Chemtrails i Bibelen….

Dette er en av de viktigste metodene som brukes for å fordumme og demotivere (skape apati i) den globale befolkningen:Spraying av kjemikalier på amerikanske statsborgere er lovlig

US OFFENTLIG LOV 105—85 erklærer at sprøyting av kjemikalier og biologiske midler på amerikanske borgere er helt lovlig, selv om det forårsaker permanent skade eller død.

Så godt som alle typer sprøyting er tillatt. Sprøyting kan gjøres av praktisk talt hvilken som helst grunn. Endelig er nesten alle typer skader tillatt, inkludert permanent skade eller død på mennesker eller dyr, og skade på miljøet.

Følgende er en side som viser selve loven: US PUBLIC LAW 105–85

Vil du se denne loven opphevet? Se Facebook-siden: Facebook-gruppe

Relatert: Inneholder Chemtrails kvikksølv?

Inneholder Bibelen profetier om Chemtrails?

Merkur i religion

I visse religiøse praksiser som Vodou (popularisert som “Voodoo”) og Santeria, antas kvikksølv å ha spesielle krefter. Utøvere bærer den rundt i poser, drysser den på gulvet, hell den i et badekar eller brenner den i stearinlys.

Selv i de mest populære religionene i verden brukes det røkelse som inneholder høye nivåer av bly og kvikksølv.

Noen bruker det for beskyttelse. Andre bruker det for “åndelig opplysning”. Noen mener at de resulterende opplevelsene de møter som et resultat av kvikksølveksponering er åndelige opplevelser. Vi vet at disse er schizofreni, bipolar lidelse, ADD, ADHD, autisme, svimmelhet/vertigo, hukommelsestap og en rekke andre nevrologiske sykdommer. Svekkelsen av den menneskelige viljen indusert av kvikksølv åpner også for åndelig undertrykkelse og kanskje til og med besittelse.

Bibelsk posisjon

Praksisen med å bruke giftstoffer som kvikksølv er forbudt av bibelsk lov (5 Mos 18:11-12, 2Mo 22:18) . Denne praksisen blir ofte referert til som hekseri eller trolldom (Strongs #3784) .

Åpenbaringsboken inneholder flere referanser til «trolldom», men når vi ser nøye på originalspråket finner vi noe veldig interessant.

“…For dine kjøpmenn var jordens store menn, for ved din trolldom ble alle nasjonene forført.” — Åpenbaringen 18:23

Ordet “trolldom” i denne passasjen er det greske ordet “pharmakeia” (Strongs #5331) (far-mak-i’-ah). Dette er kilden til det engelske ordet “pharmaceutical”. Den sanne betydningen hvis ordet pharmakeia er “å narkotika eller forgifte”, så her ser vi den kjemiske dumbing ned av verden ved doping og forgiftning. Dette skal skje kort tid før Kristi gjenkomst til jorden. Denne moderne kjemiske fordummingen av befolkningen ble forutsagt i Bibelen for tusenvis av år siden.

Som jeg skal vise senere i denne artikkelen, tilsvarer bruken av kvikksølv i kroppen (som en “medisin” eller noe annet) utøvelse av farmakeia, eller “trolldom”, eller “forgiftning”. Vi kan lett relatere dette ordet “pharmakeia” til “forgiftning” fordi det bibelske ordet for en person som praktiserer farmakeia er definert som “en forgiftning”.

Så verset ovenfor forutsier faktisk at et globalt bedrag vil finne sted. Dette bedraget vil bli forenklet ved å dope folk med kjente giftstoffer. Målet for denne dopingen er menneskene i jordens nasjoner. Faktisk er dette en direkte referanse til fordummingen av befolkningen og dermed gjøre dem mer utsatt for bedrag .

Hvem skal utføre denne dopingen?

I følge Åpenbaringen 18:23 vil den store dopingen og det store bedraget bli utført av:

“… kjøpmenn (som) var jordens store menn.”

Ordet “stor” betyr ikke “god”. Det betyr “mektig” eller “mektig” (Strongs #3175 avledet fra #3173: “mektig”) . Så hvem utfører denne store dopingen? “Kraftfulle kjøpmenn”.

I dag er de mektigste kjøpmennene i verden menn som eier eller kontrollerer globale selskaper. De mektigste typene selskaper i verden er:

 1. Oljeselskaper (mektigste)
 2. Farmasøytiske selskaper (nest kraftigste)

Dette er ikke nødvendigvis de eneste personene som vil være involvert i dette bedraget ved å dope seg, men de kvalifiserer absolutt.

Videre bør vi vurdere at de to mest innflytelsesrike lobbyene i USAs regjering er olje og legemidler. De som er utdannet i dette området vil umiddelbart tenke på Bush-familien (olje) og Rockefeller-familien (olje og legemidler).

