Robert Aasen 01.06 2023—-5G

3. Generasjon, 4. Generasjon og 5. Generason mobilfrekvenser er alle et våpen som skader og dreper. DSA, Direktoratet for strålevern og “atomsikkerhet” er underlagt Den Kongelige Regjeringen og har ingen troverdighet og har ingen forskning som kan påvise noenting.

Direktoratet for strålevern og “molekylsikkerhet” vil ikke høre om kunnskaper som forskningen har vist og bevist. Det samme gjelder det norske “rettsvesenet”. DSA viser bare til tomannskontoret ICNIRP som sier at bare oppvarming kan gi skader og ser helt bort i fra ALLE biologiske virkninger som selv meget lave frekvenser kan forårsake i cellenes funksjoner. Cellene i kroppen vår styres blant annet av meget svake elektriske signaler i fra hjernen og blir lett forstyrret av disse nye frekvensene som er meget sterkere med kraftige pulser, og da blir vi syke.

Det er bare det rent fysiske med oppvarming DSA vil snakke om når det gjelder mikrobølger for da er de på det nivået de kan forsvare.

Jordens og naturens naturlige svingninger/vibrasjoner er 7,8 Hertz.. Nå er det snakk om å bruke tusenvis av Hertz. I lengden er det ingen som tåler å bli utsatt for dette. Allerede er skadene åpenbare og bevisbare. Grå stær, svimmelhet, hodepine, diabetes, kreft av mange slag, søvnproblemer, fugler og insekter dør m.m.

5G og mange elektromagnetiske frekvenser – elektromagnetiske felt, kan brukes og brukes som våpen. 5G er det vi blir utsatt for nå i stor skala. Skadevirkningene florerer og blir stadig flere og strålingen påvirker oss alle. Dette MÅ det bli en slutt på skal vi overleve. Mobiltelefonene er kanskje noe av det verste. 5G brukes som våpen sammen med chemtrails, vaksiner, GMO m.m.

Det er bare å lese bøkene til Einar Flydal og Else Nordhagen, Arthur Firstenberg, Susan Pocket med flere, og se og høre på videoene til Barry Trower.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.