Feriegjester står overfor “Black Thursday” påskekaos: Familier forlater biler mens rasende franske demonstranter blokkerer trafikken i motreaksjoner mot president Macron – med fly på bakken, tog over kanalen kansellert og trafikk i Dover.

https://www.dailymail.co.uk/home/index.html

Massive køer (bildet) har dannet seg ved havnen i Dover i dag, noe som tyder på at årets påskeutfluktskaos har begynt. Fergesjefer krevde bussselskapene endre bestillinger og rasjonere antall turer fra Kent-havnen Tidligere denne uken, midt i frykt for at stedet ville bli overfylt med folk på helligdager. Britiske reisende til Frankrike sto overfor kaos i dag da anti-regjeringsdemonstranter lanserte nok en “svart torsdag” med arbeidskamp. Flykunder ble også advart om streiker og kanselleringer på bakgrunn av omfattende streiker i Storbritannia og resten av Europa. Steven Moore, lufttrafikksjef i Eurocontrol, sa: «Det vil være forsinkelser. Det er ingen tvil om det.

Legg igjen en kommentar