Tybring-Gjedde nominerer Stoltenberg til Nobels fredspris.

Galskapen ingen ende tar. Obama startet 8 kriger…og denna kroppen tar kriger som trening.Hva skjer oppi hodet på folk?Og Obama fikk fredsprisen etter 8 mndr og denne var i sin tid militærnekter? Man er målløs!

Stortingsrepresentant Christian Tybring-Gjedde (Frp) har nominert NATO-sjef og tidligere statsminister Jens Stoltenberg til Nobels fredspris, skriver Nettavisen.

Tybring-Gjedde har tidligere snakket om at Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj bør nomineres, men landet på at NATO-toppen ble hans kandidat.

– Jeg har nominert Jens Stoltenberg. Jeg var ute og sa for noen måneder siden at Zelenskyj fortjener en Nobels fredspris. Det står jeg fortsatt ved, men han står riktignok midt i en krig, sier Tybring-Gjedde til Nettavisen.

Tybring-Gjedde nominerte i USAs tidligere president Donald Trump til den samme prisen i 2020. Da ringte Trump til den norske stortingsrepresentanten.

12:36 22.09.2020Vilde Elgaaen

Trump ringte Tybring-Gjedde

Fredrik Varfjell/NTB og AP

Stortingsrepresentant Christian Tybring-Gjedde (Frp) har nominert USAs president Donald Trump til Nobels fredspris. Nå har Trump ringt ham for å takke.

Tybring-Gjedde ble oppringt av presidenten mandag denne uken.

– Det var bare for å takke meg for nominasjonen. Jeg ble overrasket. Det var virkelig flott av ham å gjøre det, jeg tror ikke alle gjør slikt. Han er veldig hyggelig, sier Tybring-Gjedde til nyhetsbyrået AFP.

Trump ringte også den svenske politikeren Magnus Jacobsson i Kristdemokraterna. Jacobsson har også nominert Trump til fredsprisen, melder NTB.

Hittil er det registrert 318 kandidater, hvorav 211 personer og 107 organisasjoner til Nobels fredspris i 2020.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.