Etter hvert som brikkene begynner å samles, vil vi oppdage at Rockefeller-familien går i spissen for avfolkningen i verden, og har vært det de siste to tiårene. For detaljert dokumentasjon som støtter dette, se denne videoen:

Kvikksølv, autisme og den globale vaksineagendaen

Er Chemtrails “trolldommen” som snakkes om i Åpenbaringen 18?

Vi er alle kjent med den utbredte bruken av farmasøytiske legemidler i dag, men de siste 20 årene har mange mennesker gått bort fra bruken av medikamenter, vaksiner, genmodifisert (GM) mat og andre kjente giftstoffer. Faktisk, i løpet av de siste årene, har denne rekonstruksjonen av helseverdier skapt et virtuelt stormløp mot sunn, naturlig, organisk livsstil.

Hvordan kan Åpenbaringen 18:23 oppfylles når så mange mennesker flytter bort fra narkotika? Er det faktisk nok mennesker som fortsatt bruker medisiner, vaksiner eller kvikksølvfylte “sølv” fyllinger for å lette et globalt bedrag?

Absolutt ikke. Det må være mer i historien. Det må være noe mer invasivt som bokstavelig talt “tvinger” folk til å ta narkotika og giftstoffer for å legge til rette for dette massive globale bedraget forutsagt av Bibelen.

Når du vet at kvikksølv og aluminium tydeligvis letter nedslippingen av menneskelige populasjoner, og når du vurderer de sterke indikasjonene på at chemtrails inneholder både kvikksølv og aluminium, så er det rimelig å tenke på at chemtrail-sprøytekampanjen er oppfyllelsen – i det minste delvis – av denne bibelske profetien om nasjonenes bedrag i endetiden.

Mens denne artikkelen skrives, er det utbredt snakk i USA, Europa og Australia om tvangsvaksinasjoner, og dette vil helt sikkert også kvalifisere som oppfyllelsen av denne profetien.

Faktisk er det ingenting i denne profetien som indikerer at det er noen enkelthendelse som utfører denne masseforgiftningen. Profetien sier ganske enkelt “…ved din trolldom…” som indikerer den generelle metoden som dette bedraget finner sted.

Det er sannsynlig at flere ting, inkludert farmasøytiske medisiner, chemtrails og massevaksinasjoner, alle spiller en rolle i oppfyllelsen av denne endetidsprofetien om forgiftning av nasjonene for å lette et stort globalt bedrag.

En dypere titt

Trolldom er farmakologi er forgiftning

Vi har allerede fastslått (over) at det bibelske ordet “trolldom” i Åpenbaringen 18:23, når det er riktig oversatt, betyr “farmakologi”, men er det virkelig en sammenheng mellom farmakologi og “forgiftning”?

Åpenbaringsboken inneholder referanser til personene som faktisk utdeler – eller praktiserer – trolldom:

“Salige er de som gjør hans bud, for at de kan ha rett til livets tre og gå inn gjennom portene inn i byen. Men utenfor er hunder og trollmenn og utuktige og mordere og avgudsdyrkere, og den som elsker og praktiserer en løgn.” — Åpenbaringen 22: 14—15

“Men de feige, vantro, avskyelige, mordere, seksuelle umoralske, trollmenn , avgudsdyrkere og alle løgnere skal ha sin del i sjøen som brenner med ild og svovel, som er den annen død.” — Åpenbaringen 21:8

I disse passasjene kommer ordet “trollmenn” fra det greske ordet “pharmakos” (Strongs # 5332) som er avledet fra det greske ordet “pharmakon”. Det er definert i Strong’s Greek Dictionary of the New Testament som følger:

“en farmasøyt (“farmasøyt”) eller forgiftning “

Dermed assosierer etymologien til selve ordet fundamentalt begrepene doping og forgiftning. Det er naturlig at en person som kalles en “forgifter” er en som distribuerer “gift”. Dermed ser vi tydelig den grunnleggende sammenhengen mellom det bibelske ordet for “trolldom” (pharmakeia) og “gift”.

Videre, siden kvikksølv er en potent gift, kan vi absolutt konkludere med at distribusjonen av kvikksølv (en gift) betraktes som “trolldom” (forgiftning) av Bibelen. Hvis dette er sant, kan kvikksølvet i chemtrails faktisk betraktes som trolldom og derfor en oppfyllelse – i det minste delvis – av Åpenbaringen 18:23.

Selv om chemtrails bare inneholder aluminium og barium, som en rekke tester (både luft og jord) nå har indikert, er disse fortsatt giftstoffer for kroppen og vil bli ansett som bibelsk “trolldom”.

Aluminium er spesielt kjent for å forstyrre hjernens funksjon. Når det blandes med eksisterende kvikksølv, blir aluminium omtrent 100 ganger mer giftig for kroppen. (Haley, et al.)

