– Noen var redd det var et fly som hadde gått ned….Skapte bekymring i trøndelag:

Politiet i Trøndelag mottok flere telefoner fra bekymrede innringere etter at dette luftfenonmenet dukket opp på himmelen: – Vi har sjekket, ingen fly har styrtet, skriver politiet på Twitter.Torgeir Knutsen

03. feb 2020 18:00Sist oppdatert 03.02.2020.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mandag ettermiddag var det flere uavhengige personer som ringte inn til politiet i Trøndelag, bekymret for at et fly hadde styrtet. Det skulle vise seg å være eksos eller kondensstripe.- Det var tre uavhengige meldere som tok kontakt med oss, nervøse for at det var et fly som hadde styrtet, sier Solfrid Legdheim, operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt, til TV 2.Politiet sjekket opp ved å kontakte flytårnet på Værnes.- Vi tok kontakt med Værnes Lufthavn som kunne bekre

Legg igjen en kommentar