp som boligløse, fattigstile, som stoffmisbrukere, kreftsyke, vaksineofre, voldsofre, barnevensofre, gjeldsofre, m.m.

ALLE TYPE KATEGORIER GRUPPER I VÅRT SAMFUNN I EN OG SAMME STORDEMONSTRASJON som bør foregå i tilsammen tre dager.

Det er mitt forslag. Og så må vi samles utenfor NS og alle gjøre sitt for å informere menneskemassen der ute.

0

 Svar

ye

ye

 13 år siden

 Svar til  Lise Tollefsen Slembe

Vi må ikke gi oss!!

«Have you been bravely fighting your OWN good fight, possibly even winning some battles or suffering persecution by the forces of evil, but feeling like the small but important victories are simply drops in the ocean?»

«Does all this make you feel like the New World Order is going to win no matter what you do, and you’ve even considered giving up – that fighting it isn’t worth all the effort? That is exactly how the N.W.O. wants you to feel, isn’t it?»

«Can it possibly be that the forces of good are not prevailing against evil, because the freedom-fighters have not yet discovered HOW to fight them correctly?»

http://jahtruth.net/plan.htm

0

 Svar

Singoalla

Singoalla

 13 år siden

 Svar til  ye

HASTER! OPPLYSNINGER OM HVOR MANGE ANSATTE SOM FINNES I FORSVARETS ETTERETNINGSTJENESTE LÅ OFFENTLIG UTE.. – Dagsrevyen nå..

DET HAR DE VISST NÅ FJERNET, MEN OM NOEN ER VÅKNE OG KLARER Å SØKE DET FREM ET STED, FORDI DETTE VAR LAGT VIDERE.. TIL ANDRE NETTSTEDER OSV, SÅ OPPLYS MEG OG ANDRE HER:

HER ER LINK TIL ET GOOGLESØK, MEN HAR SELV IKKE MULIGHET TIL OMFATTENDE LETING AKKURAT NÅ PGA PROBLEMER MED PC OG TID.
HER ER FØRSTE SIDE SOM KOMMER OPP MED TREFF PÅ GOOGLE..

http://www.google.no/search?q=forsvarets+etterretningstjeneste+ansatte&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:nb-NO:official&client=firefox-a

Kanskje noen er flinke og finner dette før alle spor fjernes? De sa det var «flere hundre» ansatte, og det må det minst være, MEN mange andre brukes også, Stay Behind grupper, og ikke alle e-tjenester er millitære.. den millitære e-tjeneste er for seg og adskilt fra de vanlige e-tjenester under PST osv, og her har vi ogss undergruppene for sabotasje osv Rock osv..
Tallet kunne likevel vært greit å vite.. slik omtrentlig.. 🙂

0

 Svar

ye

ye

 13 år siden

 Svar til  Singoalla

Tja, bedriftsdatabasen er offentlig tilgjengelig…
Org.nr: 974 789 221
Antall ansatte i bedriften er 826
http://www.bedriftsdatabasen.no/firmainfo.aspx?id=584457

Eller….1100…??
http://home.online.no/~ivajoha/eikanger1.htm

0

 Svar

Singoalla

Singoalla

 13 år siden

 Svar til  Singoalla

TAKK ye, tusen takk.. der har vi det, det var slik det skulle stå,
og nå gjenstår kun å følge med om din kommentar her blir fjernet 🙂
Fint om noen sier fra om det skjer, ellers har vi bevart infoen her.. takk..

Har snakket med noen og har tilleggsopplysninger..
For noen år siden var tallet rundt 600, bare rimelig at de har rustet opp noe slik tidene er.. «terrorister» og det hele.. overvåkning osv har ØKT og blitt doblet etter år 2000 og slett ikke gått ned, etter den kalde krigens slutt..

