Takk og farvel!

Takk til landet som ga meg et verdig og godt liv etter krigen. En fantastisk kultur som varte fra 1945 til landsmorderne overtok i 1981. Med denne overtakelsen startet den store nedturen – ja selveste veien mot nedleggelsen av kanskje verdens beste land å bo i. Sosialdemokratene var dermed kuppet av – tro det eller ei – turbokapitalister med globale ambisjoner.

Vox Av Vox

 mai 15, 2023

Debatt

Reading Time: 2minutter å lese

https://youtube.com/watch?v=aRcSD32uUvk%3Fshowinfo%3D0%26theme%3Dlight%26autohide%3D1%26rel%3D0%26wmode%3Dopaque
https://www.youtube.com/watch?v=aRcSD32uUvk

For sent å klage

En befolkning som hyller sine egne ødeleggere har imidlertid ikke rett til å klage når det siste toget er gått. Forvandlingen har vært åpenbar for alle. Men feighet, selv-sentrerthet og stormannsgalskap har overtatt både eliten og store deler av borgerne. Åpner man døren mellom et lite varmt rom og et stort kaldt rom blir det lille rommet raskt like iskaldt som det store. Mens det store, kalde ikke merker noen endring.

«Dyret» på gang

Det landet og den kulturen jeg fikk gleden av å vokse opp i er snart visket vekk fra både kart og historiebøker. Fiffen «feirer» i disse dager den samme de glatt hopper bukk over. De siste rester av frihet og ytringsrett står foran en snarlig ødeleggelse. Mektige, verdensomfattende maktmennesker legger snart siste hånd på verket. Vi snakker autoritært verdensherredømme. Ikke ulikt selveste «Dyret» i Åpenbaringsboken der «ingen får kjøpe eller selge noe» uten dets godkjennelse.

Tidsvitner uønsket

De raskt minkende aldrende tidsvitner til Norges storhetstid ønskes derfor bort hurtigst mulig. Slike er «a pain in the ass» for de nye toppene. Disse kan jo fortsatt berette om fordums storhet. Nye sprøyter kommer derfor garantert snart på markedet. Med innhold og som nok en gang må skjules i seksti år.

«Gutta på skauen»

NRK bidrar villig til historieomskrivningen og sender film om «gutta på skauen» der flere av skuespillerne er iranere, 34 år før den første iraneren kom til .

Den Store Løgnen

Slik underbygges Den Store Løgnen sakte men sikkert. Eller fortielsen av at etableringen av EU ble understøttet av nazister som slapp straff og var med på gjenoppbyggingen av Tyskland – EU's hovedlokomotiv.

Gigantisk propaganda

Et gigantisk propaganda-system sørger kontinuerlig for at alt som avslører tidenes globale kupp svertes, svartelistes eller forbys. Motrøstene er splittet og fremstår så knuget at det knapt kan regnes som fartsdumper. Derfor sprettes champagnen jevnlig i der fiffen ankommer i hundrevis av private jetfly. Nærmest hele Vesten regnes nå som i boks og beseiret.

Motstand knebles

De få som fortsatt tør å heve røsten risikerer å miste jobb, familie, venner og tidligere nettverk. Resten kjempet ikke for alt de hadde kjært, men lot seg drive mot diktaturet i langsom kino. Befolkningsutskiftning, kontinuerlige , krisemaksimering og krig mørkla hovedagendaen i en grad at all motstand nå snart er eliminert.

Rest in peace

Vi stadig færre som husker det gode landet – uten stygge, naturødeleggende vindmølleparker og fremmede, ikke-kompatible kulturer i hver bygd og by, voldsepidemier og total kjønnsforvirring, og galopperende fattigdom og kriminalitet, vil med dette bare få takke av som den mest begunstigede generasjon i historien.

Takk til alle våre kloke og uselviske forfedre som ville oss så godt. Rest in peace.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.