Barium forstyrrer kaliummetabolismen og kan indusere hjerteinfarkt og magesmerter.

Kvikksølv: En medisin?

Interessant nok har kvikksølv blitt brukt i moderne medisin i mange år. Kvikksølv ble brukt som behandling for syfilis så tidlig som i 1925 og fortsatte å bli brukt inn i det 20. århundre, til tross for sin kjente toksisitet.

Kvikksølv har også blitt brukt som:

 • et vanndrivende middel,
 • et desinfeksjonsmiddel,
 • et avføringsmiddel,
 • en ormemiddel,
 • et tannpudder,
 • og en behandling for depresjon.

Ironisk,

 • Kvikksølv forårsaker hevelse og vannretensjon – det motsatte av et vanndrivende middel (Moulden) ,
 • Kvikksølv er vitenskapelig kjent for å være et ineffektivt desinfeksjonsmiddel (Ayoub) ,
 • Kvikksølv forårsaker faktisk forstoppelse ved å blokkere magnesiummetabolismen, og er derfor det motsatte av et avføringsmiddel (Cutler) ,
 • Kvikksølv undertrykker immunsystemet som muliggjør fortsatt vekst av bakterier og parasitter (Cutler) ,
 • Kvikksølv er kjent for å lette tannkjøttsykdom, og er derfor et spesielt dårlig valg for tannpudder (Cutler) , og
 • Kvikksølv forårsaker depresjon (Cutler) .

Kvikksølv har blitt brukt i øyeskyller, rengjøringsløsninger og i andre produkter som krevde et antiseptisk middel.

En av de mest kjente bruksområdene for kvikksølv har vært å fylle tannhuler. Amalgam (“sølv”) fyllinger regnes som den billigste “kuren” for disse vanlige tannproblemene.

Den mest kontroversielle og kjente bruken av kvikksølv har vært som konserveringsmiddel i vaksiner, selv om flere stående studier erklærer kvikksølv som et svakt og utilstrekkelig konserveringsmiddel (Ayoub) .

Det vi vet i dag er at kvikksølv er en potent nervegift og er årsak til godt over 130 vanlige sykdommer og plager, både fysiske og psykiske. Kvikksølv er muligens den største enkeltårsaken til sykdom i verden i dag. Det som er sjokkerende med dette faktum er at vitenskapen har kjent sammenhengen mellom kvikksølv og en rekke sykdommer i over 200 år.

Det faktum at kvikksølv har en lang historie som brukt som en «medisin» – et legemiddel – gjør at det passer enda mer perfekt innenfor rammen av Åpenbaringen 18:23.

Bibelsk medisin

Kvikksølv har blitt ansett som en “medisin” gjennom historien. I motsetning til dette har bibelsk medisin alltid vært assosiert med planter, og disse plantene regnes som “mat”.

Et populært eksempel på dette finnes i Åpenbaringen 22:2:

“Midt på gaten og på hver side av elven var livets tre, som bar tolv slags frukter og ga sin frukt hver måned, og bladene på treet var til helbredelse for nasjonene.” — Åpenbaringen 22:2

Det er også andre eksempler:

“…jeg har gitt hver grønn urt til kjøtt, og det ble slik.” — 1. Mosebok 1:30

“…du skal ete markens urt;” — 1. Mosebok 3:18

En av de mest kjente utsagnene innen medisin og herbologi kommer fra Hippokrates:

“Maten din skal være din medisin, og medisinen din skal være din mat” – Hippokrates

I dag regulerer Food and Drug Administration (FDA) urtetilskudd som “mat”, og dette gir mening ettersom urter faktisk er mat.

“Ødelegg dem som ødelegger jorden”

Bibelen snakker om en gruppe mennesker som lever nær slutten av den nåværende tidsalderen (akkurat nå) som “ødelegger jorden”. Dette verset sier at Gud vil ødelegge de som ødelegger jorden:

Og nasjonene ble vrede, og din vrede er kommet, og de dødes tid, da de skulle dømmes, og at du skulle gi lønn til dine tjenere profetene og til de hellige og dem som frykter ditt navn, små og flott; og skulle ødelegge dem som ødelegger jorden .» — Åpenbaringen 11:18

Ordet “ødelegge” her (i begge tilfeller) er det greske ordet diaphtheiro (Strongs #1311) som er definert i Strongs som:

“å råtne grundig, det vil si (underforstått) å ødelegge”

Så handlingen med å “ødelegge jorden” i dette verset snakker ikke nødvendigvis om den fullstendige og fullstendige ødeleggelsen av jorden, men snarere prosessen med å “ødelegge” jorden.

Det er interessant at det greske ordet (oversatt med “ødelegge”) refererer til råtning og at studier har vist at chemtrails inneholder muggsporer som faktisk forårsaker råtning.