MEN, de som står oppførte er ANSATTE, dvs en slags «agenter» – det er egentlig ikke så mange som har slike kontrakter.. det gjelder kun de som er på jobb ca 8 timer daglig.. fast jobb.. I TILEGG TIL DISSE FINNES UTALLIGE REKRUTTER.. I følge info jeg fikk akkurat nå så består e-tjenestene til enhver tid av minst 90 % rekrutter, disse nyttige idiotene, fotsoldatene som er overalt og rapporterer, bare for å være «snille» – for å føle seg betydningsfulle og viktige, for å få stillinger eller knapper og glansbilder, hva vet jeg..

Oslo Taxisjåfører stod en gang frem, f eks og var stolte av at de ansatte hos dem, altså taxisjåførene er politiets øyne og ører overalt hvor de ferdes…dette har en del av oss fått merke, og de er også de flittigst brukte vitnene i rettsaker osv. Selvsagt, kan det være reelle vitner, de er våkne og er overalt og politiet kontakter dem og de kontakter politiet dersom det er noe å rapportere om.. så føler de seg litt viktige og føler at de hjelper til osv..
Det er neppe annerledes andre steder, enn Oslo..
Behøver ikke være ansatte av den grunn.. så har vi altså de andre e-tjenestene jeg nevnte, de som ikke tilhører millitær etteretning og både Norske og utenlandske tjenester av begge slag, stay behind-systemet, noen mener også at heimevernet brukes.. disse er neppe betalte agenter, alle overvåknings-kameraene og alle nyttige idiotene.. for et rakkerfølge av judaser og sladrehanker, de burde i sannhet skamme seg og få seg et liv..

0

 Svar

Ulven

Ulven

 12 år siden

Journalisten som lekket videoen med den sadistiske helikopter-massakren er blitt tiltalt !

«Bradley Manning charged with leaking Iraq death video

John E Dunn 07.07.2010
The US intelligence specialist arrested in June for sending to the Wikileaks website sensational footage of US helicopters firing on civilians in Iraq has been formally charged by US authorities.

The US intelligence specialist arrested in June for sending to the Wikileaks website sensational footage of US helicopters firing on civilians in Iraq has been formally charged by US authorities.»

http://news.idg.no/cw/art.cfm?id=AC28933E-1A64-6A71-CEDFDED2B57C01D3

Jeg kan ikke huske at journalisten som skrev om USAs My Lay-massakre fra Vietnam-krigen ble tiltalt (Se: http://no.wikipedia.org/wiki/My_Lai-massakren)
Derimot ble den hovedansvarlige soldaten tiltalt.

Skal vi tolke det som at dagens USA (under Obama – ikke under Bush) er nærmere fascisme enn noengang, i og med at de som varsler om massemord på sivile blir tiltalt, mens de som begår ugjerningene slipper unna.

P.S. Hvorfor er Stoltenberg, Støre og PST redde for «mulige terroristplaner» – sålenge de selv utøver nært samarbeid med verdens verste utøvende terrorister ? Eller er det kanskje nettopp dette som er hensikten med dagens terror-stunt – å avlede massene for at vi ikke skal oppfatte ting slik de faktisk henger sammen…?

P.S. P.S. Hvorfor tåler norsk presse så inderlig vel den urett som ikke rammer oss selv ?

0

 Svar

Ulven

Ulven

 12 år siden

From Hiroshima To Iraq – 61 Years Of Uranium Wars – A Suicidal, Genocidal, Omnicidal Course.

http://loveforlife.com.au/content/10/01/29/hiroshima-iraq-61-years-uranium-wars-suicidal-genocidal-omnicidal-course-leuren-mor

0

 Svar

kj

kj

 12 år siden

Mer nytt fra WikiLeaks!

«Tidenes lekkasje av krigshemmeligheter»

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/terrorisme/artikkel.php?artid=10035241

0

 Svar

BelzeBob

BelzeBob

 12 år siden

 Svar til  kj

«Pakistansk etterretning konspirert med opprørere»

«Basert på rapportene hevdes det at Taliban nå besitter dødelige raketter som kan skytes fra bakken og gjennom luften mot målet.»

