SITUASJONOPPDATERING 14.4.23. Krigen i Ukraina er kun villedende!

VARSLE TIL KONSERVATIVE/RICIN-ANgrep, WW3 HAR BEGYNT I HENHOLD TIL LEKKET PENTAGON DOCS, VI ER I KRIG M/RUSSLAND, FORBEREDELSER PÅ EBS/KAMPSLOTT/LOCKDOWN M/ MATKONTANTER ET.S. SAUDI-ARABIA/ZIONISTS, HYDRA VULGARIS I VAX/ØDELEGGER NERVESYSTEMET, BIDEN AKTØR, GCR/JUDY BYINGTON-OPPDATERING, RUSSIAN MOD, KINA/TAIWAN, PENTAGON-LEKKASJON OG MER.

EN SPESIELL TAKK TIL LYSVESENENE FOR AT DU HJELPER MENNESKET I DENNE KRIGEN MOT DEN ONDE KABALEN. VI VET AT DU HAR OFFERT MYE, OG TIL TIDER HAR LIVET DINE GÅTT TAP. VI VIL AT DU SKAL VITE VÅRE BØNNER OG KONDOLENSER ER MED DEG OG DE TAPTE. VI SENDER DEG KJÆRLIGHET, LYS OG FRED OG HÅPER AT VI EN DAG VIL MØTE DEG OG KUNNE GI DEG VÅRT BUDSKAP OM TAKK, KJÆRLIGHET OG PÅ PERSON. MÅ GUD VELSIGNERE DEG OG ALLE VÆSEN AV KJÆRLIGHET OG LYS, SOM HJELPER TIL Å BLI FRA VERDEN FRA DETTE ONDE MØRKET.

Legg igjen en kommentar