NETTAVISEN MÅ VEL OVERGÅ PRAVDA I SIN TID..MAKAN….Hevder Putin frykter for livet – har utplassert supervåpen ved feriestedet.

Hevder Putin utplasserer luftvern på plasser han oppholder seg ofte.Åpne deleknapper for artikkelenÅpne deleknapper for artikkelen

04.04.23 14:46 04.04.23 14:46

Vetle Ravn VikenTips meg

Den russiske opposisjonspolitikeren Alexej Navalnyj har egne propagandaverktøy på sosiale medier, blant de Youtube-kanalen «Navalnyj live».

Mandag kveld publiserte de en video som skal vise ferieboligen til Russlands president, Vladimir Putin. Den enorme boligen skal ligge i Sotsji og ha to hovedbygg på henholdsvis 3800 og 8300 kvadratmeter.

På videoen som er lagt ut vises det bilder av det avanserte våpensystemet «Pantsir» like ved den enorme ferieboligen. Våpensystemet er et luftvernartilleri. Det har middels rekkevidde som skal kunne skyte ned luftfartøy og beskytte mot et eventuelt luftangrep.

FERIEBOLIG: Denne storslåtte boligen i Sotsji skal være Putins feriebolig. Foto: Navalnyj Live (Youtube).

Les også: Maktkamp i Moskva: Britene melder om ny hær

Dette er ikke første gang man ser bilder av luftvernsystemet på steder hvor Putin er kjent for å opprettholde seg. Nettavisen omtalte i januar at russerne utplasserte samme våpensystem på toppen av flere av Moskvas høyeste bygninger.

MOSKVA: Dette luftvernet på toppen av en kontorbygning i Moskva ble mye omtalt i januar. Foto: Telegram

Georgij Alburov som fungerer som et slags nyhetsanker i videoen sier at Putin forsøker å fremstå som en sterk og fryktløs leder, men at han egentlig er «feig og paranoid».

– Putin er veldig redd for å bli truffet av en rakett mens han sover, sier Alburov ifølge dansk TV 2.

Ifølge opposisjonsgruppen er den storslåtte ferieboligen eid av det russiske gass-selskapet Gazprom, men det skal primært være den russiske presidenten som benytter seg av den.

Les også: Wagner-propaganda bruker bilder av norske soldater: – Uheldig

LUFTVERN: Luftvernet av typen Pantsir skal være utstasjonert nært det som hevdes å være Putins feriebolig i Sotsji. Foto: Sjermdump / Navalnyj LIve (Youtube).

Se kommentarer (2)Gunnar StavrumHar sendt milliarder til statskassen: Nå starter heksejakten Hit rømmer Putin: –⁠ Putin er veldig redd

Legg igjen en kommentar