Javel, ja. Akkurat det myndighetene vil høre: Pakistan må tas – og Taliban har blitt enda verre enn før. = krigføringen i midt-østen må opptrappes.

Når kommer Wikileaks med info om utarmet uran?
Når kommer Wikileaks med info som setter Israel i et dårlig lys?
Når kommer Wikileaks med info om 9/11 og 7/7 svindlene?

Wikileaks har nå en enorm maktposisjon i verden. For de er, som VG sier anerkjent. Legg merke til hva de velger å rapportere, og hva de kategorisk unngår å rapportere.

Millioner av reisende blir på daglig basis trakassert på flyplasser. Pga. et påstått plott om å sprenge fly i lufta med flytende eksplosiver. En tidligere MI5-mann og sprengstoff-ekspert avfeier det hele som tull. Allikevel fortsetter …tullet. Her kunne Wikileaks gjort en forskjell. De kunne re-presentert disse uttalelsene. Men det gjør de ikke.

Enn om de kunne fortalt folk at Federal Reserve er en privat bedrift? Og gått ut med info som viser at den offisielle forklaringen på finanskrisen er ytterst suspekt? I likhet med Krigen mot Terror, og Krigen mot Klimaforandring? Kanskje de t.o.m. kunne si noe om chemtrails?

Neida, bare mer statistisk og 100% forutsigbar info om en evigvarende krig som vi forlengst er lut lei av og egentlig driter i. + uthenging av USA som «busemannen.» USA – en nasjon som faktisk eksisterer kun i navnet. USA er borte for lengst.

0

 Svar

Ulven

Ulven

 12 år siden

Svært mange veteraner fra gulfkrigen i 1991 har fått deformerte babyer !

«you are not being told about the babies that are being born deformed. There is a Gulf War Baby Foundation formed to register babies who have contracted the syndrome. There are so many that are being born deformed. You are not being told about this. Dan Rather doesn’t tell you about it, does he? No. And so, you think that if it isn’t on the nightly news it must not be true, right? If a tree falls in the forest and Dan Rather doesn’t cover it, does it still make a noise? Think about it.

Gulf War babies are severely deformed. In fact, according to Nation Magazine, «studies have shown that 67% of babies born to Gulf War veterans are deformed. What have they done to our future generations? What have they done to their DNA?

There was an article that appeared in Life Magazine in November 1995 featuring a man in the 82nd Airborne at Fort Brag, North Carolina. This young man has a child with no arms and no legs. I know of a nurse in San Antonio who knows of 50 children like this.

When our soldiers risked their lives in the Gulf, they never imagined that their children would face these consequences or that their country would turn its back on them. You are hearing what perhaps 1% of the country knows today. It will take your help to get this story out. There is no way these parents can afford to take care of these children.»

http://web.archive.org/web/20050207194654/gulfwarvets.com/lecture.htm

Skader på DNA-et til amerikanske soldater kan indikere påvirkning fra utarmet uran og strålevåpen (bl.a. fryktelige strålevåpen som ble testet ut ved å massakrere irakiske soldater mot slutten av krigen). Noen må ha betjent disse strålevåpnene også – og noe av testingen var vel trolig å finne ut hvor mye de som trykket på avtrekkeren ville tåle, og å registrere hva slags helseskader de trigger-happy amerikanerne fikk å slite med etter å ha vært på den seirende siden…

For bakmennene til USAs hyper-kyniske krigsapparat betyr hensynet til amerikanske soldaters liv og helse nesten like lite som hensynet til befolkningen som blir massakrert i de okkuperte landene…

0

 Svar

Ulven

Ulven

 12 år siden

Bilder på Wikileaks: Irakere som overga seg ble drept av USA!

http://english.pravda.ru/world/asia/29-10-2010/115582-us_killed_iraqis_who_surrendered-0/

0

 Svar

Mole

Mole

 12 år siden

Kongsberg-missilet JSM skal trekke norsk industri inn i verdenseliten.

