Påstand 04.05 2022.

Det neste som globbene kommer til å straffe sitt folk med er nedslakting av sauer og kuer. Disse dyrene slipper jo ut SÅ MYE av den farliige METANGASSEN at de MÅ avlives. Dette er så vanvittig at…HVOR er dere kjemikere/forskere? Er dere kjøpt og betalt …eller er dere så feige at dere ikke tør stå frem for alt liv på jorden?

Og hva med dere klimaforskere? Hvor lenge skal dere holde på med å leke med deres modeller som ALDRI fungerer.

Disse forskere og klimarealister ler av de som nevner Geoengineering……..som har en tidslinje fra 1880 da den første patenten ble godkjent i USA…men som ble hemligholdt for offentligheten frem til 1891.

US Military/ CIA tok for seg disse patentene like etter 2 v krig og det med værmodifisering ble da benyttet som våpen i senere kriger. Første krig hvor værmodifisering ble benyttet var Koreakrigen og siden da har diverse prosjekter blitt opprettet frem til dags dato.

Det mest kjente prosjektet er Project Popeye som ble brukt i Vietnamkrigen på 60 tallet.

Før denne krigen stod Lyndon B Johnsen og sa i et foredrag til et universitet i Texas følgende: KAN VI STYRE VÆRET…KAN VI STYRE EN HEL VERDEN…..og DET er hva USA er i ferd med nå..sammen med World Economic Forum….FN …WHO oa.

Skulle noen tvile på at værmodifisering blir brukt som et våpen så har man 3 muligheter.

  1. Å bruke søkeordene her i gruppa: CHEMTRAIL og GEOENGINEERING.
  2. Gå til nettstedet (link oppe høyre denne forside).
  3. Eventuellt be om ytterligere dokumentasjon.

Skulle man fortsatt benekte det som kommer frem…da stiller jeg gjerne opp til en offentlig debatt om temaet.

ADMIN:

Legg igjen en kommentar