NOAA Aerosol Injection Geoengineering Regissert av den amerikanske kongressen….mens forskere/ politikere osv her i Norge ikke vet om dette og sier det er konspiasjoner.

13. april 2023 | ZeroGeoengineering.com | I en akademisk artikkel fra 27. mars 2023 med tittelen ” Injeksjonsstrategi – en driver for atmosfærisk sirkulasjon og ozonrespons på stratosfærisk aerosol-geoengineering ,” er NOAA og andre byråer og institusjoner sitert i anerkjennelsene for støttetilskudd. Blant dem: National Center for Atmospheric Research ( NCAR ), National Science Foundation (NSF ), Cornell University og Indiana University.

Disse typene hensynsløse miljøfarer har blitt omdøpt over flere tiår, finansiert og regissert av amerikanske myndigheter og NSA uten sikkerhetsforskrifter, meningsfylt tilsyn eller offentlig samtykke.


“NSF/NCAR C-130 er ideell for studier av den midtre og nedre troposfæren. I en typisk forskningskonfigurasjon bærer den 13 000 pund nyttelast med 8 til 9 timers utholdenhet, og det er betydelig fleksibilitet i å justere nyttelast og rekkevidde for å møte spesifikke oppdragskrav.” Link

Link til video


NOAA klimaprogramkontor | Earth’s Radiation Budget (ERB) Program

Link til hele artikkelen HER


Bednarz, EM, Butler, AH, Visioni, D., Zhang, Y., Kravitz, B., og MacMartin, DG: Injection strategy – a driver of atmospheric circulation and ozon response to stratospheric aerosol geoengineering, EGUsphere [preprint], https://doi.org/10.5194/egusphere-2023-495 , 2023.

“Metoden vil innebære injeksjon av sulfataerosoler eller deres forløpere i den nedre stratosfæren …”

Link til hele artikkelen HER

PDF_Egusphere-2023-Injeksjonsstrategi SO2


I slekt

Stratosfæriske aerosolinjeksjonsstrategier (SAI).

Miljøvern: DOD Management Issues relatert til Chaff

ACCRI_Report_final.pdf (faa.gov)

Effektiv dannelse av stratosfærisk aerosol for klimateknikk ved utslipp av kondenserbar damp fra fly (wiley.com)


For å lære mer om hvordan du kan engasjere deg i å ta til orde for forbud mot værmodifikasjoner, stratosfærisk aerosolinjeksjon og andre atmosfæriske farer, send e-post: contact@americans4acleanatmosphere.com eller director@zerogeoengineering.com

Legg igjen en kommentar