– Det har vært moro og svært krevende å tilpasse oss kravene for å passe inn i F-35, og samtidig beholde de ekstremt gode aerodynamiske egenskapene til missilet, sier Kongsberg Defence-sjef Harald Aannestad.

JSM er ifølge kampflyprodusenten Lockheed Martin tiltenkt rollen som hovedvåpen luft-sjø for stealth-flyet F-35,

som USA, Storbritannia og en rekke andre land har valgt til sine nye spydspisser.

http://e24.no/makro-og-politikk/article3926456.ece

Endelig kan norge tjene mer penger på ordentlig død.

0

 Svar

Ulven

Ulven

 12 år siden

 Svar til  Mole

Var det ikke en som sa at Harald Aanestad er Odd Fellow-medlem, og dermed innehar en sikker plass i Illuminati-hierarkiet.

Det er soleklart at den gjengen har mye «morro».

0

 Svar

Mole

Mole

 12 år siden

 Svar til  Mole

Norge var i 2008 verdens fjerde største våpeneksportør, etter USA, Canada og Italia.
http://www.abcnyheter.no/abc-penger/okonomi/110121/4-storste-vapeneksportor

0

 Svar

Mole

Mole

 12 år siden

 Svar til  Mole

Regjeringen har i dag besluttet å bruke 1029 millioner kroner på å utvikle en norsk missil de håper skal gi milliarder til norsk forsvarsindustri.

– Vi trenger et missil som ikke finnes i verden i dag, og vi ønsker å få andre land til å se at også de trenger det, sa statssekretær Roger Ingebrigtsen i Forsvarsdepartementet under en konferanse på Soria Moria i Oslo i dag.

Regjeringen bevilget over én milliard i dag. – Det kan gå fryktelig bra eller fryktelig dårlig.
http://www.dagbladet.no/2011/04/12/nyheter/innenriks/forsvaret/forsvarspolitikk/sikkerhetspolitikk/16159073/

0

 Svar

bin Laden

bin Laden

 12 år siden

 Svar til  Mole

husk å krysse fingre for at det skulle gå fryktelig bra for lille norge og slapp av etter å ha gjort alt i din lille makt.

0

 Svar

Ulven

Ulven

 12 år siden

Wikileaks-gründeren er arrestert!

«Wikileaks-gründeren Julian Assange har blitt pågrepet, melder Sky News . Britisk politi bekrefter også pågripelsen overfor nyhetsbyråene Reuters og AP.

Ifølge en melding fra Scotland Yard ble han pågrepet da han møtte opp på en politistasjon i London tirsdag morgen klokken halv elleve, norsk tid.»

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article3937945.ece

0

 Svar

Mole

Mole

 12 år siden

Vi «må» legge ned sykehus i norge pga pengemangel.

Eldre har knapt penger til livsopphold, bla mange også.

Energien i norge er på bunnnivå fordi det har regnet lite og vi «må» selge strøm ut av norge, og de som eier selskapene må ha lønna si.

Norge har til nå brukt over 11 milliarder kroner på å støtte opp om president Hamid Karzais regime i Afghanistan.
http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article3963522.ece

Noe som alldeles ikke henger på greip her!

0

 Svar

Mole

Mole

 12 år siden

Forsvaret oppgir ikke riktig tall på sårede i Afghanistan
Åtte norske soldater er alvorlig såret i strid i Afghanistan, men Forsvaret har bare oppgitt to.

– Folk får ikke presentert den reelle regningen for krigen, den dysses bare ned. Det virker som om det er en politisk greie, sier Anders Grindaker i Veteranforbundet SIOPS.
http://www.abcnyheter.no/nyheter/helse/110103/forsvaret-oppgir-ikke-riktig-tall-pa-sarede-i-afghanistan

0

 SvarVis flere kommentar

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.