Det er også viktig å tenke på at chemtrails ødelegger jorden ved å ødelegge jord , forurense vann, drepe insekter og dyreliv og skade mennesker .

Hvem skapte verden “som en villmark”?

Følgende er en profeti fra Jesaja som gir flere interessante referanser til tiden nær slutten av tidsalderen.

“De som ser deg, skal se på deg og se på deg og si: Er dette mannen som fikk jorden til å skjelve , som rystet kongedømmer , som gjorde verden til en ørken og ødela dens byer , som ikke åpnet seg huset til fangene hans ?” — Jesaja 14: 16—17

“trangt se”

Å se trangt på noen er å myse når du ser, som for å si: “Er dette virkelig sant?” Dette er fortsatt en vanlig gest i dag.

Denne setningen indikerer sjokket som folk vil føle når de oppdager at bare denne mannen – “antikristen” – forårsaket all denne ødeleggelsen på jorden.

“jorden å skjelve”

Det blir mer allment akseptert at HAARP — en antennegruppe med svært høy effekt i Alaska — kan forårsake jordskjelv på utvalgte steder.

Dette er fortsatt en “hemmelig” operasjon, så det er vanskelig å trekke harde konklusjoner, likevel innrømmer et økende antall forskere at det er mulig. Videre avslører (nå) kjente patenter designen og de vidtrekkende egenskapene til nettopp en slik enhet.

Det er overbevisende å finne at Bibelen tydelig sier at en mann – antikrist – er ansvarlig for å få jorden til å skjelve. Uten moderne teknologi ville dette absolutt ikke vært mulig.

“riste riker”

Ordet riste (râ‛ash på gresk) betyr bølget, som gjennom frykt.

Et godt eksempel på dette ville være de fryktelige truslene om krigslov og økonomisk kollaps som ble truet mot den amerikanske kongressen hvis de ikke vedtok redningsloven.

Mer info: Kongressen vedtar redningsaksjon midt i hemmelige trusler om krigslov og markedsnedfall—kongressmedlem Sherman

“laget verden som en villmark”

Avfolking (massemord i en skala som aldri før har vært sett i menneskets historie) ser ut til å være et av målene for chemtrails.

Det har allerede blitt skrevet nyhetsartikler om behovet for å buldre hele byer i USA (Disse artiklene blir sannsynligvis skrevet for å forutsette amerikanere for massedosering av byer over hele Amerika. Ettersom chemtrails forårsaker massiv avfolking, må ikke overlevende amerikanere få panikk ved synet av byer som forsvinner. Artikler som denne – forrige lenke – vil lette sjokket og hjelpe maktmeglerne til å opprettholde orden under denne overgangen).

Når verden er avfolket til de nivåene de foreslår, vil de virkelig ha gjort store deler av verden til en villmark.

Det opprinnelige ordet for villmark på gresk er midbâr, som betyr et beite eller underforstått en ørken.

Dette er veldig interessant fordi vi vet at chemtrails inneholder bariumsalter og aluminium.

Bariumsalt virker veldig tørkende på alt det berører. Den kan brukes til å ” salte jorden “, slik det ble gjort under forskjellige kriger for å undergrave matforsyningen til fienden. Dette tørker jorden og endrer pH på en slik måte at det skapes en gold ødemark – en ørken.

Vi ser allerede rapporter om aluminiumspressede trær og planter på forskjellige steder rundt om i verden:

Jordtester:
http://www.holmestead.ca/chemtrails/soiltest.html

Nationwide Tree Decline:
http://www.911weknow.com/about-the-sky/tree-decline

“ødela byene i den”

Ettersom maktmeglerne ødelegger verdens økonomier for å fullføre deres ” ordre fra kaos “-paradigme – en setning hentet fra deres egen litteratur – vil vi se bevisst ødeleggelse av hele byer og forsteder som et middel til sentralisering av makt som makt meglere så ønsker.

Amerikanske byer må kanskje bli bulldozert for å overleve

“åpnet ikke huset til sine fanger”

Kort tid før Kristi gjenkomst er det klart at mange vil bli fengslet og drept fordi de er troende på Kristus og ikke aksepterer verdensmaktmeglernes autoritet. Disse menneskene har også en tendens til å være typen som kontinuerlig avslører den globale konspirasjonen og forkynner og lærer de grunnleggende prinsippene om frihet.

Selvsagt setter ikke maktmeglerne pris på å få denne typen eksponering , så disse kristne/konspiratorister vil bli låst inne der de ikke lenger kan spre disse ideene, mange vil bli myrdet, men de som blir igjen vil ikke bli satt fri før kl. Kristi gjenkomst, derav: antikristen “åpnet ikke sine fangers hus”.

FEMA konsentrasjonsleirer passer perfekt til denne modellen.

Legg igjen en kommentar